نقش اول فیلم Geow کیست؟

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
cliveowen.jpg

کلیف بیلزینسکی از ان افرادی است که به کم قناعت نمی کند و همیشه بهتری ها را در نظر دارد. او که به عنوان تهیه کننده فیلم Geow نیز در نظر گرفته شده توضیح می دهد که به هیچ عنوان با یک فیلم پوشالی و بی محتوا روبرو نخواهید بود.

وقتی که از او در مورد نقش اصلی فیلم سوال شد, او گفت:" مطمئن باشید که یک کشتی گیر نخواهد بود. من به یک بازیگر واقعی فکر می کنم. کسی شبیه به Clive Owen. کسی که بتواند بصورت حرفه ای بازی کند و شخصیت او قوی و جذاب باشد. هر کسی که انتخاب شود, یک دوره 6 ماهه خواهد دید تا حجم عظلاتی که نیاز دارد را کسب کند".

منبع

به نظر من باید یه بازیگر با تجربه باشه نه یه آدمی که هیچی از بازیگری و سینما سرش نمیشه !
اولا من به عقیده شما احترام میزارم. و موتوجه هستیم. ولی این همه کاره آرتیستی دیدید بزارید یک بار هم یک نوآوری بشه! بسه اخه:biggrin1:

و فکر کنم در این فیلم کافیه شخصیت مارکوس با نگاهش حرف بزنه فیلم شاهکار میشه. همین بهتره!

و ثالثا دقیقا ! بنده خدا باید بتونه اره دست بگیره!:biggrin1: تنها یک اره چند کیلوه؟ 100 گرم یا یک کیلو؟!!! بنظرت بیشتر نیست؟!!!! اگه عضله نداشته باشه. فیلم مثل شوخی میشه.

حالا ما گیرمون از نظر صورتش باتیستا بود! هیکلش که باید باشه.

اولا من به عقیده شما احترام میزارم. و موتوجه هستیم. ولی این همه کاره آرتیستی دیدید بزارید یک بار هم یک نوآوری بشه! بسه اخه:biggrin1:

و فکر کنم در این فیلم کافیه شخصیت مارکوس با نگاهش حرف بزنه فیلم شاهکار میشه. همین بهتره!

و ثالثا دقیقا ! بنده خدا باید بتونه اره دست بگیره!:biggrin1: تنها یک اره چند کیلوه؟ 100 گرم یا یک کیلو؟!!! بنظرت بیشتر نیست؟!!!! اگه عضله نداشته باشه. فیلم مثل شوخی میشه.

حالا ما گیرمون از نظر صورتش باتیستا بود! هیکلش که باید باشه.

من تو صحبت های شما هیچ نوع بی احترامی ندیدم !
در ضمن خوده کلیف گفته که :
"هر کسی که انتخاب شود, یک دوره 6 ماهه خواهد دید تا حجم عظلاتی که نیاز دارد را کسب کند"
خوب پس خیالمون از نظر هیکل راحت میشه حالا میخواد پفک :دی باشه یا ماهیچه خالص :دی
پ.ن: قضیه داره میشه مثل انتخاب نقش پرینس برای باری فیلم Prince Of Persia ( که آخر سرم Jake جونم انتخاب شد ! :دی )

آخرین ویرایش:
اقا باتیستا فقط صورتش مثل مارکوس هست و هیچگونه تناسب اخلاقی یا رفتاری با مارکوس نداره
باتیستا قبلا هم فیلم بازی کرده بوده و نقشش شده بود دشمن یک ادمی به نام سوپرمن اما اسم فیلمش یادم نیست چی بود و یه قسمتی از توی فیلمو دیدم که بنا به شخصیت باتیستا در WWE که به ANIMAL شهرت داره فقط به درد نقش های منفی میخوره و در اون فیلمی که من گفتم باتیستا یک زامبی وحشی بود و استخوان کمر قربانی هاشو بر میداشت
به هر حال باتیستا نمیتونه تو نقش یک فرد نظامی عمل کنه و رفتار کنه چون هیچ وقت در Story Line نقشش در wwe چنین نقشی نبوده که بشه روش حساب کرد

آخرین ویرایش:
حالا کی گفته حتما اره اصل باید دستش باشه
این فیلم هست نه واقعیت محض
یک اصلحه با یک وزن معمولی و ظاهری بزرگ میدن دستش به قدری که برای خود بازیگر سنگینیش اذیتش نکنه
اینم باید بدونید که کسانی میخواهند فیلم بسازن اولش نمیان خبرشو بدن بلکه اول میرن در مورد فیلمشون تحقیق میکنند بعد خبرشو میدن پس نتیجه میگیریم که اول قطعا با باتیستا در مورد این نقش صحبت شده و باتیستا هم قبول نکرده که جناب کلیف به صراحت گفته که کشتی گیر نیست خیالتون راحت

