نمایش Tech Demo جدید توسط AMD

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت

1391007137-ruby-1024x576.jpg
درود.

شرکت AMD دیروز تصاویر جدیدی از دموی تکنیکی Ruby که با موتور گرافیکی CryEngine ساخته شده است، منتشر کرده، در این دمو از تکنولوژی TressFX نیز استفاده شده است.
از روی تصاویری که منتشر شده، ما شاهد کیفیت بسیار بالای بافت ها و همه جزئیات هستیم، ولی باید تا منتشر شدن دموی اصلی و واقعی صبر کرد، شاید که AMD نمایش خیره کننده ای را برای این دمو داشته باشد.
تصاویر مربوطه:
1391007144-ruby-crouch-lg-1-1024x1024.jpg
1391007316-ruby-stand-1024x1024.jpg
source

دیگه دلت نمیخواد ببینی تقصیر من نیست برادر:
image-0567a0a0-b9ff-4067-8044-0a3adb608625.jpg

21762830270245488281.jpg

71578563227880199576.jpg
Driveclub-Time-Trial-Night-Footage.jpg

Driveclub-Night-Tease.jpg
killzone_shadow_fall-2.jpg

frame_0000.jpg
بماند این عکس هایی که گذاشتم مثلاKZکلی کیفیت تو عکس افت کرده باید خود بازی رو از نزدیک ببینید
بزرگی اینفیمس توی عکس نمیگنجه باید چند تا GIFو ویدئو از ببینید تا افکت های دود و اتیش و ذرات رو ببینید بدون هیچ افت فریمی تا بفهمید چه غولیه کلی باز هست که نام نبردم اینا از دل XBOX,PC که نزده بیرون از دل PS4زده بیرون

اینارو که گذاشتی دیدم قبلا .
اولا که اسامی که نام بردی و عکساشون رو گذاشتی هنوز عرضه نشدن و از روی 4 تا عکس متعجبم به اینا میگی گرافیکشون زده بیرون ( با مبنای 4 تا عکس )
دوما killzone هم که عرضه شده و زحمت کشیدی عکساشو گذاشتی دقایقی بازیش کردم و کتمان نمیکنم , گرافیک بسیار خوبی داره و جزو بازیهاییه که میشه گرافیک نسل بعدی رو بهش نسبت داد
اما اصلا و ابدا گرافیکش نمیزنه بیرون به نظرم . چیز غیر قابل تصوری نداره ...

گیم پلی Quantum Break ببین دیگه نمیگی AMD ضعیفه!

Order 1866 هم که دیگه حرفی باقی نمیذاره!

2 تا چیپ توی 2 تا کنسول و شاهکارهایی که نمیشه انکارش کرد...

اینارو که گذاشتی دیدم قبلا .
اولا که اسامی که نام بردی و عکساشون رو گذاشتی هنوز عرضه نشدن و از روی 4 تا عکس متعجبم به اینا میگی گرافیکشون زده بیرون ( با مبنای 4 تا عکس )
دوما killzone هم که عرضه شده و زحمت کشیدی عکساشو گذاشتی دقایقی بازیش کردم و کتمان نمیکنم , گرافیک بسیار خوبی داره و جزو بازیهاییه که میشه گرافیک نسل بعدی رو بهش نسبت داد
اما اصلا و ابدا گرافیکش نمیزنه بیرون به نظرم . چیز غیر قابل تصوری نداره ...
چهار تا عکس نیست ویدئو هاشون هم موجوده به غیر ازORDER مسلما گرافیک بازی در همین حده قرار نیست که بیارن پایین گرافیکو همشون هم خارق العاده هستن از بهترین گرافیک های روز DESTNYهم هست که نام نبردم برایXBOX ONEهم تایتان فال و RYSE
کلا مننظور شما از میزنه بیرون نمیزنه بیرون چیه؟:دی
منظور من اینه که با چیپ AMDو روی کنسول PS4ساخته شدن

