نظر اشخاص مهم صنعت گیم درباره گرشاسپ

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
[FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]زمانی که گرشاسپ با حمایت بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای و استودیو فن افزار شریف تولید شد، کمتر کسی پیش‌بینی استقبال از آن را داشت. اما وقتی تولیدکنندگان این بازی با حمایت بنیاد در چند رویداد بین المللی بازی‌های ویدئویی حضور یافتند، با تحسین و شگفتی بازی سازان و دست اندرکاران این صنعت روبرو شدند.
[/FONT][FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif] بازی سازان بزرگی گرشاسپ را دیده‌اند و درباره‌اش حرف زده‌اند و سایتها و نشریات معتبر زیادی به نقد یا معرفی گرشاسپ پرداخته‌اند. آن چه در پی می‌آید، خلاصه‌ای از بازخوردهای بین المللی گرشاسپ به عنوان نماد بازی سازی ایرانی است.
[/FONT][FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]سایت Gametrailers خبر عرضه گرشاسپ را منتشر کرده است. همچنین مجمع استفاده از نرم افزارهای متن باز (Open Source)، تیم گرشاسپ را برای استفاده از این نرم افزارها ستوده است. در سایت Gamesradar گرشاسپ به عنوان اولین بازی AAA ایرانی معرفی شده است. همچنین در سایتهای معروف IGN، Gamespy نیز مطالبی درباره گرشاسپ نوشته شده است. سایت France 24 در نوشتاری، گرشاسپ را قهرمان بازی‌های ایرانی معرفی کرده است.
[/FONT][FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]همچنین در سایت‌های TNOL، Kotaku و تالارگفتگوی یوبی سافت از گرشاسپ به عنوان مهم‌ترین بازی ایرانی نام برده شده است. در نشریه واشنگتون پست نیز از تلاش سازندگان گرشاسپ برای خلق یک بازی رایانه‌ای استاندارد تقدیر شده است.
[/FONT][FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]
[/FONT][FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]گرشاسپ می‌تواند جهانی باشد
[/FONT][FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]"دیوید کیج"، مدیر عامل استودیوی "کوانتیک دریم" و کارگردان و خالق بازی‌هایی چون "فارنهایت" و "باران شدید" گفته است: من به فرهنگ غنی و تاریخ ایران علاقه‌مند بودم، اما با نصب و بازی کردن گرشاسپ، در مقابل دنیایی افسانه‌ای قرار گرفتم که شما را باخود به قدیمی‌ترین، هیجان‌انگیزترین و جذاب‌ترین ماجراها می‌کشاند و کهن‌ترین سرزمین‌ها را به تصویر می‌کشد. بازی گرشاسپ در صورت تقویت روایت داستانی و بالا بردن کیفیت تولید بازی می‌تواند در آینده به عنوان AAA کامل تبدیل شود و موفقیتی بین المللی به دست آورد.
[/FONT][FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]گرشاسپ برای توزیع جهانی شایسته است
[/FONT][FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]"جی ویلبر" نفر شماره دوم "اپیک" و مدیر توسعه بازار موتور "آنریل" می‌گوید: خوشحالم که سه سال است به نمایشگاه دبی می‌آیم و سال به سال از نزدیک شاهد رشد فنی و هنری و پیشرفت کیفی و کمی بازی گرشاسپ بوده‌ام. بازی گرشاسپ با وجود محدودیت‌هایی که تیم فن افزار در تولید بازی با آن رو به رو بوده‌ است، کاملاً از هر نظر شایستگی انتشار گسترده بین المللی را داراست.
[/FONT][FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]گرشاسپ ویژگی‌های منحصر به فردی دارد
[/FONT][FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]"کلیف بلزینسکی" طراح بازی و کارگردان سری "Gears of war" گفت: بعد از اینکه بازی را به من نشان دادند، کاملاً غافلگیر شدم و تصور چنین بازی اکشنی را که در ایران و در یک استودیوی کوچک تولید شده باشد، نداشتم؛ گرشاسپ ویژگیهای منحصر به فردی دارد.[/FONT][FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]
