نقد و بررسی بازی ملی میرمهنا

امتیاز شما به بازی میرمهنا

• مجموع رای دهنده‌ها
    105
جناب اقای ureil عزیز من یک جمله میگم اینم اینه که :
با این شرایطی که ما داریم : اگر کوجیما بیاد ایران با همین امکانات و انجین و غیرو گیمی که میسازه بهتر از گیمی میشه که این تیم ایرانی اگه برن امریکا و یک ملیون دلار پول داشته باشن .

تیم بازی سازی که نه پول داره نه غیرو به جای ساختن این بازی های در پیت Fps و داد و بیداد کردن از پول نداشتن و حمایت مشتری نداشتن بهتره بره بشینه یه گیم خلاقانه بسازه که بعدش 4 تا من Noob تو بازی سنتر و جاهای دیگه بریم ازش تعریف کنیم و به گوش بقیه هم برسه . 2 بار این طور بازی بسازن اسمشون خوب در بره مطمئن باش بازی بعدیشون هر چند هم Arcade باشه ولی اگه بزارن واسه فروش امسال ما میخریم .

در مورد بحث و سلیقه و اینها میخواستم چیزی نگم ولی میگم ... بله تیم سازنده این بازی میر مهنا بسیار بی هنر و بی سلیقه هستن ... از همون روز اول که شروع به این کار کردن بی سلیقه و Cheap بودن ... اگه اینا 4 تا ادم گیمیر واقعی توشون بود یا 4 تا ادم با ذهن باز اصلا این کار رو شروع نمیکردن و همینطور که قبلا گفتم میرفتن یه بازی ساده ولی درست حسابی میساختن .... این هم شد اسم واسه بازی انتخاب کردن ؟ دیگه وارد چیز های دیگش نمیشم چون گفتم از اول این ایده غلط بوده .... مثل کسی که تو خونه فقط تخم مرغ داره ولی میخواد شب چلو کباب بخوره .... این ادم ها هم اگه چیزی حالیشون بود این بازی رو نمیساختن .
حالا هی بیاید بگید مردم ما حمایت نمیکنن . اینها پول ندارن . این ها شرایطش رو ندارن . صنعت نوپاست و غیرو ..... واقعا فکر میکنید اگه ملت برن این بازی رو بخرن و اینا کلی سود کنن قراره بازی بعدیشون چقدر بهتر باشه ؟ هر چی باشه باز هم یه 10 سالی عقب تر از بقیه جاهای دنیا خواهد بود .
راه صد سالرو که نمیشه یک شبه با Gow و Cod ساختن رفت . اگرم فکر کردید این گیم ها همون نردبانی هستن که صنعت گیم ایران رو به بالا میکشن کاملا در اشتباه هستید . قدم اول که کج برداشته بشه بقیشم معلوم میشه دیگه به کجا کشیده میشه . با ساخت بازی های Fps و Gow کلون با این وضع افتضاح به هیچ جا نمیرسن ....
یه نگاه به Locoroco یا Patapon بندازین .... ادم لذت میبره فقط نگاه کنه .... چرا این بازی سازان مغز متفکر و با سلیقه شما نمیتونن یه بازی تو این مایه ها هر چند ضعیف تر بسازن ؟

من هم این بازی را گرفته ام اما هنوز بازی به دستم نرسیده است و بااین تفاسیر لوح فشرده که به دستم برسد آن را خرد خواهم کرد .شرکت های خوب بازی سازی در ایران تنها رسانا افزار شریف و فن افزار شریف است .
http://resanagames.ir/fa/

خوب ابتدا در مورد بازی میرمهنا :

