نظر شما درباره سبک ترسناک

در مورد بازی‌های سبک ترسناک، شما طرفدار کدام گزینه هست

• مجموع رای دهنده‌ها
    101
سلام

گرافیکش مشکلی نداره بنده با گرافیک SH1 راحت کنار میام. فقط اتفاقاتی؟ :-ss

بله فقط امیدوارم با DirectX های جدید هم بسازه و مشکل نداشته باشه، چون یکی دو تا از گیم های قدیمی رو من نصب کردم روی سون و ایکس پی و جواب ندادند (البته این بازی نبوده)...

اتفاقات هم که خودتون می دونید دیگه...
7g55dtp4i83pi0balag.gif

من بیشتر از همه تو سایلنت هیل خاطرات مخدوش نسخه ی پی اس پی ترسیدم
همیشه خوم میاد که ترس از طریق فضا سازی وسکوت به ادم القا نه یهو ترسوندن(مثل رزیدنت 5)

من بازی ترسناک خیلی زیاد بازی کردم! یعنی به اسم ترسناک بودن! خنده دارتر از Dead Space و F.E.A.R ندیدم توشون! یه بازی مثه DooM واقعا خوش ساخت بود ولی از نظر ترسناکی متوسط بود! بهترین بازی های ترسناک تو این 17سال گیمریم از نظر من RE 1,2,3 و SH 1,2,3 و Alone In Dark و Fatal Frame بود! که همشون هم قدیمی هستن! به جرأت میگم که 9-10 سالی میشه که واقعا بازی ترسناکی ساخته نشده! نمیدونم، شاید ما جنبه مون رفته بالا :-/ دوست دارم خودمو شکنجه بدم ولی اسبابش نیست دیگه :دی
اما فیلم ترسناک!!! اصلاً این ژانر رو تماشا نمیکنم!!!!! چون واقعا خنده دارن و ترجیح میدم که برم فیلم کمدی ببینم
بازی هایه ترسناک غربی از ظاهر خیلی بهتری برخوردارن اما همین قضیه تو داستان کاملاً معکوسه...
ترسناک‌ترین لحظه‌ای که روبروی مونیتور یا TV تجربه کردید کِی و به چه دلیل بوده؟
تو TV که یادم نیست :-/
ولی تو مانیتور: اولین بار که کلاً وقتی بازی RE2 خواست رو Start کردم و یکی گفت: RESIDENT EVIL قشنگ کُپ کردما! و تو همون بازی وقتی اون جونور تو اتاق بازداشتگاه از شیشه میپره بیرون :-s
یادش بخیر دسته هم ویبره زد من دیگه شدم مثه گچ :دی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ASYLUM MANAGER
.حالا همه شوماهای که بازی ترسناک بازی کردید
ایا کسی این بازی رو بازی کرده از نظر ترس هیچی برا گفتن نداره
برای شرکت کاپ کامه به اسم hunting ground
فوق العاده زیبا و ترسناکه..
همش ترس و هم به راه میندازه

من بازی ترسناک خیلی زیاد بازی کردم! یعنی به اسم ترسناک بودن! خنده دارتر از Dead Space و F.E.A.R ندیدم توشون! یه بازی مثه DooM واقعا خوش ساخت بود ولی از نظر ترسناکی متوسط بود! بهترین بازی های ترسناک تو این 17سال گیمریم از نظر من RE 1,2,3 و SH 1,2,3 و Alone In Dark و Fatal Frame بود! که همشون هم قدیمی هستن! به جرأت میگم که 9-10 سالی میشه که واقعا بازی ترسناکی ساخته نشده! نمیدونم، شاید ما جنبه مون رفته بالا :-/ دوست دارم خودمو شکنجه بدم ولی اسبابش نیست دیگه :دی
اما فیلم ترسناک!!! اصلاً این ژانر رو تماشا نمیکنم!!!!! چون واقعا خنده دارن و ترجیح میدم که برم فیلم کمدی ببینم
بازی هایه ترسناک غربی از ظاهر خیلی بهتری برخوردارن اما همین قضیه تو داستان کاملاً معکوسه...

تو TV که یادم نیست :-/
ولی تو مانیتور: اولین بار که کلاً وقتی بازی RE2 خواست رو Start کردم و یکی گفت: RESIDENT EVIL قشنگ کُپ کردما! و تو همون بازی وقتی اون جونور تو اتاق بازداشتگاه از شیشه میپره بیرون :-s
یادش بخیر دسته هم ویبره زد من دیگه شدم مثه گچ :دی
داداش اون موقع سنمون پایین تر بود وبا دیدن یه ادم کج و کوله چند شب خوابمون نمیبرد ولی حالاچی
چند ماه پیش اویل 1 ps1 را برای خاطرات بازی کردم ولی نمی تونم حسمو توضیح بدم سه شب به قیافه زامبی ها میخندیدم

