نظرسنجی:Resident Evil 5

این همون بازی بود که چند سال انتظارش رو میکشیدین

• بلی

رای‌ها: 116 51.6%
  • خیر

رای‌ها: 78 34.7%
  • برام مهم نبود

رای‌ها: 31 13.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    225
با سلام و احترام

این بازی جالب بود . گیم پلی و گرافیک بسیار جالبی هم داشت ، ولی نمی شه گفت رزیدنت اویل بود ، به نظر من این بازی فقط اسم رزیدنت اویل رو به دنبال خودش به یدک کشید ، و از نظر سناریو بسیار ضعیف عمل شد و در کل فکر می کنم ابهتی که RE0 و RE1 و RE2 و RE Code Veronica به وجود اورده بودن با RE4 و مخصوصاً RE5 به کلی داره از بین میره .

من این بازی رو14 فروردین تموم کردم
گرافیکش خیره کننده بود
گفتم برام مهم نبودچون من از طرفداران سری resident evilنبودم(حالا هستم)واین که این بازی بیش تر از اون چه انتظار داشتم خواسته های من بازیباز رو براورده کرد.
همین

من که خیلی از این بازی خوشم اومد ... واقعا دستشون درد نکنه .. والا من نمی دونم اونایی که میگن "نه" از یک بازی دیگه چی می خوان؟!؟!؟:eek:
من نظرم اینه نواوری هم بد نیست!
من که شخصا با بازی حال کردم، اونهایی که میان می گن رزیدنت اینطوری بوده و....... (بعضی ها) بدونید که می خوان خوره بازی دربیان و بگن re1 رو هم بازی کردن:biggrin1: (وبازی خور هستن) (شوخی)
قبول دارم تر سناک نیست و ترس رزیدنت اویلهای زمانهای ps1 را نداره! ولی در حدی بود که بتونیم ازش لذت ببریم و بازی خوش ساخت بهش بگیم!

تنها نکته ی منفی بازی اینکه ترسناک نبود!
و سختی بازی فقط کمبود مهمات هست! و اینکه نمیشه موقع راه رفتن شلیک کرد...

درکل سرگرم کننده بود تا شماره 6!!!

به نظر من که تنها نکته ی مثبت بازی گرافیکش بود.اون از داستانش که باحالترین کاراکتر سناریو بازی رو از بین برد اونم از ...بیخیال در ضمن چه جوری میگین تو این بازی مهمات کمه این تو بازی که هی مهمات میداد.در ضمن اگه قرار بود حین راه رفتن شلیک کنیم.خدایی اگه نمیدونستید رزیدنت اویله می تونستید تشخیص بدین که این رزیدنت اویله؟؟
خدا کنه re6 تولید نشه حداقل خاطره ی خوشمون از این بازی از این بیشتر خدشه دار نشه.

من نظرم اینه نواوری هم بد نیست!
من که شخصا با بازی حال کردم، اونهایی که میان می گن رزیدنت اینطوری بوده و....... (بعضی ها) بدونید که می خوان خوره بازی دربیان و بگن re1 رو هم بازی کردن:biggrin1: (وبازی خور هستن) (شوخی)
قبول دارم تر سناک نیست و ترس رزیدنت اویلهای زمانهای ps1 را نداره! ولی در حدی بود که بتونیم ازش لذت ببریم و بازی خوش ساخت بهش بگیم!
معلومه كه شما از هواداران اين سري نيستيد و نميتونيد حال بقيه بچه ها رو درك كنيد.
قبول كه بازيه خوش ساختي بود ، گرافيك خوبي داشت ، گيم پلي خوبي داشت و خيلي هم لذت بخش بود ( اين مورد آخر در مورد هواداران صدق نميكنه ) ولي يه چيزي مشخصه و اونم اينه كه رزيدنت اويل نبود و هويت واقعي خودش رو فروخته بود به يك بازي كاملا اكشن:eek:
در مورد ترس هم بايد عرض كنم كه ترس Gears of War بيشتر از اين بازي بود:eek:
درظمن لطفا از اينجور شوخي ها هم نكنيد چون نه اويل 1 بازي كردن كسي رو بازي خور كرده و نه اينجور حرفا ( حتي شوخي ) به دل كسي ميشينه;)

دوستانی که RE باز هستند یشتر دوستار داستان RE هستن البته این داستان خوب باید در کنار ترسناک بودن باشه چون هر چی باشه Survival Horror هست. در ضمن نوآوری لازمه. ابن جوری بازی خسته کننده میشه.
من که راضی بودم.

آخرین ویرایش:
سلام
من در بین RE فقط 4و5 رو بازی کردم
شاید ایراد من الکی باشه اما Boss های RE 5 خیلی الکی بودن من باس آخر رو با خنجر کشتم چون تیر برام نموند:biggrin1:
باس های RE 4 یک چیز دیگه بودن مخصوصا اون افسر (اسمش یادم رفت فکر کنم کراسر بود) که خیلی حال داد و در رابطه با ترس RE 4:love: خیلی توپ بود مخصوصا قبل از باس ماهی که تو آب تیر زدم که یک دفعه دیدم از تو آب در اومد منو خورد کلا حال داد

re5بازی بیخودی بود :sick:
غول های بازی هم که همشون شبیه هم بودن (هموشون کرم داشتن فقط بین اندازه کرم ها فرق داشت:() اصلا تو بازی ترس نبود :(از RE3به بعد همشون بیخود بودن :(
یادش بخیر RE1وRE3بازی میکردیم یهو یه چیز میومد جلو تصویر آدمو میترسند:-" مخصوصا RE3که داستان بازی باحال بود :love: کاشRE4وRE5مثل RE3بازی باحالی میشدن البته اینو بگم RE5بازی باحالی بود ولی resident evilنبود :(:(:(

re5بازی بیخودی بود :sick:
غول های بازی هم که همشون شبیه هم بودن (هموشون کرم داشتن فقط بین اندازه کرم ها فرق داشت:() اصلا تو بازی ترس نبود :(از RE3به بعد همشون بیخود بودن :(
یادش بخیر RE1وRE3بازی میکردیم یهو یه چیز میومد جلو تصویر آدمو میترسند:-" مخصوصا RE3که داستان بازی باحال بود :love: کاشRE4وRE5مثل RE3بازی باحالی میشدن البته اینو بگم RE5بازی باحالی بود ولی resident evilنبود :(:(:(

با این حرف دوستمون 100 در 1000 موافقم راستی RE3 خیلی با حال بود مخصوصا ترکیب کردن آیتم ها کاشکی RE3 الان و با تکنولوژی امروز ساخته میشد

با این حرف دوستمون 100 در 1000 موافقم راستی RE3 خیلی با حال بود مخصوصا ترکیب کردن آیتم ها کاشکی RE3 الان و با تکنولوژی امروز ساخته میشد

آره مخصوصا اگه دوربین بازی اونجوری نبود وشخصیتش مثل RE4بود نه مثل RE5که انگار طرف وزنه برداره :shrewd:

تازه این شوا هم خیلی بدرد نخور بود آدم اذیت میکرد یا باید تیر بش میدادی یا باید مواظبش میبودی تا نمیره:sick: (اگه سگ همراه داشتی بهتر بود) اشلی خوب بود تو صندوق قایم میشد تا کار ما تموم بشه:biggrin1:
بعدشم اون باس غول که از رو RE4 تقلید شده بود چی خیلی افتضاح بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or