نسخه Wii U ی Mass Effect 3 از 1080p پشتیبانی نخواهد کرد

• Thread starter Thread starter Nevan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Nevan

کاربر سایت
Mass Effect 3 یکی از Launch Title های کنسول Wii U، از رزلوشن 1080p پشتیبانی نخواهد کرد.

mass-effect-3-082112.jpg

طی مصاحبه ای که "Tom Cargo" مدیر عامل شرکت Straight Right (که وظیفه ی پورت بازی را بر عهده دارد) با مجله ی ONM داشته، بازی از رزلوشن 720p و پایین تر پشتیبانی خواهد کرد، اما رزلوشن 1080p پشتیبانی نخواهد کرد. این در حالیست که مجله Nintendo Power در شماره ی ماه سپتامبر خود ادعا کرده بود که بازی از رزلوشن 1080p پشتیبانی خواهد کرد.

منبع

طبق اطلاعات کاملا موثق و حتی اینکه خود نینتندو هم تکذیب نکرده : WII U 2 برابر از X360 و PS3 قویتره ! ( فقط در زمینه گرتافیک و رم کنسول ) اما اطلاعی از CPU کنسول موجود نیست و البته شایعاتی هست که میگن APU ای هست که 4 هسته داره با فرکانس 2.9 و بعضی ها میگن فرکانس 2.0 و...... اما در مورد گرافیک و رم درسته .

شایعات در مورد GPU شدیداً ضد و نقیض هست از 6 برابر تا کمی ضعیف تر (البته در همه موارد با تایید وجود تکنولوژی های جدید). تکذیب نشدن یک شایعه دلیل بر صحت شایعه نیست.

:|/:) یعنی واقعا جوابی ندارم بهت بدم ! کاملا مشخصه اون همه توضیح رو نخوندی ! شما تو توهمات خودت بمون :d

کاملا نقل و قول این بخش از خط بنده ، مشخصه که شما استاد الکترونیک و تصاویر دیجیتالی هستی و هیچ پیش نمایش و مقاله ای در این موارد نمیخونی ! و همه اطلاعاتت مادرزادیه ! :d بخند به فکر کوچیک خودت :d که فکر میکنی هیچ تفاوتی بین 720I و 720P و 1080I و 1080P و مخصوصا 1080 و 720 نسیت !

یعنی واقعا چه طور فکردی تفاوتی بین رزولوشن های بالا نیست ! اصلا تا حالا تو عمرت فیلم یا تصویر 720i دیدی ؟! یعنی واقعا هیچ فرقی بین روش رندر تصاویر دیجیتالی I و P نمیتونی ببینی !

داداشم به نظرت دارم رو هوا حرف میزنم؟؟نخیر اطلاعات مادرزادی نیست ولی به چشم خودم خیلی خوب اطمینان دارم!قول بهت میدم دوتا تصویر رو بیارن واست نمی تونی اسکن P و I رو تشخیص بدی!
تفاوت هست کی میگه نیست بحث این واسه چشم ما آدما محسوس نیست.اگه قرار باشه اون تفاوت تحت شرایط خاس به چشم بیاد فایده ای نداره اگه قرار باشه اکثر گیمر ها اون تفاوتو نبنینن اون قدر مهم نیست!
پ.ن: یکمم لحنت رو مودبانه بکنی بد نیست!واقعا این مدت سرم شلوغه وگرنه کامل و مفصل یه مقاله در این مورد مینوشتم!اونم با استفاده از اون چیزی که میبینم نه Reviewهای سایت های دیگه!

داداشم به نظرت دارم رو هوا حرف میزنم؟؟نخیر اطلاعات مادرزادی نیست ولی به چشم خودم خیلی خوب اطمینان دارم!قول بهت میدم دوتا تصویر رو بیارن واست نمی تونی اسکن P و I رو تشخیص بدی!
تفاوت هست کی میگه نیست بحث این واسه چشم ما آدما محسوس نیست.اگه قرار باشه اون تفاوت تحت شرایط خاس به چشم بیاد فایده ای نداره اگه قرار باشه اکثر گیمر ها اون تفاوتو نبنینن اون قدر مهم نیست!
پ.ن: یکمم لحنت رو مودبانه بکنی بد نیست!واقعا این مدت سرم شلوغه وگرنه کامل و مفصل یه مقاله در این مورد مینوشتم!اونم با استفاده از اون چیزی که میبینم نه Reviewهای سایت های دیگه!

اگه تفاوتی بین عکس زیر و روش پردازشش نیدید ، دیگه بحث فایده نداره و مشکل ازچشم های مبارک شماست !:d سمت چپ : روش پردازش Progressive scan و سمت وسط هم Interlaced scan !

سمت ( Progressive scan ) چپ تصاویر به صورت کلی و درجا اسکن میشن و حداکثر 60 فریم در ثانیه هستن . اما تو عکس وسط ( Interlaced scan ) حداکثر سرعت 30 فریم بر ثانیه هست و تصاویر به صورت 2 خط هستن که ، اول خط فرد و بعد خط زوج نمایش داده میشه و این کار اونقدر سرعتش بالاست که چشم ما اون رو نمیبینه و بعد تص.یر ساخته میشه ( این برای حالت Interlaced scan ) هست .

