اینا نیاز به دسته ی Game Cube داره ...آقا این tetris و n64 امولاتور که واسه wii هست جطور میشه با home brew اجراش کرد
چی شد !؟ منظورت برای اجرای بازی هاست ؟اقامگه پچ لازمه (اگه توضیحی هست بگید یا ادرس بدید لطفا)
اگه ریجن بازی و کنسول فرقی نکنه اشکالی نداره مثلا اگه بازی تو J باشه و کنسولت هم J باشه مشکلی نیستاگه evil4 رو گرفتم اپدیت خواست اپدیت کنم(با اپدیت تو خود بازی)
میشه بگی چه زبونی بود؟این سه تا لینک بود به زبون اجنبی...
l
ممنونفکر کنم evil با 3.1 کنار میاد ولی اگه آپدیت خواست اپدیت نکنیا پچ کن بعدش
اگه همشو بدی که عالیهکدوم برنامه ی پچ ؟ برای چه کاری میخای (ورداشتن آپدیت، عوض کردن زبان، عوض کردن ریجن یا ...) ؟
برای این کار میتونی از Wiifrii استفاده کنی ولی کار راحت تر و مطمعن تر اینه که Homebrew نصب کنی و با Gecko region Free بازی ها رو اجرا کنی تا حالا این برنامه حتی با یکی از بازی های من هم مشکل نداشته ...اگه همشو بدی که عالیه
اما برای free کردن ریجن بازی
مر30برای این کار میتونی از Wiifrii استفاده کنی ولی کار راحت تر و مطمعن تر اینه که Homebrew نصب کنی و با Gecko region Free بازی ها رو اجرا کنی تا حالا این برنامه حتی با یکی از بازی های من هم مشکل نداشته ...
برای ورداشتن آپدیت از WIU استفاده کن
برای عوض کردن زبان من از GenericWiiPatcher استفاده میکنم که چیز خوبیه البته نیاز به Trucha داره
اینجا علی جان همه ی اینایی که نام بردم به علاوه ی برنامه های بدرد بخور دیگه رو تو سه پارت گزاشته که بهت پیشنهاد میکنم هر سه تا رو دانلود کنی

مطمعن هستی که هم wad-installer.dol و هم boot.elf رو تو SD گزاشتی ؟سلام من تازه zelda گرفتم همه کارارو کردم اما وقتی برگشتم یا صحبت کردم جند تا نوشته سریع رد شد و بعد نوشت
faild to read boot.elf (-1)!
no code found to load
من boot.dol رو elfکردم اما نشد