[/FONT][FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]گرشاسپ گرافیک بسیار بالایی دارد
[/FONT][FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]"مکس شیفر"، خالق بازی "دیابلو" و "تورچ لایت" گفت: ما هم برای تولید بازی "تورچ لایت" از موتور گرافیکی Ogre 3D استفاده کردیم و جای تبریک دارد که تیم فن افزار خیلی زودتر از ما برای گرافیک گرشاسپ، این موتور را انتخاب کرده‌اند. شاید در نگاه اول بتوان گفت گرشاسپ بهترین گرافیک را در بین همه بازی‌هایی که از این موتور استفاده کرده‌اند، دارد. این بازی در خارج از ایران به خوبی به فروش می‌رود، پس توصیه می‌کنم خوب دقت کنید تا قرارداد خوبی برای انتشار بسته شود.[/FONT]
[FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]
[/FONT][FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]سازندگان گرشاسپ آینده درخشانی دارند
[/FONT][FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]"راجر واکدن"، مدیر توسعه بازار و ارزیابی محصول "الکترونیک آرتز" گفت: گرشاسپ از پروژه‌هایی است که ما آن را زیر نظر داریم و در صورتی که رشد خوبی در زمان محدود داشته باشد، می‌تواند موفقیتی بین المللی را رقم بزند. ما با بهترین بازی سازهای دنیا کار می‌کنیم و هنوز گرشاسپ در سطح اول دنیا نیست؛ اما چون جذابیت‌های منحصر به فردی دارد، در صورت کار مداوم تیمش، راه چندان درازی تا تبدیل به یک عموان سوم شخص شناخته شده در جهان نخواهد داشت.
[/FONT][FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]گرشاسپ محتوای هنری فوق العاده‌ای از اساطیر ایران دارد
[/FONT][FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]"آدام بویس"، مدیر توسعه بازار و مدیر تولید شرکت "کپکام" گفته است: گرشاسپ ابتدا دمویی بود که در کلن آلمان دیدم، اما اکنون یک اکشن منحصر به فرد است که پتانسیل بالایی برای انتشار بین المللی دارد. محتوای هنری فوق العاده‌ای از اساطیر ایران باستان در این بازی قرار دارد که آن را از بازی‌های دیگر متمایز می‌کند.
[/FONT][FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]گرشاسپ پر از طراحی‌های خاص است
[/FONT][FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]"کارل جونز"، مدیر ارشد تجاری و توسعه بازار "کرایتک" گفت: بازی گرشاسپ خیلی متعجبم کرد. این بازی پر از طراحی‌های خاص است و حس می‌کنم با اینکه فعلاً فقط نسخه رایانه‌ای شخصی آن منتشر شده، اما مرزها را شکسته و همان ویژگی‌های یک بازی کنسولی را برای رایانه‌های شخصی مهیا کرده است. من به شخصه دوست دارم برای بچه‌های تیم سازنده گرشاسپ بودجه بیابم؛ چون آنها شایستگی لازم را دارندو اگر بودجه کافی به آنان داده شود، می‌توانند بازی اکشنی بر روی رایانه‌های شخصی تولید کنند که از نمونه‌های کنسولی بهتر باشد.
[/FONT][FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]گرشاسپ بسیار حماسی و مهیج است
[/FONT][FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]پیتر زتربرگ، مدیر تجاری شرکت مایکرو سافت گفت: گرشاسپ بسیار حماسی و مهیج است. البته برای رسیدن به کیفیت بین المللی باید گیم پلی آن از نظر گرافیکی با میان پرده‌ها یکی شود. اما بدون تردید از نظر محتوا، گیم پلی و اکشن جزو نمونه‌های فوق العاده‌ای بوده که من تا به حال دیده‌ام. ما امروز در مایکرو سافت به دنبال چنین بازی‌هایی برای ایکس باکس 360 هستیم و امیدوارم که در این شرایط تحریم‌ها علیه ایران، راه حلی برای همکاری پیدا شود.

