نمایش گیم پلی و اطلاعات GTA بر روی کنسول های نسل بعد

hosein me

کاربر سایت
gtav_ps4_trevor-600x337.jpg

درود
رکستار اعلام کرد فردا نمایشی از گیم پلی بازی برای کنسول های نسل بعدی Xbox One و PlayStation 4منتشر خواهد کرد
این مراسم فردا ساعت ۹am PT/12pm ET/5pm GMT پخش خواهد شد از طریق تویتر IGNپخش خواهد شد
با تشکر از علی بابت مستقیم کردن تریلر
عکس هایی از حالت FPS

- - -ویرایش - - -

اینم تریلر IGN از حالت FPS

Download
منبع

آخرین ویرایش:
جااانم چقدر این حجما خوبن اصلا جون میده ادم بشینه دانلود کنه
به به به به
خیلی دوست دارم

امید تیکه ننداز حالتو توی آنلاین میگیرما :d . حالا جدی فکر کنم بخاطر عشقت به بازی اینو گفتی تیکه ننداختی :d 16م اجازه دانلود میده امید .

آقا این تریلری که نشون دادن مربوط به pc بود یا ps4
احتمالآ زمان عرضه بازی فروشندگان منصف یا ps4 گرون میکنن یا بازی زیر 400 گیر نیاد
تو تریلر به نظرم هوش مصنوعی یکم تغییر کرده ( اون قسمتی که سوار موتور میشه مامور کنارش بهش تیر نمیزنه ولی تو نسل قبل با سرعت 100 از بقل مامور رد میشدی تیرش بهت میخورد یه ذره از جونو میبرد )
کلآ با این وسعت این گرافیک RIP CRYTEK
همین طور RIP WATCH DOGS
دوست دارم ببینم واکنش سازنده های WD چیه
جمعه قرار ظهر فتوا بدن در مورد این بازی :d

فوق العاده بود . سبک های مختلف رو به بهترین شکل توی یه بازی گرد هم آوردن . سوم شخص , اول شخص , ریسینگ , تنیس و .....
آدم مگه چی میخواد از یه بازی ؟ فراتر از انتظاراتن .
Rockstar است دیگر . عادت دارن چیزای عجیب بدن دست مردم :d

اعلام شد بازی به صورت 1080 و 30 فریم رو ps4 ران میشه.

همچنین تغییر حالت از سوم شخص به اول شخص یا بلعکس با لمس صفحه لمسی Dual shock 4 انجام میگیرد.

تایید شد بازی روی پلتفروم PC بطور کامل از رزولوشن دهشتناک 4K :praying:پشتیبانی میکنه و 1080/60FPS . درضمن MOD خورشم کاملا ملسه :d

گفته شده نشونه گیری با موس در حالت اول شخص بطرز حیرت اوری دیوانه کنندس

آخرین ویرایش:
همیشه دوست داشتم یه بازی Open world مثل Skyrim بازی کنم که دوتا دوربین داشته باشه ، یکی برای مبارزات تو بازی بدرد میخوره(سوم شخص)و اون یکی علاوه بر مبارزات تو دیدن و گشتن تو بازی هم تاثیرات زیادی داره! واقعا این کار *R عالیه.

تایید شد بازی روی پلتفروم PC بطور کامل از رزولوشن دهشتناک 4K :praying:پشتیبانی میکنه و 1080/60FPS . درضمن MOD خورشم کاملا ملسه :d

تصویر سوم

04708319501551189922.png

59821963868821752680.png

21719335307008849000.png

آخرین ویرایش:

مسئله الان اینه برای تنظیمات گرافیکی ultra+4k چه کارت گرافیکی لازمه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or