نمایش Tech Demo جدید توسط AMD

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت

1391007137-ruby-1024x576.jpg
درود.

شرکت AMD دیروز تصاویر جدیدی از دموی تکنیکی Ruby که با موتور گرافیکی CryEngine ساخته شده است، منتشر کرده، در این دمو از تکنولوژی TressFX نیز استفاده شده است.
از روی تصاویری که منتشر شده، ما شاهد کیفیت بسیار بالای بافت ها و همه جزئیات هستیم، ولی باید تا منتشر شدن دموی اصلی و واقعی صبر کرد، شاید که AMD نمایش خیره کننده ای را برای این دمو داشته باشد.
تصاویر مربوطه:
1391007144-ruby-crouch-lg-1-1024x1024.jpg
1391007316-ruby-stand-1024x1024.jpg
source

بسیار عالی واقعا دنیا گیم رو تکون داد و انقلابی در صعنت گیم به وجود اورد این amd
خجالت نمیکشه این amd با این ویدیو چی رو خواست ثابت کنه من مرده بودم از خنده به خدا پیشنهاد میدم همه این ویدیو رو با 1080 ببین تا بفهمن چی کرده این amd توی دمو باگ بود هیچ اصلا گرافیک نسل هشتمی من ندیدم انیمه 3d بود بافت ها هم که توی بازی های الان بسیار پیشرفتر از این ویدیو بود به شما پیشنهاد میدم حتما ببینید نتوستید خودم براتون اپ میکنم با 1080
بالا بره پایین بره خیلی از انودیا عقبه خیلی

بسیار عالی واقعا دنیا گیم رو تکون داد و انقلابی در صعنت گیم به وجود اورد این amd
خجالت نمیکشه این amd با این ویدیو چی رو خواست ثابت کنه من مرده بودم از خنده به خدا پیشنهاد میدم همه این ویدیو رو با 1080 ببین تا بفهمن چی کرده این amd توی دمو باگ بود هیچ اصلا گرافیک نسل هشتمی من ندیدم انیمه 3d بود بافت ها هم که توی بازی های الان بسیار پیشرفتر از این ویدیو بود به شما پیشنهاد میدم حتما ببینید نتوستید خودم براتون اپ میکنم با 1080
بالا بره پایین بره خیلی از انودیا عقبه خیلی

دادا نیکیو پرسش:x.حالا خودتم اپ نکردی یه لینکی چیزی میدادی ازش

حداقل لینک دانلودم می دادید

tech demos شرکت NVidia همیشه جذاب تر بودن اما برای ati هم دوست می دارم(amd نمی گم همچنان)

در کل dx11 خیلی قابلیت های جالب و البته فوق سنگینی داره که باعث می شه بازی خیلی طبیعی تر به نظر برسه شفافیت خاصی هم به بازی ها می ده کسایی که استفاده کردن می دونن چی می گم.

دادا نیکیو پرسش:x.حالا خودتم اپ نکردی یه لینکی چیزی میدادی ازش

حداقل لینک دانلودم می دادید

tech demos شرکت NVidia همیشه جذاب تر بودن اما برای ati هم دوست می دارم(amd نمی گم همچنان)

در کل dx11 خیلی قابلیت های جالب و البته فوق سنگینی داره که باعث می شه بازی خیلی طبیعی تر به نظر برسه شفافیت خاصی هم به بازی ها می ده کسایی که استفاده کردن می دونن چی می گم.

بیا حجمش 120 مگ هست با رزولشن 1080

جدا از اینکه بشخصه nVidia رو به AMD ترجیح میدم و خوشحالم که تنها هم نیستم، قیافه‌ی این دختره چرا اینقدر رو اعصابه؟ :-/ :d

ـــــــــــــــ

تشکر بابت خبر

مطمئن باش کنسول دارا بیشتر از انویدیا ضرر خواهند کرد.
چه ضرری؟:-/
X1 که چوب ندونم کاری ماکرو رو میخوره
PS4هم نسبت به قیمتش بازدهش وحشتناکه از دلش همین اول نسل KZ:SF,ORDER,IF:SS,DC,........زده بیرون بماند اخر نسل که خدا میدونه چه خبره دیگه
توی بازی های مولتی هم عالی کار کرده مثل BF4
مشکل AMDنیست مشکل اینه که سونی و ماکرو از AMD,NVIDIAبا یه قیمت ثابت تراشه خواستن وAMD نسبت به قیمت قدرت بیشتری در اختیار کنسولا گذاشته اگه بازار فقط دست انویدیا بود که هم قیمت کنسول بیشتر بود هم قدرتش کمتر بدبخت بودیم کلا