منبع :بنیاد ملی های رایانه ای
[/FONT]

احتمالا کلیفی بی موقع دیدن بازی سرش رو تکون داده و بعد گزارشگر این جملات رو از همین یه حرکت فهمیده! یه گزارشگر ساده یه سایت اینقدر وقتش محدوده که وقت نمی کنه بازی های بزرگ رو ببینه چه برسه به یه بازی ساز اونم این افرادی که اینجا ازشون نقل قول شده !
بازیی که ما میخوایم گاد آف وار کلون نیست. بلد نیستیم باید تقلید کنیم این نشد جواب. بازی سازی همش خلاصه شده توی خلاقیت و ایده. چرا همش خودمون رو گول میزنیم که بودجه نداریم؟ اگه بازی ساز کارش رو بلد باشه و ایده داشته باشه با کمترین امکانات بهترین بازی ها رو میسازه. هر سال که تموم میشه بازی های شبیه minecraft تعدادشون بیشتر و بیشتر میشن. بازی هاییی که سرمایه ای پشتشون نخوابیده و با کمترین هزینه ممکن ساخته شدن ولی به حدی ایده به کار رفته درونشون عالی بوده که نه تنها محبوب شده بلکه پولساز شده. الان persson یه میلیونره و کلی پول به جیب زده اونم با بازیی که آدم وقتی شات هاش رو میبنه حالش بهم میخوره!
من ادعایی ندارم و میدونم که بچه های فن افزار شریف خیلی زحمت واسه ساخت گرشاسپ کشیدن ولی اینکه بیایم یه تقلید صرف درست کنیم با چهار تا مرحله که اگه آدم بخواد توی آبجکت های محیطیش ریز بشه چیزای شاخداری می بینه که هیچ سنخیتی با فرهنگ و تاریخ ایرانی نداره اونم با هزاران مدل باگ ریز و درشت چیزی نیست که بخوایم بهش افتخار کنیم. تا وقتی دید بازی ساز های ما به بازی سازی، کپی برداری از بازی های خارجی باشه و فقط به دنبال این باشن که بازیشون شبیه فلان بازی باشه هیچ موقع بازی سازی توی ایران پیشرفت نمی کنه.

این بنیادم دقیقا مثه صدا و سیمای هستش...یعنی کلا خبراش منبع نداره همینجوریه:d
مثه اینکه کم کم همه ایرانیها دارن یاد می گیرن چجوری الکی خودشونو تبلیغ کنن

با این خبراشون شاید بتونن عوام رو فریب بدند مثلا طرف تو عمرش تو بازی کرده یه دفعه زرتی این خبر رو تو سایت میخونه جو گیر میشه میره میخره و اصلا هدقشون هم اینه ولی خواب حرفه ای ها که اتفاقا تعدادشون هم کمه نمیتونن که خ.ر کنن
یک بازی سرتاسر تقلیدی که ارزش سطل اشغال رو هم نداره جالب اینکه تو برنامه که درباره بازی فکر میکنم کانال 7 یکی و دوتا از سازنده هاش رو اورده بودند بعد یکی از مهمون های برنامشون سردبیر بازینما بود طرف از سازنده پرسید بازی
شما تقلیدی GOW هست بعد یارو با پر رویی تمام گفت نخیر در واقع gow از داستان های تاریخ اساطیری ایران استفاده کرده بازی ما تقلیدی نیست این بازی سازان ایرانی فکر کردن کاری که میکنند جای هیچ انتقادی نداره چون مثلا خیلی براش
زحمت کشیدن ولی خبر ندارن که همین gow ی که راحت زیر سوال میبرنش 24/7 روش کار کردن و در این عرصه کار مداوم شرط نیست بلکه خروجی کار مهمه

بی خیال شاید به این ها یک بازی دیگه نشون دادن ما خبر نداریم ؟

100% یک نمایشگاهی بوده این ها داشتن رد میشدن دیدن یک بازی جدید هستش یک نگاهی کردن یکم تشویق کردن بعد نویسنده مطلب آب و تاب بهش داده و.... وگرنه چیزی که ما بازی کردیم خدا میدونه مگه این که همشون چیزی مصرف کرده بوده باشن .

