نسخه Wii U ی Mass Effect 3 از 1080p پشتیبانی نخواهد کرد

• Thread starter Thread starter Nevan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Nevan

کاربر سایت
Mass Effect 3 یکی از Launch Title های کنسول Wii U، از رزلوشن 1080p پشتیبانی نخواهد کرد.

mass-effect-3-082112.jpg

طی مصاحبه ای که "Tom Cargo" مدیر عامل شرکت Straight Right (که وظیفه ی پورت بازی را بر عهده دارد) با مجله ی ONM داشته، بازی از رزلوشن 720p و پایین تر پشتیبانی خواهد کرد، اما رزلوشن 1080p پشتیبانی نخواهد کرد. این در حالیست که مجله Nintendo Power در شماره ی ماه سپتامبر خود ادعا کرده بود که بازی از رزلوشن 1080p پشتیبانی خواهد کرد.

منبع

فیلمی این طوری در حال حاظر وجود نداره ! و اگر هم باهش شما نمیتونی رو LCD و LED های امروزی تشخیصش بدی !

والا از تعنه شما که خودش توهین غیر مستقیمه بدتر نبود ! من به شما توهین نکردم و فقط جواب خودتونو به خودت برگشت دادم . ناراحتی هم نداره . دیوونه که نیستم با کسی بیخودی بد حرف بزنم !
ضنم اینکه فکر نکنم بازی سنتر بچه بازی باشه که بخوان با 4 تا حرف این مدلی طرف رو بن کنن . اگه من بایست بن میشدم ، شما هم به خاطرت حرف اولت باید بن میشدی !

برای من واقعا جالبه که شما به این حرف من میگی بی ادبی ! با کلی دلیل و مدرک بهت ثابت کردم که بین 720 و 1080 تفاوت وجود داره و اونقت تو نقل و قول شما برگشتی میگی ( فقط باید به این حرفت بخندم !!! ) خوب این یعنی چی ؟
پس انتظار جواب بهتر هم نداشته باش .

موفق باشی
یکی سر بی ادبی شما اومده اعتراض کرده کار بدی کرده؟بیخیال حرف شما همه ش لام تا کام درسته!
پ.ن:یادگرفتیم دیگه با آقا حسین بحث نکنیم!
I'm out

یکی سر بی ادبی شما اومده اعتراض کرده کار بدی کرده؟بیخیال حرف شما همه ش لام تا کام درسته!
پ.ن:یادگرفتیم دیگه با آقا حسین بحث نکنیم!
I'm out

نه دوست عزیز این طوری که شما فکر میکنید نیست . این جمله شماست : ( ( فقط باید به این حرفت بخندم !!! ) ) !!!!! خوب معنای این چیه ؟ کجای حرف من غیر منطقی بودکه از این جمله استفاده کردی ؟ بعدش در جواب همین جمله ، بنده هم اون حرف رو زدم که جوابی متقابل بود .
==============================

حالا اگه بنده اشتباه کردم ، عدرخواهی میکنم . هرچند شروعش با شما بود :d

==============================

به هر حال هر چی بوده تموم شده و رفته و چیز خاصی نبوده که بعضی ها اینقدر بزرگش کردن و دارن از کوه ، کاه میسازن !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or