نقد و بررسی بازی ملی میرمهنا

امتیاز شما به بازی میرمهنا

• مجموع رای دهنده‌ها
    105
ممنون از نقدت البته منم فکر نکنم به موفقیت گرشاسب برسه ولی از نظر من قدم خوبی بود. ببینین دوستان کسانی هم که بازی های ایرانی رو تهیه میکنن 100 در 100 از کیفیتش راضی نیستن اونا هم خواهان بهتر شدن بازی ها هستن واسه ی همین بازی ها رو نقد و بررسی میکنن. در جواب دوستی که میگه ایرانی جماعت ذوق و سلیقه نداره باید بگم مگه ذوق و سلیقه قومی و منطقه ایه که مثلا اینجا نباشه و یه جا دیگه مثلا تو آمریکا باشه؟ نه عزیزم سلیقه و هنر دوستی و ابداع و آفرینش هنر تو ذات انسانی هست. حالا مسئله اینجاست که چجوری و با چه چیزی بروز کنه. افرادی مثل شما میخوان صورت مسئله رو پاک کنن و بگن ماها که ذوق و سلیقه نداریم پس بذار همیشه دیگران بکارند و ما بخوریم . پس همیشه باید در جا زد با این تفکر، البته پیشنهاد ساخت یه بازی آرکید خوبه و منم میپذیرم. از نظر من باید تیم های توسعه و سازنده ی بازی تو کشور گسترش پیدا کنه یعنی چند تا استودیو ساخته بشه که هر کدوم رو یه سبکی از بازی کار کنن، اینطوری افراد داخل شده به این صنعت بیشتر میشه و ما توانمون رو بیشتر میشناسیم که تو کدوم سبک قوی تر و کجا ضعیفتریم. یه جوری آزمون و خطا هست. این کار طبیعتا نیاز به اعتبارات مالیه زیاد و حمایت بیشتر رو میطلبه ولی اگه ما خواهان پیشرفت تو این صنعتیم باید هزینه کنیم. از طرفی اگه بازی های ساخته شده ی داخلی خریداری نشه اون بازیساز وقتی ببینه که بازیش دیده نشده و حتی گیمر های وطنی هم بازی رو و تلاششونو نادیده گرفتن اصلا به کل انگیزه ی ساخت بازی تو کشور از بین میره. پس باخرید بازی و 100 البته نقد منصفانه و مو شکافانه میشه به ایجاد انگیزه و گسترش این صنعت کمک کرد. ما ابتدای راهیم فاصلمون هم خیلی زیاده با استانداردهای جهانی ولی این دلیل نمیشه که بگیم نمیتونیم. کمپانی هایی مثل EA و ACTIVITION به این صنعت اعتقاد داشتن و هزینه ها و اعتبارات فراوانی رو بهش اختصاص دادن که حالا نامشون تا این حد شناخته شدست ما هم اگه به این صنعت باور پیدا کنیم و استعداد هارو کشف کنیم و اعتبارات لازم رو در اختیار بذاریم میتونیم به آینده ی صنعت گیم تو ایران امیدوار باشیم.