این دوستانی که میگن AMD ضعیفه و این حرفا فقط اینو بگن که حاضرن مثلا 800 دلار پول کنسول بدن که راندمان بهتری داشته باشه(نسبت به PS4 الان)

چه ضرری؟:-/
X1 که چوب ندونم کاری ماکرو رو میخوره
PS4هم نسبت به قیمتش بازدهش وحشتناکه از دلش همین اول نسل KZ:SF,ORDER,IF:SS,DC,........زده بیرون بماند اخر نسل که خدا میدونه چه خبره دیگه
توی بازی های مولتی هم عالی کار کرده مثل BF4
مشکل AMDنیست مشکل اینه که سونی و ماکرو از AMD,NVIDIAبا یه قیمت ثابت تراشه خواستن وAMD نسبت به قیمت قدرت بیشتری در اختیار کنسولا گذاشته اگه بازار فقط دست انویدیا بود که هم قیمت کنسول بیشتر بود هم قدرتش کمتر بدبخت بودیم کلا
الان اسامیه این بازیهایی که اوردی دقیقا گرافیک کدومشون زده بیرون ؟:-/

جدا از اینکه بشخصه nVidia رو به AMD ترجیح میدم و خوشحالم که تنها هم نیستم، قیافه‌ی این دختره چرا اینقدر رو اعصابه؟ :-/ :d

ـــــــــــــــ

تشکر بابت خبر

من میخندیم یعنی خنده ام گرفت حالا واسه روی اعصاب من نمیدونم کلا رفت واسه چهار پنج ساله دیگه این تکنولوژی amd
دوستان کسایی که دیدن بیان یه مقایسه کارشناسی مشتی کنن ببینم شاید ما ناشی هستم ممنون قبلا از همکاریتون

قیمت amd خیلی خوبه مثلا الانamd r9 270x 4gb 256 bit هست 250 دلار
خوب شما چه کارتی از انویدیا میتونید بگیرید که هم direct 11.2 پشتیبانی کنه هم opengl فکر کنم 4.3
بعد قدرتی در حد این کارت بده
بعد احتمال اینکه پورتها رو amd بهتر جواب بدن هم هست
تفاوت amd با انویدیا در حد تفاوت اینتل با amd نیست
چون واقعا اشتباه بزرگیه cpu بجای اینتل از amd استفاده میکنه ولی اختلاف قیمتی amd با انویدیا کفه ترازو رو به سمت amd سنگین میکنه
*البته کیفیت عکسها و فیلم خوب نبود و نسبت به انویدیا پایینتره

الان اسامیه این بازیهایی که اوردی دقیقا گرافیک کدومشون زده بیرون ؟:-/
دیگه دلت نمیخواد ببینی تقصیر من نیست برادر:
image-0567a0a0-b9ff-4067-8044-0a3adb608625.jpg

21762830270245488281.jpg

71578563227880199576.jpg
Driveclub-Time-Trial-Night-Footage.jpg

Driveclub-Night-Tease.jpg
killzone_shadow_fall-2.jpg

frame_0000.jpg
بماند این عکس هایی که گذاشتم مثلاKZکلی کیفیت تو عکس افت کرده باید خود بازی رو از نزدیک ببینید
بزرگی اینفیمس توی عکس نمیگنجه باید چند تا GIFو ویدئو از ببینید تا افکت های دود و اتیش و ذرات رو ببینید بدون هیچ افت فریمی تا بفهمید چه غولیه کلی باز هست که نام نبردم اینا از دل XBOX,PC که نزده بیرون از دل PS4زده بیرون

نوشته شده توسط .VFSDF.:
یعنی واقعا فکر میکنی کارت گرافیک فقط برای بازی انحصاری کنسولی ساخته میشه :))

اصلا میدونی انویدیا سر فروش کارتهای کوادرو خودش چقدر درامد سالیانه داره :d
میدونی که این سری از کارتها اصلا ربطی به گیم ندارن

فکر کن انویدیا اینتل بخاطر تراشه ندادن به برند سونی ور شکست بشن خنده دار نیست خدایی :))

عاشق کنسول بازای این سایتم در حد تیم ملی
خوب نه من که همچین حرفی نزدم که فقط برا کنسول وPCو فقط برای گیم کارت میسازه و همچنین نگفتم که انویدیا در امد نداره اگه گفتم شما پست منو بیار
بله میدونم ربطی به گیم ندارن
ولی فعلا بحث بحثه گیمینگه که NVIDAعالی عمل کرده کنسول در بست در اختیار خودش توی بازارPCهم که سهم داره
بازار بازار رقابته انویدیا به AMDباخت این نسل توی کنسول گیمینگ مخصوصا کسی نگفت بر شکست میشن ولی کلی سود رو از دست دادن این پول میره به جیبAMD

