نظرسنجی:Resident Evil 5

این همون بازی بود که چند سال انتظارش رو میکشیدین

• بلی

رای‌ها: 116 51.6%
  • خیر

رای‌ها: 78 34.7%
  • برام مهم نبود

رای‌ها: 31 13.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    225
[FONT=&quot]به نظر من اکثر کسانی که با خوب بودن این بازی موافقند سنشون کمتر از سابقه ی این بازیه یا قبلا اویل بازی نکردند؟[/FONT]​
[FONT=&quot]بابا این بازی ردپای اویل هم توش دیده نمیشه چه برسه که اسم اویلو روش بزارند[/FONT]​
[FONT=&quot]مثبت[/FONT]​
[FONT=&quot]ارائه ی دمو بازی قبل از عرضه برای نشون دادن گندی که زدند.[/FONT]​
[FONT=&quot]منفی[/FONT]​
[FONT=&quot]400.1 نفر روی این پروژه کار کردند همش 10 ساعت بازی؟[/FONT]​
[FONT=&quot]2.یه تیم برای تحقیقات شرایط آب و هوایی از طرف کپکام به آفریقا فرستاده شد فقط برای هرچه نزدیک شدن محیط بازی به آفریقا [/FONT]​
[FONT=&quot]اونم فقط برای به تصویر کشیدن محله ی اول که حتی یک درصد به لوکیشن های زیبای فارکرای نزدیک نبود خبری هم از مشکلات بینایی کریس پس از وارد شدن از محیط های روشن به تاریک و دیگر جزئیات نبود.[/FONT]​
[FONT=&quot]3.فقدان ایده برای طراحی باس های بازی به طوریکه باس ها در اویلهای قبلی حضور داشتند یا اینکه اکثرا به کرم و مار تبدیل می شدند.[/FONT]​
[FONT=&quot]4.کیفیت بافت زنی افتضاح .وجود افکتهای انفجاری زود گذر و جلوه ی ضعیف آب[/FONT]​
[FONT=&quot]5.دادن هوش بالا تر از انسان به زامبی ها (جاخالی میدهو تفنگ میگیره دستشو تازگیها موفق به اخذ گواهینامه ی رانندگی شده)[/FONT]​
[FONT=&quot]6.جیل که اصلا این شکلی نبود![/FONT]​
7. بقیشو شما ادامه بدید:biggrin1:
[FONT=&quot]
[/FONT]​

انتظارات مارا نيز بر آورده كرد !!!
فقط 4تا دونه معما ميزاشتن توش خيلي ديگه برآورده ميكرد ...
از نظر من هم بازی خوب بودش فقط به نظر من چند تا مشکل داشت بازی:
نبود عناصر ترس بسیار کم در بازی و فقط داشتن هیجان و استرس بالا. نداشتن معما که خیلی کار جالب نبود و بهتر بود یکم از اون آینه های توی بازی معمای سختری میزاشتن.
راستی نوید تو مگه بازی رو انجام دادی چرا پس تو پروفایلت نیست.

به كسايي كه ميخوان بگن ما خيلي خفنيم و فن رزييدنتيم و Old School هستيم و از اين حرفها عرض كنم كه الان وقت اين صحبتها نيست. اين حرفها رو بايد موقع اومدن شماره 4 ميزديد. روح اصلي اين سري چند سال پيش نابود شد. كلا سعي نكنيد اين بازي رو با رزيدنتهاي كلاسيك مقايسه كنيد. اينو بايد با شماره 4 مقايسه كنيد كه ميشه گفت اون بازي رو كامل كرد.

به نظر من كه بازي بسيار خوبي بود.

آخرین ویرایش:
راستی نوید تو مگه بازی رو انجام دادی چرا پس تو پروفایلت نیست.

