نسخه PC عنوان Ryse: Son of Rome تایید شد

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
p7s83oruw5a20pba9y80.jpg

عنوان لانچ کنسول Xbox One یعنی Ryse: Son of Rome طبق قراردادی با شرکت Deep Silver برای عرضه نسخه فیزیکی، پاییز امسال برای پلتفرم PC عرضه خواهد شد. همچنین Crytek نیز انتشار نسخه دیجیتالی را بر عهده خواهد داشت.

این عنوان شامل تمام DLC ها عرضه شده از زمان عرضه تا کنون که شامل Colosseum Pack با دو Skin جدید و دو مپ Arena جدید و همچنین Mars’ Chosen Pack با یک Skin و 4 مپ جدید Arena هستند، خواهد بود.

همچنین بازیکنان قادر به انجام مد Survival و Duel of Fates Pack که شامل دو Skin، دو مپ Arena و یک مپ Survival است، خواهند بود.

همچنین بازیکنان PC قادر به انجام مپ چندنفره Ruins خواهند بود.

این عنوان از رزولوشن 4K پشتیبانی خواهد کرد.

منبع

آخرین ویرایش:
تاپیک مربوط به نسخه PC عنوان Ryse هست و یه دوست منطقی مون (!) میاد در پستش تعدادی از بهترین بازیهای PC رو میکوبونه و بعد احساس ناراحتی هم میکنه حقیقتا اگر در PCGamer این حرکت انجام میشد ، واکنشی 10 برابر بدتر از اینجا داشت...
عنوان های PC هم اگر بدون داستان و کاملا سطحی هستند شما بازی نکن جناب ، واقعا مهارت میخواد کسی SC2 , Dota 2 و Warcraft رو ترول کنه :|
عزیز به یکی بگو که خودش pc باز نبوده و میاد ترول الکی میکنه.نه من که خودم pc باز بودم.

یادمه چند وقت پیش یه پستی دادم و گفتم تنها نینتندو و سونی هستن که واقعا و به معنای واقعی کلمه بازی "انحصاری برای کنسول" تولید میکنن. امکان نداره شما بتونی مثلا بازی GOW 3 یا دیگر انحصاری های سونی رو جای دیگری بغیر از کنسول خود سونی بازی کنی. همین اتفاق در مورد انحصاری هاینینتندو هم اتفاق میفته. ولی برای بازی کردن انحصاری های کنسول ایکس باکس معمولا نیازی به خرید این کنسول نیست، چون ممکنه بعد از مدتی با کیفیت به مراتب بهتر برای PC هم ریلیز بشه

مثلا خود من یه پلی استیشن 3 یا 4 دارم ، و یک PC مناسب. شخصا دیگه نیازی به خرید یک Xbox One برای خودم نمیبینم. چرا ؟
چون بازی های انحصاری پلی استیشن رو بازی میکنم (به این دلیل که سونی این بازی ها رو جای دیگری منتشر نمیکنه) و برای بازی های انحصاری کنسول مایکروسافت هم مدتی صبر میکنم تا روی PC عرضه بشه!

یادش بخیر!
دوستان مایکرو فن اون موقع بنده رو متهم کردن که از دید یک "آنتی مایکروسافت" دارم به قضیه نگاه میکنم و همون صحبت همیشگی که ویندوز هم مال مایکروسافته و از این حرفا.....

الان که این تاپیک رو دیدم اقلا برای خودم به ضرس قاطع :d ثابت شد که اشتباه نمیکردم. و فقط سونی و نینتندو هستن که واقعا بازی انحصاری برای کنسولشون میسازن.

حداقل خوبی این عنوان اینه که از نظر گرافیکی کاملا نسل بعده . شاید بعد از بتل 4 و البته کرایسیس 3 روی پی سی بالاترینه.
در جواب بعضی از دوستان باید گفت اگه بازی DOTA 2 یه دفعه 80 میلیون دلار بفروشه در برابر فروش 30 میلیون نسخه ای بازی Red Dead که بالای یک میلیارد و هشتصد میلیون دلار سود به جیب راک استار زد ، پول خورد هم حساب نمیشه!

الان دعوا سر چیه؟!!!
اقا اصلا پی سی کلا سرشار از بازیه و همه اشون هم عالین . دوستان لطف کنند به مقدسات یه عده کج نگاه کنند که جهاد وار تاپیک رو نابود میکنند.
خبر خوبیه حداقل برای من که خرید کنسول ایکس باکس رو تا سال بعد برام به تاخیر انداخت و فقط باید برم سراغ پی اس 4 ( فعلا چیز دندون گیری برای من روی کنسول مایکرو وجود نداره)
بازی اونقدر ها هم بد نیست . خلاصه بهتر از این که ادم بشینه از بی بازی یه بازی بخودی مثل اسنایپر 3 رو بره.
اما اگه این گیم پلی ، اول این دکمه آبی رو بزن بعد اون دکمه زرد رو بزن رو هم عوض کنند و یه مقدار ازاد تر باشه مبارزات خیلی بهتر میشه . البته بعید میدونم هسته گیم پلی رو تغییری بدن
دشمنان کرایتک تاپیک رو نابود نکنند صلوات!!!

از دیدن خبر هنوز مات ومبهوتم !:-o
نمیدونم شوخیه جدیه ! کفگیر کرایتک خورده کف دیگ !:-/
خبر خوبی بود !

