نمایش گیم پلی و اطلاعات GTA بر روی کنسول های نسل بعد

hosein me

کاربر سایت
gtav_ps4_trevor-600x337.jpg

درود
رکستار اعلام کرد فردا نمایشی از گیم پلی بازی برای کنسول های نسل بعدی Xbox One و PlayStation 4منتشر خواهد کرد
این مراسم فردا ساعت ۹am PT/12pm ET/5pm GMT پخش خواهد شد از طریق تویتر IGNپخش خواهد شد
با تشکر از علی بابت مستقیم کردن تریلر
عکس هایی از حالت FPS

- - -ویرایش - - -

اینم تریلر IGN از حالت FPS

Download
منبع

آخرین ویرایش:
من در کل از اول شخص خوشم نمیاد و اگه بشه برد دوربینو رو سوم شخص حتما این کارو می کنم...
ولی این عالی کار شده بود!
از راکستار راضیم! :)
دوست دارم پروژه ی تماما نسل بعدیشونو ببینم! مثلا مکس پین یا رد دد بعدی!

من در کل از اول شخص خوشم نمیاد و اگه بشه برد دوربینو رو سوم شخص حتما این کارو می کنم...
ولی این عالی کار شده بود!
از راکستار راضیم! :)
دوست دارم پروژه ی تماما نسل بعدیشونو ببینم! مثلا مکس پین یا رد دد بعدی!
هر ۲ حالت وجود داره با touch pad دسته ps4 میشه بینشون سویچ کرد

اونی که بازی میکرد عجب دست فرمونی داشت :|
100 بار اون یه تیکه ای که فرانکلین پشت موتورش میشینه و از بین ماشینا چپ و راست میره رو نگاه کردم :|

برفو یخبندان فقط مرحله اولشه :d . اگه میبود حتما توی بوق میکردنش .
فقط مرحله ی اول نبود ! یه مرحله هم کلا خارج از LS بود برفی بود فیزیک راه رفتنشون رو برف فوق العاده بود ! قشنگ جا پاشون میموند و تو برف عمیق پاشون فرو میرفت ! احتمالا راکستار نشستن برف رو زمین رو در قالب یه DLC اضافه میکنه ! ( البته اگه رو همین نسخه نسل ۸ام نباشه )

فقط مرحله ی اول نبود ! یه مرحله هم کلا خارج از LS بود برفی بود فیزیک راه رفتنشون رو برف فوق العاده بود ! قشنگ جا پاشون میموند و تو برف عمیق پاشون فرو میرفت ! احتمالا راکستار نشستن برف رو زمین رو در قالب یه DLC اضافه میکنه ! ( البته اگه رو همین نسخه نسل ۸ام نباشه )

نزار اسپویل کنم :d اون که خارج از لوس سانتوس بود :

مایکل رفت دنبال تروور بعدش اوضاعشو کیشمیشی کردن چند دقیقه هم نشد .
شدن که میشه ولی موردش اینه که با یک پچ نمیشه !! . چون برف روی همه چی میشینه و تغییر کلی توی محیط بوجود میاد . تغییر فصلی میشه .

توانایی شو دارن این پورته که جواب نمیده . کارتای 780ti و 290X و 295X هم به پورت HDMI ver2 مجهز نیستن

عرض کردم برای 60 فریم در رزولوشن 4K نیاز به HDMI ver2 هست
البته الان نگاه کردم انويديا بعد از ارائه درايور 340.43 beta با تكنيك انتقال 4:2:0 رنگها روي hdmi1.4 كارتهاي كپلر هم تونسته 4k/60fps بياره
NVIDIA GeForce 340.43 Beta Driver Patches 4K @ 60Hz Over HDMI 1.4 - Legit Reviews

پس یعنی اینا واسه 295x و SLI و CFX خالی بندین ؟!

index.php

index.php

index.php

100 بار اون یه تیکه ای که فرانکلین پشت موتورش میشینه و از بین ماشینا چپ و راست میره رو نگاه کردم :|
اون چیزی که شما دیدی فقط پلیسا سد معبر کردنو خیابون خلوت بود واسه مانور دادن . پس باید دست فرمون وطنی بچه ها رو ببینی :d . توی WD واقعا پی به این بردم توی موقعیتای کیشمیشی یک سروگردن دست فرمونو تمرکزمون بهتر از آمریکاییاست . البته هندلینگ ماشنام توی WD واقعا افتضاحه . با بچه ها از دیوونه بازیامون فیلم میگیریم :d حالا ایشا... PS4 بخری بیای تو جمع ما

موافقم اون قسمت زیاد نگاه کردم واقعا حرفه ایی بود
اون چیزی که شما دیدی فقط پلیسا سد معبر کردنو خیابون خلوت بود واسه مانور دادن . پس باید دست فرمون وطنی بچه ها رو ببینی :d . توی WD واقعا پی به این بردم توی موقعیتای کیشمیشی یک سروگردن دست فرمونو تمرکزمون بهتر از آمریکاییاست . البته هندلینگ ماشنام توی WD واقعا افتضاحه . با بچه ها از دیوونه بازیامون فیلم میگیریم :d حالا ایشا... PS4 بخری بیای تو جمع ما

یکبار دیگه تریلر ببین اخه کجا خیابون خلوت بود اولین بار دیدم فک میکردم با چندتا ماشین دیگه تصادف میکنه:|

توانایی شو دارن این پورته که جواب نمیده . کارتای 780ti و 290X و 295X هم به پورت HDMI ver2 مجهز نیستن

عرض کردم برای 60 فریم در رزولوشن 4K نیاز به HDMI ver2 هست
البته الان نگاه کردم انويديا بعد از ارائه درايور 340.43 beta با تكنيك انتقال 4:2:0 رنگها روي hdmi1.4 كارتهاي كپلر هم تونسته 4k/60fps بياره
NVIDIA GeForce 340.43 Beta Driver Patches 4K @ 60Hz Over HDMI 1.4 - Legit Reviews

اون 30\60 هرتز مربوط به Refresh Rate هستش تا زمانی که گزینه V-sync خاموش باشه هیچ محدودیتی برا نرخ فریم ایجاد نمی کنه
هیچ پرتی هم محدودیت برا نرخ فریم ایجاد نمی کنه تا زمانی که V-sync خاموش باشه, سرعت فریم تو هر رزولوشنی محدود به قدرت خود gpu میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or