مشکل از سنگ بزرگ هستش . میگیم بودجه نداریم امکانات نداریم .... نداریم بعد پول بی زبان بد بخت رو سر عنوانی خرج میکنیم که قرار هستش AAA باشه و به قول بعضی ها با بازی های خارجی رقابت کنه که مردم بازی های داخلی بخرن اما هزار تا مشکل داره.

من میخوام بازی AAA بسازم میرم در سایت های کاریابی برای برنامه نویس و..... های حرفه ای صنعت بازی سازی که یکم سرش به تنش بیرزه برای یک بازی باهاش قرار داد میبندم بعد چند تا از بهترین برنامه نویس و..... هام رو میدم زیر دستش که هم بهشون کار یاد بده بعد هم بتونن بازی بسازن وقتی همشون به سطح مطلوب رسیدن شروع به ساخت تازه بازی های کوچیک میکردم .

علاقه نمیتونه برای ما بازی خوب بسازه بلکه تحصیلات اکادمیک میتونه کاری کنه که برنامه نویس ها وگرافیست های حرفه ای ما با اطلاعات و امکانات روز آشنا بشن و بتونن بازی خوب بسازن وگرنه شرکت های ما چیشون از شرکت های دیگه دنیا کمتر هستش که EA یا ... ازشون پشتیبانی میکنه مشخص هستش علم و امکانات و نیروی کار کارامد .

نه این نه اطلاعات روز داریم نه در سطح روز هستیم همون پولی هم که داریم .... میدیم .

آخرین ویرایش:
با این خبراشون شاید بتونن عوام رو فریب بدند مثلا طرف تو عمرش تو بازی کرده یه دفعه زرتی این خبر رو تو سایت میخونه جو گیر میشه میره میخره و اصلا هدقشون هم اینه ولی خواب حرفه ای ها که اتفاقا تعدادشون هم کمه نمیتونن که خ.ر کنن
یک بازی سرتاسر تقلیدی که ارزش سطل اشغال رو هم نداره جالب اینکه تو برنامه که درباره بازی فکر میکنم کانال 7 یکی و دوتا از سازنده هاش رو اورده بودند بعد یکی از مهمون های برنامشون سردبیر بازینما بود طرف از سازنده پرسید بازی
شما تقلیدی GOW هست بعد یارو با پر رویی تمام گفت نخیر در واقع gow از داستان های تاریخ اساطیری ایران استفاده کرده بازی ما تقلیدی نیست این بازی سازان ایرانی فکر کردن کاری که میکنند جای هیچ انتقادی نداره چون مثلا خیلی براش
زحمت کشیدن ولی خبر ندارن که همین gow ی که راحت زیر سوال میبرنش 24/7 روش کار کردن و در این عرصه کار مداوم شرط نیست بلکه خروجی کار مهمه

اَخ. جناب بنیاد اگر میخوای اختلاس کنی چهاصد میلیون به چهاصد بازیساز ایندی بده نه چهاصدمیلیون به یک بازیسازِ مجهول الحال.

تروخدا اینقدر خلاقیت خلاقیت نکنید! من یه سوال دارم:
گرشاسپ اولین بازی که از gow تقلید کرده؟! خیلی از ما بهترها از این سبک تقلید میکنن این دلیل بد بودن نیست که
اگه صنعت بازی سازی ما به مرتبه ی بالا رسید اون موقع باید خلاقیت به خرج بدیم...

اقای "یارو" CEO و President ـه شرکت LOL@U هم به طور رسمی دقایقی پیش اعلام کردش که "خودتونید".

