نظر سنجی: ترسناک ترین بازی تاریخ از نظر شما!

کدام یک را ترسناک ترین بازی تاریخ می دانید؟!

• سری Resident Evil

رای‌ها: 22 19.0%
  • سری Silent Hill

رای‌ها: 53 45.7%
  • سری Alone In The Dark

رای‌ها: 3 2.6%
  • سری Dead Space

رای‌ها: 24 20.7%
  • سری Fatal Frame

رای‌ها: 14 12.1%
  • سری Parasite Eve

رای‌ها: 0 0.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    116
واقعا از دوستان ممنونم که اصلا حرفی از Fatal Frame نمیزنن ! من اصولا از بازی هایی که الکی با یکسری موجودات ساخته ذهن میخوان ادم رو بترسونن خوشم نمیاد ! ولی جو و داستان پردازی جالب و بسیار درگیرکننده و گیرایی که تو FF بود رو من نه تو بازی ـی دیدم نه خواهم دید ! البته ممکنه بازی نکرده باشین چون تو ایران سروصدا نکرد ! ولی پیشناهاد میشه مخصوصا نسخه دوم که یچیز دیگس !

اصلا شما مخففی از FF میبینی؟:دی
منظورشون این بود.......

واقعا از دوستان ممنونم که اصلا حرفی از Fatal Frame نمیزنن ! من اصولا از بازی هایی که الکی با یکسری موجودات ساخته ذهن میخوان ادم رو بترسونن خوشم نمیاد ! ولی جو و داستان پردازی جالب و بسیار درگیرکننده و گیرایی که تو FF بود رو من نه تو بازی ـی دیدم نه خواهم دید ! البته ممکنه بازی نکرده باشین چون تو ایران سروصدا نکرد ! ولی پیشناهاد میشه مخصوصا نسخه دوم که یچیز دیگس !

خب حالا که role of rose نیست متاسفانه
من باید به silent hill رای بدم چون بعد از نقش رز این بهترین ترسناکی بود که بازی کردم...silent hill 2008 که 3 مرحله رفتم ترسیدم سیدیو انداختم دور :دی

:دی بابا من که مغزم دیتابیس بازی ها نیست! :دی بازی های ترسناکی که یادم بود نوشتم! گفتم هم که بقیه رو به صورت پست بنویسید! :دی نظر سنجی هم که بیشتر از 10 گزینه نمیشه گذاشت! :دی پس کار من چندان ایرادی نداشته! :دی بازم میگم اگه لازم باشه (و امکانش باشه!) میتونیم بهمدیران محترم سایت بگیم که مهمترین گزینه ها رو به نظر سنجی اضافه کنن! :دی
نکنه منظورتون Dead Space هست؟! :دی خوب سلیقه ای هست دیگه! مثلا من یکی از بهترین بازی های عمرم همین بازی هست! قبلا دو بار بازی رو تموم کردم و الان هم دارم برای بار سوم تمومش میکنم! :دی

تو DS اون يارو كه اصلا نميمرد ميفتاد دنبالت واقعا ميگرخيدم :biggrin1: اما خب Fatal Frame هم خداييش ترسناك بود و همين طور Role Of rose ! به نظر من Haunting Ground هم يه حس ترسي رو به آدم وارد ميكردم وقتي هيچ راهي جز فرار نداشتي خيلي حس بدي بهت دست ميداد ! اما خب بين اين گزينه ها من به DS دادم !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or