جااااااان؟! میشه یه جوری بگی ما هم بفهمیم؟! فهمیدی چی گفتی خودت؟!خسته نباشی اینها همه کات سین های از پیش رندر شده هستن..#
این لیست فقط وجود LA Noir یکم مشکل داره توش ، اگه بجای LA Noir یه بازی دیگه مثل Crysis 2 یا Killzone 3 یا GeOW 3 بود نمیشد ایراد گرفت ، چون اینا اینقدر بهم نزدیکن که فقط سلیقه میتونه از هم متمایزشون کنه .
اون 60 تا جایزه را الان بیا بگیره ! چشمم کور نیست که ! انیمشن نداره اقا جان ! شما یه سایت معتبری برام نشون بده که از انمیشنه bf3 تغریف کرده باشه ?!جااااااان؟! میشه یه جوری بگی ما هم بفهمیم؟! فهمیدی چی گفتی خودت؟!
فرخ تو هم واقعا ترکوندی. همینمون مونده بود به انیمیشن BF3 و گرافیکش ایراد بگیری. رجوع شود به 60 جایزه ای که درو کرد.
والا همین df که به انیمیشنهای ریج گفت تاریخ گذاشته در حقیقت نشون داد تو این مبحث انیمیشن تو باقالی هست دقیقا برعکس 99 درصد سایتها گفتThis allows for a phenomenal amount of dynamic lights to be in play at any given point, giving real depth and texture to the scene: from the blinding floodlights to the flickering embers of fire, the deferred rendering set-up gives the *********** series a new level of fidelity to its already state-of-the-art visuals. Also really impressive is the quality of animation: systems developed by EA Sports for titles like Madden NFL were repurposed by DICE for inclusion into the new Frostbite 2 engine, resulting in characters and actions that bring video games one step closer to a more cinematic level of quality.
فک کنم فرخ سر این موضوع بحث نکنی سنگین ترهنقل از DF .
DF بازی رو همه جوره از لحاظ تکنیکی عالی میدونه و اگه تو اعتقادی به گرافیک BF3 نداری پَ دیگه دلیل و مدرک از DF نمیاری
df را قبول دارم ولی در مورد انیمیشن و هوش مصنوعیه ریج گفته تاریخ گذاشته که یه بچه هم اینو بشنوه سرش را میکوبه به دیوارهر کی نظرش با نظر تو نمیخونه میشه چرت و پرت و .. df که تا همین چن هفته پیش قبله عالم بود
البته الان دقت کردم کلا نظرسنجی مشکل داره .
جواب نظر سنجی فقط باید بله،خیر باشه
سوال اینه که آیا VGA بهترین گرافیک سال رو مشخص میکنه یکی مثل من میگه بله
ولی منکر ایراد لیست نمیشه شد که حداقل 3 عنوان خوب توش وجود ندارن
جااااااان؟! میشه یه جوری بگی ما هم بفهمیم؟! فهمیدی چی گفتی خودت؟!