آخرین ویرایش:
والا نسل قبل هم سوني با انويديا همكاري كرد و بهترين چيپ گرافيكيشون رو گذاشت روي PS3. تقريبا تمام منابع منجمله DF دقيقا اشاره كردن كه چيپ گرافيكي 360 كه AMD بوده تو تمام تستا بهتر عمل كرده. اگر شما گرافيك بازايي مثل TloU رو PS3 ميبيني صرفا بخاطر CPU ي خيلي قدرتمندشه. اگه خوب دقت كني هر سه تا كمپاني توليد كننده ي كنسول اين نسل رفتن سراغ AMD. اگه يه ذره فكر كني به نتيجه ميرسي لابد دليلي داشته. AMD داره با قيمت خيلي مناسب كيفيت خوب ارائه ميده.

دوست گرامی gpu ایکس باکس 360 خودش تنها نبود یه edram هم داشت که کمک اساسی میکرد و شرکت nec طراحیش کرده بود .داخل edram بجز 10 مگابایت حافظه پرسرعت تعداد 192 پردازنده پیکسل وجود داشت که عملیات رنگ امیزی و aa و .... رو مجانی برای gpu انجام میداد .

ولی gpu کنسول ps3 خودش تک و تنها بود و spe های داخل cpu کنسول فقط تو بعضی موارد خاص و بصورت محدود میتونستن کمک کنن .پس خیلی از عملیات رو همون rsx انجام میداد.

اما یه خبر الان اومد راجب رابط گرافیک جدید amd یا همون mantle

فکرش رو نمیکردم این رابط اینقدر تاثیر بگذاره مخصوصا برای سیستمهایی که cpu میان رده ایی دارن مثل کنسولها .

طرف به نصبت dx11 حدود 40 درصد با همون سیستم با رابط جدیدmantle افزایش بازده داشته!!!
روی بتلفیلد4
Battlefield 4 + Mantle

• AMD FX-8350 + R9 290X +23% Performance increase Vs. Direct X
  • Core i5-4670k + R9 290X +7.5% Performance increase Vs. Driect X

• Core i7-4960X CPU + R9 290X GPU
    • 1080p, Ultra Preset, 4xAA: 9.2% improvement with Mantle
    • 1600p, Ultra Preset, 4xAA: 10% improvement with Mantle
  • Core i7-4960X CPU + R7 260X GPU
    • 1080p, Ultra Preset, 4xAA: 2.7% improvement
    • 1600p, Ultra Preset, 4xAA: 1.4% improvement
  • A10-7700K CPU + R9 290X GPU
    • 1080p, Ultra Preset, 4xAA: 40.9% improvement
    • 1600p, Ultra Preset, 4xAA: 17.3% improvement
  • A10-7700K CPU + R7 260X GPU
    • 1080p, Ultra Preset, 4xAA: 8.3% improvement
    • 1600p, Low Preset: 16.8% improvement

با توجه به اینکه معماری gpu هر دو کنسول GCN هست MANTLE براحتی قابل پیاده سازی هست برای هر دو کنسول ولی همون اول کار که تازه اسم این رابط اومده بود و داشت تبلیغ میشد ماکروسافت گفت روی XONE از این رابط استفاده نمیکنیم حالا باید دید با دیدن این نتیجه هنوز هم همین حرف رو میزنه و کماکان اصرار از استفاده DX11.2 داره یا کلا چه فرست پارتی چه ترد پارتی همه میرن روی این رابط جدید.

سونی هم با دستکاری سیستم عامل کنسولش براحتی میتونه MANTLE رو ازش پشتیبانی کنه.

فعلا DICE پیش قدمه تو موضوع استفاده از این رابط باید دید بقیه هم میان سمت این رابط یا نه .بنظرم کلید موفقیت کنسولهای نسل بعد برای ارائه یه گرافیک خوب هم همین رابط هست .اگر بخوان با DX و OPEN GL ادامه بدن در برابر PC های قدرت متوسط با کارت گرافیک انویدیا تو بازیهای مولتی بسته به قدرت کارت گرافیک خیلی کم میارن و اختلاف زیاد میشه.
Mantle Finally Arrives- AMD Shares Performance Numbers, Catalyst 14.1 Brings HSA Support
DICE Posts its Own Battlefield 4 DirectX vs. Mantle Performance Numbers | techPowerUp
MANTLE بشدت بازده APU رو گویا افزایش میده.اینجاست که گویا اون همه محاسبات شناور بلاخره بدرد خورد:d

DXDrawCalls-635x264.jpg

AMD-Catalyst-13.35-Mantle-Support-635x357.jpg

- - -ویرایش - - -

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or