دوستان عزیز ما در اسپریس پویانما واقعا تلاش داشتند بازی خوش ساخت و ارزشمند رو تهیه کنند, مشکلات مالی و تاخیر در دریافت پرداخت ها ی بنیاد , مشکلات پخش و زمانبندی تنها برخی از معضلات این گروه در ارائه بازی بود . بدون تردید تلاش این شرکت ستودنی است اما نتیجه ؟! ...
باید اعتراف کرد میرمهنا با تصورات ما فاصله بسیاری دارد , بازی دارای چندین و چند باگ ریز و درشت است و باید قبول کرد نسل نوین بازیهای رایانه ای آزمون و خطا در ساخت بازی را پذیرا نیست . گروه سازنده میرمهنا گروه بسیار با استعداد و جوانی است اما این مهم , دلیلی بر چشم بستن بر اشکالات نیست , و من با توجه به شناختی که از دوستان عزیزم ,آقایان رضایی و سجادی دارم, مطمئنم آنها به انتقاد سازنده خوشحال ترند تا تعریف مخرب ...
اما دوستان من نباید با انقادات تند , این عزیزان را دلسرد کنیم , و باید قبول کرد که ما هنوز اول راه هستیم , ایده بسیاری از عزیزان برای بازی آرکید رو قبول دارم اما باید قبول کرد , آرکید هم تخصص و فراتر از آن عشق میخواهد , چگونه یک اکشن باز صرف میتواند یک آرکید خوب بسازد؟ بدون شک طراح سری کال نمیتواند پرندگان عصبانی طراحی کند ...
بعضی از دوستان به اصل بازیسازی در ایران انتقاد داشته و این امر رو در انحصار سازندان بزرگ بیان کردند , ببینید , در دنیا بسیار و بسیار بازی ایندی یا ساده وجود دارد , اگر نبود , مسلما یو دی کی , یونیتی , وینترمیوت , گیم میکر , گیم استدیو و ... ده ها بلکه صدها انجین فیری وجود نداشت .
شاید خیلی از دوستان از این جمله من تعجب کنند اما من با این دوستان موافقم , نباید کوس رقابت را نواخت , ما در مرحله آموختن هستیم . لذا اعتقاد صرف دارم که بازی در انحصار بزرگان این صنعت هست , و ما باید راه را طی کنیم , نه اینکه در خیال نمره 5 گیم اسپات بخوابیم یا اولین بازی ملی ....
بار ها در مصاحبه ها و وب نوشت ها عرض کردم که ایران صنعت بازیسازی ندارد , آموزش بازیسازی دارد و باید دود چراغ خورد , الان زمان درو نیست , زمان کاشتن است و باید از مخاطب تقاضای همراهی داشت نه انتظار همراهی...
علی ای حال امیدوارم دوستان هوشمندم در شرکت اسپریس پویانما با جدیت به کار خودشون ادامه بدن و عناوین بعدی رو پخته تر و با دقت بیشتری عرضه کنند و به یاد داشته باشند بازی ساز ایرانی مدیون همراهی مخاطبینی است که با چند هزار تومان ( حتی ارزان تر از بازی ایرانی ) به بهترین عناوین دنیا دسترسی دارند.

در مورد شیطنت های علیمردان خان :

یکی از دوستان در مورد این بازی و عرضه نشدنش صحبتی کرده بودند که اجازه میخوام یک توضیح کوتاه عرض کنم :
دوستان عزیز این بازی 14 تیر ماه به لطف خدا کامل و برای نشر به ناشر محترم واگذار شد. بر اساس اخرین پیگیری ها بنده , مدیریت محترم شرکت عصر بازی در حال کسب مجوزهای مورد نیاز جهت نشر بازی هستند. . اتفاقا نسخه ای هم براین نقد به وب سایت بازیسنتر واگذار شده است که امیدواریم در مرحله اول رضایت منتقدین محترم این سایت را فراهم کرده باشد.

به امید موفقیت برای تمام بازی بازان و بازی سازان ایرانی

آخرین ویرایش:
جناب اقای ureil عزیز من یک جمله میگم اینم اینه که :
با این شرایطی که ما داریم : اگر کوجیما بیاد ایران با همین امکانات و انجین و غیرو گیمی که میسازه بهتر از گیمی میشه که این تیم ایرانی اگه برن امریکا و یک ملیون دلار پول داشته باشن .

