نظرسنجي دوبله بازي هاي پرطرفدار!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
سلام خدمت كاربران عزيز!

طبق فعاليت هاي گسترده در عرضه ي بازي هاي رايانه اي و افزايش بيش از حد فعالان و گيمرهاي حرفه اي نياز به دوبله هم زياد شده و براي درك بهتر موضوع و محتويات بازي نياز به دوبله افزايش پيدا كرده است! ما بيشترين درصد رو حداكثر تا 3 روز انتخاب مي كنيم و با شركت و بنياد ملي بازي هاي رايانه اي صحبت مي كنيم و شروع به دوبله ي آن مي كنيم!

لطفا از بين بازي هاي پر طرفدار زير يكي را انتخاب كنيد و دليل را هم عرض كنيد!

Call Of Juarez

250px-Boxcallofjuarez.jpg

The Elder Scrolls IV: Oblivion

256px-The_Elder_Scrolls_IV_Oblivion_cover.png

OverLord (درمورد مجوز بايد صحبت شود!)

Overlord_pc_uk.jpg

HALF LIFE 2 : Episode Two

Half-Life_2_Episode_Two_title.jpg

FarCry

Far_Cry_Coverart.png

Crysis (درمورد مجوز بايد صحبت شود!)

256px-Crysis_Boxart_Final.jpg

Silent Hill : Homecoming

Silent_Hill_Homecoming.jpg

DOOM 3

250px-Doom3box.jpg

Machinarium

Machinarium-cover_art.png

Trine

Trine.png

Call Of Duty 4 : Modern Warfare

250px-Call_of_Duty_4_Modern_Warfare.jpg

Call Of Duty : Modern Warfare 2 (درمورد مجوز بايد صحبت شود!)

256px-Modern_Warfare_2_cover.PNG

فقط يه نكته بگم كه درمورد اين بازي ها صحبت كنيد و نظر بديد و حرف هاي حاشيه دار و بي ربط نزنيد!

اين پست در صورت نياز بروز مي شود!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ✞ChrisT✞
طبق قولي كه به شما دوستان عزيز داديم، قرار هست كه اگر به MW3 مجوز دادن، اين بازي رو دوبله كنيم. دوستاني كه نظري دارن و يا موافقن مي تونن بگن!

خوب این خیلی خوبه...و اینکه امیدوارم دوبله اینقدر خوب باشه که حس واقعی خود بازی از بین نره...!
فقط تکلیف کنسول چی میشه؟
فعالیتی هم دارید در این رابطه؟

I'm using tapatalk with Samsung I9000 Galaxy S

خوب این خیلی خوبه...و اینکه امیدوارم دوبله اینقدر خوب باشه که حس واقعی خود بازی از بین نره...!
فقط تکلیف کنسول چی میشه؟
فعالیتی هم دارید در این رابطه؟

I'm using tapatalk with Samsung I9000 Galaxy S

شايد بعد از دوبله ي MW3 رفتيم سراغ PS3 يا X360. ولي بيشتر توجهمون رو X360 هست!

---------- نوشته در 11:46 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:40 AM ارسال شده بود ----------

اين رو هم بگم كه ابتدا يه دمو از بازي MW3 رو دوبله مي كنيم تا شما نظراتتون رو بگيد!

من دانلود کردم ولی خیلی به هم حال نداد.یه جوری دوبله شده بود یکم انگار لحجه داشتن خندم گرفت.اگه بتونی یکی دیگه هم بزنی عالی میشه.
راستی به نظر من دمو از خوده بازی بزار اینجوری بهتر میفهمیم بعد جایی هم باشه که price یا کسه دیگه ای حرف بزنه.مثلا همون اول بازی خوبه.

من دانلود کردم ولی خیلی به هم حال نداد.یه جوری دوبله شده بود یکم انگار لحجه داشتن خندم گرفت.اگه بتونی یکی دیگه هم بزنی عالی میشه.
راستی به نظر من دمو از خوده بازی بزار اینجوری بهتر میفهمیم بعد جایی هم باشه که price یا کسه دیگه ای حرف بزنه.مثلا همون اول بازی خوبه.

والا منظورتون رو از لحجه نمي فهمم. اين كه لحجه نداشت؟! مثلا كدوم قسمتش لحجه داشت؟! :-/

سلام دوست من،

جالب بود ولی چند تا نکته:

1. یه جاهایی دوبلور به وضوح با تاخیر جمله ها رو ادا می کرد.
2. صدای اون فرد Veteran به عقیده ی من جالب نبود.
3. جنگ مدرن نه، جنگ افزار مدرن.

ای کاش خود بازی رو نصب کنین، برین تو فولدر نصب بازی، بخش ویدیو، یه سری فایل با فرمت bik هست. با RADTools که مجانی می تونین از اینترنت دانلود کنین، می تونین اونا رو تبدیل به avi کنین. حالا یکی از اون ویدیوهای ابتدای مراحل رو که توی اون ویدیوها هست، ترجمه کنین. اینطوری عیارتون در میاد، نه این ویدیو که بیشترش اکشن بود. چون خود بخش مبازره که نیاز به ترجمه نداره. داستانش داره و حرفهایی که موقع گیم پلی بازی کاراکترها می زنن.

سلام دوست من،

جالب بود ولی چند تا نکته:

1. یه جاهایی دوبلور به وضوح با تاخیر جمله ها رو ادا می کرد.
2. صدای اون فرد Veteran به عقیده ی من جالب نبود.
3. جنگ مدرن نه، جنگ افزار مدرن.

