نسخه PC عنوان Ryse: Son of Rome تایید شد

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
p7s83oruw5a20pba9y80.jpg

عنوان لانچ کنسول Xbox One یعنی Ryse: Son of Rome طبق قراردادی با شرکت Deep Silver برای عرضه نسخه فیزیکی، پاییز امسال برای پلتفرم PC عرضه خواهد شد. همچنین Crytek نیز انتشار نسخه دیجیتالی را بر عهده خواهد داشت.

این عنوان شامل تمام DLC ها عرضه شده از زمان عرضه تا کنون که شامل Colosseum Pack با دو Skin جدید و دو مپ Arena جدید و همچنین Mars’ Chosen Pack با یک Skin و 4 مپ جدید Arena هستند، خواهد بود.

همچنین بازیکنان قادر به انجام مد Survival و Duel of Fates Pack که شامل دو Skin، دو مپ Arena و یک مپ Survival است، خواهند بود.

همچنین بازیکنان PC قادر به انجام مپ چندنفره Ruins خواهند بود.

این عنوان از رزولوشن 4K پشتیبانی خواهد کرد.

منبع

آخرین ویرایش:
البته این کار میتونه یک طرف قضیه باشه. طرف دیگه قضیه میتونه این باشه که ماکرو اجازه بده کرایتک این بازیو برا pc بده ولی در عوض کرایتک هم این ip رو بده ماکرو
این کار اگه بشه قطعا بهترین کار ممکنه چون هم کرایتک از اشوب میتونه در آد و هم ماکرو میتونه خودش این فرنچایزو خیلی موفق ترش کنه

مایکروسافت تا بوده وهست همین بوده.فقط به فکر جیب خودشه و اصلا وابدا چیز دیگه ای واسش مهم نیست.الان تو پلتفرم گوشی های موبایل هم اینجوریه.برنامه های اختصاصی خودشو اول واسه اندروید میزنه بعد با تاخیر واسه ویندوزفون ریلیزشون میکنه.:|

ولي الان خداييش من خودم اول خوشحال شدم ولي بعد رفتم تو فاز اينكه چرا خوشحال شدم!! متاسفانه به جز گرافيك بالا چيز خاصي نداره بازيش

دقیقا چی باعث میشه عرضه‌ی بازی روی یه پلتفرم بعضیا رو ناراحت کنه؟ اینکه ملت گیر دادن به Microsoft که نمیتونه "انحصاری" های خودشُ نگه داره و از سونی تعریف میکنند؟ (در حالی که این مسئله هیچ ربطی به MS نداره و تصمیم خود Crytek هست برای برگرداندن سرمایه در این اوضاع بحرانی) من اصلا این مسئله رو درک نمیکنم. واقعا سطح بازی‌سنتر در این حده؟

من که نسبت به این خبر هیچ حسی ندارم و کاملا خنثی ام چون علاقه‌ای به بازی کردن Ryse ندارم...

اي كاش تو اين تاپيك به اندازه نصف بحثي كه سر سوني و مايكروسافت شكل گرفت، در مورد خود Ryse و PC هم صحبت ميشد!

يه بازي انحصاري ركن اصلي زندگيتون نيست كه از انحصار دراومدنش بخواد زندگيتون رو به فنا بده، الان بيش تر از 10 ساله كه بازي هاي انحصاري زيادي از انحصار يه كنسول درميان و براي PC هم منتشر ميشن و هيچ مشكلي هم پيش نمياد. فقط يه عده ( دوستان PC فن ) از همون عنواني كه من و شما داريم رو كنسول ازش لذت مي بريم، بهره مند ميشن وگرنه اينكه حالا Ryse از انحصار مايكرو دربياد و نياد كه ارزشي نداره، مهم اينه كه شما از اون عنوان رو دستگاه خودت لذت ببري وگرنه اگه قرار باشه كه به يه بازي فقط به عنوان يه واسطه براي تيكه پروني و كل كل با هم نگاه كنيم كه پس همون بهتر اصلا سراغش نريم و كلا صنعت بازي رو ببوسيم و بزاريم كنار!

روي صحبتم با عموم دوستان نيست و صرفا خواستم كه به عنوان يه كسي كه تو اين انجمن بيش تر نظاره گره تا ارسال كننده ي پست، بي ارزش بودن اين قبيل بحث ها رو متذكر بشم و بگم كه جلوه ي خوبي نداره كه بخوايم ارزش خبري كه يه شخص زحمت ترجمه اش رو كشيده با پست هاي بچه گونه زير سوال ببريم!

در مورد Quantum Break باید بگم که IP متعلق به مایکروسافت هست. از سایت خود Remedy:
Alan Wake and Remedy trademarks and logos are property of Remedy Entertainment Ltd. Max Payne is a trademark of Take-Two Interactive Software, Inc. Quantum Break and Xbox One are trademarks of Microsoft Studios. All rights reserved
بنابراین برخلاف Alan Wake، مایکروسافت تصمیم میگیره در مورد انتشار بازی:d

بنابراین برخلاف Alan Wake، مایکروسافت تصمیم میگیره در مورد انتشار بازی
همون AW هم من دقیق یادم نیست ولی گویا اونجا هم مایکروسافت به Remedy اجازه داده بازی رو برای PC منتشر کنه، یعنی Remedy سر خود اینکار رو نکرده :دی البته دقیق مطمئن نیستم و باید اخبار رو چک کنم.

