نظر اشخاص مهم صنعت گیم درباره گرشاسپ

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
[FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]زمانی که گرشاسپ با حمایت بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای و استودیو فن افزار شریف تولید شد، کمتر کسی پیش‌بینی استقبال از آن را داشت. اما وقتی تولیدکنندگان این بازی با حمایت بنیاد در چند رویداد بین المللی بازی‌های ویدئویی حضور یافتند، با تحسین و شگفتی بازی سازان و دست اندرکاران این صنعت روبرو شدند.
[/FONT][FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif] بازی سازان بزرگی گرشاسپ را دیده‌اند و درباره‌اش حرف زده‌اند و سایتها و نشریات معتبر زیادی به نقد یا معرفی گرشاسپ پرداخته‌اند. آن چه در پی می‌آید، خلاصه‌ای از بازخوردهای بین المللی گرشاسپ به عنوان نماد بازی سازی ایرانی است.
[/FONT][FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]سایت Gametrailers خبر عرضه گرشاسپ را منتشر کرده است. همچنین مجمع استفاده از نرم افزارهای متن باز (Open Source)، تیم گرشاسپ را برای استفاده از این نرم افزارها ستوده است. در سایت Gamesradar گرشاسپ به عنوان اولین بازی AAA ایرانی معرفی شده است. همچنین در سایتهای معروف IGN، Gamespy نیز مطالبی درباره گرشاسپ نوشته شده است. سایت France 24 در نوشتاری، گرشاسپ را قهرمان بازی‌های ایرانی معرفی کرده است.
[/FONT][FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]همچنین در سایت‌های TNOL، Kotaku و تالارگفتگوی یوبی سافت از گرشاسپ به عنوان مهم‌ترین بازی ایرانی نام برده شده است. در نشریه واشنگتون پست نیز از تلاش سازندگان گرشاسپ برای خلق یک بازی رایانه‌ای استاندارد تقدیر شده است.
[/FONT][FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]
[/FONT][FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]گرشاسپ می‌تواند جهانی باشد
[/FONT][FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]"دیوید کیج"، مدیر عامل استودیوی "کوانتیک دریم" و کارگردان و خالق بازی‌هایی چون "فارنهایت" و "باران شدید" گفته است: من به فرهنگ غنی و تاریخ ایران علاقه‌مند بودم، اما با نصب و بازی کردن گرشاسپ، در مقابل دنیایی افسانه‌ای قرار گرفتم که شما را باخود به قدیمی‌ترین، هیجان‌انگیزترین و جذاب‌ترین ماجراها می‌کشاند و کهن‌ترین سرزمین‌ها را به تصویر می‌کشد. بازی گرشاسپ در صورت تقویت روایت داستانی و بالا بردن کیفیت تولید بازی می‌تواند در آینده به عنوان AAA کامل تبدیل شود و موفقیتی بین المللی به دست آورد.
[/FONT][FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]گرشاسپ برای توزیع جهانی شایسته است
[/FONT][FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]"جی ویلبر" نفر شماره دوم "اپیک" و مدیر توسعه بازار موتور "آنریل" می‌گوید: خوشحالم که سه سال است به نمایشگاه دبی می‌آیم و سال به سال از نزدیک شاهد رشد فنی و هنری و پیشرفت کیفی و کمی بازی گرشاسپ بوده‌ام. بازی گرشاسپ با وجود محدودیت‌هایی که تیم فن افزار در تولید بازی با آن رو به رو بوده‌ است، کاملاً از هر نظر شایستگی انتشار گسترده بین المللی را داراست.
[/FONT][FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]گرشاسپ ویژگی‌های منحصر به فردی دارد
[/FONT][FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]"کلیف بلزینسکی" طراح بازی و کارگردان سری "Gears of war" گفت: بعد از اینکه بازی را به من نشان دادند، کاملاً غافلگیر شدم و تصور چنین بازی اکشنی را که در ایران و در یک استودیوی کوچک تولید شده باشد، نداشتم؛ گرشاسپ ویژگیهای منحصر به فردی دارد.[/FONT][FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]
