نصب Homebrew Channel به وسیله Twilight Hack

در ضمن تو باید فایل wad-installer.elf رو به boot.elf تغییر نام بدی و اسم فایل dol باید همون wad-installer.dol بمونه ...
من که نخواستم n64یا vcرو نسب کنم
هنوز تو home brew موندم
خوب چرا Homebrew رو از رو DVD نصب نمیکنی ؟
چه جوری

سلام
من با همین روش zeldaنصب کردم:
با sd 1gig نشد بعد یه 32 مگ رو با فت 16 فرمت کردم بعد همه کارا رو کردم هل شد
برای نصب برنامه 32 مگی با همون فت 16 برنامه ها رو اجرا کرد م 1 گیگیه بعد از فرمت با فت 32 برنامه ها رو اجرا کرد

برای این کار میتونی از Wiifrii استفاده کنی ولی کار راحت تر و مطمعن تر اینه که Homebrew نصب کنی و با Gecko region Free بازی ها رو اجرا کنی تا حالا این برنامه حتی با یکی از بازی های من هم مشکل نداشته ...
برای ورداشتن آپدیت از WIU استفاده کن
برای عوض کردن زبان من از GenericWiiPatcher استفاده میکنم که چیز خوبیه البته نیاز به Trucha داره
اینجا علی جان همه ی اینایی که نام بردم به علاوه ی برنامه های بدرد بخور دیگه رو تو سه پارت گزاشته که بهت پیشنهاد میکنم هر سه تا رو دانلود کنی
اقا این Gecko region Free بازی های اریجینال رو اجرا می کنه:confused:

اقا این Gecko region Free بازی های اریجینال رو اجرا می کنه:confused:
مطمعن نیستم ولی فک نکنم اجرا کنه ...
اگه بازی ارجینالی داری که مال ریجن خودت نیست یه امتحان بکن، اگه میشه اینجا هم اطلاع بده که اجرا شد یا نه !

مطمعن نیستم ولی فک نکنم اجرا کنه ...
اگه بازی ارجینالی داری که مال ریجن خودت نیست یه امتحان بکن، اگه میشه اینجا هم اطلاع بده که اجرا شد یا نه !
وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای
خیلی خوشحالم :biggrin1:
اخه geckoرو نصب کردم بعد 3 تا بازی اریجینال داشتم که همشون pal بودن
zelda
table tennis
wii fit
zelda نشد یعنی صفحه ی بستن بند به دست می اومد ولی تو بازی نمی رفت
table tennis هم اومد و خوب بود
و اما...:
wii fitکه حدود 1هفته پیش از استرالیا برام اوردن ومن هم نتونستمکاری کنم اخه pal بود واز اوون بد تر اپدیت میخواست(سوال:وقتی wii fit رو تو دستگاه میزاشتم اکس wii تو چنل بازی می اومد که چند تا چیز ژاپنی بغلش نوشته بود وقتی تو می رفتی هم همه ی نوشته هی اپدیتش ژاپنی بود حالا اگه اپدیت رو میزدم چی می شد )
با این gecko اجراش کردم و اپدیت نخواست و به راحتی بازی کردم
تووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووپ بووووووووووووووووووووووووووووووووود

zelda نشد یعنی صفحه ی بستن بند به دست می اومد ولی تو بازی نمی رفت
مطمعنی ؟
تو این بازی این صفحه بیشتر از بقیه بازی ها میمونه و نمیشه بردش شاید اگه بیشتر صبر میکردی میرفت
چون بازی هایی که اجرا نمیشه معمولا" رو صفحه ی سیاه اول گیر میکنه ...
سوال:وقتی wii fit رو تو دستگاه میزاشتم اکس wii تو چنل بازی می اومد که چند تا چیز ژاپنی بغلش نوشته بود وقتی تو می رفتی هم همه ی نوشته هی اپدیتش ژاپنی بود حالا اگه اپدیت رو میزدم چی می شد
اگه بازی کپی بود حتما" کنسولت Break یا Semi Break میشد
ولی فکر نکنم بازی اصل کنسول رو Break کنه احتمالا" میگفت ریجن بازی با کنسول فرق میکنه و اصلا" آپدیت نمیکرد ...

