نظرسنجی فارسی سازی میان دو عنوان The Witcher 2 و Ninja Blade

کدام گزینه برای فارسی شدن بهتره؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    72
بیخیال بابا چه کاریه آخه! وقتتون رو واسه چی میخواید بیخودی تلف کنید؟!
باید یه فکر اساسی کرد، دوبله کردن هم شد کار؟!:d

دارک سایدرز خوبه. مجوز هم داره. یا اینکه صبر کنید چند روز دیگه نسخه ی دومش اومد شروع کنید به دوبله.اون حتما مجوز میگیره.

اتفاقا همین الان پیگیر دارک سایدرز بودم!
و اتفاقا مجوز هم نگرفته شماره یکش!
یه سری به این قسمت بزنید و اسم بازی ای رو که می خواید بدونید مجوز گرفته یا نه رو سرچ کنید تا براتون بیاره.
فهرست آخرین بازیها

وقتی می بینید بتمن رو مجوز ندادن
فقط بخاطر Catwoman اونم لباسش
دیگه چه انتظاری دارید به این بازی ها مجوز بدن؟:-$
از من می شنوین برید تو کار دوبله ی گزارشگر FIFA و PES.:))))))

---------- نوشته در 01:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:56 PM ارسال شده بود ----------

الان که دقت می کنم به چندتا از FIFA مجوز ندادن.=))

وقتی می بینید بتمن رو مجوز ندادن
فقط بخاطر Catwoman اونم لباسش
دیگه چه انتظاری دارید به این بازی ها مجوز بدن؟:-$
از من می شنوین برید تو کار دوبله ی گزارشگر FIFA و PES.:))))))

---------- نوشته در 01:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:56 PM ارسال شده بود ----------

الان که دقت می کنم به چندتا از FIFA مجوز ندادن.=))

راست می گید به خدا، واقعا چه توقعی ازشون هست. تنها راهش سانسور هست که اگه فقط حتی فیلم های بازی سانسور بشه اینا می گن خوبه، و مجوز رو می دن! چون نمی شینن که کل بازی رو انجام بدن.

راست می گید به خدا، واقعا چه توقعی ازشون هست. تنها راهش سانسور هست که اگه فقط حتی فیلم های بازی سانسور بشه اینا می گن خوبه، و مجوز رو می دن! چون نمی شینن که کل بازی رو انجام بدن.
دیدین طرف رفته دکترای الکترنیک گرفته بعد شده وزیر اقتصاد.من موندم کسی که تو عمرش اسم GOD of WAR و METAl GEAR و ... اصلا اینا به کنار وقتی اون تاحالا اسم XBOX و Plystation رو نشنیده چجوری چجوری ریس بنیاد ملی بازی های رایانه ای شده؟

شاید کاغذی که باهاش مجوز میدن تحریم شده :d
ولی جدا از شوخی کارهایی که قراره با کارهای اداری جلو بره رو بیخیل بشید چون آخرش چیزی جز پشیمونی نیست

یه سری به این قسمت بزنید و اسم بازی ای رو که می خواید بدونید مجوز گرفته یا نه رو سرچ کنید تا براتون بیاره.
فهرست آخرین بازیها
دارک سایدرز مجوز نگرفته؟!0_o
پس مجوزی که پشت کاور بازی من نوشته تقلبیه؟!

فهرست آخرین بازیها
دارک سایدرز مجوز داره. شماره دومش هم مجوز میگیره!

دارک سایدرز مجوز نگرفته؟!0_o
پس مجوزی که پشت کاور بازی من نوشته تقلبیه؟!

والا شما وارد سایت ebazi.org بشید و برید بخش بازی های بررسی شده و اسم بازی رو سرچ کنید و بینید.
می بینید که یه علامت قرمز زده و درجه سنی هم براش نزدن. پس یعنی 100 درصد غیر مجازه.
لابد بعد از یه مدتی غیرمجازش کردن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or