[/FONT][FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]گرشاسپ گرافیک بسیار بالایی دارد
[/FONT][FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]"مکس شیفر"، خالق بازی "دیابلو" و "تورچ لایت" گفت: ما هم برای تولید بازی "تورچ لایت" از موتور گرافیکی Ogre 3D استفاده کردیم و جای تبریک دارد که تیم فن افزار خیلی زودتر از ما برای گرافیک گرشاسپ، این موتور را انتخاب کرده‌اند. شاید در نگاه اول بتوان گفت گرشاسپ بهترین گرافیک را در بین همه بازی‌هایی که از این موتور استفاده کرده‌اند، دارد. این بازی در خارج از ایران به خوبی به فروش می‌رود، پس توصیه می‌کنم خوب دقت کنید تا قرارداد خوبی برای انتشار بسته شود.[/FONT]
[FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]
[/FONT][FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]سازندگان گرشاسپ آینده درخشانی دارند
[/FONT][FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]"راجر واکدن"، مدیر توسعه بازار و ارزیابی محصول "الکترونیک آرتز" گفت: گرشاسپ از پروژه‌هایی است که ما آن را زیر نظر داریم و در صورتی که رشد خوبی در زمان محدود داشته باشد، می‌تواند موفقیتی بین المللی را رقم بزند. ما با بهترین بازی سازهای دنیا کار می‌کنیم و هنوز گرشاسپ در سطح اول دنیا نیست؛ اما چون جذابیت‌های منحصر به فردی دارد، در صورت کار مداوم تیمش، راه چندان درازی تا تبدیل به یک عموان سوم شخص شناخته شده در جهان نخواهد داشت.
[/FONT][FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]گرشاسپ محتوای هنری فوق العاده‌ای از اساطیر ایران دارد
[/FONT][FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]"آدام بویس"، مدیر توسعه بازار و مدیر تولید شرکت "کپکام" گفته است: گرشاسپ ابتدا دمویی بود که در کلن آلمان دیدم، اما اکنون یک اکشن منحصر به فرد است که پتانسیل بالایی برای انتشار بین المللی دارد. محتوای هنری فوق العاده‌ای از اساطیر ایران باستان در این بازی قرار دارد که آن را از بازی‌های دیگر متمایز می‌کند.
[/FONT][FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]گرشاسپ پر از طراحی‌های خاص است
[/FONT][FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]"کارل جونز"، مدیر ارشد تجاری و توسعه بازار "کرایتک" گفت: بازی گرشاسپ خیلی متعجبم کرد. این بازی پر از طراحی‌های خاص است و حس می‌کنم با اینکه فعلاً فقط نسخه رایانه‌ای شخصی آن منتشر شده، اما مرزها را شکسته و همان ویژگی‌های یک بازی کنسولی را برای رایانه‌های شخصی مهیا کرده است. من به شخصه دوست دارم برای بچه‌های تیم سازنده گرشاسپ بودجه بیابم؛ چون آنها شایستگی لازم را دارندو اگر بودجه کافی به آنان داده شود، می‌توانند بازی اکشنی بر روی رایانه‌های شخصی تولید کنند که از نمونه‌های کنسولی بهتر باشد.
[/FONT][FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]گرشاسپ بسیار حماسی و مهیج است
[/FONT][FONT=tahoma, arial, helvetica, sans-serif]پیتر زتربرگ، مدیر تجاری شرکت مایکرو سافت گفت: گرشاسپ بسیار حماسی و مهیج است. البته برای رسیدن به کیفیت بین المللی باید گیم پلی آن از نظر گرافیکی با میان پرده‌ها یکی شود. اما بدون تردید از نظر محتوا، گیم پلی و اکشن جزو نمونه‌های فوق العاده‌ای بوده که من تا به حال دیده‌ام. ما امروز در مایکرو سافت به دنبال چنین بازی‌هایی برای ایکس باکس 360 هستیم و امیدوارم که در این شرایط تحریم‌ها علیه ایران، راه حلی برای همکاری پیدا شود.