چهار تا عکس نیست ویدئو هاشون هم موجوده به غیر ازORDER مسلما گرافیک بازی در همین حده قرار نیست که بیارن پایین گرافیکو همشون هم خارق العاده هستن از بهترین گرافیک های روز DESTNYهم هست که نام نبردم برایXBOX ONEهم تایتان فال و RYSE
کلا مننظور شما از میزنه بیرون نمیزنه بیرون چیه؟:دی
منظور من اینه که با چیپ AMDو روی کنسول PS4ساخته شدن

ببین مساله اینه که شما یه سری بازی رو عنوان کردی که من تعجب کردم انقدر ازشون تعریف کردی و الانم میگی گرافیکشون خارق العادست .
در اینکه عکس های The order و Destiny فوق العادن شکی نیست . در اینکه حتما این دو گرافیک بالایی خواهند داشت هم احتمال زیاد شکی نیست .
در اینکه Ryse این همه از گرافیکش تعریف شد و گرافیک خوبی داشت هم شکی نیست .
اما مساله اینجاست که من اینارو شاهکار و خارق العاده و بیرون زده نمیبینم اصلا ( حد اقلش اینه که تا الان یه همچین چیزی ندیدم توی این دو کنسول )
و به احتمال زیاد با این چیپ ها چیزایی فراتر از این ها هم نمیشه دید ازشون

خب منم دمو رو دیدم.اصلا چیز خاصی نداره .من نمیدونم amd میخواسته چه چیز خاصی رو نمایش بده.موهای اون خانم اصلا در حد این عکسی که تو خبر اومده نیست امیدوارم amd نخواد با این دمو روی tress fx مانور بده.صورت زنه خیلی خشک و مصنوعیه بقیه شخصیتهای دمو هم که کلا رباتند.این دمو یه جورایی نورپردازی نسبتا خوبی داره یه چند جا هم میخواسته یه فیزیکی نشون بده مثل اونجایی که رباته دیوارو خراب میکنه.در کل چیز خاصی نداشت.شاید این نسخه اولیه دمو باشه.ادم وقتی به مثلا Infiltrator Tech Demo که فکر کنم epic رو یه 680 اجراش کرد نگاه میکنه بعد با این مقایسش میکنه میمونه amd رو چه حسابی اینو میخواد بده بیرون
اون عکسهایی رو هم که اقای GOW III گذاشتند گرافیک زیبایی داره اما اونقدرها هم که بزرگش میکنید نیست به خدا.ما تو نسل قبل بازیهایی مثل کراسیس و مترو و... رودیدیم ناسلامتی نسل جدید بازیهای رایانه ایی هست و تفاوتها باید خیلی زیاد باشه نه اینکه تازه نزدیک بشه به اونا...

آخرین ویرایش:
قیمت amd خیلی خوبه مثلا الانamd r9 270x 4gb 256 bit هست 250 دلار
خوب شما چه کارتی از انویدیا میتونید بگیرید که هم direct 11.2 پشتیبانی کنه هم opengl فکر کنم 4.3
بعد قدرتی در حد این کارت بده
بعد احتمال اینکه پورتها رو amd بهتر جواب بدن هم هست
تفاوت amd با انویدیا در حد تفاوت اینتل با amd نیست
چون واقعا اشتباه بزرگیه cpu بجای اینتل از amd استفاده میکنه ولی اختلاف قیمتی amd با انویدیا کفه ترازو رو به سمت amd سنگین میکنه
*البته کیفیت عکسها و فیلم خوب نبود و نسبت به انویدیا پایینتره
الان شما 610 هم بگیری اینا رو پشتیبانی میکنه:-" قدرت ربطی به ورژن دایرکت ایکس و OpenGL نداره;) در ضمن Nvidia کارت 660 TI رو داره که حدودا هم قیمت هستن و تو مقایسه ها 660 TI بهتر عمل کرده.
پورت ها هم هیچ ربطی نداره! اون درایوری که AMD برای PC درست کرده زمین تا آسمون با نسخه کنسولی فرق میکنه! یعنی واقعا هیچ ربطی نداره اینکه چون کنسول ها GPU شون AMD ه، پس بازی های روی AMD بهتر جواب میدن!