ممنون از نقدت البته منم فکر نکنم به موفقیت گرشاسب برسه ولی از نظر من قدم خوبی بود. ببینین دوستان کسانی هم که بازی های ایرانی رو تهیه میکنن 100 در 100 از کیفیتش راضی نیستن اونا هم خواهان بهتر شدن بازی ها هستن واسه ی همین بازی ها رو نقد و بررسی میکنن. در جواب دوستی که میگه ایرانی جماعت ذوق و سلیقه نداره باید بگم مگه ذوق و سلیقه قومی و منطقه ایه که مثلا اینجا نباشه و یه جا دیگه مثلا تو آمریکا باشه؟ نه عزیزم سلیقه و هنر دوستی و ابداع و آفرینش هنر تو ذات انسانی هست. حالا مسئله اینجاست که چجوری و با چه چیزی بروز کنه. افرادی مثل شما میخوان صورت مسئله رو پاک کنن و بگن ماها که ذوق و سلیقه نداریم پس بذار همیشه دیگران بکارند و ما بخوریم . پس همیشه باید در جا زد با این تفکر، البته پیشنهاد ساخت یه بازی آرکید خوبه و منم میپذیرم. از نظر من باید تیم های توسعه و سازنده ی بازی تو کشور گسترش پیدا کنه یعنی چند تا استودیو ساخته بشه که هر کدوم رو یه سبکی از بازی کار کنن، اینطوری افراد داخل شده به این صنعت بیشتر میشه و ما توانمون رو بیشتر میشناسیم که تو کدوم سبک قوی تر و کجا ضعیفتریم. یه جوری آزمون و خطا هست. این کار طبیعتا نیاز به اعتبارات مالیه زیاد و حمایت بیشتر رو میطلبه ولی اگه ما خواهان پیشرفت تو این صنعتیم باید هزینه کنیم. از طرفی اگه بازی های ساخته شده ی داخلی خریداری نشه اون بازیساز وقتی ببینه که بازیش دیده نشده و حتی گیمر های وطنی هم بازی رو و تلاششونو نادیده گرفتن اصلا به کل انگیزه ی ساخت بازی تو کشور از بین میره. پس باخرید بازی و 100 البته نقد منصفانه و مو شکافانه میشه به ایجاد انگیزه و گسترش این صنعت کمک کرد. ما ابتدای راهیم فاصلمون هم خیلی زیاده با استانداردهای جهانی ولی این دلیل نمیشه که بگیم نمیتونیم. کمپانی هایی مثل EA و ACTIVITION به این صنعت اعتقاد داشتن و هزینه ها و اعتبارات فراوانی رو بهش اختصاص دادن که حالا نامشون تا این حد شناخته شدست ما هم اگه به این صنعت باور پیدا کنیم و استعداد هارو کشف کنیم و اعتبارات لازم رو در اختیار بذاریم میتونیم به آینده ی صنعت گیم تو ایران امیدوار باشیم.
بخش اول حرفاتون سرشار از مغالطات هست. کجای حرف اون دستمون حرف از نداشتن سلیقه به اون شکلی که شما بیان کردی زده شده ؟ چرا بحث رو الکی به سمتی میبری که چیزی برای گفتن توش داشته باشی ؟ در حالی که بحث سر چیز دیگه ای بود.
ضمنا به این کارها ازمون و خطا نمیگن، بهشون میگن حماقت !

این چرت وپرتا چیه که میگید. یه جور میگید ملی انگار که برای خیرات امواتشون میسازن و مفت میدن به مردم تا بازی کنند. اگر مفت بود آره از این بدترشم مهم نبود اما اینا دارن بازی میسازن که پول در بیارن و اگر بد بسازن که میسازن باید تف کرد روش. در ضمن ما همه با هم هممیهن هستیم اما برادر و خواهر هم نیستیم. هم میهن هم یعنی در یک کشور زندگی می کنیم و دلیلی نداره برای گندکاری هم هورا بکشیم و بگیم اشکال نداره، دوباره دوباره

حماقت اینه که دست رو دست بذاریم و مثل انسان های از پیش باخته تو یه سوراخ بخزیم و بگیم ما که نمیتونیم پس بذار بشینیم و نگاه کنیم بقیه چیکار میکنن. من نمیگم بازی های ایرانی کیفیت خوبی دارن ولی ما نقطه ی شروع رو باید از یه جایی در نظر بگیریم. متاسفانه جناب shefer دید شما کاملا منفعلانست. آدمی با این طرز تفکر کمتر بتونه موثر باشه(قصد جسارت ندارم ولی بازخورد حرفتون این معنی رو میده) کسی هم نمیگه بازیسازا فکر جیبشون نیستن الان همه اول فکر جیب خودشونن ولی این منافی پیشرفت نیست. شما بازی ای مثل لطفعلی خان رو با گرشاسب مقایسه کنید . درسته که پیشرفتش خیلی نیست ولی کمابیش داره به جلو میره. یه ایده ی خوب یه سرمایه گذاریه عالی یه مقدار اعتماد و کشف استعداد میتونه به منزله ی کتالیزور واسه ی این صنعت باشه. حتی میشه از متخصصان خارجی تو این زمینه برای کار های آموزشی استفاده کرد چه اشکالی داره وقتی تو یه مقوله ضعیفیم از قویتر استمداد بطلبیم. ولی متاسفانه لفظ نشدن و نمیشه و ما عرضه نداریم و .... فقط و فقط میزان مصرف گرایی ما رو بیشتر میکنه و ما رو از خودمون نا امیدتر. نه عزیز من حماقت اونه که فقط بشینیو اشکال تراشی کنی بدونه اینکه راهکار و راه حل ارائه بدی. یه کم بیشتر فکر کن.

