نسخه Wii U ی Mass Effect 3 از 1080p پشتیبانی نخواهد کرد

• Thread starter Thread starter Nevan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Nevan

کاربر سایت
Mass Effect 3 یکی از Launch Title های کنسول Wii U، از رزلوشن 1080p پشتیبانی نخواهد کرد.

mass-effect-3-082112.jpg

طی مصاحبه ای که "Tom Cargo" مدیر عامل شرکت Straight Right (که وظیفه ی پورت بازی را بر عهده دارد) با مجله ی ONM داشته، بازی از رزلوشن 720p و پایین تر پشتیبانی خواهد کرد، اما رزلوشن 1080p پشتیبانی نخواهد کرد. این در حالیست که مجله Nintendo Power در شماره ی ماه سپتامبر خود ادعا کرده بود که بازی از رزلوشن 1080p پشتیبانی خواهد کرد.

منبع

والا خيلي تفاوتش زياده!
من بیگ بنگ رو یک بار 1080 یک بار 720 دیدم تفاوتشون خیلی کم بود

---------- نوشته در 09:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:57 PM ارسال شده بود ----------

هوف من که ملا سه خط اخرتو نفهمیدم چه ربطی به پستت من داشت

خط اولت

من که نگفتم مهم ترین یا فاکتور اصلی اصلا پست منو خوندید شما؟!
میخواید منکر این بشید که گرافیک الان یه فاکتور خیلی مهمه برا گیمر ها؟؟

نسل قبل نسل قبل بود نسله جدید نسله جدیده تغییرات هم پیش میاد

:|
جان من می دونم فن نینتندو نیستی
ول کن
قبلا هم باهات بحث داشتم به جایی نرسیدیم

من بیگ بنگ رو یک بار 1080 یک بار 720 دیدم تفاوتشون خیلی کم بود

---------- نوشته در 09:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:57 PM ارسال شده بود ----------

جان من می دونم فن نینتندو نیستی
ول کن
قبلا هم باهات بحث داشتم به جایی نرسیدیم
چون فن نینتندو نیستم حق ندارم 2 کلام در باره نینتندو نظر بدم؟؟
منم فکر نکنم با بحث با شما به جایی برسم
وسلام

چون فن نینتندو نیستم حق ندارم 2 کلام در باره نینتندو نظر بدم؟؟
منم فکر نکنم با بحث با شما به جایی برسم
وسلام
مگه گفتم نظر ندید گفتم این بحث رو ادامه ندیم
با تمام احترامی که برای شما دارم نه این بحث به جایی می رسه نه من و شما:d
خبرنداری با من بحث کردی:dما سابقه ی دوساله توی سایت دارم چند روز دیگه برات می گم

بله داشتم تفاوتش خیلی کمه
توی بازی ها هم قابل تشخیص نیست
بله تفاوتش کم یا اصلا قابل تشخیص نیست (حالا در نظر میگیریم Bit rate فیلمی که دیدی هم بالا بوده) زمانیکه تو مانیتور (بصورت کلی میگم) یا TV زیر "40 باشه ولی وقتیکه تو یه TV با سایز حداقل "50 ببینی اونوقت میشه زمین تا آسمون !
یعنی الان به شما یک فیلم بدم نگاه کنی با چشم هاتون می فهمید که 728 هست یا 1080
yahoo_4.gif
توضیحات رو خوندی ؟ اگه قرار باشه چشم تشخیص نده پس اصلا واسه چی معرفی و عرضه شده ؟

آخرین ویرایش:
بله تفاوتش کم یا اصلا قابل تشخیص نیست زمانیکه تو مانیتور (بصورت کلی میگم) یا TV زیر "40 باشه ولی وقتیکه تو یه TV با سایز حداقل "50 ببینی اونوقت میشه زمین تا آسمون !
یعنی الان به شما یک فیلم بدم نگاه کنی با چشم هاتون می فهمید که 728 هست یا 1080 :d

