عجب !
ادم لذت میبره وقتی به این پست های عالمانه نگاه میکنه !
حالا مگه فرق بین 720 و 1080 چقدر هست اصلا قابل تشخیص نیست
بازی رو داره روی 60 فریم اجرا می کنه از خداتون هم باشه
اصلا کسی دستگاه رو به خاطر گرافیک بازی هاش بخر باید همون روز اول بندازتش دور
- یعنی واقعا شما نمیتونی تفاوت بین 720p و 1080p رو تشخصی بدی !؟

:dیعنی اینقدر سخته !؟ کافیه از بخش تریلر ها تریلر تکنیکی crysis 3 رو با 2 قالب 1080 و 720 دانلود کنی تا تفاوت رو بفهمی ! البته روی تلویزیونهای بالای 30 اینچ !
- یعنی واقعا انتظار داری که کنسول نسل جدید نینتندو نیتونه 60 فریم رو اجرا کنه !؟ خود نینتندو تایید کرده که این کنسول از نرخ فریم 60 تو تمام بازیها پشتیبانی میکنه ! اصلا یکی از ملزومات کنسولهای نسل بعد پشتیبانی از 60 فریم بر ثانیه هست !
- جلل خالق :d
من بیگ بنگ رو یک بار 1080 یک بار 720 دیدم تفاوتشون خیلی کم بود
یعنی واقعا داری یه فیلمی رو که از قبل رندر شده ، با یه بازی که توسط خود کنسول و موتور بازی رندر میشه مقایسه میکنی !

عجب ! فقط همین نکته رو بهت بگم که 1080 و 720 یه اندازه ( یا رزولوشن ) هست ! نه چیز بیشتری ! اون چیزی رو که شما به سام گرافیک تو فیلم میبینی اسمش هست ( codec ) یا موتور دکودینگ فیلم ! که مثلا در حال حاضر موتور های ( دیکدینگ ganool ) بهترین کیفیت رو روی فرمت های مختلف ( مخصوصا mkv ) ارائه میدن !
پس خواهشا دیگه هیچ وقت کیفیت یه فیلم رو با یه بازی مقایسه نکن !
بله تفاوتش کم یا اصلا قابل تشخیص نیست (حالا در نظر میگیریم Bit rate فیلمی که دیدی هم بالا بوده) زمانیکه تو مانیتور (بصورت کلی میگم) یا TV زیر "40 باشه ولی وقتیکه تو یه TV با سایز حداقل "50 ببینی اونوقت میشه زمین تا آسمون !
عجب !

قابل تشخصی هست برادر من :d فقط چشم بصیرت میخواد :d البته همونطوری که گفتم فیلم و بازی ربطی به هم ندارن از نظر کیفیت . چون نوع پردازش هاشون فرق میکنه .
یکی از بچه ها یه مقاله خیلی قشنگ نوشته بود راجع به همین قضیه!گشتم نتونستم پیدا کنم!رامین جان تو TV ۵۰ اینج اونم بستگی داره اون محتوا در اون حد باشه تازه فاصله از TV و اینا هم همه مهم هستش!در ضمن وقتی درصد کمی از گیمر ها همچین چیزی رو تجربه نمیکنن اون قدرام مهم نیست! هنوز کیفیت بازی ها در اون حد نیست که تصویر ۱۰۸۰ شون با ۷۲۰ شون فرق آنچنانی داشته باشه
البته حرفتو در مورد فیلم قبول دارم تو سایز ۵۰ اینچ به بالا بسته به کیفیت فیلم تفاوت پیدا هست بین ۱۰۸۰ و ۷۲۰
تو خط اولت میگی فرق داره و تو خط دومت حرف خودت رو نقض میکنی :d دارم به شدت از این تایپیک لذت میبرم :d .
اولا که این نکته رو بگم که 1080 خیلی مهمه و خیلی 1080 و 720 با هم فرق دارن . شما کافیه تو یه تلویزیون 40 اینچ به بالا به بازی کرایسی 2 ( کنسولی ) نگاه کنی ! اون وقت فرق بین این بازی و 10 ها بازی دیگه رو میفهمی ! فقط به بافت های دیوارها نگاه کن از نزدیک همین !
اوه
يعني اينقدر قويه كه ميتونه تو 720p واقعي ٦٠ فريم بده؟
باو حداقل از ps3 و xbox كه خيلي قويتره!
مگه فیلمه که میگی 720 واقعی ! چیزی به اسم 720 واقعی و غیر واقعی نداریم ! اینها بر میگردن به ( کدک ) که مخصوص فیلمه نه بازی ! ضمن اینکه wii u تقریبا 2 برابر قویتر از x360 و PS3 ( از نظر گرافیک و رم ) هست .
===============================
اما شفاف سازی :
1- 1080 و 720 خیلی تفاوت دارن با همدیگه . 1080I و 1080P و همینطور 720I و 720P هم خیلی با هم تفاوت دارن .
2- فیلم 1080 اصلا قایل مقایسه با بازی 1080 از نظر کیفیت نسیت . چون فیلم از قبل رندر شده و بازی به صورت زنده ، رندر میشه .
3- چیزی به اسم فیلم 720P واقعی یا غیر واقعی نداریم و این مورد واقعی و یا غیر واقعی بودن در مورد فیلم هاست نه بازیها .
4- کلمه I در 1080I مخفف Interlaced Format و کلمه P در 1080P مخفف Progressive Scan هست که 2 نوع متفاوت از روش پردازش تصاویر دیجیتال هست .
5-Interlaced Format مخصوص تلویزیون های CRT بود که نیازی به پهنای باند زیاد نداشتن و بعد از اینکه تصاویر HD اومدن ، این فرمت جای خودش رو به Progressive Scan داد که تمامی خطوط در هر تصویر رو به صورت فریم های پشت سر هم نشون میده و کل تصویر ( یکباره ) به مخاطب نشون داده میشه .
6- در حال حاضر هم روش Progressive Scan تو تمام CRT، LCD و HDTV پشتیبانی و استفاده میشه . چون پهنای باند زیادی میخوان .
7- 480, 720 و 1080 رزولوشن های رایجی هستن که تو فرمت P پشتیبانی میشه و معنای اصلیش هم اینه که مقدار تعداد خط های افقی هست که به روش Progressive Scan یه تصویر رو تشکیل میدن .
===================
خوب با توضیحات بالا باید بگم که کنسولهای نسل بعدی حتما باید از 1080P با نرخ فریم 60 ( سرعت نوسازی تصاویر بر مبنای ثانیه ) بر ثانیه پشتیبانی کنن . و اگر اینطور نباشه 100% باید بریم سراغ PC ! ذکر این نکته هم خالی از لطف نیشت که همین الانش کنسولهای X360 و PS3 از نرخ فریم 60 و رزولوشن 1080 پشتیبانی میکنن ! نمونه اش هم FORZA 4 روی کنسول X360 !