من دلیل اصلیم برای خرید بازی داستان جذابش بود فقط و فقط .ولی با این تفاصیر داستان بازی دارای جذابیت کافی نیست پس من از خیر این بازی میگذرم
حوصله باگ دنگو فنگم ندارم

هیچکس دقت کرده اسم اون شخص نه میر مهنا Mir Mahna بلکه میر مُهّنا Mir Mohanna هست؟ یعنی بازی ساختن وزیر ارشاد هم تقدیر کرده اون همه آدم دور هم هیچکس میر مهنا رو نمی شناخته که بگه بابا اسم یارو اصلا این نیست!!

بازی گرشاسب رو گیم اسپات نقد کرده، ولی میرمهنا رو فکر نمی کنم اصلا توش باشه.

سوال من اینجاست که چرا اصولا ایران به بازی سازی نیاز داره؟ کلا چند تا کشور تو دنیا مگه دارن بازی می سازن؟ بله شرکت ها تو کانادا و چین و آلمان وجود دارند. ولی شرکت ها یا ژاپنی هستند یا امریکایی. اون وقت ما هول شدیم داریم می ریم نازل ترین بازی های رو می سازیم به این اسم که امکانات نداریم؟! اگه ایران داره چیزی ارائه می ده باید عالی باشه نه بی کیفیت و مزخرف. کسی رو دیدم تو سایتی نوشته بود از Steam این بازی رو 3دلار خریده، مثل سگ پشیمونه!!! خوب آبروریزیه دیگه. بازی 60 دلار می خرن ککشون نمی گزه، 3 دلار پول داده بود می خواست هرچی ایرونیه خفه کنه.

من شدیدا اعتقاد دارم اگه چیزی از ایران عرضه می شه، اگه کیفیتش از عالی پایین تره، ای کاش که اسم ایران لااقل روش نباشه.
--------------------------------------------------

دوست عزیز Molana
این متنی که شما نوشته خیلی ارزشمنده، ولی اسمش نقد نیست، معرفیه. نقد دو خطی هم میشه مگه؟ ضمن اینکه بارگذاری صحیحه نه بارگزاری. بعد شما گیم پلی رو بررسی کردی ولی ساختار رو نه. قصدم این نیست که زحماتت رو زیر رو سوال ببرم ها. قصدم راهنماییه. ;)

در ضمن الان تو تاپیک اخبار بازی ها رئس شرکت سونی گفته اگه از بازیسازهای کوچک حمایت نشه ممکنه که به آینده ی این صنعت لطمه وارد بشه.
این چه معنی ای میده؟ یعنی حتی اون بازیساز آماتور هم ممکنه دارای استعداد و ذوقی باشه که اگه حمایت بشه شاید بتونه خیلی موثرتر از این چیزی باشه که الان هست. اینو دیگه من نمیگم کسی داره میگه که تو این صنعت استخوان ترکونده. تو این کشور برای یه امر ساده مثل بازیسازی اینقدر سنگ اندازی میشه و مخالفت و اشکال گیری های بی منطق، از کاربران و خریداران بازی بگیر تا کسانی که باید حمایت کنن و اون سرمایه گذار و ... خدا به داد یه حرکت علمی یا صنعتی بزرگ برسه که چطوری میخواد با این روحیه به جلو بره. به هر حال کیفیت ساخت بازی تو ایران خیلی فاصله داره با کمپانی های بزرگ بازیسازی. امیدوارم با یه سرمایه گذاری خوب و 100 البته مدیریت صحیحی که بازگشت سرمایه رو برای اون سرمایه گذار تضمین کنه و استخدام یه نیروی خوب و همینطور خدمات آموزشی مناسب برای پیشرفت هر چه بیشتر تو این مقوله بستری محیا یشه.

