نظر سنجي براي تشكيل يه گروه آفلاين جهت دانلود بازي هاي انواع كنسول ها از جمله XBOX360

• Thread starter Thread starter mhk123
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
تنها راه دانلود آفلاین فقط با دیش و ال لن بی هستش عزیزم
من الان 4 ساله دارم دان میکنم .
مگه اینکه اینترنت باسرعت 1 مگ بگیری که اونم ناخن انگشت کوچیکه دانلود آفلاین نمیشه .
فقط باید بری سراغ راضی کردن والدین گرام .
شرمنده که نا امیدت میکنم .
جدا از موضوع
دوستان من که کارم فروش بازی نیست و 3 کنسول بیشتر ندارم یکیش هم ps3 هست که بازی برای دانلود نداره کمه
پس اونوقت هی باید بازیهای دیگرو که شمادانلود میکنید منم با توفیق اجباری دان کنم .
یا ساعت مخصوص میگین یا بالاخره با هماهنگی دان میشه درسته . ؟

دوست عزیز خدا خیرتون بده که این قدر به فکره این مملکت امام زمان هستید اجرتون با همون امام زمان:biggrin1:

حالا اگه دوستان دیگه هم میتون خواهشا کمک کنن تا ما از همین جوونی عقده ای نشیم:((
یه نوع دی ش هست که قطرش خیلی کمه و مثل یه کتاب هست ...
اما قیمتش بالاست
حدود 300 هزار تومان.

یه نوع دی ش هست که قطرش خیلی کمه و مثل یه کتاب هست ...
اما قیمتش بالاست
حدود 300 هزار تومان.
یا حضرت عباس!:eek:

قربون دستتون جواب این سوالم را هم بدین ممنونتون میشم:
اگه ما این تشکیلات را بندازیم بعد باش میشه شبکه های ماهوارهای را هم دید یا نه؟ که انشا الاه جوابتون نه هست!!

ممنون از همه دوستان:thanks:

یا حضرت عباس!:eek:

قربون دستتون جواب این سوالم را هم بدین ممنونتون میشم:
اگه ما این تشکیلات را بندازیم بعد باش میشه شبکه های ماهوارهای را هم دید یا نه؟ که انشا الاه جوابتون نه هست!!

ممنون از همه دوستان:thanks:
بله می تونید کانال ها و کانال های hd رو به راحتی در pc تماشا کنید.

من اینو فقط نفهمیدم
دانلود آفلاین که نمیشه انتخاب کرد چیرو دانلود میکنیم , شما چجوری میخواین اینکارو بکنین ؟
در ضمن اینی که میگین یک ساعات مشخص فلان چیز رو دانلود کنیم این چی ؟ مگه میشه ؟
یکم توضیح تخصصی تر بدین لطفا
واسه بچه ی 3 ساله که نمی خواین بفهمونین , میاین میگین با 7 هزار تومن ماهی صاحب جدیدترین گیم ها و ...

من اینو فقط نفهمیدم
دانلود آفلاین که نمیشه انتخاب کرد چیرو دانلود میکنیم , شما چجوری میخواین اینکارو بکنین ؟
یکم توضیح تخصصی تر بدین لطفا
واسه بچه ی 3 ساله که نمی خواین بفهمونین , میاین میگین با 7 هزار تومن ماهی صاحب جدیدترین گیم ها و ...

تمام بازیها جدید اعم از pc x360 psp و... دانلود خواهند شد.
به طوری که بازی همان روز عرضه شده همان موقع دانلود می شه..
سعی میشه تمام فایل های دانلود شده عامه پسند باشه و طبق خواسته ی اعضا باشه..

اینو دانلود کنید و بخونید مطمئن باشید تمام مشکلاتون حل میشه
این

ممنون دوست عزیز ..
در این pdf تمام مطالب دانلود افلاین ذکر شده و شما رو کامل با نحوه دانلود افلاین آشنا می سازد.

دوستان یه کارت dvb اکسترنال خوب که با کار شما هماهنگی داره (skynet دیگه؟؟؟) بهم معرفی کنید ممنون میشم
میگن qbox خیلی بهتره
شما چه چیزی پیشنهاد میکنی؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
دوستان یه کارت dvb اکسترنال خوب که با کار شما هماهنگی داره (skynet دیگه؟؟؟) بهم معرفی کنید ممنون میشم
میگن qbox خیلی بهتره
شما چه چیزی پیشنهاد میکنی؟؟؟؟
من به شما در پیام خصوصی جواب دادم...
بله qbox خیلی خوبه ولی یه رقیب به نام prof dvb داره که قیمتشون:
qbox یا همون tps اکسترنال 175 تومان
prof dvb که قیمتش فکر کنم 125-130 تومان باشه.

هردو از مودلاسیون s2 بهره می برند.

منم موافقم

ما 1 بازی رو بخاویم دانلود آفلاین کنیم چقدر طول میکشه (احیانا طولش اندازه رود نیل نباشه :))

در ضمن این سوال رو همینجا جواب بدین (off tapic نباشه )

منم موافقم

ما 1 بازی رو بخاویم دانلود آفلاین کنیم چقدر طول میکشه (احیانا طولش اندازه رود نیل نباشه :))

در ضمن این سوال رو همینجا جواب بدین (off tapic نباشه )

اگر سرعت 4 مگ بگیریم
کمتر از 4 ساعت بازی x360 دانلود خواهد شد.

مثلا دانلود ما از ساعت 12 شب شروع میشه تا 8 صبح
شما باید از 12 شب تا 8 صبح اسکای نت را باز بزارید و برید بخوابید تا فایل براتون ارسال شود به همین راحتی...!
بیدار شوید و از فایلهای دانلود شده لذت ببرید.
حتی زحمت لینک گذاشتن هم ندارید.. خیلی آسونتر اون چیزیه که فکرش رو می کنید.:smile:

کسی از بچه ها ایا به مدیران سایت اطلاعی داده؟
نه هنوز کسی اطلاع نداده...
در ضمن فکر نکنم فعلا صلاح باشه به مدیران خبر بدیم باید اول اطلاع رسانی خوب بشه که همه آشنایی پیدا کنن و کارت ها رو تهیه کنن بعدش اقدام می کنیم.

اینجا تاپیک هماهنگی برای گروهه یا آموزش دانلود آفلاین !!؟؟؟ آقا توی پست اول ارجاع بدید به یه آموزش کامل ما داریم قاطی میکنیم اینا رو که میخونیم بالاخره گروه قراره به کجا برسه ؟ مدیریت کجاست چرا نمیاد ؟

اینجا تاپیک هماهنگی برای گروهه یا آموزش دانلود آفلاین !!؟؟؟ آقا توی پست اول ارجاع بدید به یه آموزش کامل ما داریم قاطی میکنیم اینا رو که میخونیم بالاخره گروه قراره به کجا برسه ؟ مدیریت کجاست چرا نمیاد ؟
دوست عزیز افلاین هنوز بین دوستان اللخصوص گیمرها جا نیفتاده ....
در ضمن این تایپیک نظرسنجی هست نه عضو گیری ... نباید انتظار داشته باشیم به همین راحتی مدیران سایت راضی بشن ما این گروه رو راه بندازیم... باید به خود این عزیزان هم نحوه کار گزارش بشود تا شفاف سازی بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or