اومدی اول از همه تو تاپیک بحث و خودشیرینی شروع کردی مثل اکثر تاپیک های دیگه که پست دادی قبلا.. حالا واسه ما نگران شدی و افسوس میخوری؟ جالبه خودت کلا فکرت مشغول (دشمن پیدا کردن توطئه کشف کردن) هر تاپیکیم که دیده شدی به جرئت میگم کلی حاشیه درست کردی همشونم موجود ماشالا! طرف ارزوی موفقیت برای سازنده کرده شما بهت بر میخوره میای یقه پایرسی رو جر میدی؟
بعد که یکی میاد جواب در شان پست هات بهت میده برای پیچوندن کل داستان میشی پدر بزرگ ریش سفید نگران "سایت و یوزر های خفنی که به خاطر سونی فن ها دیگه نمیان؟!"
اینکه فن امولاتوری هستی یا میای وسط تاپیک مانور سیستم مثلا 4k و خفنیت خودتو برگزار میکنی شخصیه. به من و دیگران ربط نداره و به شخصیت خودت ربط داره!. فقط لطف کن برای پیچوندن رفتاری که از خودت به جا میزاری سرت رو نکن تو برف و نگو " من نبودم سونی فن ها بودند"
پ ن :این داستان سوژه کردن سونی فن ها خیلی وقته عادیه از اواخر 2013!!.
99% تاپیک های این سایت هست از امار فروش بگیر تا امتیازات و باقی. طرف یک عمره ترولر سونی بوده حالا فاز کارشناسی گرفته میاد واسه ما سینه ستبر میکنه که سونی فن اله سونی فن بله . البته همچنان این کار را بکنید ... چون نکنید واقعا حوصلمون سر میره
---
در مورد تاپیک. قدیما یک فرقی بین شایعه و خبر وجود داشت ! این شایعات خیلی وقته وجود دارند. نکته جدید فقط هینتی بوده که تو اون ویدئو پکس دادند . از این شایعات برای خیلی از بازی ها بوده. باید صبر کرد و دید. ضمنا به شخصه واقعا دوست دارم این عنوان انحصاری باشه! چون اصل کاری انحصاریه(نسخه های psone). ولی خب اگر قرار مولتی بشه امیدوارم برای x1 هم ساخته بشه تا تمام فن های قدیمی سری ازش لذت ببرند نه فقط ps4 دار ها.