هیچکس دقت کرده اسم اون شخص نه میر مهنا Mir Mahna بلکه میر مُهّنا Mir Mohanna هست؟ یعنی بازی ساختن وزیر ارشاد هم تقدیر کرده اون همه آدم دور هم هیچکس میر مهنا رو نمی شناخته که بگه بابا اسم یارو اصلا این نیست!!

بازی گرشاسب رو گیم اسپات نقد کرده، ولی میرمهنا رو فکر نمی کنم اصلا توش باشه.

سوال من اینجاست که چرا اصولا ایران به بازی سازی نیاز داره؟ کلا چند تا کشور تو دنیا مگه دارن بازی می سازن؟ بله شرکت ها تو کانادا و چین و آلمان وجود دارند. ولی شرکت ها یا ژاپنی هستند یا امریکایی. اون وقت ما هول شدیم داریم می ریم نازل ترین بازی های رو می سازیم به این اسم که امکانات نداریم؟! اگه ایران داره چیزی ارائه می ده باید عالی باشه نه بی کیفیت و مزخرف. کسی رو دیدم تو سایتی نوشته بود از Steam این بازی رو 3دلار خریده، مثل سگ پشیمونه!!! خوب آبروریزیه دیگه. بازی 60 دلار می خرن ککشون نمی گزه، 3 دلار پول داده بود می خواست هرچی ایرونیه خفه کنه.

من شدیدا اعتقاد دارم اگه چیزی از ایران عرضه می شه، اگه کیفیتش از عالی پایین تره، ای کاش که اسم ایران لااقل روش نباشه.
--------------------------------------------------
خب معلومه برای مقابله با تهاجم فرهنگی غرب ! یعنی میگی ما در برابر رسانه ی های استکبار ساکت ایستاده و دم در ندهیم؟:-o

حماقت اینه که دست رو دست بذاریم و مثل انسان های از پیش باخته تو یه سوراخ بخزیم و بگیم ما که نمیتونیم پس بذار بشینیم و نگاه کنیم بقیه چیکار میکنن. من نمیگم بازی های ایرانی کیفیت خوبی دارن ولی ما نقطه ی شروع رو باید از یه جایی در نظر بگیریم. متاسفانه جناب shefer دید شما کاملا منفعلانست. آدمی با این طرز تفکر کمتر بتونه موثر باشه(قصد جسارت ندارم ولی بازخورد حرفتون این معنی رو میده) کسی هم نمیگه بازیسازا فکر جیبشون نیستن الان همه اول فکر جیب خودشونن ولی این منافی پیشرفت نیست. شما بازی ای مثل لطفعلی خان رو با گرشاسب مقایسه کنید . درسته که پیشرفتش خیلی نیست ولی کمابیش داره به جلو میره. یه ایده ی خوب یه سرمایه گذاریه عالی یه مقدار اعتماد و کشف استعداد میتونه به منزله ی کتالیزور واسه ی این صنعت باشه. حتی میشه از متخصصان خارجی تو این زمینه برای کار های آموزشی استفاده کرد چه اشکالی داره وقتی تو یه مقوله ضعیفیم از قویتر استمداد بطلبیم. ولی متاسفانه لفظ نشدن و نمیشه و ما عرضه نداریم و .... فقط و فقط میزان مصرف گرایی ما رو بیشتر میکنه و ما رو از خودمون نا امیدتر. نه عزیز من حماقت اونه که فقط بشینیو اشکال تراشی کنی بدونه اینکه راهکار و راه حل ارائه بدی. یه کم بیشتر فکر کن.