اینکه یه بازی از یک استودیوی لبه مرزی برای یک پلتفرم دیگه منتشر میشه تا کمک بکنه به وضعیتش چرا ناراحت کنندس؟
من خودم دوس دارم این اتفاق یه کمکی به کرایتیک بکنه.
این استودیو به قول دوستان هر چقدر هم عناوینش اشغال باشه حداقل به لحاظ گرافیکی این صنعت بهش نیاز داره.
نگاه کنید ببینید عناوین این استودیو چقدر نقش داشتن به جهش گرافیکی در بازیاشون. از crysis 1 بگیر تا crysis 3 و حالا هم رایز.
من به شخصه دوس دارم این انتشار کمکی باشه برای کرایتیک
تا بتونم عناوینش رو روی pc تجربه و از گرافیک زیبای بازی لذت ببرم.

مگه این انحصاری وان نبود؟؟؟!! به همه پی سی داران با سخت افزار ابر تبریک مال ما که پوکیده :-)
حداقل مشخصات سخت افزاری که بتونه این رو اجرا کنه احتمالا چیه؟؟

این بازی رو رو 4 تا دیفیکالتیش رفتم . بنظرم امتیاز 4/5 حقش نبود و امتیاز بالای 7 یا 7 و نیم هم شاید براش زیاد بود چند تا ایرادی ک واقعا بنظرم باعث بوده امتیازش این باشه رو میگم منتقد نیستم ولی برداشتم از بازی رو می گم
1-دشمنان خیلی دیر میمیرن واقعا دیر یعنی حدود 6 ضربه شاید شمشیر برای هرکی لازم باشه 2-روال بازی واقعا خطی میشه چرا که شما از اول تا اخر بازی فقط با بربر ها و در اخر یک قسمت با ادم هایی شبیه غارنیشن ها می جنگید 3-قیافه دشمنان تکراریست یعنی در کل شاید 4 شخصیت بربر ببینید 4- از اول تا اخر بازی شما فقط ی شمشیر دارید و سپر بنظرم اگر مثل بازی THE LEGEND OF TROY ک فک کنم ساخت 2011 بود میومد اجازه میداد سلاح دشمن رو بر دارید جال تر میشد 5- مواردی ک یادم نمیاد

یک چند تا مثبتش هم بگم :) : 1- محیط CO-OP جالبه شما و یکی از دوستاتون داخل این زمین های گلادیاتوری میرید و به شما حمله می کنند عده ای و بعضی موقع ها باید مثلا کاری انجام بدین مثلا اتیش بزنید جایی رو و .... 2- گرافیک ک همتون میدونید 3- بعضی حرکات ک واقعا شما رو یاد سپاه روم میندازه ک روش معروفشون همون حرکت لاکپشتی ک سپرهایشون رو روی هم میزارن و از تیر ارچر ها در امان می مانند و جالبیش اینه ک وقتی شما از حالت لاک پشتی در میایید وقتی تیر کماندارای دشمن در حال قرار دادن تیر در کمان هستند با نیزه بزنیدشون 4- مواردی ک یادم نمیاد :)
اگه بخواهید ارزیابی کنید در کل بازی نکات منفیش زیاده و به عنوان یک بازی انحصاری فروشش 900000 بوده ک جالب نیست البته کرایتک کرایسیس 3 ش هم فروش انچنانی نداشت
بازی ارزش خریدن را بنظرم داره بخصوص به علاقه مندان این سبک بازی چرا ک این سبک بازی واقعا وجود نداره در حالی ک طرفداراش زیادن !
در مورد کسایی هم ک امدن نوشتن این فروش کم بخاطر کنسول مایکرو هست واقعا خندم میگیره ک بعضیا این همه ادعاشون میشه چرا فرق سازنده کنسول با سازنده بازی رو نمیدونن بنظرم برداشت اون افراد این بوده ک مثلا اگه رایز باسه پی اس 4 میومده کرایتک بر شکست نمیشده :))) وقتی ضعف از بازی و گیم پلی هست چه ربطی به کنسول داره ؟
متاسفانه این نظرات خندار کننده را تو اخبار پیج اصلی بازیسنترخوندم.

آخرین ویرایش:
مگه این انحصاری وان نبود؟؟؟!! به همه پی سی داران با سخت افزار ابر تبریک مال ما که پوکیده :-)
حداقل مشخصات سخت افزاری که بتونه این رو اجرا کنه احتمالا چیه؟؟
چون پورت از xbox هستش فک نکنم بالاتر از crysis 3 باشه.
کاری ندارم گرافیک کدوم بهتره ولی به شخصه فک میکنم کرایسیس 3 رو هر کس هرجور بازی کرده باشه اینم به اون شکل میتونه بازی کنه.
کرایسیس خودش 4k ساپورت میکرد این چیز جدیدی نخواهد بود

همون AW هم من دقیق یادم نیست ولی گویا اونجا هم مایکروسافت به Remedy اجازه داده بازی رو برای PC منتشر کنه، یعنی Remedy سر خود اینکار رو نکرده :دی البته دقیق مطمئن نیستم و باید اخبار رو چک کنم.
سر AW چون هزینه های ساخت بازی رو مایکروسافت داده بود کلا اون نسخه دست مایکروسافت بود. دقیقا مثل ME، که نسخه ی اولشو مایکروسافت منتشر کرده بود برای همین EA مجبور شد با مایکروسافت قرارداد ببنده نسخه ی دوم رو انحصاری زمانی کنه تا اجازه بده ME رو برای PS3 بده . . . وگرنه اصل آی پی دست خود Remedy هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or