اصلا شما مخففی از FF میبینی؟
ویرایش:
مرسی بهزاد جون...
در ضمن versus جاFF که نخریده ،مثلا این همه میگن SC هم میشه soul calibur هم میشه splinter cell...
خواهش میکنم داداخب حالا که role of rose نیست متاسفانه
من باید به silent hill رای بدم چون بعد از نقش رز این بهترین ترسناکی بود که بازی کردم...silent hill 2008 که 3 مرحله رفتم ترسیدم سیدیو انداختم دور
داداش نظرسنجی واسه 3-4 سال پیشهاقا نظرسنجی ناقصه ، doom - condemned - alanwake توش نیست
خود من DOOM3 رو انتخاب میکنم
Dead Space 1 حتی از 2 هم ترسناک تر بود اما ترس به معنای واقعی این نیست که مثلا یدونه نکروموف بخواد از توی کانال بپره و جیغ و داد کنه و اعصاب آدمو خورد کنه!
ترس یعنی Silent Hill.یعنی بترسی از خونه دربیای بیرون یا از بیرون بری تو یه خونه! ترس یعنی اینکه یه قدم ورداشتن توی اون محیط سخت تر از فتح بلندترین قله ها باشه.یعنی اینکه دسته تو دست آدم بلرزه.یعنی آدم از جلد روی دیسک هم بترسه.یعنی واقعا +25.یعنی ترشح آدرنالین.یعنی عرق کردن دسته توی دست.یعنی...آخخخ گلبم گرفت:d(شوخی بود!)
خلاصه که انتخاب خیلی سخت بود اما چون Silent Hill 1 رو با هیچ عنوان ترسناکی عوض نمیکنم(حالا بقیه شماره ها که به کنار!!!)بخاطر همین به Silent Hill رای دادم.
دم شما گرم با این نظرسنجی:d
کسی اینجا dayz بازی کرده؟
جرعت نمی کنی پاتو توی یه شهر بزاری
با اینکه گرافیکش زیاد جالب نیست ولی چون هیچی دستت نیست و شبیه سازیه واقعا ترسناکه(مخصوصا شباش که 1 متر جلو ترم معلوم نیست)
اصلا هیچکدوم:d
در یک کلام:
The Slender Mans