یعنی که چی؟!
عزیز تو این دوره زمونه فاکتور اصلی گرافیک اگه گرافیک ملاک نبود که دیگه چه نیاز بود wii u رو بدن رو همون wii بازی میساختن
من خودم داستان برام مهمه اما این حرفتون از ریشه اشتباه خیلی ها براشون گرافیک مهمه
اولا لطفا سلیقه خودتو به سلیقه بقیه تحمیل نکن واسه تو فاکتور گرافیکه دلیل نمیشه همه اینطور باشن
همه کسایی که از کنسول خانگی یا دستی استفاده میکنن ملاکشون گیم پلی هست چون اگه گرافیک براشون مهم بود رو pc بازی میکردن
ولی با اینکه وی گرافیک زیاد خوبی نداشت اما پر فروش ترین کنسول خانگی این نسله
پس ملاک اکثریت گیم پلی هست
در ضمن دلیل اصلی رفتن به وی یو کنترلر، قدرت پردازش و جذاب کردن بازی (که به همون گرافیک ربط داره) و در نظر گرفتن شرکت های تیرد پارتیه

---------- نوشته در 12:16 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:10 AM ارسال شده بود ----------

بله داشتم تفاوتش خیلی کمه
توی بازی ها هم قابل تشخیص نیست
داداش ببخشیدا ولی منظورشو اشتباه فهمیدی:d

بله تفاوتش کم یا اصلا قابل تشخیص نیست (حالا در نظر میگیریم Bit rate فیلمی که دیدی هم بالا بوده) زمانیکه تو مانیتور (بصورت کلی میگم) یا TV زیر "40 باشه ولی وقتیکه تو یه TV با سایز حداقل "50 ببینی اونوقت میشه زمین تا آسمون !
یکی از بچه ها یه مقاله خیلی قشنگ نوشته بود راجع به همین قضیه!گشتم نتونستم پیدا کنم!رامین جان تو TV ۵۰ اینج اونم بستگی داره اون محتوا در اون حد باشه تازه فاصله از TV و اینا هم همه مهم هستش!در ضمن وقتی درصد کمی از گیمر ها همچین چیزی رو تجربه نمیکنن اون قدرام مهم نیست! هنوز کیفیت بازی ها در اون حد نیست که تصویر ۱۰۸۰ شون با ۷۲۰ شون فرق آنچنانی داشته باشه
البته حرفتو در مورد فیلم قبول دارم تو سایز ۵۰ اینچ به بالا بسته به کیفیت فیلم تفاوت پیدا هست بین ۱۰۸۰ و ۷۲۰

برای من فریم بازی بعلاوه کیفیت گرافیک خیلی بیشتر از رزلوشن اهمیت داره.

حالا جایی هم رسمی تایید شده بازی 60 فریم اجرا میشه یا فقط یه سایت مثلا گفته دیده؟

اولا لطفا سلیقه خودتو به سلیقه بقیه تحمیل نکن واسه تو فاکتور گرافیکه دلیل نمیشه همه اینطور باشن
همه کسایی که از کنسول خانگی یا دستی استفاده میکنن ملاکشون گیم پلی هست چون اگه گرافیک براشون مهم بود رو pc بازی میکردن
ولی با اینکه وی گرافیک زیاد خوبی نداشت اما پر فروش ترین کنسول خانگی این نسله
پس ملاک اکثریت گیم پلی هست
در ضمن دلیل اصلی رفتن به وی یو کنترلر، قدرت پردازش و جذاب کردن بازی (که به همون گرافیک ربط داره) و در نظر گرفتن شرکت های تیرد پارتیه

من که گفتم سلیقه خودم اینکه داستان مهم ترین چیزه و به کسی هم تحمیلش نمیکنم

اما وقتی یه بازی جدید ریلیز میشه وقتی توی تاپیک همون بازی بری اولین سوالی که میشه اینه

گرافیکه بازی چطوره ؟؟؟

اگه گرافیک مهم نیست این همه ادم خودشونو میکشن برا چی که cod رو اینطوری بکوبن برا گرافیکش اگه گرافیک مهم نیست چرا خیلیها خودشونو میکشن و منتظرن تا کنسول های نسل بعد معرفی شه و از خداشون که full hd باشن؟؟

من اصلا با کنسول wii u مشکلی ندارم اما با این حرف که میگید گرافیک اصلا ملاک نیست مشکل دارم حقیقتا

به نظر منم اول داستان بعد گیم پلی بعد موسیقی و در آخر گرافیک،البته نه اینکه بگم گرافیک مهم نیست ولی اون سه فاکتور برای من یکی مهمترن.
کنسول WIIU هم احتمالا بتونه موفقیت هایی رو البته نه به اندازه Wii کسب کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or