بازم مثل همیشه ایرونی ها خودشون رو بادروغ گول میزنن.واقعا ملت عجیبی هستیم دروغ میگیم خودمونم باور میکنیم...توهم بدبختمون کرد

گرشاسپ اولین بازی که از gow تقلید کرده؟! خیلی از ما بهترها از این سبک تقلید میکنن این دلیل بد بودن نیست که

دوست گرامی خواهش میکنم مغلطه نکنید. اگر شرکت Electronic Arts به یک استدیوی Subsidiary میخواد دستور بده یک بازی بساز که شبیه Gow باشه یک چیزه، یک آدم بیاد به بهانه ی پیشرفت صنعت بازیسازی یک کشور جهان سوم عقب افتاده که هنوز توان تولید خودرو به صورت کامل نداره، از دولت صدها میلیون کمیسیون بگیره، و نتیجه ی نهایی یک بازی پر از باگ و بلوت شده باشه، یک چیزه.
------------

این خبر فقط اخبارگوی 20:30 رو کم داره.

آخرین ویرایش:
بخاطر اعتماد زیادی که به منبعش دارم،فقط کمی میخندم :دی خوش باشن

مهندس اونایی که Darksiders و امثال اون رو ساختن و از Gow و این چیزا تقلید کردن اولا بازیشون خیلی خوب بود نه صرفا یه Bug ... بعدم قبل از اینکه به این نتیجه برسن که یهویی یه بازی به تقلید از Gow بسازن 4 تا بازی دانشجویی . 4 تا بازی ایندای . 4 تا بازی Flash و Mini گیم و این چیزا رو ساختن .
اینایی که گرشاسب رو ساختن نمیتونن یه بازی در حد سگا بسازن غلط میکنن میرن بازی گنده میسازن . یه مرحله از Locoroco یا Patapon یا Binding of isac و Super meat boy رو اینا نمیتونن بسازن بعد یه دفعه Gow میخوان بسازن. نتیجش همین میشه . همیشه 10 سال عقب هستن .

تا وقتی که اسم بازی ملی روی بازی ها گذاشته میشه انتظار زیادی از بازی سازی ایران نمیره.
وقتی حتی نیم میلیارد هم به زور خرج بازی میکنن و ازون طرف یه شرکت میاد 100 میلیون دلار خرج بازیش میکنه همین میشه.
وقتی به بازی بها داده بشه و از ایده های جدید توی اون استفاده بشه اون بازی.
team fortress 2 گرافیکش خفن نیست بازی بود که موقع عرضه فقط 2 گیگ حجم داشت ولی حالا... .
میان میگن صنعت بازی سازی ایران به جای اینکه بیاد 10 سال رو طی کنه تا به گوشه ای از صنعت بازی سازی برسه اومده تو 3 سال این کارو کرده!! ( خوب زحمت کشیدن با این پیشرفت تکنولوژِی اومدن تو 3 سال طی کردن پس بفرمان طی نکنن ).
امید است که ایران ایران شود.

منبع این حرفا کجاست؟ من هیچ جا پیدا نمیکنم اینارو.

دقیقا برای من هم خیلی عجیبه که هیچ جای نت چنین چیزی نیست.

منبع ازین معتبر تر ؟!
yahoo_22.gif

معتبر:))

بعدشم کپی برداری از سایت های فارسی مگه ممنوع نبود؟؟؟ممنوعیتش رفع شده؟
خبر در 23 آذر روی سایت بنیاد اومده و الان که 5 دی هستیم این خبر روی این سایت اومده واقعا واسه من عجیبه.:|

کل پستی که دادم به کنار اگر واقعا چنین اشخاصی چنین حرفایی زده باشن واقعا به ایرانی بودن خودم افتخار میکنم.از همون موقع که گرشاسپ تو گیم اسپات نقد شده بود تا الان انقدر در مورد این بازی خوشحال نبودم.البته اگر راست باشه:d

با حالش اینجاست که چند وقت قبل در ماهنامه معلوم الحال دنیای یازی زده بود یه سری از این بازی سازها به اسم کمک هزینه ساخت بازی میرن از بنیاد بودجه میگیرن بعد باهاش میرن ماشین و زمین و خونه میخرن .
اخه کشوری که تو بحث IT زیر صفره و با این اینترنت اشک اورش و هزاران عقب ماندگی فنی بهتر اینکه اصلا سراغ این صنعت نره چون فقط همین بودجه اندک رو هم به باد میده

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or