نظر سنجی: ترسناک ترین بازی تاریخ از نظر شما!

کدام یک را ترسناک ترین بازی تاریخ می دانید؟!

• سری Resident Evil

رای‌ها: 22 19.0%
  • سری Silent Hill

رای‌ها: 53 45.7%
  • سری Alone In The Dark

رای‌ها: 3 2.6%
  • سری Dead Space

رای‌ها: 24 20.7%
  • سری Fatal Frame

رای‌ها: 14 12.1%
  • سری Parasite Eve

رای‌ها: 0 0.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    116
من چند ماه پیش قسمتهای رزیدنت اویل ۱،۲،۳،ورونیکا رو بازی کردم، خیلی‌ خوشم اومد، فکر می‌کردم ترسناک‌ترین باشه. اما بعدش نوبت به سایلنت هیل رسید
شماره یک عالی بود شماره ۲ عجب داستانی داشت شماره ۳ خیلی‌ ترسناک:-o تا اینجا ترسناک‌ترین بازی واسه من هست، رزیدنت اویل ۳ خیلی‌ ترس نداره فقط استرس داره، Dead Space هم ترس نداره، به دوستان پیشنهاد می‌کنم سایلنت هیل ۳ رو نصف شب بازی کنید:>

آخرین ویرایش:

اسم بازی که گفتی رو تو google سرچ کردم...بازی جالبی به نظر میاد!برا ایکس باکس هست؟ماله چند وقته پیشه؟
فقط برای PC فکر میکنم باشه.این در واقع همون نسخه قبلیه بازی اینترنتیه WAR Z هست!

این بازی اینترنتیه؟
نه،یه بازی کم حجمه.دوستان مقاله نوشتند راجع به این بازی تو همین سایت.

سایلنت هیل!!
شاید بنظر خیلیها ترسناک نباشه ولی واسه کسانی که اصلا بازی ترسناک انجام نمیدم و و فقط اینو امتحان کنن واقعا ترسناکه!

واقعا الان باید بگم که بعضی بازی ها رو اینجا اصلا ذکر نکردین مثلا بازی Amnesia: The Dark Descent که واقعا یعنی به معنای واقعی کلمه یه جو بسیار تاریک و ترسناک رو داره که هر کسی این بازی رو تموم کرد بعد بیاد اینجا یه نظر بده به نظر من که بازی از این ترسناک تر من بازی نکردم بعد این بازی هم به سایلنت هیل رای میدم
راستی محض اطلاع هم بگم زمانی که این بازی اومده بود مجله بازی نما به این عنوان نمره 9 رو داده بود و خیلی از سبک این بازی تعریف کرده بود یادش بخیر من این بازی رو از روی دی وی دی این مجله نصب کردمش:x

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or