مجوز نداره؟ مطمعنی؟ من با نسخه اولم! نسخه اول که چیزی نداره!
والا شما اگه ایده و فکر اساسی ای دارید بفرمایید مستر ノーティーイヌ در خدمتیم!!بیخیال بابا چه کاریه آخه! وقتتون رو واسه چی میخواید بیخودی تلف کنید؟! باید یه فکر اساسی کرد، دوبله کردن هم شد کار؟!:d
دارک سایدرز خوبه. مجوز هم داره. یا اینکه صبر کنید چند روز دیگه نسخه ی دومش اومد شروع کنید به دوبله.اون حتما مجوز میگیره.
وقتی می بینید بتمن رو مجوز ندادندیگه چه انتظاری دارید به این بازی ها مجوز بدن؟فقط بخاطر Catwoman اونم لباسش
از من می شنوین برید تو کار دوبله ی گزارشگر FIFA و PES.))))
---------- نوشته در 01:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:56 PM ارسال شده بود ----------
الان که دقت می کنم به چندتا از FIFA مجوز ندادن.
دیدین طرف رفته دکترای الکترنیک گرفته بعد شده وزیر اقتصاد.من موندم کسی که تو عمرش اسم GOD of WAR و METAl GEAR و ... اصلا اینا به کنار وقتی اون تاحالا اسم XBOX و Plystation رو نشنیده چجوری چجوری ریس بنیاد ملی بازی های رایانه ای شده؟راست می گید به خدا، واقعا چه توقعی ازشون هست. تنها راهش سانسور هست که اگه فقط حتی فیلم های بازی سانسور بشه اینا می گن خوبه، و مجوز رو می دن! چون نمی شینن که کل بازی رو انجام بدن.
ice age جدید مجوز گرفته میتونید برای افراد سه سال دوبله کنید !:d
دارک سایدرز مجوز نگرفته؟!0_oاتفاقا همین الان پیگیر دارک سایدرز بودم!
و اتفاقا مجوز هم نگرفته شماره یکش!
یه سری به این قسمت بزنید و اسم بازی ای رو که می خواید بدونید مجوز گرفته یا نه رو سرچ کنید تا براتون بیاره.
فهرست آخرین بازیها
دارک سایدرز مجوز داره. شماره دومش هم مجوز میگیره!اتفاقا همین الان پیگیر دارک سایدرز بودم!
و اتفاقا مجوز هم نگرفته شماره یکش!
یه سری به این قسمت بزنید و اسم بازی ای رو که می خواید بدونید مجوز گرفته یا نه رو سرچ کنید تا براتون بیاره.
فهرست آخرین بازیها
مجوز نداره؟ مطمعنی؟ من با نسخه اولم! نسخه اول که چیزی نداره!
دارک سایدرز مجوز نگرفته؟!0_o
پس مجوزی که پشت کاور بازی من نوشته تقلبیه؟!