ببین مساله اینه که شما یه سری بازی رو عنوان کردی که من تعجب کردم انقدر ازشون تعریف کردی و الانم میگی گرافیکشون خارق العادست .
در اینکه عکس های The order و Destiny فوق العادن شکی نیست . در اینکه حتما این دو گرافیک بالایی خواهند داشت هم احتمال زیاد شکی نیست .
در اینکه Ryse این همه از گرافیکش تعریف شد و گرافیک خوبی داشت هم شکی نیست .
اما مساله اینجاست که من اینارو شاهکار و خارق العاده و بیرون زده نمیبینم اصلا ( حد اقلش اینه که تا الان یه همچین چیزی ندیدم توی این دو کنسول )
و به احتمال زیاد با این چیپ ها چیزایی فراتر از این ها هم نمیشه دید ازشون
الله اکبر بابا منظورم از بیرون زده یعنی ساخته شده باPS4 چطور بگم دیگه؟:دی
از نسل قبل 2 تا مثال برات میارم که میگی از این بیشتر پیشرفت نمیکنن جوابتو میگیری فکر کنم:
روی سخت افزار ثابت اصلا مقایسه گرافیکشون خنده داره اینا که 4 تا عکس نیستن بازین
UNCHARTED1 VS UNCHARTED3 & LAST OF US
GEARS OF WAR1 VS GEARS OF WAR3
کنسول فرق داره با نگاه سخت افزاریPC گونه ایی که شما بهش میکنید
ببینم شما اخر نسل هم همین حرفو میزنید بازم یا نه
روی512 و256 مگ رم و چیپ گرافیکی به مراتب ضعیف تر چنین گرافیک و پیشرفتی دیدم فکر اینکه قرار اخر نسل چی ببینیم منو دیوونه میکنه اونوقت میگید از این بیشتر پیشرفت نمیکنه؟

جالبه ryse که با cryengine برای xbox one ساخته شده از این تک دمو گرافیکش نسل بعدی تره!!
تکنولوژی Treesfx هم تو tomb raider از این قشنگ تر بود!!
کلا چیرو خواستن با این دمو نشون بدن؟!:-b

الان شما 610 هم بگیری اینا رو پشتیبانی میکنه:-" قدرت ربطی به ورژن دایرکت ایکس و OpenGL نداره;) در ضمن Nvidia کارت 660 TI رو داره که حدودا هم قیمت هستن و تو مقایسه ها 660 TI بهتر عمل کرده.
پورت ها هم هیچ ربطی نداره! اون درایوری که AMD برای PC درست کرده زمین تا آسمون با نسخه کنسولی فرق میکنه! یعنی واقعا هیچ ربطی نداره اینکه چون کنسول ها GPU شون AMD ه، پس بازی های روی AMD بهتر جواب میدن!
پورت رو محض خالی نبودن عریضه گفتیم میگن تو جنگ و دعوا چیزی نداری بلوف بزن شاید یکی قبول کرد
اولا من منظورم از بیان دایرکت ایکس بیان برتری در قدرت گرافیک نبود
اما ساپورت بالاتر به معنای کیفیت برتر تصویر که هست و همینطور mantle که تکنولوژی خوبیه ولی این هم 660ti
Amazon.com: EVGA GeForce GTX 660Ti FTW LE 2048MB GDDR5 DVI-I DVI-DHDMI DP SLI Graphics Card 02G-P4-3665-KR: Computers & Accessories
ناقابل 100 دلار بیشتره و از کارت 2 گیگه اون 130 دلار بالاتره
ما هم بحثمون قیمت بالاتر هست و گر نه این مقایسه 660 ti با r9 270 x البته 2 گیگش
Radeon R9 270X vs GeForce GTX 660 Ti
فکر کنم ارزش 130 دلار بالاتر از این یکم اختلاف هست
ولی در برتری امنویدیا شکی نیست
البته این جنگ به نفع pc هست چون انویدیا تلاش میکنه رو pc برنده بشه در نتیجه هم افت قیمت رو در کارتاش ایجاد میکنه تا بازار pc رو کامل بگیره و هم بازیهای pc رو بیشترپشتیبانی میکنه
که باعث حضور بیشتر سازنده ها بر روی pc میشن

