نسخه PC عنوان Ryse: Son of Rome تایید شد

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
p7s83oruw5a20pba9y80.jpg

عنوان لانچ کنسول Xbox One یعنی Ryse: Son of Rome طبق قراردادی با شرکت Deep Silver برای عرضه نسخه فیزیکی، پاییز امسال برای پلتفرم PC عرضه خواهد شد. همچنین Crytek نیز انتشار نسخه دیجیتالی را بر عهده خواهد داشت.

این عنوان شامل تمام DLC ها عرضه شده از زمان عرضه تا کنون که شامل Colosseum Pack با دو Skin جدید و دو مپ Arena جدید و همچنین Mars’ Chosen Pack با یک Skin و 4 مپ جدید Arena هستند، خواهد بود.

همچنین بازیکنان قادر به انجام مد Survival و Duel of Fates Pack که شامل دو Skin، دو مپ Arena و یک مپ Survival است، خواهند بود.

همچنین بازیکنان PC قادر به انجام مپ چندنفره Ruins خواهند بود.

این عنوان از رزولوشن 4K پشتیبانی خواهد کرد.

منبع

آخرین ویرایش:
مایکروسافت آدم بشو نیست که نیست! اینجاست که باید به عظمت سونی اعتراف کرد واقعا ! به عنوان یک مایکرو فن باید بگم انحصاری یعنی سونی و سونی یعنی انحصاری ... مایکرو عرضه انحصاری نگه داشتن واسه کنسولش رو نداره!!
کلا انگار واژه انحصار و Only On Xbox ONE و یا Only On Xbox 360 رو مایکروسافت توی دیکشنری ـش یه جور دیگه معنی میکنه ! :d دیگه کاریش نمیشه کرد دیگه..:d من خودم اگر نسل قبل مثلا یه دلیل برای خرید 360 میداشتم، ساخته رمدی Alan Wake بودش که دیدم، بَه بَه برای PC اومده که ! :d کلا دیگه بعد از اون قضیه اصلا اسم 360 رو هم یادم رفت، چه برسه که..:d
از همه جالب تر اینکه الان هرجوره که حساب کنیم، این یه عنوان بزرگ در حال حاضر برای XONE بودش ! :d حالا کسانی که با این عنوان هم میخواستن برن سمت کنسول Xbox ONE حتی اونها هم پشیمون میشن از این کار و فعلا صبر پیشه میکنن.. ! :d کلا خیلی بده ! :d
پ.ن: هنوز هم که هنوزه، تو هنگم ! :d اصلا باورم نمیشه..

عرضه این بازی برای PC (و DR3) هیچ ربطی به مایکروسافت نداره! مشکل از مایکروسافته که برای ساخت انحصاری (احتمالا انحصار زمانی) از استدیو های ترد پارتی استفاده میکنه، وقتی مالک IP هم نباشه اختیار عرضه بازی برای پلتفرم های دیگه رو نداره! مالک DR کپکام هست و ناشر نسخه اگر اشتباه نکنم کپکام هست و ناشر (و مالک) این بازی هم معلومه! خواهشا به مایکروسافت ربط ندید.
حدقال میتونید امیدوارم باشید که GEOW و هیلو برای PC عرضه نمیشه.

مایکروسافت اجازه بده یه Forza 5 ـم برای PC بزنن دیگه حله :)) خدا وکیلی این دیگه چه مدل پلتفرم داریه معلوم نیست ! به نظر منکه خیلی کار بدی کرده گذاشته این بازی از انحصاری Xbox one در بیاد.

آخرین ویرایش:
بدی این خبر اینه که به من یاد آوری میکنه PC رو باید یه خرج درست درمون واسش بکنم. نمیدونم این نسل چقدر تو خرج افتادم حسابش از دستم در رفته:d

بنظر اساتید 8 گیگ رم بسه یا اونم باید یه فکری به حالش بکنم؟

الان که دیدن اوضاع خیته دارن مایکروسافت رو از این قضیه میکشن بیرون . چه طور اون موقع که بحث گرافیک میشد به این عنوان و مایکرو افتخار میکردین . جالبه مایکرو هذینه ساخت این بازی رو داده و حتما یه قراردادی چیزی با کرایتک داشته که این بازی انحصاری باشه . همین جوری از روی هوا هیچ شرکتی نمیاد واسه کنسولی انحصاری بزنه . انقدر فروشش داغون بوده که مایکرو مجبور شده اجازه بده رو PC پورت بشه . اتقاقا مقصر اصلی خود مایکرو هست.