داداش اون موقع سنمون پایین تر بود وبا دیدن یه ادم کج و کوله چند شب خوابمون نمیبرد ولی حالاچی
چند ماه پیش اویل 1 ps1 را برای خاطرات بازی کردم ولی نمی تونم حسمو توضیح بدم سه شب به قیافه زامبی ها میخندیدم
آره... حرفت منطقی... منم قبلتر تأییدش کردم! الانم میبینم میگن DS خیلی ترسناک بود، هویج سبز میشه رو سرم :دی
اما
من 2-3ماه پیش نشستم RE2 بازی کردم، درست همونجا که طرف از آیینه بازداشتگاه میپره جلوت، با اینکه میدونستم یه شوک داد بهم...
میدونی؟! من همیشه گفتم درسته بازی های شرقی یه تم ترسناک خاصی دارن ولی واسه من یکی دیگه جوابگو نیستن :( اما بازی های غربی چون بر مبنا غافلگیری هست رو من جواب میده :دی البته شاید دیدی چند وقت دیگه بدنمون نسبت به این غافلگیری هم آداپته شد =))

سلام.
(این حرف هایی رو که میزنم از روی اصلاعات خودم هست)
به هر حال سبک ژاپنی جالبه ولی اون تکنولوژی که غرب داره رو نمیتونه ژاپن باهاش رقابت کنه.
من در کل از غرب با تکنولوژی که داره حمایت میکنم.هر سازنده ای با قوه ی تخیلش بالا باشه و در غرب با کارهایی که میسازن مشخصه ی اینه که غرب همه جوره میتونه دنیا رو از طریق فناوریش و تخیلاتشون دنیا رو متحول کنند(که متحول کردن.به نظر من.نظر همه برام مهم هست و احترام میزارم.)

هیچ بازی ای حسه ترسه سایلنت هیل 1و2 رو بهم نداد
تو فیلم ها هم یکی جن گیر 1 و یکی نایت مر ان الم استریت(قدیمیه) به نظرم شاهکار های سبکه ترسناک بودن
ولی خوب شاهکار ها کم اتفاق می افتن

به قران من نمیتونم حتی یه بار دیگه RE2-3 را بازی کنم مگر اینکه کسی پهلوم باشه با اینکه کم سن هم نیستم:d:">اما بازی های ترسناک غربی هیچ اسری روم نداره مخصوصا که فیلماشون فقط پاش میخندم:))

سلام
سلام.
(این حرف هایی رو که میزنم از روی اصلاعات خودم هست)
به هر حال سبک ژاپنی جالبه ولی اون تکنولوژی که غرب داره رو نمیتونه ژاپن باهاش رقابت کنه.
من در کل از غرب با تکنولوژی که داره حمایت میکنم.هر سازنده ای با قوه ی تخیلش بالا باشه و در غرب با کارهایی که میسازن مشخصه ی اینه که غرب همه جوره میتونه دنیا رو از طریق فناوریش و تخیلاتشون دنیا رو متحول کنند(که متحول کردن.به نظر من.نظر همه برام مهم هست و احترام میزارم.)
در مورد تکنولوژی نباید این دو رو خیلی مقایسه کرد. (که البته خودم معتقدم سطح تکنیک چه فنی و چه هنری شرقی به غربی چربش داره)
ولی یه چیزی رو باید مورد توجه قرار داد؛
از نظر جمعیتی داریم یه کشور یعنی ژاپن رو با مجموعه کشورهای غربی مقایسه می‌کنیم بعضاً هر کدوم نیروی انسانی بیشتری دارند.

.حالا همه شوماهای که بازی ترسناک بازی کردید
ایا کسی این بازی رو بازی کرده از نظر ترس هیچی برا گفتن نداره
برای شرکت کاپ کامه به اسم hunting ground
فوق العاده زیبا و ترسناکه..
همش ترس و هم به راه میندازه

من هنوز دارمش ولی قبلا زیاد بازیش نکردم

معلومه که سبک ژاپنی، چه بازیش که نمونه ی بارزش Silent Hill هستش و چه فیلمش که نمونش رو میشه گفت The Grudge.
شما یا اطلاعاتتون ضعیفه، یا اطلاعات غلط بهتون میرسونن. تکنولوژی غرب در مقایسه با ژاپن؟ حرف خنده داریه که بگیم غرب تکنولوژی پیشرفته تری داره نسبت به ژاپن، شما برو یه بازی یا فیلم غربی رو با ژاپنی مقایسه کن، میبینی که ژاپن همیشه چه از نظر گرافیک، چه از نظر ترس و چه ... همیشه پیشتاز بوده و هست. یه سرچ داخل اینترنت بزن ببین محصولاتی که داخل غرب و آمریکا استفاده میشه چیه؟ بزار خودم بهت بگم: Sony _ Panasonic _ Toshiba ... و خیلی کمپانی های ژاپنی دیگه، شما برو تحقیق کن ببین ابر کامپیوتر نیروی هوا فضای انگلیس محصول چه کشوریه؟! اگه تحقیق کنی میبینی که ژاپنیه. یه نمونه ی بارز از تکنولوژی ژاپن میشه به پرسرعت ترین ابر کامپیوتر جهان که 2، 3 ماه پیش ژاپنی ها ساختنش اشاره کرد.
به جرات میشه ژاپن رو یک الگو واسه جهانیان قرار داد، از چه نظر؟ : ژاپن از نظر تکنولوژی زبانزده، از هرجا که دوست داری اطلاعات جمع کن _ ژاپن از طرف دیگه داره با زلزله های 7 تا 9 ریشتری و آتشفشان و ... مقابله میکنه (بدون هیچگونه منابع زیرزمینی و طبیعی) _ سرعت اینترنت ژاپن تا چند وقت پیش در جهان اول بود و الان هم دوم یا سومه فکر میکنم.
اگه اشتباه میکنم بهم بگین.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or