نمایش گیم پلی و اطلاعات GTA بر روی کنسول های نسل بعد

hosein me

کاربر سایت
gtav_ps4_trevor-600x337.jpg

درود
رکستار اعلام کرد فردا نمایشی از گیم پلی بازی برای کنسول های نسل بعدی Xbox One و PlayStation 4منتشر خواهد کرد
این مراسم فردا ساعت ۹am PT/12pm ET/5pm GMT پخش خواهد شد از طریق تویتر IGNپخش خواهد شد
با تشکر از علی بابت مستقیم کردن تریلر
عکس هایی از حالت FPS

- - -ویرایش - - -

اینم تریلر IGN از حالت FPS

Download
منبع

آخرین ویرایش:
اونی که بازی میکرد عجب دست فرمونی داشت :|
100 بار اون یه تیکه ای که فرانکلین پشت موتورش میشینه و از بین ماشینا چپ و راست میره رو نگاه کردم :|
من اول فکر کردم از تو ماشین رد شده و باگ شده بعد stop کردم آروم دیدم خیلی حرفه ای رد کرد.:d

یعنی من بقدری حال کردم که حد و حساب نداشت انتظار همه چیو داشتم بغیر از طراحی این دوربین اونم با این کیفیت فوق العاده :دی
منکه تو نسل قبل این بازیو حوییده بودمن بازم دوست دارم بخرمش .
چقدر حرفه ای رانندگی میکنه یعنی سر رانندگیش با موتور خودمم اینور و اونور میرفتم :دی
یکی از نکات جالب اضافه شدن ساعتها دیالوگه که خیلی عالیه همینطور کاور گرفتن زیر داشبورد محشره.

انگار راک استار نمیخواد دست از سر جزییات برداره:d
درمورد موارد استفاده از DualShock 4 چند نکته تایید شد

1-تماس هایی که تو بازی گرفته میشه از اسپیکر دسته پخش میشه
2-حرف هایی که پلیس ها با بیسیم به هم میگن از اسپیکر پخش میشه
3- موقعی که تعقیب و گریز پلیس و گیمر شروع میشه لایت بار دسته به رنگ آبی و قرمز درمیاد(مثل چراغ های ماشین پلیس)
4-اگه روی صفحه ی لمسی انگشت تون رو به راست و چپ بکشید موج رادیو عوض میشه و اگه بالا و پایین بکشید سلاح ها عوض میشه.
http://www.psu.com/news/25109/GTA-V...-detailed-lets-you-swap-weapons-with-touchpad
پ. ن: سازنده های w dogs کجان؟ چرا صداشون درنمیاد؟ :d
پ. ن2: خداسایه ی راک استار و صدسال رو سر مون نگه داره:d

آخرین ویرایش:
این راکستار هم اینقدر بازی خفنی درست کرده که من که فعلا فقط عکس ها رو دیدم دوست دارم با سر برم تو دیوار...
تازه نکته جالبش اینه که این بازی پارسال اومده بود و الان مثلا باید همون بازی باشه با یکم تغییرات...ولی کلا الان هایپش از همه ی بازی های جدید برام بیشتره...:bighug:

اون که صد در صد!
فرض کن gta حالت سوم شخص نداشته باشه...
دیگه اسمش gta نیست که!
آره اسمش میشد FAR GTA V :d
یه قیاس هم بین اینو far cry 4 بذارن بد نیست
صندق عقب ماشین هم باز میشه؟ میشه سلاح گذاشت توش مثه True Crime NY ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or