Indian_Head_interlace.gif

---------- نوشته در 02:19 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:17 AM ارسال شده بود ----------

بازی هم مثل همین تصویر پردازش میشکه و خیلی قابل تشخیصه . مگر اینکه چشم طرف مشکل دشاته بشه . فرق بین تصویر 1080 p و 720 p خیلی مشخصه . البته 1080و720 i که دورشون تموم شده و از این جور تصاویر به ندرت پیدا میشه . چون ما الان تو دوره HD هستیم !

اگه تفاوتی بین عکس زیر و روش پردازشش نیدید ، دیگه بحث فایده نداره و مشکل ازچشم های مبارک شماست !:d سمت چپ : روش پردازش Progressive scan و سمت وسط هم Interlaced scan !

سمت ( Progressive scan ) چپ تصاویر به صورت کلی و درجا اسکن میشن و حداکثر 60 فریم در ثانیه هستن . اما تو عکس وسط ( Interlaced scan ) حداکثر سرعت 30 فریم بر ثانیه هست و تصاویر به صورت 2 خط هستن که ، اول خط فرد و بعد خط زوج نمایش داده میشه و این کار اونقدر سرعتش بالاست که چشم ما اون رو نمیبینه و بعد تص.یر ساخته میشه ( این برای حالت Interlaced scan ) هست .

Indian_Head_interlace.gif

---------- نوشته در 02:19 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:17 AM ارسال شده بود ----------

بازی هم مثل همین تصویر پردازش میشکه و خیلی قابل تشخیصه . مگر اینکه چشم طرف مشکل دشاته بشه . فرق بین تصویر 1080 p و 720 p خیلی مشخصه . البته 1080و720 i که دورشون تموم شده و از این جور تصاویر به ندرت پیدا میشه . چون ما الان تو دوره HD هستیم !
اگه برات ممکنه یه فایل ویدیو تو این سایز(۱۰۸۰پی ۱۰۸۰ آی و ۷۲۰ پی و ۷۲۰ آی) پیدا کن نه تو این حالت خاص!اونم با منبع ویکی پدیا!

شما تو توهمات خودت بمون :d
بخند به فکر کوچیک خودت :d که فکر میکنی هیچ تفاوتی بین 720I و 720P و 1080I و 1080P و مخصوصا 1080 و 720 نسیت !
اصلا تا حالا تو عمرت فیلم یا تصویر 720i دیدی ؟! یعنی واقعا هیچ فرقی بین روش رندر تصاویر دیجیتالی I و P نمیتونی ببینی !

ادب چیز خیلی مهمیه مخصوصا تو بحث کردن یکی از ملزومات اولیه هست که نمیدونم چرا شما رعایت نکردی واقعا عجیبه که هنوز بن نشدی
تا حالا تو بازیسنتر اینقدر رک و مستقیم از کسی بی ادبی ندیدم)x

اگه برات ممکنه یه فایل ویدیو تو این سایز(۱۰۸۰پی ۱۰۸۰ آی و ۷۲۰ پی و ۷۲۰ آی) پیدا کن نه تو این حالت خاص!اونم با منبع ویکی پدیا!

فیلمی این طوری در حال حاظر وجود نداره ! و اگر هم باهش شما نمیتونی رو LCD و LED های امروزی تشخیصش بدی !

ادب چیز خیلی مهمیه مخصوصا تو بحث کردن یکی از ملزومات اولیه هست که نمیدونم چرا شما رعایت نکردی واقعا عجیبه که هنوز بن نشدی
تا حالا تو بازیسنتر اینقدر رک و مستقیم از کسی بی ادبی ندیدم)x

والا از تعنه شما که خودش توهین غیر مستقیمه بدتر نبود ! من به شما توهین نکردم و فقط جواب خودتونو به خودت برگشت دادم . ناراحتی هم نداره . دیوونه که نیستم با کسی بیخودی بد حرف بزنم !
ضنم اینکه فکر نکنم بازی سنتر بچه بازی باشه که بخوان با 4 تا حرف این مدلی طرف رو بن کنن . اگه من بایست بن میشدم ، شما هم به خاطرت حرف اولت باید بن میشدی !

برای من واقعا جالبه که شما به این حرف من میگی بی ادبی ! با کلی دلیل و مدرک بهت ثابت کردم که بین 720 و 1080 تفاوت وجود داره و اونقت تو نقل و قول شما برگشتی میگی ( فقط باید به این حرفت بخندم !!! ) خوب این یعنی چی ؟
پس انتظار جواب بهتر هم نداشته باش .