تیم بازی سازی که نه پول داره نه غیرو به جای ساختن این بازی های در پیت Fps و داد و بیداد کردن از پول نداشتن و حمایت مشتری نداشتن بهتره بره بشینه یه گیم خلاقانه بسازه که بعدش 4 تا من Noob تو بازی سنتر و جاهای دیگه بریم ازش تعریف کنیم و به گوش بقیه هم برسه . 2 بار این طور بازی بسازن اسمشون خوب در بره مطمئن باش بازی بعدیشون هر چند هم Arcade باشه ولی اگه بزارن واسه فروش امسال ما میخریم .

در مورد بحث و سلیقه و اینها میخواستم چیزی نگم ولی میگم ... بله تیم سازنده این بازی میر مهنا بسیار بی هنر و بی سلیقه هستن ... از همون روز اول که شروع به این کار کردن بی سلیقه و Cheap بودن ... اگه اینا 4 تا ادم گیمیر واقعی توشون بود یا 4 تا ادم با ذهن باز اصلا این کار رو شروع نمیکردن و همینطور که قبلا گفتم میرفتن یه بازی ساده ولی درست حسابی میساختن .... این هم شد اسم واسه بازی انتخاب کردن ؟ دیگه وارد چیز های دیگش نمیشم چون گفتم از اول این ایده غلط بوده .... مثل کسی که تو خونه فقط تخم مرغ داره ولی میخواد شب چلو کباب بخوره .... این ادم ها هم اگه چیزی حالیشون بود این بازی رو نمیساختن .
حالا هی بیاید بگید مردم ما حمایت نمیکنن . اینها پول ندارن . این ها شرایطش رو ندارن . صنعت نوپاست و غیرو ..... واقعا فکر میکنید اگه ملت برن این بازی رو بخرن و اینا کلی سود کنن قراره بازی بعدیشون چقدر بهتر باشه ؟ هر چی باشه باز هم یه 10 سالی عقب تر از بقیه جاهای دنیا خواهد بود .
راه صد سالرو که نمیشه یک شبه با Gow و Cod ساختن رفت . اگرم فکر کردید این گیم ها همون نردبانی هستن که صنعت گیم ایران رو به بالا میکشن کاملا در اشتباه هستید . قدم اول که کج برداشته بشه بقیشم معلوم میشه دیگه به کجا کشیده میشه . با ساخت بازی های Fps و Gow کلون با این وضع افتضاح به هیچ جا نمیرسن ....
یه نگاه به Locoroco یا Patapon بندازین .... ادم لذت میبره فقط نگاه کنه .... چرا این بازی سازان مغز متفکر و با سلیقه شما نمیتونن یه بازی تو این مایه ها هر چند ضعیف تر بسازن ؟
دوست من صحبتات نمیگم اشتباهه ، همون ابتدای صحبتمم گفتم بازی هایی که تا به امروز تو ایران ساخته شده سطح کیفیش خیلی پایینه ما که نمیخوایم سر خودمونو کلاه بذاریم یا چشممون رو روی حقیقت ببندیم که. منم همون اشکالاتی که شما گفتی رو میبینم تو بازی ولی برخورد این شکلی با این قضیه اشتباهه. ما با این حرفا دنبال رفع اشکال نیستیم ما داریم طوری رفتار میکنیم که این صنعت به کل نابود بشه. ولی قبلا گفتم بازم میگم ما نمیتونیم یه شبه ره صد ساله بریم. اکتیویژن و EA جون کندن که الان شدن این. استخون ترکوندن، EA هم قد موهای سرت بازی خراب کرده که الان غولی مثل BF3 و DEAD SPACE و.... میسازه. من حرفم یه چیزه، ما یا این صنعت نمیخوایم که اگه اینطوره بحثی سرش نیست، یا اگه میخوایم باید صبور باشیم، فکر کنیم ایده های بهتری ارائه بدیم، سرمایه گذاری کنیم، از پایه رو این صنعت کار کنیم و با استخدام یه سری نخبه تو برنامه نویسی و انیمیتور و ... راه رو واسه ی نوآموزانی که به این رشته علاقه مندن فراهم کنیم و بیشتر از همه تنبلی رو بذاریم کنار و یکمم سعی کنیم خودمون سازنده باشیم از منه نوعی گرفته تا فرد فردی که به این صنعت علاقه مندن. دیگه نمیدونم باید چجوری بگم، ولی بازم میگم با توجه به امکانات نازل تو این رشته تیم سازنده نمیگم خوب ولی بد هم عمل نکرده. اگه شرایط عالی بود و اینا یه همچین چیزی میساختن اون موقع جای دفاعی نمیموند ولی با این شرایط کارشون خوبه. به شخصه به عنوان کسی که دوست دارم این صنعت پیشرفت کنه تو ایران ، امیدوارم این صنعت توسط افراد لایق روند رو به رشدش سرعت بگیره.