در ضمن الان تو تاپیک اخبار بازی ها رئس شرکت سونی گفته اگه از بازیسازهای کوچک حمایت نشه ممکنه که به آینده ی این صنعت لطمه وارد بشه.
این چه معنی ای میده؟ یعنی حتی اون بازیساز آماتور هم ممکنه دارای استعداد و ذوقی باشه که اگه حمایت بشه شاید بتونه خیلی موثرتر از این چیزی باشه که الان هست. اینو دیگه من نمیگم کسی داره میگه که تو این صنعت استخوان ترکونده. تو این کشور برای یه امر ساده مثل بازیسازی اینقدر سنگ اندازی میشه و مخالفت و اشکال گیری های بی منطق، از کاربران و خریداران بازی بگیر تا کسانی که باید حمایت کنن و اون سرمایه گذار و ... خدا به داد یه حرکت علمی یا صنعتی بزرگ برسه که چطوری میخواد با این روحیه به جلو بره. به هر حال کیفیت ساخت بازی تو ایران خیلی فاصله داره با کمپانی های بزرگ بازیسازی. امیدوارم با یه سرمایه گذاری خوب و 100 البته مدیریت صحیحی که بازگشت سرمایه رو برای اون سرمایه گذار تضمین کنه و استخدام یه نیروی خوب و همینطور خدمات آموزشی مناسب برای پیشرفت هر چه بیشتر تو این مقوله بستری محیا یشه.
نمیدونم عمدا داری سفسطه میکنی یا اینکه اصل مطلب رو نمیگیری.
قبل از پیش داوری و داستان سرایی درباره عقیده من یا حرفام پستهای قبلی رو بخون.:arrowd:

نکنه ما تافته ای جدا بافته از جهان هستیم که اینقدر خودتونو دست بالا میگیرید ؟ واقعا نمیدونم این توهم نژادپرستانه ما ایرانیا کی میخواد از مغزمون بیرون بره.اگه ما بهتر از اونا بودیم اخر عاقبتمون این نبود بگذریم...
تو تحریم هستیم که هستیم خب کسی مجبورشون نکرده بیان یه FPS بسازن. برن یه بازی arcade ولی قابل بازی بسازن.

100% تایید میشه . کی گفته اگه ایرانی ها تو تحریم نبودن و حمایت میشدن و فلان و بهمان از همه دنیا بهتر بودن ؟ این افکار از کجا اومده؟ ایرانی جماعت لیاقتش تحریم و غیره است همینطوری که الان هستیم . نکنه تقصیر خارجی ها بوده که ما الان به این وضع افتادیم؟ همون ایرانی های باهوش مارو به این وضع انداختن . و اما تو گیم ... کی گفته اصلا این ها باید بازی بسازن ؟ کی گفته با خرید گیم اشغال و در پیت سازنده رو باید حمایت کرد ؟ کی گفته صنعت گیم در ایران داره پیشرفت میکنه؟ نسبت به کی پیشرفت میکنه؟ مگه خارجی ها کر و کور و شل هستن واسادن و پیشرفت نمیکنن و ما هم روز به روز داریم بهشون نزدیک میشیم؟ این گیمی که ساختن در حد بازی های 10 سال پیش اجنبی ها هم ارزش نداره .
یه مشت ادم بی سلیقه و بی هنر دور هم جمع میشن بازی اشغال میسازن و بعدش هم میگن ما پول نداشتیم . ارشاد فلان کرد . ازادی عمل نداشتیم و غیره .... یکی نیست بهشون بگه اگه هنر داشتین و سلیقه داشتین یه گیم Arcade درجه یک با گرافیک دو بعدی میساختین که خیلی هم اسون تره . یه گیم خلاقانه میساختین ....
اقتصاد و سرمایه ایران باد اورده نیست که خرج این کارای بیهوده بشه. خیلی اقایان حکومت مردن ، به جای به باد دادن میلیارد تومن تو این راه بهتره برن اول به بدبختی های خیلی خیلی بزرگتر از اینا برسن.
کشور ما یه کشور جهان سومیه با کلی بدبختی .دغدغه های امروز ما، دغدغه های یه کشور پیشرفته مثل امریکا نیست بلکه مشکلات بسیار وخیمیه که کشورای پیشرفته ای مثل امریکا اونها رو بیشتر از نیم قرنه که حل کردن و حالا رسیدن به بازی سازی.
ما داریم تو اقتصاد و رفاه با پاکستان و جامائیکا رقابت میکنیم بعد حرف صنعتهای مدرن امیریکا و اروپا رو میزنیم. دست از این توهم بچگانه بردارید و به مردابی نگاه کنید که الان روش وایستادیم که هر بار با تشدید این توهمهای بچگانه بیشتر توش فرو میریم.

