نظر سنجي براي تشكيل يه گروه آفلاين جهت دانلود بازي هاي انواع كنسول ها از جمله XBOX360

• Thread starter Thread starter mhk123
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست عزيز ، در كارتون انشا الله كه موفق باشيد

ولي ما كه ميخواييم يه گروه راه بندازيم يه برنامه جامع داريم كه مثلا

شنبه و يكشنبه
بازي هاي XBOX360

دوشنبه
بازي هاي Wii , PSP

سه شنبه
بازي هاي PC

چهار شنبه و پنج شنبه
در خواستي بچه ها از جمله FILM , SHOW , MP3 ,.....

جمعه
هم پارت هاي ناقص

اونجوري كه شما ميگيد حدودا شبيه گروه هاي آفلايني هست كه الان مشغول فعاليت هستند.

در كل ما ميخواييم يه گروه منحصر به فرد و تك باشيم كه كار اصلي ما بازي هست.
منم با شما موافقم .اینطوری خیلی بهتره
اگه از اون سایت بخوایم دانلود کنیم چون خیلیاشون x360 ندارند ویا حال نمیکنند با بازیهای کامپیوتری به مشکل بر خواهیم خورد ولی اگه خودمون این کارو انجام بدیم هر بازی دلخواهو و....
میتونیم دانلود کنیم ولذت ببریم

منم با شما موافقم .اینطوری خیلی بهتره
اگه از اون سایت بخوایم دانلود کنیم چون خیلیاشون x360 ندارند ویا حال نمیکنند با بازیهای کامپیوتری به مشکل بر خواهیم خورد ولی اگه خودمون این کارو انجام بدیم هر بازی دلخواهو و....
میتونیم دانلود کنیم ولذت ببریم

ممنون ،

دوست عزيز كار بايد طبق يه اصولي باشه تا تمام بچه هايي كه ميخوان حق عضويت بپردازن واقعا با اشتياق باشه و يه كاره ادامه داري باشه نه اينكه بعد از يه ماه گروه از هم بپاشن.

در كل بايد مديران سايت هم يه همياري بكنند و تا اونجا كه ميتونن بچه ها رو آگاه تر كنن.

ممنون از همگي

یکی توضیح بده که نحوه ی کار چجوریه ؟
باید پول بدیم برای دانلود ؟
کلا یک توضیحی بدین ممنون میشم

دوست عزيز شما يه وجه كمي در حدود 5 الي 7 هزار تومان (( بستگي به تعداد مخاطب داره )) ماهانه ميديد و از جديدترين بازي هاي روز دنيا و با كيفيت ترين بهره ميبريد.

بله کار ساده ای ولی خرج داره.
دوستان نیاز به یاری شما داره ..

قیمت کارت آفلان اکسترنالش با دیش و النبی چنده ؟؟
مارک خوب قیمت بدید
با لینک وب سایت ( من اصفهان هستم-آدرس خرید هم بدید)
دو نوع کارت اکسترنال وجود داره
tps قیمت 170 هزار تومان
پروف قیمت 125 هزار تومان

هر دو کارت ها خوبی هستن
+
دی ش و ال ان بی 20-25 تومان

آخرین ویرایش:
سلام
اقا این کارتون بدجور منو برد تو جو که بیام تو این گروه ولی یه مشکلی دارم و اون خریدن dish+ lmb هست که خوب والدین مکرمه اجازه خرید این وسایل قبیحه را به مای بدبخت نمیدن:( حالا مخواستم ببینم یه راهی نیست که این کارت dvb را به یه چیزه دیگه وصل کرد ؟ یا مثلا یه دیش و ال ام بی کوچولو نیست که ما قاچاقی ازش استفاده کنیم؟ خواهشا یه راه حل به من توصیه کنید که بد جور تو کفه این گروهم:sick:

tanx

دوست عزیز من دقیقا نمیدونم ولی فکر نکنم w3 از دیشهای 80 کمتر رو بتونی بدون نویز بگیری اونجوری هم همش دانلودات نصفه میشه .
درکل بایدباهاشون صحبت کنی و بهشون بقبولونی
میتونی ازشون درخواست کنی بیان این تاپیک رو بخونن و متوجه بشن که تو فکر منفی به امید خدا نداری و قصدت خیره میخوای بازی هایی که بازیسازهای بدبخت با هزار زحمت میسازن که پول در بیارن رو از اینترنت بدزدی :cheesygriمثل بنده .:cool: این خودش هم ثواب داره و باعث عاقبت به خیری میشه چرا؟:confused: چون برای اینکه ما نمیگذاریم که سرمایه مملکت امام زمان از این کشور خارج بشه. و پول به کفرستان بره. :laughing::-"
وسلام علیکم
سید مهدی کشوری
بیست و سوم دی هزارو سیصدو هشتادوهشت.
(در تاریخ ثبت کنید. )

سلام
اقا این کارتون بدجور منو برد تو جو که بیام تو این گروه ولی یه مشکلی دارم و اون خریدن dish+ lmb هست که خوب والدین مکرمه اجازه خرید این وسایل قبیحه را به مای بدبخت نمیدن:( حالا مخواستم ببینم یه راهی نیست که این کارت dvb را به یه چیزه دیگه وصل کرد ؟ یا مثلا یه دیش و ال ام بی کوچولو نیست که ما قاچاقی ازش استفاده کنیم؟ خواهشا یه راه حل به من توصیه کنید که بد جور تو کفه این گروهم:sick:

tanx

دوست عزیز بدون د ی ش غیر ممکنه
دوست عزیز من دقیقا نمیدونم ولی فکر نکنم w3 از دیشهای 80 کمتر رو بتونی بدون نویز بگیری اونجوری هم همش دانلودات نصفه میشه .
میتونی ازشون درخواست کنی بیان این تاپیک رو بخونن و متوجه بشن که تو فکر منفی به امید خدا نداری و قصدت خیره میخوای بازی هایی که بازیسازهای بدبخت با هزار زحمت میسازن که پول در بیارن رو از اینترنت بدزدی :cheesygriمثل بنده .:cool: این خودش هم ثواب داره و باعث عاقبت به خیری میشه چرا؟:confused: چون برای اینکه ما نمیگذاریم که سرمایه مملکت امام زمان از این کشور خارج بشه. و پول به کفرستان بره. :laughing::-"
وسلام علیکم
سید مهدی کشوری
(در تاریخ ثبت کنید. )

روی مسیر w3 اصلا اکانت های مناسبی وجود ندارد.

وسلام علیکم
سید مهدی کشوری
(در تاریخ ثبت کنید. )
دوست عزیز خدا خیرتون بده که این قدر به فکره این مملکت امام زمان هستید اجرتون با همون امام زمان:biggrin1:

حالا اگه دوستان دیگه هم میتون خواهشا کمک کنن تا ما از همین جوونی عقده ای نشیم:((

اقا من یه سوال دیگه هم دارم که اگه ما این تشکیلات را بندازیم بعد باش میشه شبکه های ماهوارهای را هم دید یا نه؟ که انشا الاه جوابتون نه هست!!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or