نظر سنجی: ترسناک ترین بازی تاریخ از نظر شما!

کدام یک را ترسناک ترین بازی تاریخ می دانید؟!

• سری Resident Evil

رای‌ها: 22 19.0%
  • سری Silent Hill

رای‌ها: 53 45.7%
  • سری Alone In The Dark

رای‌ها: 3 2.6%
  • سری Dead Space

رای‌ها: 24 20.7%
  • سری Fatal Frame

رای‌ها: 14 12.1%
  • سری Parasite Eve

رای‌ها: 0 0.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    116

Silent Death

کاربر سایت
سلام!:دی قصدم از زدن این تاپیک این بود که بفهمیم بین بچه های BC کدوم بازی به نظرشون ترسناک ترین بازی تاریخ میتونه باشه! چندتایی رو که میدونم و یادمه توی نظرسنجی میذارم و بقیه رو میتونید به صورت پست بیان کنید! :دی

پارازیت ایو که ماله این حرفا نیست که بتونه با اویل و تنها در تاریکی و مخصوصا سایلنت رقابت کنه.هزار در صد سری سایلنت.البته تا شماره پنج.آخه کیه که کله هرمی رو ببینه و فر نخوره:cheesygri
ایکاش سافرینگ هم میذاشتی.شماره یکش که منو تا مرز سنگکوب پیش برد:laughing:
مگه چند تا DS تا الان اومده ؟:)
نیگا.داشت extraction رو یادت میرفتا

به نظر من حسی که تو سایلنت هیل هست تو هیچ بازیه دیگه ای نمیشه حس کرد. از محیط مخوف و جو و شخصیت پردازی عالی بگیر تا موسیقی فوق العاده. کلا به نظرم از همه بازی ها ترسناک تره.

سلام
منم 100 در صد سایلنت به خصوص سایلنت هیل اول دو، دوم 1،!!!
و مزخرف ترین و بدترین بازی ترسناک تاریخ صنعت بازی و البته سری سایلنت هیل، بازگشت به خانه بود که بحثش تو تاپیک خود بازی هست.

حقیقتاً من از BLood و ماهیهای دو پا و سگهاش و خفاش و ... خیلی بیشتر حراس داشتم تا این بازیهای ترسناک !! اگر رمز T- montana اش رو بلد نبودم عمراً جرات میکردم با اون همه هیولا گلاویز بشم ! دلهره آورترین قسمتش هم قسمتی بود که باید میرفتم زیر آب و با ماهی ها می جنگیدم !! :biggrin1: مثل پیراناهای غول پیکر بودن !

با این که سبکش شوتر بود ولی من واقعاً از فضا سازیش هراس داشتم !

به نظر من لیست ناقصه . حالا هرکی ممکنه یه تعریف از ترس داشته باشه . مثلا به نظره من همین doom3 از بازی های بالا ترسناک تر بود .

به نظر من لیست ناقصه . حالا هرکی ممکنه یه تعریف از ترس داشته باشه . مثلا به نظره من همین doom3 از بازی های بالا ترسناک تر بود .
منم همین نظرو دارم.
مثلاً استالکر خدایی محیط و اون زیرزمین های مخوفش آدم رو میترسونه.
▬▬▬▬
خیلی وقت پیش (تقریباً 5 سال پیش) یه بازی رو بازی میکردم که دوبله شده بود و از بازی هم چیزی بارم نبود. اسمش " افسانه جادوی سیاه " بود. خیلی خیلی من از بازی کردنش هراس داشتم و تا وقتی که تمومش کردم :-":-" :biggrin1:

میشد یه گزینه ی و غیره هم بذارید تا ما هم فیض ببریم ؟:دی
مگه چند تا DS تا الان اومده ؟:)
خوب اگه میشه به مدیران بگیم گزینه ها رو کامل تر کنن! مثلا Doom 3 هم اضاف کنن!
سری Dead Space گفتم چون شماره ی 2ش هم تایید شده و تا سال آینده میاد!:)
نیگا.داشت extraction رو یادت میرفتا
حالا جدا از اون شماره 2ش هم که داره میاد! :دی
خوب باید به مدیران درخواست بدیم تا کاملش کنن! چون من دیگه نمی تونم! فکر نکنم هم بشه! میشه؟! :دی

من به DS رای دادم چون خیلی حال میداد.وقتی که من اون رو بازی میکردم کسی خونه نبود.یه صدا هایی میومد که یه نکرومورف (موجوداتی در DS ) کلش رو داره میکوبه به دیوار !!!

خوب اگه میشه به مدیران بگیم گزینه ها رو کامل تر کنن! مثلا Doom 3 هم اضاف کنن!
سری Dead Space گفتم چون شماره ی 2ش هم تایید شده و تا سال آینده میاد!:)
خودتون بگید چرا ما بگیم ؟:دی
من نمیتونم دقیق بگم که از بین Doom 3 و DS کدوم ترسناکتر بودن، ولی به علت کمبود گزینه ها زدم DS !:biggrin1:

من نمیدونم چرا وقتی ds میزدم نگران بودم و ترس کل بدنم رو میگرفت:laughing:
ولی در کل ds خیلی ردیف حس ترس و نگرانی از اینکه یه وقت کسی نیاد رو القا میکرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or