ای کاش خود بازی رو نصب کنین، برین تو فولدر نصب بازی، بخش ویدیو، یه سری فایل با فرمت bik هست. با RADTools که مجانی می تونین از اینترنت دانلود کنین، می تونین اونا رو تبدیل به avi کنین. حالا یکی از اون ویدیوهای ابتدای مراحل رو که توی اون ویدیوها هست، ترجمه کنین. اینطوری عیارتون در میاد، نه این ویدیو که بیشترش اکشن بود. چون خود بخش مبازره که نیاز به ترجمه نداره. داستانش داره و حرفهایی که موقع گیم پلی بازی کاراکترها می زنن.

- جنگ مردن يا جنگ افزار مدرن خيلي با هم فرق ندارن. هرجايي يه جور ترجمه مي شه.
بازي رو الان نصب شده داريم. قسمت هاي ويدئوي بازي كه نمي شه دمو! چون هنوز وضعيت مجوز بازي مشخص نيست نمي تونيم اون قسمت هارو دوبله كنيم.

- جنگ مردن يا جنگ افزار مدرن خيلي با هم فرق ندارن. هرجايي يه جور ترجمه مي شه.
بازي رو الان نصب شده داريم. قسمت هاي ويدئوي بازي كه نمي شه دمو! چون هنوز وضعيت مجوز بازي مشخص نيست نمي تونيم اون قسمت هارو دوبله كنيم.

خوب هرکی جنگ مدرن می گه، ترجمه ی اشتباهی می کنه.

خوب حالا دمو نشه. مهم اینه که ما کار شما رو ببینیم. ضمن اینکه می تونین بازی رو هم انجام بدین و ضبط کنین. یا اینکه خیلی ساده تر از یوتیوب دانلود کنین یه بخش 10 دقیقه ای رو و دوبله کنین. یه دوبله ی 10 دقیقه ای برای گذاشتن تو این سایت که مجوز نمی خواد بابا.

بد نبود ولی اونطور نبود که ارزش داشته باشه نسخه اصلی رو بازی نکنی و اینو بگیری
البته من که کلا اگر بازی کنم نسخه انگلیسیشو میرم :d
شما به نظرم بگردید به جای یه زبون دیگه به جز انگلیسی، مثلا فرانسه چیزی فارسی رو جایگزین کنید که نسخه انگلیسی هم باشه، البته اگه شدنیه

خوب هرکی جنگ مدرن می گه، ترجمه ی اشتباهی می کنه.

خوب حالا دمو نشه. مهم اینه که ما کار شما رو ببینیم. ضمن اینکه می تونین بازی رو هم انجام بدین و ضبط کنین. یا اینکه خیلی ساده تر از یوتیوب دانلود کنین یه بخش 10 دقیقه ای رو و دوبله کنین. یه دوبله ی 10 دقیقه ای برای گذاشتن تو این سایت که مجوز نمی خواد بابا.

منظورم اينه كه هنوز مجوز بازي رو ندادن كه بازي رو دوبله كنيم و اگر به قول شما يه ويدئوي 10 دقيقه اي از بازي رو دوبله كنيم و هنوز وضعيت دوبله ي بازي مشخص نشده باشه بي فايده هست. دمو رو موقعي مي دن كه بازي در حال دوبله باشه يا دوبله شده باشه.

آخرین ویرایش:
خیلی ممنون از زحمتی که میکشید;)
نمونه کاری که گذاشته بودید رو دانلود کردم.....نظر شخصیم اینکه دوبله به شدت ضعیف انجام شده بود و اصلا مناسب حال و هوای بازی مثل cod نبود.بیشتر به درد کارتون مثل تام و جری،گوفی و دوستان(!) میخورد.بعضی جاها خیلی اغراق شده و تصنعی صحبت میکردن.خواهشن اگه میتونید دوبلر هاتون رو عوض کنید یا اینکه سبک صحبت کردنشون رو کلا عوض کنن...
خواهشن اگه مجوز ok شد،حتما چندتا نمونه کار دیگه از محیط بازی برامون بذارید تا نظراتمون رو بهتون برسونیم.
تنها هدفم از این انتقادات اینه که یک کار عالی دوبله در زمینه گیم انجام بشه و اگه دوبله خوب انجام بشه خودم یکی از اولین نفراتی خواهم بود که اونو میخره ، باز هم تشکر

بد نبود ولی اونطور نبود که ارزش داشته باشه نسخه اصلی رو بازی نکنی و اینو بگیری
البته من که کلا اگر بازی کنم نسخه انگلیسیشو میرم :d
شما به نظرم بگردید به جای یه زبون دیگه به جز انگلیسی، مثلا فرانسه چیزی فارسی رو جایگزین کنید که نسخه انگلیسی هم باشه، البته اگه شدنیه

این نسخه هایی که تو بازارن که همه یک زبان بیشتر ندارن.

---------- نوشته در 11:06 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:04 PM ارسال شده بود ----------

منظورم اينه كه هنوز مجوز بازي رو ندادن كه بازي رو دوبله كنيم و اگر به قول شما يه ويدئوي 10 دقيقه اي از بازي رو دوبله كنيم و هنوز وضعيت دوبله ي بازي مشخص نشده باشه بي فايده هست. دمو رو موقعي مي دن كه بازي در حال دوبله باشه يا دوبله شده باشه.
منظورتون واضحه و من می فهمم. بحث چیز دیگه ایه. به هر صورت امیدوارم موفق باشین.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or