اما تمام این هشت صفحه جز معدودی بقیه در حال کنایه زدن به هم هستن . پول انحصار و غیر انحصار نمی شناسه فکر کردین 1% فقط 1% اگر تو این قضیه سود مالی هنگفتی نخوابیده بود ماکرو این کارو میکرد ؟
به هر ترتیب بازی رو ی کنسول فروشش رو کرده . دوستان کنسول فن حالا وقتشه با pc هاتون 60 فریم رو با کلی افکت دیگه که مطمئنن اضافه تر از نسخه کنسول خواهد بود تجربه کنید .

عکس ها رو دیدم باید بگم زیاد برای نسخه pc جالب نیست ! اگر واقعا برای این نسخه باشه !

سر یه بازی با متا 60 اعصاب آدم خورد میشه :-/ فردا نک بیاد برا پی سی پورت بشه شما اعصابت خورد میشه :-/

برای منی که جزیی از خانواده سونیم به شدت معترض میشم .(دیگه نزدیک به 17 سال میشه) نمونش چند صفحه قبل یکی از بچه ها ندونسته به یک انحصاری حرف زد جوابشو بی تعارف گذاشتم کف دستش . نک برا من بسیار باارزشه و بسیار هم بازیش زیباست . مارک سرنی نتونست کرش رو بهمون هدیه بده ولی تمام سعیشو کرد یک بازی با سبکوسیاق جدید توی این سبک بسازه . تمام سعیشم کرد با اینکه معمار PS4 بود ولی بخاطر ارزشی که به طرفدارا میزاشت اینکارو کرد . خیلی کارش پیش ما با ارزشه . و الان هم داره روی عنوان جدیدش کار میکنه .

این همون Ryse آشغالی هست که تو تمام تاپیک ها جهت سوژه خنده و ترول یه سری از دوستان استفاده میشه؟ :دی چه قدر مهم شد یهو :دی این بازی گرافیک خیلی خوبی داشت و جهت نشون دادن قدرت کنسول کاربرد داشت ولی میشد ازش یه IP خوب در آورد، به نظرم مایکروسافت میتونست IP رو بخره و بازی رو بده یه استودیو درست و حسابی تو این سبک، بهتر بود ولی خب Crytek ترجیح داد بازی رو واسه خودش نگه داره، امیدوارم یه سود خوب از بازی ببره تا وضعیتش بهتر بشه. ضمن اینکه مایکروسافت امسال Project SPARK و Ori رو به صورت همزمان واسه PC هم منتشر میکنه، گفتم که در جریان باشید :دی

به نظر منکه خیلی کار بدی کرده گذاشته این بازی از انحصاری Xbox one در بیاد.

چرا؟ البته که مایکروسافت تمام تلاشش رو کرد که بازی رو نگه داره اما خود کرایتک نخواست اما بازم اتفاق خاصی نیفتاده. یه بازی آشغال کمتر. والا!

نشد یه تاپیک بازی انحصاری برم و فن بوییسم نبینم!
آقایون عزیز این تاپیک در مورد پورت بازی
[h=2]Ryse: Son of Rome[/h]روی Pc هستش پس دلیلی نداره اسمی از سونی و بحث درباره این که بازی های این کنسول بهتره یا اون کنسول صورت بگیره!
تعجب میکنم از کسی که اسم گیمر رو خودش میدازه ولی فرهنگ گیمری نداره!
همینه که تو ایران کسی گیمرا رو جدی نمی گیره چون یه سری با رفتارهای کودکانشون این جوری زیر سوال می برن گیمری رو@
درک این موضوع هم داشته باشید که هر کمپانی سیاست خاص خودش رو داره و با جر و بحث و اظهار نظر من و شما سیاستش رو قطع نمیکنه!
حالا هر کی دوست داره روی هر پلتفرمی بازی کنه یه مسئله شخصی هستش که نباید به دیگران تحمیلش کنه!
انتخاب پلتفرم هم مثل لباس پوشیدن و غذا خوردن یه چیزه شخصی هستش و دلیل نمیشه اگه من از فلان غذا خوشم میاد پس بقیه غذاها به درد نمیخورن!
هر پلتفرم نقطه ضعف و قوت خودش رو داره که باید بر اساسش هر شخص تصمیم بگیره!
پس دلیلی برای بحث با دیگران باقی نمی مونه!l-)

این همون Ryse آشغالی هست که تو تمام تاپیک ها جهت سوژه خنده و ترول یه سری از دوستان استفاده میشه؟ :دی چه قدر مهم شد یهو :دی این بازی گرافیک خیلی خوبی داشت و جهت نشون دادن قدرت کنسول کاربرد داشت ولی میشد ازش یه IP خوب در آورد، به نظرم مایکروسافت میتونست IP رو بخره و بازی رو بده یه استودیو درست و حسابی تو این سبک، بهتر بود ولی خب Crytek ترجیح داد بازی رو واسه خودش نگه داره، امیدوارم یه سود خوب از بازی ببره تا وضعیتش بهتر بشه. ضمن اینکه مایکروسافت امسال Project SPARK و Ori رو به صورت همزمان واسه PC هم منتشر میکنه، گفتم که در جریان باشید :دی
هنوزم همونه :d . دستو پیش میگیری که پس نیفتی ها ؟؟ منم ادای خودتو در بیارم آقای زرنگ ؟:d ها چی شد این همون بازی ای نیست که اسمشو میاوردیم که برا PC میخواد بیاد به جرم اسپمو و بردن نام انحصاری شاختون پست حذف میکردیدو پیرهن برامون پاره میکردید ؟:d . این همون بازیه ؟ اگه نیست که یادتون بیارم:d . اگه هم هست الان میام تاپیک Quantum Break :)) . ما در جریان همه اتفاقات از سال 2013 هستیم و تا آخرش هم با شما خواهیم بود :d . البته اگه آخری مایکروسافت واسه کنسولش بزاره ..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or