نقش اول فیلم Geow کیست؟

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
cliveowen.jpg

کلیف بیلزینسکی از ان افرادی است که به کم قناعت نمی کند و همیشه بهتری ها را در نظر دارد. او که به عنوان تهیه کننده فیلم Geow نیز در نظر گرفته شده توضیح می دهد که به هیچ عنوان با یک فیلم پوشالی و بی محتوا روبرو نخواهید بود.

وقتی که از او در مورد نقش اصلی فیلم سوال شد, او گفت:" مطمئن باشید که یک کشتی گیر نخواهد بود. من به یک بازیگر واقعی فکر می کنم. کسی شبیه به Clive Owen. کسی که بتواند بصورت حرفه ای بازی کند و شخصیت او قوی و جذاب باشد. هر کسی که انتخاب شود, یک دوره 6 ماهه خواهد دید تا حجم عظلاتی که نیاز دارد را کسب کند".

منبع

چهره ی Clive Owen حرف نداره(به مارکوس شبیه نیست ولی خوش تیپه و با گریم شبیهش میکنن.) ولی هیکل و اندام نه !!! مگه همون کراتین و وی و تستسترون یه کاری بکنه !:biggrin1:
clive_owen_99.jpg

همچنین بازیگر فیلم مکس پین
مارك والبرگ يكي از بزرگترين ستاره هاي هالييودي هست كه انقدر فيلم بزرگ بازي كرده كه نميشه همش رو گفت اما سه تا فيلمش كه بين بيننده ها عادي در ايران خيلي معروف هست Shooter , The Italian Job و The Departed اشاره كرد

این همه بالا پایین می کنن ...
آخرم همون The Rockـو انتخاب می کنن :laughing:
سر و ته هالیوودو بزنن ازش آدم هیکلی فقط Rock در میاد :laughing:
من چقدر از این بشر بدم میاد!!:sick::biggrin1:

آدم هیکلی زیاد هست. تحت یه دوره 6ماهه میکننش غول. یه کلاس زبان هم براش عصرا میزارن برای تلفظ کلمه Sh!t. یه بار هم تو Gow1 گفت Nah. فکر کنم براشون سخت باشه تلفظش:دی
همون طوری که توی 6ماه برد پیت لاغرو کردن آکلیس برای فیلم تروی یه بچه غول هم میسازن برای مارکوس Gow

به احتمال زیاد چون ریش مارکوس خیلی به ریش باتیستا نزدیکه

باتیتارو بیارن:biggrin1:
==
ولی جدن the rock
عشق من
هم خوب بازی میکنه هم هیکلش خوبه
==
چیوره برو بچ کشتی کج بیارن جالب میشه نه

rey
cena
rock
batista
تیکر

چي شد همه رفتن سراغ كشتي كج؟ اصلا ميخوايد Undertaker رو بيارن؟:biggrin1: خوبه نه؟:biggrin1:
من كه شخصا دوزار بازيهاي كشتي كج كارا رو قبول ندارم. (حتي The Rock)
Rock يا بار تو DOOM بازي كرد بسه.:biggrin1: البته براي نقش Raam فكر كنم خوب باشه:biggrin1:
اطرتون جمع. امريكا پره از اين بچه غول ها و هيولاها:biggrin1: فقط كافيه يه نفر باشه كه كلمه sh!t را خوب تلفظ كنه:biggrin1:
اي بتركي مهدي. از خنده روده بر شدم.:lol::lol:
احتمالا Big Show هم بره نقش Brumark ميتونه مناسب باشه.:lol:

حالا مارکوس جدا .. اون سه چهارتایی دیگه هم باید یک فکری براش بکنند ..!! بازویه اون سیاهه اندازه کمر مارکوس بود...!!!:biggrin1:

ولی چه فیلمی بشه.. راستی نگفتن این فیلم رو از روی کدوم نسخه میخوان بسازند..؟

اگر Vernon Wells الان 63 سالش نبود به نظر من بهترین کسی بود که میتونست نقش فینیکس رو بعهده بگیره.

اینم عکس Vernon Well در فیلم Mad Max 2 سال 1981
wez.jpg

تا حالا از فیلمایی که از رو بازیا ساخته شده اصلا خوشم نیمده ... فیلم فیلمه ، بازیم بازی ! هرچند باید از هالیوود متنفر باشی تا اینو بگی :evil:

بخاطر درخشش گلشیفته فراهانی در هالیوود ! از این بازیگر دعوت به عمل میاد !! :laughing:

به نظرم باید بروس ویلیس را بزارن برای نقش مارکوس این یارو که خودش گفته هم بد نیست من با فیلم shotemup این یارو خیلی حال کردم برای نقش DOM هم میتونه ازClive Owenhs استفاده کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or