MS is starting to become a joke with their freaking exclusives
:))

Microsoft اصلی ترین و موفق ترین New ip نسل قبلش GeoW رو اول نسل و فقط با فاصله یکسال برای PC منتشر کرد. اونوقت عرضه Ryse اینقدر فشار آورده؟!

مایکرو از روی سخاوت مندی و احترامی که برای جامعه گیمری قائل هست این بازی رو واسه PC پورت کرده:))!!
اگر میدونست نسخه اول geow موفق میشه هیچ وقت هم زمان با pc عرضه نمیکرد . دیدم چه طور نسخه های بعدیش واسه Pc اومد .

آخرین ویرایش:
بدی این خبر اینه که به من یاد آوری میکنه PC رو باید یه خرج درست درمون واسش بکنم. نمیدونم این نسل چقدر تو خرج افتادم حسابش از دستم در رفته:d
بنظر اساتید 8 گیگ رم بسه یا اونم باید یه فکری به حالش بکنم؟
با کمتر از هشت هم احتمالا میتونی این بازی رو با 25 فریم و رزولوشن 900p بازی کنی! البته اگر قبلش از گرافیک بازی کلی زده شده باشه که دیگه چه بهتر.

یکی از سیاستای کثیف مایکروئه بنظرم همیشه نسخه ی اول فرنچایز رو رو پی سی هم میده , مزه اش که رفت زیر زبون گیمرها دیگه کلا انحصاریش میکنه :دی مثه Geow و Halo
البته تو این مورد نمیشه قطعی گفت دلیلش چی بوده ولی در هر صورت ویندوزم پلتفرم خودشِ , نه واسه مایکرو بد میشه نه واسه کرایتک!

جدا این بازی چقدر فن بیس داشت ما نمیدونستیم :-/
این بازی جز گرافیک هیچ چیزی نداشت : نه گیم پلی , نه داستان , نه ارزش بازی کردن , نه فن بیس و نه فروش متوسط حتی !
بعد اونوقت وقتی IP این عنوان برای کرایتک هست چرا مایکروسافت باید بیاد پول هنگفتی به کرایتک بده که همچنان در انحصار ONE باشه ؟!:-/ و یا IP این عنوان رو بخره ؟;;)
به نظرم میلیون دلاری که میخواستن صرف نگه داشتن این IP بکنن و نکردن بزارن رو تولید IP های بهتر خیلی مفید تر خواهد بود !
من شخصا نه RYSE رو میخوام انحصاری بمونه و نه RYSE 2
نوش جون کرایتک :d

جدا این بازی چقدر فن بیس داشت ما نمیدونستیم :-/
این بازی جز گرافیک هیچ چیزی نداشت : نه گیم پلی , نه داستان , نه ارزش بازی کردن , نه فن بیس و نه فروش متوسط حتی !
بعد اونوقت وقتی IP این عنوان برای کرایتک هست چرا مایکروسافت باید بیاد پول هنگفتی به کرایتک بده که همچنان در انحصار ONE باشه ؟!:-/ و یا IP این عنوان رو بخره ؟;;)
به نظرم میلیون دلاری که میخواستن صرف نگه داشتن این IP بکنن و نکردن بزارن رو تولید IP های بهتر خیلی مفید تر خواهد بود !
من شخصا نه RYSE رو میخوام انحصاری بمونه و نه RYSE 2
نوش جون کرایتک :d
هنوزم فن بیس نداره، من که بشخصه واسه تست سیستم میخوام اجراش کنم:-"

کلا سیاست انحصار سیاستی نیست که به نفع گیمرها باشه و همیشه به نفع سازنده هاست،پس از شکستن انحصار هیچ گیمر واقعی نباید ناراحت بشه!یه گیمر واقعی هیچ وقت فن نمیشه و نخواهد شد و همیشه به کیفیت بازی و پلتفرم اهمیت میده نه شرکتی که پشته اونه!
این بازی اون توقع لازم رو برای شرکت سازنده از لحاظ مالی فراهم نکرده که حالا روی پلتفرم دیگه ای داره عرضه میشه و البته به خاطر گرافیک بالاش هم که شده پی سی گیمرای زیادی سمتش میرن تا سیستم های فضایی خود رو به چالش بکشن و کلی بحث راجع به گرافیک بازی راه بندارن.کلا طبع پی سی گیمری در حال حاضر گرافیک طلب هست که البته این دوستان عزیز و بزرگوار هم حق دارن چون هزینه بیشتری نسبت به کنسول بازان پرداخت نموده اند ولی طوری نشه که به خاطر گرافیک،گیم پلی و سایر نکات رو فراموش کنند!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or