پورت رو محض خالی نبودن عریضه گفتیم میگن تو جنگ و دعوا چیزی نداری بلوف بزن شاید یکی قبول کرد
اولا من منظورم از بیان دایرکت ایکس بیان برتری در قدرت گرافیک نبود
اما ساپورت بالاتر به معنای کیفیت برتر تصویر که هست و همینطور mantle که تکنولوژی خوبیه ولی این هم 660ti
Amazon.com: EVGA GeForce GTX 660Ti FTW LE 2048MB GDDR5 DVI-I DVI-DHDMI DP SLI Graphics Card 02G-P4-3665-KR: Computers & Accessories
ناقابل 100 دلار بیشتره و از کارت 2 گیگه اون 130 دلار بالاتره
ما هم بحثمون قیمت بالاتر هست و گر نه این مقایسه 660 ti با r9 270 x البته 2 گیگش
Radeon R9 270X vs GeForce GTX 660 Ti
فکر کنم ارزش 130 دلار بالاتر از این یکم اختلاف هست
ولی در برتری امنویدیا شکی نیست
البته این جنگ به نفع pc هست چون انویدیا تلاش میکنه رو pc برنده بشه در نتیجه هم افت قیمت رو در کارتاش ایجاد میکنه تا بازار pc رو کامل بگیره و هم بازیهای pc رو بیشترپشتیبانی میکنه
که باعث حضور بیشتر سازنده ها بر روی pc میشن
اینی که شما دادی نسخه غیر رفرنس هستش. نسخه معمولی 660 TI قیمتش چیزی تو مایه های 250 و ... ه.

چه ضرری؟:-/
X1 که چوب ندونم کاری ماکرو رو میخوره
PS4هم نسبت به قیمتش بازدهش وحشتناکه از دلش همین اول نسل KZ:SF,ORDER,IF:SS,DC,........زده بیرون بماند اخر نسل که خدا میدونه چه خبره دیگه
توی بازی های مولتی هم عالی کار کرده مثل BF4
مشکل AMDنیست مشکل اینه که سونی و ماکرو از AMD,NVIDIAبا یه قیمت ثابت تراشه خواستن وAMD نسبت به قیمت قدرت بیشتری در اختیار کنسولا گذاشته اگه بازار فقط دست انویدیا بود که هم قیمت کنسول بیشتر بود هم قدرتش کمتر بدبخت بودیم کلا

دردسته که طرفدار سونی و مخصوصا ps هستی اما دیگه همه قبول داریم که به خاطر هزینه ی کمتر و اینکه gpu cpu یک شرکت تولید کنه جفتشون سمت amd رفتن مسلما علتش کیفیت نبوده اگه اینطور بود میزان طرفدارها فروش و منتقدها همگی برای NVidia intel ibm بیشتر هست شاهکارهای ibm که در نسل قبل کاملا خوش درخشید

دردسته که طرفدار سونی و مخصوصا ps هستی اما دیگه همه قبول داریم که به خاطر هزینه ی کمتر و اینکه gpu cpu یک شرکت تولید کنه جفتشون سمت amd رفتن مسلما علتش کیفیت نبوده اگه اینطور بود میزان طرفدارها فروش و منتقدها همگی برای NVidia intel ibm بیشتر هست شاهکارهای ibm که در نسل قبل کاملا خوش درخشید
خوب منم دارم همونو میگم دیگه همون قدرتو amdبا قیمت کمتر میده میشه همین حرف شما بنظر من AMDاز لحاظ تجاری خیلی موفق تر داره عمل میکنه تا انویدیا به هر حال حرف اون دوستمونم درست نیست که میگه ضرر داره برا کنسول ها
باید واقع بین بود من به شخصه بین amd,nvidiaتفاوتی برام وجود نداره اتفاقا تمام کارت های کامپیوتر شخصی خودمو از انویدیا تهیه میکنم احتمالا کارت بعدیم هم 770 یا 780 باشه قبول دارم کیفیتش بیشتره اما بعضی ها هم دیگه خیلی AMDرو دست کم میگیرن جانبدارانه فقط میکوبن این شرکتو

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or