نقش اول فیلم Geow کیست؟

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
cliveowen.jpg

کلیف بیلزینسکی از ان افرادی است که به کم قناعت نمی کند و همیشه بهتری ها را در نظر دارد. او که به عنوان تهیه کننده فیلم Geow نیز در نظر گرفته شده توضیح می دهد که به هیچ عنوان با یک فیلم پوشالی و بی محتوا روبرو نخواهید بود.

وقتی که از او در مورد نقش اصلی فیلم سوال شد, او گفت:" مطمئن باشید که یک کشتی گیر نخواهد بود. من به یک بازیگر واقعی فکر می کنم. کسی شبیه به Clive Owen. کسی که بتواند بصورت حرفه ای بازی کند و شخصیت او قوی و جذاب باشد. هر کسی که انتخاب شود, یک دوره 6 ماهه خواهد دید تا حجم عظلاتی که نیاز دارد را کسب کند".

منبع

اقا مگه هیکل ساختن چیکار داره ؟
این برد پیت قبل از troy یه تیکه پوست استخون بود :biggrin1: بعد فکرکنم دوره بدن سازی چند ماهه رو گذروند هیکل توپی رو بهم زد که فکر کنم همه دیدن مخصوصا اونجا که دست به سینه وایمیستاد تو troy همه کف میکردند
باید یکی بیارن که هم بازی بلد باشه هم خوب بگه Nice !!!:biggrin1:

آخرین ویرایش:
به نظر من که بهترین انتخاب میتونه باتیستا باشه هم قیافه و هم هیکل{خدایی همچین هیکلی کمه}و هم اینکه هیچ اثری از مهربونی و دل رحمی تو چهرش نیست ومیتونه فیلمو بترکونه.تازه اینکه نمیخواد بیاد اونطوری که دوست داره بازی کنه اونطوری که اونا میخوان بازی میکنه و حالشو میبریم
دومین انتخابم به نظرم بروس ویلیس بعد از باتیستا تنها انتخابشون میتونه باشه چون قیافه اونم یجورایی تو مایه های باتیستاس و قیافه جدی داره
غول آخرشم 100% undertaker با گریم میترکونه مخصوصا اگه نقش اصلی باتیستا باشه نبرد این دو تا دیوونه کنندست و فکر کنم خودش عاملی واسه فروش بیشتره

سلام

هر کدوم خوشتون اومد بگین تا به کار گردانش بگم:دی

1 - شلوارشو یادش رفته بپوشه:دی
2yuglrr.jpg

2- این به جای سیاه
_42664419_bodybuilder.jpg

3-این فکر نکنم بتونه حرف بزنه:دی
2ee8kqu.jpg

4-:eek:
77funny-pictures358.jpg

5-:biggrin1:
w0oo6t.jpg

6-
دیگه بسه :biggrin1:

سلام

The Rock خوب و مي تونه هيكل اش رو عضلاني هم كنه و بدرد اين نقش مي خوره و يك گريم مي تونه بهتر بشه

و بعد Kane هم خوبه

شخصيت عضلاني زياد هست كه بدرد اين نقش بخوره

ولي بايد ديد سازندگانشان چه كسي رو انتخاب مي كنند.

راک خیلی خوبه و باتیستا هم همچنین ولی چی میشد
اگه تو فیلم+راک و باتیستا ایناهم باشن :
1-میستریو که زیاد حال نمیده 40سانت قدشه
2-سینا که بسیار عالیه هیکلش
3-کالی که اخر غوله بدنش که حرف نداره و قدشم که خدایا توبه 2مترو 21سانت
4-اندتیکررررررررررر که خیلی جذاب میشه اگر گریمش کنن
اینا خیلی خوبن هرکدومو بزارن من که حال میکنم خارج از اینا هم باشه نگاش میکنم(افتخار میدم به سازندش):p

مي گم دوستان من خبر روز اول درست نخوندم الان رفتم ديدم مهدي نوشته اون فرد كشتي كج باز نيست. اين حرف خود كيلفي بي
Definitely not a wrestler

يعني به پير به پيغمبر نه The Rock هست نه Baptista و نه بنده خدا ديگه !!!

من فکر میکنم خیلیها رو بتونن انتخاب کنن
ولی هر کی باشه از بینه سوپر استارها
نیست چون معمولا اینطور فیلمها هنرپیشه هاش کسایی میشن که
بیشتر میخوان به سینما شناسونده بشن و زیاد مطرح نیستن و بعد
از این نوع فیلمها مطرح میشن

پ.ن:راستی اگر برایه نقش کراتوس بخوان کسی رو انتخاب کنن من
بازیگره سریاله یوسف پیامبر ( عزیز مصر) رو پیشنهاد میکنم:biggrin1:

پ.ن:راستی اگر برایه نقش کراتوس بخوان کسی رو انتخاب کنن من
بازیگره سریاله یوسف پیامبر ( عزیز مصر) رو پیشنهاد میکنم:biggrin1:
کار خوبی میکنی !!!( محمد تو قبلا اسپیلبرگ نبودی !!!:biggrin1:)
من که میگم حسن کچل باشه طبیعی تر بازی میکنه :biggrin1:
این نویسندش هم بجز Wanted فیلم معروف دیگه ای نداره :confused:
ولی من با این که از underground لن وایزمن بدم میاد ولی بهترین die Hard رو ساخته تو این سری . کلا در مورد فیلم نظر ندیم بهتره معلوم نیست تا 2010 چه بلایی سرش بیاد
ولی ای کاش گیلرمو دل تورو یا پیتر جکسون فیلمو می ساختن ( حیف) عجب چیزی میشد:love:

اه . میثم جون ! نگید این حرف ها رو. گریم چیه. اون توی بازیه که اونقدر لباس داره و انعطاف داره. بهرحال با این حرف ها اگه عملی بشه فیلم خراب میشه. این فیلم مگه hellboy ه اخه؟
آه . حميد جون ! شخصيتي كه هم هيكل ماركوس باشه رو تو به من نشون بده توي بازيگر ها كه واقعا بتونه چنين نقشي رو باز كنه.

يك بنده خدايي بود توي فيلم ريديك بازي ميكرد ون ديزلي يا ديزايل همچين چيزي بود اون هم به نظرم به اين نقش مياد چه Dom چه ماركوس .

Clive Owen یه ایرادی که داره چهره ش کاملا رنگ مهربونی داره :biggrin1:
بگو آرنولد یا سیلوستر استالونه یه چیزی...
یه چیزی تو سبک و کلاس این 2 نفر بالایی باید باشه.
اره يك كم مهربون ميزنه ولي چون جذبه داره آدم اين مهربوني رو ميتونه فراموش كنه.

آرنولد كه ... ولي سيلوستر يكي از هنرپيشه هايي كه من خيلي ازش خوشم مياد ولي خب فسيل شده ديگه.

اگر ناظم مارو مياوردن جاي اين ماركوس بازي ميكرد وسط كار هم يكي اره اش ميكرد واقعا من ميرفتم كليف بي رو سر تا پاش طلا ميگرفتم. ولي واقعا به ناظم ما مياد يك چيزي دو برابر اين ماركوسه :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or