منبع :بنیاد ملی های رایانه ای
[/FONT]

وقتی نمودار تورم زدایی رو میان تو تی وی وطنی وقتی همه میدونن چه خبره اونطور میدن توقع دارین همچین خبری صحت داشته باشه ؟

من موندم اینها کلیفی رو چطوری شناختن که از قولش حرف زدن..؟

"کلیف بلزینسکی" طراح بازی و کارگردان سری "Gears of war" گفت: بعد از اینکه بازی را به من نشان دادند، کاملاً غافلگیر شدم و تصور چنین بازی اکشنی را که در ایران و در یک استودیوی کوچک تولید شده باشد، نداشتم؛ گرشاسپ ویژگیهای منحصر به فردی دارد.
گرشاسپ گرافیک بسیار بالایی دارد

یحتمل گزارشگره شباهت زیادی به جاستین داشته کلیف گفته سنگ تموم بگزارم..:d

این مصاحبه ها انجام شده( یا حداقل غیر ممکن نیست) و اونا هم کف کردن که ایران هم بازی میسازه چون توی ذهن اینا ایران هم مثل عراق و افغانستان هست که مردم زندگی نمی کنن بلکه فقط می میمیرن
ولی آب و تابش زیاد شده بدون شک. چون اینا همون جور که گفتم اینقدر وقت ندارن که بیان این همه توضیح و تفصیل بدن در کل یکی از دمو کننده های ایرانی براشون توضیح میده عرض یه دیقه و اونا هم میگن یو نو هو تو میک ا گیم؟ایمپرسیو، وری گود ، کیپ آپ د گود ورک!:دی

آخرین ویرایش:
آقا با اين امكانات و هزينه و دانش فني نميشه بازي 3D در حد بازيهاي بزرگ ساخت.كاملا مشخصه.

الان بازيهاي بزرگ زير 10 ميليون دلار هزينه برنميدارن.حالا شما هرچه قدر هم ميخواي از خود گذشتگي كن.وقني منابع مالي تامين نباشه معلومه نميشه.

پس بهتره برن يكم بازيهاي 2D ويا 3D كم هزينه با نوآوري بسازن تا اسم و رسم پيدا كنن.

طرف سال 2001 براي ساخت Shenemue تقريبا 70 ميليون دلار هزينه كرده بعد تيم ما ميخواد با هزينه 100 هزار دلاري شايدم كمتر سال 2011 بازي بسازه در حد بازيهاي بزرگ.

تو صنعت سينما چندين دهه هستش كه تعداد افراد خيلي بيشتري تو ايران با منابع كم نسبت به رقباي خارجي كار ميكنن چي ساختن كه الان چند تا تيم كوچيك تو اين مدت كم تو صنعت بازي بتونن بسازن.

تروخدا اینقدر خلاقیت خلاقیت نکنید! من یه سوال دارم:
گرشاسپ اولین بازی که از gow تقلید کرده؟! خیلی از ما بهترها از این سبک تقلید میکنن این دلیل بد بودن نیست که
خود God of War به شدت تحت تاثیر و الهام گرفته از بازی به اسم Rygarـه که عمراً اگر 5 نفر توی BC تجربه ش کرده باشن. موضوع اینکه وقتی جماعت (گیمر و منتقد) GoW رو دیدن مو روی تنشون سیخ شد; ازبس روی اصول ساخته شده بود و کسی بخودش جرات نمیداد که بگه" Ok ... من این بازی رو 5$ خریدارم" و اینجور کامنتها.
صورت مسئله رو گم کردید.

آقا با اين امكانات و هزينه و دانش فني نميشه بازي 3D در حد بازيهاي بزرگ ساخت.كاملا مشخصه.

الان بازيهاي بزرگ زير 10 ميليون دلار هزينه برنميدارن.حالا شما هرچه قدر هم ميخواي از خود گذشتگي كن.وقني منابع مالي تامين نباشه معلومه نميشه.

پس بهتره برن يكم بازيهاي 2D ويا 3D كم هزينه با نوآوري بسازن تا اسم و رسم پيدا كنن.

طرف سال 2001 براي ساخت Shenemue تقريبا 70 ميليون دلار هزينه كرده بعد تيم ما ميخواد با هزينه 100 هزار دلاري شايدم كمتر سال 2011 بازي بسازه در حد بازيهاي بزرگ.

تو صنعت سينما چندين دهه هستش كه تعداد افراد خيلي بيشتري تو ايران با منابع كم نسبت به رقباي خارجي كار ميكنن چي ساختن كه الان چند تا تيم كوچيك تو اين مدت كم تو صنعت بازي بتونن بسازن.
واقعا حرفت منطقیه.ولی مشکل اینجاست که این آقایون قبول ندارن.هرچقدرم بهشون بگی بازم ادعا میکنن.مثل این میمونه که بخوای با 2000تومن بنز بخری.فعلا هم دلشون به این ساخته خوشه.خدارو چه دیدی.شاید یکی از این سازنده ها جذب اونور آب شذ ولی تا وقتی تحریم هستیم و هزینه چند میلیونی نمیتونیم بکنیم ساخت اینجور بازیها ره به جایی نمیبرد.