همین الان سایپا و ایران خودرو دارن انواع خودروها رو با 5 برابر قیمت جهانی به فروش میرسونن!.
چیزی هم که تحویل من و شمای نوعی میدن چیز آشغالی بیش نیست !!!:d.
پس ایراد کار یه جای دیگس!. این بازی سازها هم خوب از طرف دولت حمایت میشن و حتی اگر بازیشونم به فروش نره حداقل تمامی هزینه هاشون رو از قبل گرفتن!.موضوع بحث هم همین موارد کم کاری و نمدونم کاری های سازندگان و یا فراخ بالی اونهاست!

• Like
Reactions: behrooz key
مشکله بازی ساز‌های ایرانی‌ اینه که چند تا بازی خارجی‌ می‌بینن جو گیر میشن میخوان برن یک چیزی مس اون بسازن.
مثل اینکه که قابل اینکه پی‌ ساختمون رو بریزی بری طبقه آخرشو بسازی! :d

• Like
Reactions: Scαrface
به نظر من زیاد شلوغش نکنید EA Games نیستش که .......

یه شرکت ایرانیه که همینم برای شروع بد نیستش در داخل ایران من به این بازی 8.5 میدم.
چه ربطی داره اخه دوست من...:|:|
وقتی میان یه بازی عرضه میکنن که گرافیک بازی در حد بازی های Ps1 هستش شما چه انتظاری از ملت دارید...:|:|
نکنه انتظار دارید بیان از بازی تعریف و تمجیدم بکنن...:d:d

• Like
Reactions: A-L-I
یه دو دو تا چهاتای ساده ست بخدا. الآن میگیم هیچی نداره تا بتونه با بازی های روز دنیا رقابت کنه. خیلی از اونها عقبیم توی بازی سازی. خوب 7سال دیگه میرسیم به جایی که اونها الآن هستند ولی اونها 7سال پیشرفت کردن و باز هم کلی از اونها عقبیم و همین آش و همین کاسه. فکر کنم توی تاپیک گرشاسب بود که راجبش حرف میزدیم همین جمله رو گفتم بازم میگم: این کارمون دقیقاً مثل اینه که به امثال ده نمکی ها بگیم 1فیلم بساز که با فیلم های روز هالییوود رقابت کنه. خوب یه بچهء 6-7 ساله هم به این قضیه میخنده... :d
بعضی از دوستان همچین با تعصب قضیه رو ملی میهنی میکنن که یکی ندونه فکر میکنه اگر ما بگیم آقا ایرانی جماعت بازی ساز حرفه ای نمیشه یعنی به مقدسات ایرانی ها توهین کردیم...

