من نظرم اینه نواوری هم بد نیست!من که خیلی از این بازی خوشم اومد ... واقعا دستشون درد نکنه .. والا من نمی دونم اونایی که میگن "نه" از یک بازی دیگه چی می خوان؟!؟!؟![]()
معلومه كه شما از هواداران اين سري نيستيد و نميتونيد حال بقيه بچه ها رو درك كنيد.من نظرم اینه نواوری هم بد نیست!
من که شخصا با بازی حال کردم، اونهایی که میان می گن رزیدنت اینطوری بوده و....... (بعضی ها) بدونید که می خوان خوره بازی دربیان و بگن re1 رو هم بازی کردن:biggrin1: (وبازی خور هستن) (شوخی)
قبول دارم تر سناک نیست و ترس رزیدنت اویلهای زمانهای ps1 را نداره! ولی در حدی بود که بتونیم ازش لذت ببریم و بازی خوش ساخت بهش بگیم!

خیلی توپ بود مخصوصا قبل از باس ماهی که تو آب تیر زدم که یک دفعه دیدم از تو آب در اومد منو خورد کلا حال داد
) اصلا تو بازی ترس نبود
از RE3به بعد همشون بیخود بودن 
مخصوصا RE3که داستان بازی باحال بود
کاشRE4وRE5مثل RE3بازی باحالی میشدن البته اینو بگم RE5بازی باحالی بود ولی resident evilنبود 

re5بازی بیخودی بود
غول های بازی هم که همشون شبیه هم بودن (هموشون کرم داشتن فقط بین اندازه کرم ها فرق داشت) اصلا تو بازی ترس نبود
از RE3به بعد همشون بیخود بودن
یادش بخیر RE1وRE3بازی میکردیم یهو یه چیز میومد جلو تصویر آدمو میترسندمخصوصا RE3که داستان بازی باحال بود
کاشRE4وRE5مثل RE3بازی باحالی میشدن البته اینو بگم RE5بازی باحالی بود ولی resident evilنبود
با این حرف دوستمون 100 در 1000 موافقم راستی RE3 خیلی با حال بود مخصوصا ترکیب کردن آیتم ها کاشکی RE3 الان و با تکنولوژی امروز ساخته میشد