خود God of War به شدت تحت تاثیر و الهام گرفته از بازی به اسم Rygarـه که عمراً اگر 5 نفر توی BC تجربه ش کرده باشن. موضوع اینکه وقتی جماعت (گیمر و منتقد) GoW رو دیدن مو روی تنشون سیخ شد; ازبس روی اصول ساخته شده بود و کسی بخودش جرات نمیداد که بگه" Ok ... من این بازی رو 5$ خریدارم" و اینجور کامنتها.
صورت مسئله رو گم کردید.
فرقی که بین الهام و تاثیر گرفتن هست با تقلید یه چیزی تو مایه های زمین تا آسمونه !

ایول به اونی که زده این جملات رو نوشته=)) قدرت تفکر و تخیل بسیار بالایی داشته ایشون:d

همچنان از رو باد معده حرف میزنید. بازیهای Indie رو میشه با یک دهم هزینه ای که برای گرساسپ شده ساخت.

واقعا حرفت منطقیه.ولی مشکل اینجاست که این آقایون قبول ندارن.هرچقدرم بهشون بگی بازم ادعا میکنن.مثل این میمونه که بخوای با 2000تومن بنز بخری.فعلا هم دلشون به این ساخته خوشه.خدارو چه دیدی.شاید یکی از این سازنده ها جذب اونور آب شذ ولی تا وقتی تحریم هستیم و هزینه چند میلیونی نمیتونیم بکنیم ساخت اینجور بازیها ره به جایی نمیبرد.

آخه مسئله ديگه اي هم كه هست اين كه مدام ميگن حمايت كنيد حمايت كنيد.

فرض محال 30 هزار تا از اين بازي فروخته شه در ايران ميشه 150 ميليون كه تقريبا به زور هزينه هاي بازي رو در مياره .خوب بعدش چي؟ادامه همون روند و ساخت يك بازي بي كيفيت ديگه و به خورد مردم دادن كه تو خارج 1 دلارهم بابتش نميدن؟

بازي جهاني تفكر جهاني ميخواد.برنامه ريزي جهاني ميخواد.سرمايه گذاري در حد جهاني ميخواد.كه الحمدا.. هيچكدومو نداريم.

تا وقتي كه تفكر جهاني نداشته باشيم همين كه الان هستيم ميمونيم .

وقتی خبر رو خوندم کفم برید ولی وقتی منبع رو دیدم خیالم راحت شد که بادی از معده بوده...

کاشکی ساخت بازی رو از عناوین کوچک و دو بعدی شروع میکردن نه ساختن سخت ترین سبک های موجو تو بازیای رایانه ای مثلا یکی از اولین بازیایی که ساختن تو سبک نقش آفرینی و با نام عصر پهلوانان بود خوب مطمئنا تو این سبک بازی ساختن کار خیلی سختیه یا مثلا سبک اکشن اول شخص که بازم نمیشه بدون داشتن تجربه و سرمایه ی لازم توش به جایی رسید عناوینی مثل کوهنورد به نظرم خیلی بهتر میتونن باشن و کلا بازیایی از این دست که نیاز به گرافیک آنچنانی ندارن و حتی داستان محکم و یا صداگذاریای وحشتناک و کلا خرج زیادی برای ساختنشون لازم نیست میتونن بیشتر به نفع بازیسازای ما باشن
یه چیزیم باید قبول کرد از نظر تکنولوژی خیلی از خارجیا عقبیم و برای جبران این فاصله نیاز به پول خرج کردن و خریدن موتورای روز که متاسفانه چنین بودجه ای موجود نیست وکسی از بازیای رایانه ای حمایت چندانی نمیکنه چون اصلا تو کشور ما این بخش جدی گرفته نمیشه
در ضمن ما نباید از همین ابتدا به فکر سود دهی و مقابله با بازیای خارجی باشیم که متاسفانه بعضی از مسوولا که هیچیم تو این بخش سرشون نمیشه میان و نظر میدن و میگن ما باید با بازیای خارجی مقابله کنیم
در ضمن تو کشوری که هنوز با بازیای رایانه برخورد های خیلی بدی میشه و خیلیا اونو وسیله ای برای سرگرمی بچه ها میدونن و یا یه چیز بی مصرف و بیخود که فقط آثار مخرب داره چه انتظاری میشه برای پیشرفت داشت
چیمون درسته که بخوایم تو این صنعت پیشرفت کنیم

من نمیدونم کی اسلحه گذاشته پشت سر ما ایرانی ها با این وضع بازی سه بعدی بسازیم به خدا اگه این همه وقتی که روی این گذاشتن یه بازی دوبعدی با کیفیت مثل انگری برد یا ریمن میساختن الان میلیاردر شده بودن

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or