این حرف که باید از بازی ارکید شروع کنن رو قبول دارم .
همین کوهنورد مطمعنم خیلی قشنگه یا سیاره ی میترا که عالی بود !
اینا هم به جای FPS باید ارکید بسازن !

نمیدونم عمدا داری سفسطه میکنی یا اینکه اصل مطلب رو نمیگیری.
قبل از پیش داوری و داستان سرایی درباره عقیده من یا حرفام پستهای قبلی رو بخون.:arrowd:

اقتصاد و سرمایه ایران باد اورده نیست که خرج این کارای بیهوده بشه. خیلی اقایان حکومت مردن ، به جای به باد دادن میلیارد تومن تو این راه بهتره برن اول به بدبختی های خیلی خیلی بزرگتر از اینا برسن.
کشور ما یه کشور جهان سومیه با کلی بدبختی .دغدغه های امروز ما، دغدغه های یه کشور پیشرفته مثل امریکا نیست بلکه مشکلات بسیار وخیمیه که کشورای پیشرفته ای مثل امریکا اونها رو بیشتر از نیم قرنه که حل کردن و حالا رسیدن به بازی سازی.
ما داریم تو اقتصاد و رفاه با پاکستان و جامائیکا رقابت میکنیم بعد حرف صنعتهای مدرن امیریکا و اروپا رو میزنیم. دست از این توهم بچگانه بردارید و به مردابی نگاه کنید که الان روش وایستادیم که هر بار با تشدید این توهمهای بچگانه بیشتر توش فرو میریم.
ببین حرفتو نمیدونم باید از کدوم کانال جواب بدم. اگه این کار کار بیهوده ای هست پس من و شما چرا داریم وقتمونو سرش میزاریم اگه به قول شما ما داریم تو یه همچین مردابی زندگی میکنیم ثانیه ثانیه ای که داریم وقتمونو سر بازی میذاریم داریم به هر چه گندیده تر شدن این مرداب کمک میکنیم چون میشه ازش خیلی بهتر بهره برد و موثر تر عمل کرد. پس در درجه ی اول حرفی بزنیم که اول خودمونو نبره زیر سوال. حال اگه بر این باوریم که این صنعت هم میتونه کور سوی امیدی واسه ی اقتصاد داغونه این کشور باشه پس چرا فقط بشینیم و وقتمونو با صحبت های صد من یه غاز پر کنیم ، حداقل تو صنعتی که بهش اعتقاد داریم ما هم یه قدم کوچکی برداریم. اقتصاد آمریکا و اروپا رو منم فرقشو با اقتصاد داغون و بیمار ایران میفهمم، مشکل من با شما سر نگرشه ، من نگرش انفعالی رو نمیپسندم نه تنها تو صنعت گیم بلکه توی تمام صنایع. این که مدام بگیم نمیشه و نمیتونیم و منتظر باشیم یکی بیاد واسه ی ما لقمه رو بجوه و بذاره دهنمون وضعمون تا ابد همینه. همین اقتصاد ویران و به قول شما مرداب گونه. میدونی نظر من چیه؟ از نظر من هر کاری ریسک و خطر پذیریه خاص خودشو داره، تو باید اینقدر باهوش باشی که ببینی کدوم کار ریسک کمتر و بازدهیه بیشتری داره. ولی بعضی کارا ریسکشون بالاست پس باید یکم جرات ریسک کردنو داشته باشی(البته ریسک عاقلانه) تو این صنعتم( منظورم فقط این صنعت نیست تمام صنایع ، به طور مثال این صنعت) باید یه سرمایه گذاری باشه که جرات یه همچین ریسکی رو داشته باشه + یه مدیر لایق که بازگشت هزینه ها رو تضمین کنه + استخدام و آموزش تیمی که شاید توی کوتاه مدت نتونه نتیجه بگیره ولی طی یه بازه ی زمانیه خاص بتونه به اهداف اون طرح جامه ی عمل بپوشونه. اقتصاد یه امر به هم پیوستس دوست عزیز، خروجیه یه کار میتونه سرمایه ی کار دیگه ای باشه. حالا من وشما بگیم نمیشه ، ما استعداد نداریم ، ما عقبیمو... از نظر من این تفکرات مخربه جز اینکه ما رو تو همین وضعیت فعلی نگه داره هیچ سودی نداره.
کشور برزیل فوتبال قدرتتمندی داره، شاید تو خیلی از صنایع اصلا به حساب نیاد ولی همین فوتبال باعث شد که جام جهانی ای که تو برزیل برگزار شد(دقیق یادم نیست کدوم دوره) کلی پول باد آورده به اقتصاد داغونش تزریق بشه و این در حالیه که خیلیا فوتبالو اصلا کاری جز وقت تلف کردن نمیدونن. اگه باهوش باشیم میتونیم از یه موقعیت کوچیک طوری استفاده کنیم که خیلیها تو خوابم فکرشو نمیکنن. یه شعر میگه:
دوست دارد یار این آشفتگی کوشش بیهوده به از خفتگی
پس هر کاری به جز وایسادن و تماشا کردن و حسرت خوردن خیلی بهتره چون بالخره بعضی وقتها یه اندیشه ی به ظاهر پوچ از نظر خیلی ها ممکنه زمینه ساز یه حرکت در خور باشه. امیدوارم منظورمو گرفته باشی.