مطمعنی ؟
تو این بازی این صفحه بیشتر از بقیه بازی ها میمونه و نمیشه بردش شاید اگه بیشتر صبر میکردی میرفت
چون بازی هایی که اجرا نمیشه معمولا" رو صفحه ی سیاه اول گیر میکنه ...
باشه حالا امتحان می کنم
اگه بازی کپی بود حتما" کنسولت Break یا Semi Break میشد
ولی فکر نکنم بازی اصل کنسول رو Break کنه احتمالا" میگفت ریجن بازی با کنسول فرق میکنه و اصلا" آپدیت نمیکرد ...
می ترسم امتحان کنم
مطمعنی

اصلا" چرا میخای امتحان کنی ؟
چه آپدیت بکنه چه نکنه تو نمیتونی بازی رو اجرا کنی چون ریجن بازیت با کنسول فرق میکنه ...
حالا نمی دونم اما امروز که خواستم بازی کنم با همونgecko رفتم بعد کفت میخوای wii fit channel رو نصب کنم منم روyesزدم بعد نصب شد (اپدیت نکرد فقط wii fit channel رو نصب کرد)
بعد وقتی توش می رفتی یه چیز ژاپنی می نوشت و توش نمی رفت(فکر کنم اگه اپدیت لازم رو داشتم می رفت توش)
سوال:شاید این چنل برای pal باشه و وقتی jاون بدستم رسید وخواستم اپدیت کنم دیگه این چنل رو نصب نکنه شاید هم مال j رو روش نصب کنه
پس چه جوری پاک میشه (منظورم wii fit channel هست)

دوستان من ورژن دستگاه هم 3.4. uc هستش لطفا لینکهایی که من برای نصب hombrew چنا میخام رو میزارید . البته محبت میکنید .
من 2 تا بازی زلدا دارم هیچکدوم نمیاد چیکار کنم مینویسه که نمیتونم سی دی رو بخونم البته یکبار بالا اومد ولی دفعه بعد هر کاری کردم نیومد .

دوستان من ورژن دستگاه هم 3.4. uc هستش لطفا لینکهایی که من برای نصب hombrew چنا میخام رو میزارید . البته محبت میکنید .
عزيز جان يه تكوني به خودت بدي و صفحه ي اول رو ببيني تو لينكي كه دوستمون داده هستش:-"
http://hbc.hackmii.com/download
من 2 تا بازی زلدا دارم هیچکدوم نمیاد چیکار کنم مینویسه که نمیتونم سی دی رو بخونم البته یکبار بالا اومد ولی دفعه بعد هر کاری کردم نیومد .
the legend of zelda twilhght princess
شايد ريجن بازي با wiiتو فرق مي كنه :eek:
از بازي باimgburnيه image بگير بعد ريجنش رو با برنامه هاي تغيير ريجن تغيير بده و با سرعت 4 به پايين رايت كن (من با 4 رايت مي كنم:biggrin1:)
راستي zelda مخصوص wii (گيم كيوب نه:cool::-":confused::p:laughing:)
برنامه هاي مورد نياز همش تو اين تايپك هست

http://bazicenter.com/forums/showthread.php?t=16233

موفق باشي

من تازه wii گرفتم خودش beta 8)homebrew channel) داره ولی هر وقت SD میزارم بعد وارد homebrew channel میشم پیغام "Loding SD" میده بعد دیگه هیچ اتفاقی نمیافته.توی رمم بازی world of goo هستش.باید چیکار کنم؟

آخرین ویرایش:
من تازه wii گرفتم خودش beta 8)homebrew channel) داره ولی هر وقت SD میزارم بعد وارد homebrew channel میشم پیغام "Loding SD" میده بعد دیگه هیچ اتفاقی نمیافته.توی رمم بازی world of goo هستش.باید چیکار کنم؟
به وسيله homebrew channel نمي توني world of goo رو نصب كني بايد از راه بازي زلدا بري. آموزش رو كامل بخون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or