نصب Homebrew Channel به وسیله Twilight Hack

اقامگه پچ لازمه (اگه توضیحی هست بگید یا ادرس بدید لطفا)
اصلا اینا برای چی خواهش می کنم بگید
اگه evil4 رو گرفتم اپدیت خواست اپدیت کنم(با اپدیت تو خود بازی)
خواهش میکنم جواب بدید
:confused::(:((

آقا این tetris و n64 امولاتور که واسه wii هست جطور میشه با home brew اجراش کرد
اینا نیاز به دسته ی Game Cube داره ...
اقامگه پچ لازمه (اگه توضیحی هست بگید یا ادرس بدید لطفا)
چی شد !؟ منظورت برای اجرای بازی هاست ؟
برای اجرای بعضی از بازی هایی که مال ریجن خودت نیست باید بازی رو پچ کنی تو بگو برای کدوم بازی میخای تا بگیم نیاز به پچ داره یا نه ...
اگه evil4 رو گرفتم اپدیت خواست اپدیت کنم(با اپدیت تو خود بازی)
اگه ریجن بازی و کنسول فرقی نکنه اشکالی نداره مثلا اگه بازی تو J باشه و کنسولت هم J باشه مشکلی نیست

چی شد !؟ منظورت برای اجرای بازی هاست ؟
برای اجرای بعضی از بازی هایی که مال ریجن خودت نیست باید بازی رو پچ کنی تو بگو برای کدوم بازی میخای تا بگیم نیاز به پچ داره یا نه ...

اگه ریجن بازی و کنسول فرقی نکنه اشکالی نداره مثلا اگه بازی تو J باشه و کنسولت هم J باشه مشکلی نیست[/quote]

منظورم wii fit بود که گفتم از انور بیارن اونجور که شنیدم میگن wii fit ریجن خواصی نداره
اما ورژن wii من 3.1 j هست
از چند نفر پرسیدم چه ورژنی میخواد گفتن 3.3
حالا باید چی کار کنم
:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

اگه همشو بدی که عالیه
اما برای free کردن ریجن بازی
برای این کار میتونی از Wiifrii استفاده کنی ولی کار راحت تر و مطمعن تر اینه که Homebrew نصب کنی و با Gecko region Free بازی ها رو اجرا کنی تا حالا این برنامه حتی با یکی از بازی های من هم مشکل نداشته ...
برای ورداشتن آپدیت از WIU استفاده کن
برای عوض کردن زبان من از GenericWiiPatcher استفاده میکنم که چیز خوبیه البته نیاز به Trucha داره
اینجا علی جان همه ی اینایی که نام بردم به علاوه ی برنامه های بدرد بخور دیگه رو تو سه پارت گزاشته که بهت پیشنهاد میکنم هر سه تا رو دانلود کنی

برای این کار میتونی از Wiifrii استفاده کنی ولی کار راحت تر و مطمعن تر اینه که Homebrew نصب کنی و با Gecko region Free بازی ها رو اجرا کنی تا حالا این برنامه حتی با یکی از بازی های من هم مشکل نداشته ...
برای ورداشتن آپدیت از WIU استفاده کن
برای عوض کردن زبان من از GenericWiiPatcher استفاده میکنم که چیز خوبیه البته نیاز به Trucha داره
اینجا علی جان همه ی اینایی که نام بردم به علاوه ی برنامه های بدرد بخور دیگه رو تو سه پارت گزاشته که بهت پیشنهاد میکنم هر سه تا رو دانلود کنی
مر30
:):love:

سلام من تازه zelda گرفتم همه کارارو کردم اما وقتی برگشتم یا صحبت کردم جند تا نوشته سریع رد شد و بعد نوشت
faild to read boot.elf (-1)!
no code found to load
من boot.dol رو elfکردم اما نشد
کنسولم 3.2 j
بازیzelda usa
کمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممک
من home brew میخاااااااااااااااااااااااااااااااام

سلام من تازه zelda گرفتم همه کارارو کردم اما وقتی برگشتم یا صحبت کردم جند تا نوشته سریع رد شد و بعد نوشت
faild to read boot.elf (-1)!
no code found to load
من boot.dol رو elfکردم اما نشد
مطمعن هستی که هم wad-installer.dol و هم boot.elf رو تو SD گزاشتی ؟
در ضمن تو باید فایل wad-installer.elf رو به boot.elf تغییر نام بدی و اسم فایل dol باید همون wad-installer.dol بمونه ...
خوب چرا Homebrew رو از رو DVD نصب نمیکنی ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or