آخرین ویرایش:
بنده میگم کم کاری تو بازی کاملا نمایان است و این اصلا خوب نیست، چرا باید یک سازنده نقاط قوت خودشو صرف مسائلی در گیم کنه که در حیطه کاریش نیست. ما ایرانی ها همیشه اچار فراسنه بودیم و همیشه در همه زمینه ها دخالت داشتیم حتی زمینه های که از ان هیچ سررشته کافی را نداشتیم ولی بازهم در انها دخالت کردیم و فرصت را از کسی که در ان رشته تخصص بالای داشته است را گرفتیم، چرا خب دلیل های زیادی داره از نون بیشتر گرفته تا زور بیشتر و این میشه یکی دیگر از دلایل عقب ماندگی.برای پیشرفت کردن در هر زمینه ما نیازمند اشخاصی متخصص در همان زمینه هستیم.

شما سازندگان محترم و عزیز اگر قصد دارید یک گیم خوب روانه بازار کنید اول به دنبال یک گروه متشکل شده از سررشته های مختلف در این زمینه باشید، به این صورت نباشه که شخصی در چند زمینه کاری در این صنعت شروع به فعالیت کنه و با دانش نا کافی خود کار هم گروهی دیگرشو زیر سوال ببره. و در اخرم یک اشغال به گیمرها تحویل بدین، که نتیجش بشه انتشار نا امیدی در کل گروه. شما در همین سایت بازی سنتر هم می توانید به دنبال این اشخاص حرفه ای باشید که در زمینه کاری خودشون استاد هستند اما تا حالا کسی بهشون بها نداده است و همه اینها به این خاطر است که یک نفر در چند زمینه فعالیت می کند و فرصت را از اشخاصی که در ان زمنیه تخصص دارند می گیرد.

یک نکته که باید ذکر بشه اینه که بازیسازان حرفه ای اشخاصی هستند که در زمینه کاری خود انقدر تجربه و استعداد دارند که یک پله از بهترین ها نیز بالا تر قرار گرفته اند.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or