نظر سنجي براي تشكيل يه گروه آفلاين جهت دانلود بازي هاي انواع كنسول ها از جمله XBOX360

• Thread starter Thread starter mhk123
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من هم برای پرداخت عضویت آمادم،بشرط اینکه بازیهای PC هم توی لیست دانلود در نظر گرفته بشه.

در ضمن قبلا سایتای دیگه ی آفلاین هم عضویت داشتم و با شرایط و نحوه ی کارشون کاملا آشنا هستم،متاسفانه اکثریتشون دنبال کسب سود بودن و به کیفیت خدمات و رضایت کاربرا توجهی نداشتن،برای یه سرویس خوب باید قواعدی در نظر بگیرید که این مشکلات پیش نیاد و با کاربران تعامل داشته باشید.

کاملا درسته میفرمایید ؛

من برای همین مشکل دیگه خودم اکانت میگیرم و فایلام رو میگیرم.

دوستان باز هم تاکید میکنم فقط بازی XBOX360 , PC , Wii ,PSP رو که نمیگیریم ، هر بازی مال هر کنسولی باشه رو میگیریم
.

باز هم ازدوستمون تشکر میکنم.

خیلی جالبه منم این ایده رو چند شب پیش خواستم بدم ولی با این امتحانا نمیشد.............
بچه ها به سود همست .کسایی هم که بلد نیستن با یک اموزش که توسط اعصا ارائه میشه میتونیم مشکلشون رو حل کنیم .خیلی سادست...:cheesygri یادتون باشه که هزینه کلی خیلی کمتر از اون چیزی که برای هر بازی توی یک ماه میدید در میاد;)

اگر یه 100 نفری بشیم راهت یک اکانت پرسرعت میتونیم روی فرکانس 11354 بگیریم.در هر صورت من تجربه دارم و میتونم کمک کنم و به بچه ها نرم افزار و آموزش بدم

اگر یه 100 نفری بشیم راهت یک اکانت پرسرعت میتونیم روی فرکانس 11354 بگیریم.در هر صورت من تجربه دارم و میتونم کمک کنم و به بچه ها نرم افزار و آموزش بدم

آره ، 100 نفر خوبه.

اگر بشه كاري كرد تا اين تاپيك رو همه ببينن عالي ميشه.

كسي در اين رابطه ميتونه كاري كنه؟؟؟

اول از همه باید تایپیک عضو گیری زده بشه و فرکانس مشخص بشه.باید دید دوستان به چه فرکانسی رای میدن.اکانت باید از جای مطمعن خریداری بشه.بعد خودبخود تبلیغش میره تو سایتهای آفلاین مثل فری آفلاین:smile:

دوست عزیز یه سوال
فرقی نمیکنه چه جور dvb بگیریم؟؟؟ یا اینکه همه اعضا باید از یه مدل استفاده کنن
چون من تمام کارام و چیزای دیگم رو لپ تاپه باید اکسترنال بگیرم

فقط با این نویز و اینا چی؟ W3 مشکلی نداره؟ مثلا همون 11354 که گفته شد من دیدم روش نویزه و نوسان شدیدی داره که ...:((
اگه با نویز مشکل نداشته باشه که من هم شدیداً پایه ام.
بعد ترمیم چی می شه؟

دوست عزیز یه سوال
فرقی نمیکنه چه جور dvb بگیریم؟؟؟ یا اینکه همه اعضا باید از یه مدل استفاده کنن
چون من تمام کارام و چیزای دیگم رو لپ تاپه باید اکسترنال بگیرم

دوست عزيز بايد سعي كني حتما SKYSTAR بگير ، چون ديگه خودش رو نشون داده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or