• Like
Reactions: Scαrface
ببینید بازی در حد سازندگان و ... که این بازی رو ساخته و سرمایه گذاری کرده اند خوب بوده ، اما مشکل این هست که اینا انتظار دارند با دادن بازی های بی کیفیت (اصلا منظورم این بازی نیست این بازی کیفیت متناسبی داره) به مردم تحسین مردم رو به دنبال داشته باشند ، مثلا بازی ای مثل گرشاسپ که اومد واقعا فوق العاده بود ، به همین دلیل مردم هم همه یه دست گیمرینگ این بازی رو تحسین و تمجید کردند و مثلا خود من باالاخص منتظر نسخه دوم این بازی هستم ، اما اینجا باید یه فکری با مردم کنیم ، ما تحریم های زیادی داریم ، و بودجه های کم و .... مثلا همین BF3 میدونید بالای یک و نیم میلیون دلار فقط هزینه تبلیغاتش بوده ، حالا ساخت و ... به کنار ، اما اینجا بعضی ها سریع میان پست میدن که اینا نسازن بهتره ، خیر، به نظر من باید بیایم و بگیم که اینا (منظور بازی سازان ایرانی) باید بازی رو با دقت و چاشنی های اکشن و دلخواه گیمر ها حد اقل گیمرهای ایرانی بسازند ، به تستر ها بها بدند ، چون واقعا ایرانی ها اگه یه چیزی خوبی بدی دستشون واقعا 10تا تشکر ازت میکنن ، این خصلت ایران و ایرانی هست ، اما این بازی های ایرانی یه مشکل عمده داره که بی حساب و کتاب میاد بیرون و... ، فقط یه چیزی این جا باعث میاد که کیفیت این نوع بازی ها بیاد پایین و اون هم مشکلات و گیر های بی مورد (شاید {!}) سازمان هایی است که بازی باید از زیر مهر اون بگذره و به دست گیمر ها برسه ،
بیایید از بازی های خوب ایرانی استقبال کنیم و منصفانه نقد کنیم ;)

ببینید بازی در حد سازندگان و ... که این بازی رو ساخته و سرمایه گذاری کرده اند خوب بوده ، اما مشکل این هست که اینا انتظار دارند با دادن بازی های بی کیفیت (اصلا منظورم این بازی نیست این بازی کیفیت متناسبی داره) به مردم تحسین مردم رو به دنبال داشته باشند ، مثلا بازی ای مثل گرشاسپ که اومد واقعا فوق العاده بود ، به همین دلیل مردم هم همه یه دست گیمرینگ این بازی رو تحسین و تمجید کردند و مثلا خود من باالاخص منتظر نسخه دوم این بازی هستم ، اما اینجا باید یه فکری با مردم کنیم ، ما تحریم های زیادی داریم ، و بودجه های کم و .... مثلا همین BF3 میدونید بالای یک و نیم میلیون دلار فقط هزینه تبلیغاتش بوده ، حالا ساخت و ... به کنار ، اما اینجا بعضی ها سریع میان پست میدن که اینا نسازن بهتره ، خیر، به نظر من باید بیایم و بگیم که اینا (منظور بازی سازان ایرانی) باید بازی رو با دقت و چاشنی های اکشن و دلخواه گیمر ها حد اقل گیمرهای ایرانی بسازند ، به تستر ها بها بدند ، چون واقعا ایرانی ها اگه یه چیزی خوبی بدی دستشون واقعا 10تا تشکر ازت میکنن ، این خصلت ایران و ایرانی هست ، اما این بازی های ایرانی یه مشکل عمده داره که بی حساب و کتاب میاد بیرون و... ، فقط یه چیزی این جا باعث میاد که کیفیت این نوع بازی ها بیاد پایین و اون هم مشکلات و گیر های بی مورد (شاید {!}) سازمان هایی است که بازی باید از زیر مهر اون بگذره و به دست گیمر ها برسه ،
بیایید از بازی های خوب ایرانی استقبال کنیم و منصفانه نقد کنیم ;)
ببین علی جان این حرفای تو کاملا درسته...ولی اخه کسی اینارو مجبور نکرده که چنین بازی های عتیقه ای بدن بیرون.تازه همشم دارن تقلید میکنن...چه این چه گرشاسب...در کل بازی مضخرفی هستش...:|:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or