منظورم این بود که حرفت در خصوص بازیگری البته درسته و مخالفتی باهاش نیست.
"هر کسی که انتخاب شود, یک دوره 6 ماهه خواهد دید تا حجم عظلاتی که نیاز دارد را کسب کند"
خوب پس خیالمون از نظر هیکل راحت میشه حالا میخواد پفک :biggrin1: باشه یا ماهیچه خالص :biggrin1:!
قربونت ! به خدا شش ماه همون پفکه دیگه!:biggrin1: حجم گیری با عضله های متناسب فرق می کنه. اینش خیلی اشتباهه و تو فیلم های مختلف تابلوه و در این فیلم هم تابلو میشه.
حالا کی گفته حتما اره اصل باید دستش باشه
این فیلم هست نه واقعیت محض
یک اصلحه با یک وزن معمولی و ظاهری بزرگ میدن دستش به قدری که برای خود بازیگر سنگینیش اذیتش نکنه
دقیقا با همین جاهاش مشکل جدی داریم!!!!!!!!!!
بله! عزیزجان می دونیم همون اول هم گفتن کشتی گیر نیست و گفتم چه حیف! کاش میشد

آخرین ویرایش:
قیافه ی مارکوس که چیز خاصی نیست بگیم حتما باید شبیه باشه ولی صداش خیلی مهمه.
چون لباس مارکوس انقدر گندس که بچه پنج ساله هم بره انگار هم هیکل مارکوس شده . چه برسه که حالا کمی قدش بلند باشه

والا اين اندام و... رو ول كنيد با يك گريم درست و حسابي و با كمي ويرايش كامپيوتري ميشه اندامي ساخت كه تو كف بمونيد براي قرن ها.

HellBoy رو كه ديديد اونجا شخصيت اصلي رو نگاه كنيد چه پر ميزنه يا همين شخصيت توي هري پاتر اسمش شديدا از ذهنم رفته.

كلا به نظر من بايد يك شخصيتي باشه كه شديدا با حالات اخلاقي ماركوس مطابقت داشته باشه يك اين كه چهره اش بويي از مهرباني نبرده باشه دوم هم اين كه قلبي مثل گنجيشك داشته باشه :biggrin1: به نظرم Clive Owen كانديداي خوبي هست.

چون لباس مارکوس انقدر گندس که بچه پنج ساله هم بره انگار هم هیکل مارکوس شده . چه برسه که حالا کمی قدش بلند باشه
والا اين اندام و... رو ول كنيد با يك گريم درست و حسابي و با كمي ويرايش كامپيوتري ميشه اندامي ساخت كه تو كف بمونيد براي قرن ها.
اه . میثم جون ! نگید این حرف ها رو. گریم چیه. اون توی بازیه که اونقدر لباس داره و انعطاف داره. بهرحال با این حرف ها اگه عملی بشه فیلم خراب میشه. این فیلم مگه hellboy ه اخه؟

كلا به نظر من بايد يك شخصيتي باشه كه شديدا با حالات اخلاقي ماركوس مطابقت داشته باشه يك اين كه چهره اش بويي از مهرباني نبرده باشه دوم هم اين كه قلبي مثل گنجيشك داشته باشه :biggrin1: به نظرم Clive Owen كانديداي خوبي هست.

کاملا باهات موافقم
اون جایی تو بازیش هست که مارکوس متلک هایه هافمون رو میشنوه اما چون فرماندش هافمن هست چیزی بهش نمیگه و یه جوری تو خودش میریزه اما اگر با توجه به شخصیت باتیستا بخواهیم قضاوت کنیم باتیستا تا حالا هیچ متلکی رو از کسی تو خودش نریخته پس تجربشو نداره و نمیتونه اینجور صحنه ها رو به خوبی بازی کنه

HellBoy رو كه ديديد اونجا شخصيت اصلي رو نگاه كنيد چه پر ميزنه يا همين شخصيت توي هري پاتر اسمش شديدا از ذهنم رفته.

Clive Owen یه ایرادی که داره چهره ش کاملا رنگ مهربونی داره :دی
بگو آرنولد یا سیلوستر استالونه یه چیزی...
یه چیزی تو سبک و کلاس این 2 نفر بالایی باید باشه.

به نظر من یکی رو انتخاب میکنند که خیلی به چشم من و شما اشنا نیاد
چون بازیگر فیلم هیتمن رو من جز در فیلم DIE HARD هیچ جای دیگه ای ندیدمش
همچنین بازیگر فیلم مکس پین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or