مطمئني پروفايل منو ديدي ؟؟؟
الان بري ببيني هستشا ...
راستي اين Sheva هم خيلي خوب ساختنش ...
ميشه روش حساب كرد

من هم بازی رو تموم کردم وباید اینو بگم که در مورد این بازی هم سایتها وهم رفیقامون دیگه خیلی دارن بی انصافی میکنن.من خودم حداقل به این بازی 9.5 از 10 میدادم.تنها ایرادش اینه که معما و حس ترس توش کمه دیگه هیچ ایرادی نداره.گرافیکش که واقعا خیره کننده هست وترکونده.از این لحاظ به سازندگان بازی واقعا باید تبریک گفت.;);)

این دقیقا همون چیزی هست که من از اغاز بازی Resident Evil 2 !!!! آنتظار میکشم . یعنی به جای ترسناک , اکشن هیجان اور باشه. هرچند RE5 رو درواقع میتوان RE4 HD نامید !!! البته RE5 مراحلی رو داره که فراموش نشدنی هستند.
اگه از من مپرسی توی این نسل کلا بازی فوق العاده ای بود:love:
-------------------------------------------------------------------
البته ذکر کنم که به نظر خودم بهترین این سری هنوز Resident Evil 3 است
------------------------------------------------------------------

به نظر من بازی فوق العاده ای هست نمیدونم چرا در مورد این بازی اینقدر کم لطغی شد . خوب سبک بازیه رزیدنت از شماره ی 4 به کلی تغییر کرده و به نظر من که خوب تغییر کرده .هر کس میخاد بترسه بره یه بازیه دیگه مثلا dead space .. رو بازی کنه . این بازی اینجوریش به نظرم بهتره . و در آخر این بازی همونیه که من چند سال به دنبالش بودم .(2 تومن میدن به بازی بد و بیراه هم پشتش میگن):mad: ببخشید یکم عصبی شدم !

bio5

به نظر من بازی فوق العاده ای هست نمیدونم چرا در مورد این بازی اینقدر کم لطغی شد . خوب سبک بازیه رزیدنت از شماره ی 4 به کلی تغییر کرده و به نظر من که خوب تغییر کرده .هر کس میخاد بترسه بره یه بازیه دیگه مثلا dead space .. رو بازی کنه . این بازی اینجوریش به نظرم بهتره . و در آخر این بازی همونیه که من چند سال به دنبالش بودم .(2 تومن میدن به بازی بد و بیراه هم پشتش میگن):mad: ببخشید یکم عصبی شدم !

دوست من قرار بر2 تومان دادن نیست!:biggrin1:
خیلیا رو ps3 گرفتن و70 تومان دادن !فقط نظر شخصیتون رو بگین و تاپیک رو به بیراهه نکشین!
درومورد خود بازی بگین نه 2تومان بودنش!بالای تاپیک رو بخونی گفتم هم ps3 هم 360!
یعنی تفاوتی بینشون نیست و قضیه پول رو کلا بیخیال شین:cool:

الان ديگه چيزي به عنوان ترس وجود نداره و اينجوري خيلي هم بهتره تا اينكه به خوان با شك هاي لحظه اي كسي روبترسونن كه ديگه خز شده همين بازي با اين هيجان بالاش مناسب تره شما اين ايرادايي كه از بازي ميگيرينعهادلانه نيس چون از شماره 4 به بعد ديگه بازي اكشن شده هرچندمنم تو 4 از عوض شدن جو بازي ناراحت شدم اما الان ديگه مشخص اين بازي هم رويه ي 4 رو ادامه داده و نميشه انتظار سبك گذشته رو ازش داشت در كل يه بازي بي نظير و فوق العاده است البته اگه تغيير سبك رو از همون نسخه 4 هضم كرده باشي

دوست من قرار بر2 تومان دادن نیست!:biggrin1:
خیلیا رو ps3 گرفتن و70 تومان دادن !فقط نظر شخصیتون رو بگین و تاپیک رو به بیراهه نکشین!
درومورد خود بازی بگین نه 2تومان بودنش!بالای تاپیک رو بخونی گفتم هم ps3 هم 360!
یعنی تفاوتی بینشون نیست و قضیه پول رو کلا بیخیال شین:cool:

همونطور که بقیه فرمودند بهتر تاپیکو به بیراهه نکشید

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or