نظر سنجی: ترسناک ترین بازی تاریخ از نظر شما!

کدام یک را ترسناک ترین بازی تاریخ می دانید؟!

• سری Resident Evil

رای‌ها: 22 19.0%
  • سری Silent Hill

رای‌ها: 53 45.7%
  • سری Alone In The Dark

رای‌ها: 3 2.6%
  • سری Dead Space

رای‌ها: 24 20.7%
  • سری Fatal Frame

رای‌ها: 14 12.1%
  • سری Parasite Eve

رای‌ها: 0 0.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    116
اصلا شما مخففی از FF میبینی؟:دی
ویرایش:
مرسی بهزاد جون...
در ضمن versus جاFF که نخریده :دی،مثلا این همه میگن SC هم میشه soul calibur هم میشه splinter cell...

خب حالا که role of rose نیست متاسفانه
من باید به silent hill رای بدم چون بعد از نقش رز این بهترین ترسناکی بود که بازی کردم...silent hill 2008 که 3 مرحله رفتم ترسیدم سیدیو انداختم دور :دی
خواهش میکنم دادا
منم قبلا خیلی دوست داشتم rule of rose رو بازی کنم ، داستانشو خونده بودم ، خیلی خوب بود
ولی در کل سایلنت هیل یه چیزه دیگس

هیچ بازی به پای بازی Fatal Frame نمریسه البته این نظره منه وقتی بازیش میکردم از ترس خودم دسته را می انداختم زمین و قلبم به شدت کوپ کوپ میکرد خدایی من عجب بازی بود :evil:

به نظر من RE3:Nemesis واقعا ترسناک بود:eek:
وقتی تنها بودم اصلا بازیش نمیکردم:p
خداییش آخر ترس بود مخصوصا جاهایی که Nemesis دنبالت میکرد:eek:

ولی اون جونوره که توی DS میافتاد دنبالت (همون که هر کاری میکردی نمیمرد! میزدی دست و پاش رو قطع میکردی باز درمیومد! :laughing:) بسیار ترسناک تر بود! :دی آخر سر هم که تلافی همه ی اون ترس ها و به قول نوید خان "گرخیدن" :دی ها رو سرش خالی کردیم! بیچاره ذوب شد! :دی

از نظر من که ترسناکترين همين Silent Hill هستش ...... الان که بازی ميکنم زياد نميترسم ولی قبلاً وحشت زيادی بهم دست ميداد البته الان هم ميترسم ولی نه به شدّت گذشته ......

Dead Space 1 حتی از 2 هم ترسناک تر بود اما ترس به معنای واقعی این نیست که مثلا یدونه نکروموف بخواد از توی کانال بپره و جیغ و داد کنه و اعصاب آدمو خورد کنه!
ترس یعنی Silent Hill.یعنی بترسی از خونه دربیای بیرون یا از بیرون بری تو یه خونه! ترس یعنی اینکه یه قدم ورداشتن توی اون محیط سخت تر از فتح بلندترین قله ها باشه.یعنی اینکه دسته تو دست آدم بلرزه.یعنی آدم از جلد روی دیسک هم بترسه.یعنی واقعا +25.یعنی ترشح آدرنالین.یعنی عرق کردن دسته توی دست.یعنی...آخخخ گلبم گرفت:d(شوخی بود!)
خلاصه که انتخاب خیلی سخت بود اما چون Silent Hill 1 رو با هیچ عنوان ترسناکی عوض نمیکنم(حالا بقیه شماره ها که به کنار!!!)بخاطر همین به Silent Hill رای دادم.
دم شما گرم با این نظرسنجی:d;;)

---------- نوشته در 04:45 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:29 PM ارسال شده بود ----------

اقا نظرسنجی ناقصه ، doom - condemned - alanwake توش نیست

خود من DOOM3 رو انتخاب میکنم
داداش نظرسنجی واسه 3-4 سال پیشه:|
اون موقع هنوز Alan Wake نیومده بود;)

کسی اینجا dayz بازی کرده؟
جرعت نمی کنی پاتو توی یه شهر بزاری
با اینکه گرافیکش زیاد جالب نیست ولی چون هیچی دستت نیست و شبیه سازیه واقعا ترسناکه(مخصوصا شباش که 1 متر جلو ترم معلوم نیست)

اصلا هیچکدوم:d
در یک کلام:
The Slender Man:-ss

Banner_center.png

Dead Space 1 حتی از 2 هم ترسناک تر بود اما ترس به معنای واقعی این نیست که مثلا یدونه نکروموف بخواد از توی کانال بپره و جیغ و داد کنه و اعصاب آدمو خورد کنه!
ترس یعنی Silent Hill.یعنی بترسی از خونه دربیای بیرون یا از بیرون بری تو یه خونه! ترس یعنی اینکه یه قدم ورداشتن توی اون محیط سخت تر از فتح بلندترین قله ها باشه.یعنی اینکه دسته تو دست آدم بلرزه.یعنی آدم از جلد روی دیسک هم بترسه.یعنی واقعا +25.یعنی ترشح آدرنالین.یعنی عرق کردن دسته توی دست.یعنی...آخخخ گلبم گرفت:d(شوخی بود!)
خلاصه که انتخاب خیلی سخت بود اما چون Silent Hill 1 رو با هیچ عنوان ترسناکی عوض نمیکنم(حالا بقیه شماره ها که به کنار!!!)بخاطر همین به Silent Hill رای دادم.
دم شما گرم با این نظرسنجی:d;;)

من شماره 1 بازی رو پلی نکردم ولی شماره آخرش که اصلا ترسناک نبود...اصلا.

---------- نوشته در 07:54 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:49 PM ارسال شده بود ----------

کسی اینجا dayz بازی کرده؟
جرعت نمی کنی پاتو توی یه شهر بزاری
با اینکه گرافیکش زیاد جالب نیست ولی چون هیچی دستت نیست و شبیه سازیه واقعا ترسناکه(مخصوصا شباش که 1 متر جلو ترم معلوم نیست)

اسم بازی که گفتی رو تو google سرچ کردم...بازی جالبی به نظر میاد!برا ایکس باکس هست؟ماله چند وقته پیشه؟

---------- نوشته در 07:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:54 PM ارسال شده بود ----------

اصلا هیچکدوم:d
در یک کلام:
The Slender Man:-ss

این بازی اینترنتیه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or