نظر سنجی در مورد مجله

• Thread starter Thread starter Dant3
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

به گزینه دلخواه رای بدین!

• تبدیل CD به DVD

رای‌ها: 59 80.8%
  • افزایش مطالب همراه با افزایش قیمت

رای‌ها: 14 19.2%

• مجموع رای دهنده‌ها
    73
خب من در مورد تبديل سي دي به دي وي دي موافقم ولي يه چند چيزي هم در كنارش هست كه نحوه توضيع هستش ! باور كنين ما مجله 1 ماه پيش رو تو ماه بعدي مي تونيم تهيه كنيم ! يكي هم اين كه مقاله هايي مربوط به بازي سازي و صنعت بازي سازي بيشتر باشه بهتره !

خب من در مورد تبديل سي دي به دي وي دي موافقم ولي يه چند چيزي هم در كنارش هست كه نحوه توضيع هستش ! باور كنين ما مجله 1 ماه پيش رو تو ماه بعدي مي تونيم تهيه كنيم ! يكي هم اين كه مقاله هايي مربوط به بازي سازي و صنعت بازي سازي بيشتر باشه بهتره !
شما مجله رو به موقع تهیه می کنید چون ما رو مجله می زنیم دی ماه ولی در واقع اواسط بهمن منتشر میشه :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: زیاد تاریخش رو جدی نگیرین :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1:

-------------------------

می بینم که اکثرا با DVD موافق هستن، اما تعدادی از دوستان گفتن DVD بدون افزایش قیمت! :eek: شوخی نکنید دیگه! :biggrin1: خودتون اندکی فکر کنید به هر حال هزینه چاپ و تکثیر DVD از CD بیشتر، پس کمی افزایش قیمت منطقی هستش ;)

پس كه اينطور اينش رو نمي دونستم ! خب من ميگم بهتر نيست تو دي وي دي يه سري بازي و تريلر و حتي يه دمو هم بزاريد ! اينطوري بهتره ! يكي هم اين كه قيمتش مثلا چند ميشه 4000 تومن نشه ها ! :biggrin1:

خب این دفترچه رمز رو حذف کنید به جاش دیویدی بزارید
ناسلامتی ما حرفه ای هستیم رمز چیه اماتور ها هم بهتره بازی کردن رو یاد بگیرن
روی Easy که میزنن هیچی رمز هم میزنن زارتی میرن مرحله اخر تیتراژ پایانی نیگاه میکنن !!!
با محدود کردن نظر سنجی هم موافقم بریزیم سر محتویاتش

اگر قیمت مجله 3000 تومان باشه عیبی نداره ؟
محتویات DVD هم به نظر من اینا باشه خوبه :
ترایلر با کیفیت بالا
پچ بازیها
اگر مجله رو زود میدید بیرون که دموی بعضی از این بازیهای که میخاد بیاد رو بزارید بازی کنیم .
اون دفترچه هم بصورت pdf اگر توی DVD باشه خوبه .
یک سری از اطلاعاتی هم که توی مجله میزارید مثلا یک وسیله جانبی کنسول , براش چند تا عکس یا فیلمی در مورد اون بزارید .
خلاصه بیشتر با DVD حال کنیم تا مجله !!
راستی من توی این سه شماره ی آخر مجله رو گرفتم کارت اینترنت اون استفاده شده بود , حداقل روی پسوورد رو گل بگیرید .

اگر قیمت مجله 3000 تومان باشه عیبی نداره ؟
محتویات DVD هم به نظر من اینا باشه خوبه :
ترایلر با کیفیت بالا
پچ بازیها
اگر مجله رو زود میدید بیرون که دموی بعضی از این بازیهای که میخاد بیاد رو بزارید بازی کنیم .
اون دفترچه هم بصورت pdf اگر توی DVD باشه خوبه .

فقط دموها و حاشیه گیم با کیفیته HD که بشه با DVD Player یا 360 یا PS2
نگاه کرد

هر کس با کامپیوتر بازی میکنه و Patch بازی و هر گونه چرت و پرتی می خواد بره بازی نما بخره تو اون همه چی داره
این DVD باید همگانی باشه و فقط برای کسی که PC داره یا 360 داره نباشه
پس دموی بازی ها و حواشیه بازی بهترین انتخاب برای همه هست

راستی دموهای کیفیت بالا حجم زیادی می گیره
بنابر این DVD9 میزارین یا DVD4.7 ؟
GOOD LUCK

فقط دموها و حاشیه گیم با کیفیته HD که بشه با DVD Player یا 360 یا PS2
نگاه کرد

هر کس با کامپیوتر بازی میکنه و Patch بازی و هر گونه چرت و پرتی می خواد بره بازی نما بخره تو اون همه چی داره
این DVD باید همگانی باشه و فقط برای کسی که PC داره یا 360 داره نباشه
پس دموی بازی ها و حواشیه بازی بهترین انتخاب برای همه هست

راستی دموهای کیفیت بالا حجم زیادی می گیره
بنابر این DVD9 میزارین یا DVD4.7 ؟
GOOD LUCK
پس شما سردبیر هستی ؟ :cheesygri ببخشید دیگه از این نظرهای بد بد نمیدم. میرم بازینما میگیرم

بازیهای کوچک . بازیهای موبایل هم خیلی خوبه اگه بزارید .

آخرین ویرایش:
بنابر این Dvd9 میزارین یا Dvd4.7 ؟
سوالت کمی خنده دار بود اگر دی وی دی 9 بزارن میخوان با چی پرش کنن.تازه کم کم فکر نکنم هزینش کمتر از 4 تومن بشه همون دی وی دی 4.7 هست;)

سلام سحر خانوم و بقیه

خوب . سحر خانوم میخواستم واقعا تشکر کنم که بالاخره به فکر افتادین و یه تکونی دارین به خودتون میدین !
راستی شماره ی آخر امسال ، ویژه نامه ی عید داره ؟ ؟ نداشته باشه من نمیخرم !!

خوب .

نظرم در مورد نظر سنجی رو بهتون پی ام کردم . امیدوارم مورد توجه واقع شه .

با تشکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or