موفق باشی

خارج از ابن بحثهای عالمانه!!
یعنی اگه واقعا wii u به خاطر ضعف قدرتش نمیتونه بازی با این سبکی رو توی 1080p اجرا کنه که باید بره بمیره!!...
فکر کنم این بازی رو توی pc با یه 8800GTX هم به راحتی میشد 60 فریم رو توی 1080p گرفت دیگه چی توی این کنسول به اصطلاح نسل بعد گذاشتند من موندم!!
ضمن اینکه nintendo یا این کارش بزرگترین ضد تبلیغ رو برای کنسول خودش کرد چون حدس وگمانها رو به شدت در مورد قدرت این کنسول به سمت منفی بودن میبره که مطمئنا در فروش کلی این کنسول تاثیر چشمگیری داره!!

فیلمی این طوری در حال حاظر وجود نداره ! و اگر هم باهش شما نمیتونی رو LCD و LED های امروزی تشخیصش بدی !

والا از تعنه شما که خودش توهین غیر مستقیمه بدتر نبود ! من به شما توهین نکردم و فقط جواب خودتونو به خودت برگشت دادم . ناراحتی هم نداره . دیوونه که نیستم با کسی بیخودی بد حرف بزنم !
ضنم اینکه فکر نکنم بازی سنتر بچه بازی باشه که بخوان با 4 تا حرف این مدلی طرف رو بن کنن . اگه من بایست بن میشدم ، شما هم به خاطرت حرف اولت باید بن میشدی !

برای من واقعا جالبه که شما به این حرف من میگی بی ادبی ! با کلی دلیل و مدرک بهت ثابت کردم که بین 720 و 1080 تفاوت وجود داره و اونقت تو نقل و قول شما برگشتی میگی ( فقط باید به این حرفت بخندم !!! ) خوب این یعنی چی ؟
پس انتظار جواب بهتر هم نداشته باش .

موفق باشی

شما مثه اینکه منو با طرف بحثت اشتباه گرفتی!!
اتفاقا من تو این قضیه ساپورت 1080توسط وی یو نظرم با نظر تو یکی هست و حرفتو قبول دارم ولی هر چیزی رو باید با ادبیات درست گفت نه اینکه از روی عصبانیت یا به هر دلیلی به طرف بگی «به فکر کوچیکت بخند»
در ضمن سطح یه سایت و این که بچه بازی نیست با بی ادبی و توهین کردن ثابت نمیشه
در ضمن شما به اون پست من میگی توهین غیر مستقیم ولی حرفایی که خودت زدی رو توهین نمیدونی واقعا جالبه

شما مثه اینکه منو با طرف بحثت اشتباه گرفتی!!
اتفاقا من تو این قضیه ساپورت 1080توسط وی یو نظرم با نظر تو یکی هست و حرفتو قبول دارم ولی هر چیزی رو باید با ادبیات درست گفت نه اینکه از روی عصبانیت یا به هر دلیلی به طرف بگی «به فکر کوچیکت بخند»
در ضمن سطح یه سایت و این که بچه بازی نیست با بی ادبی و توهین کردن ثابت نمیشه
در ضمن شما به اون پست من میگی توهین غیر مستقیم ولی حرفایی که خودت زدی رو توهین نمیدونی واقعا جالبه

اره اشتباه گرفتم :d اما برام سواله که چرا شما به جای شخص دیگری دارید صحبت میکنید !
من بیشتر از 10 خط با دلیل و مردک و ایشون توضیح دادم و حتی تو همین صفحه و 3 پست بالاتر هم که دیگه تصویر هم گذاشتم ! خوب متوجه نمیشه که هیچ ! توهین هم میکنه ! بنده هم در جوابش ، اون طوری جواب دادم و برام عجیبه که چرا شما داری ازش دفاع میکنی ! ( مخصوصا با لحن صحبتت تو خط دوم ، اولین پست این صفحه ات ! )

حرف های منم در مقابل حرف های ایشون زده شده ! همیشه اول یه عملی هست که عکس العملی رو به وجود میاره ! اصلا شما چیکاره اش هستی ؟!

اره اشتباه گرفتم :d اما برام سواله که چرا شما به جای شخص دیگری دارید صحبت میکنید !
من بیشتر از 10 خط با دلیل و مردک و ایشون توضیح دادم و حتی تو همین صفحه و 3 پست بالاتر هم که دیگه تصویر هم گذاشتم ! خوب متوجه نمیشه که هیچ ! توهین هم میکنه ! بنده هم در جوابش ، اون طوری جواب دادم و برام عجیبه که چرا شما داری ازش دفاع میکنی ! ( مخصوصا با لحن صحبتت تو خط دوم ، اولین پست این صفحه ات ! )

حرف های منم در مقابل حرف های ایشون زده شده ! همیشه اول یه عملی هست که عکس العملی رو به وجود میاره ! اصلا شما چیکاره اش هستی ؟!

میشه بگی کجا توهین کرد؟؟چون واقعا هرچی گشتم چیزی ندیدم
در مورد اینکه من چیکارشم ازت یه سوال میکنم اونم اینکه هنجار میدونی یعنی چی که؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or