نسخه PC عنوان Crysis 3 با ویژگی های کامل گرافیکی عرضه خواهد شد

Augustus

Caesar
کاربر سایت
02196585344981925888.jpg

عنوان Crysis 3 در زمان عرضه مجموعه ای از ویژگی های پیشرفته گرافیکی و تکسچر های با کیفیت بالا بهره می برد. دارندگان این بازی قادر خواهند بود تا از مجموعه ای از ویژگی ها که در منوی این عنوان قرار گرفته است استفاده کنند. سایت pcgamer لیستی از این ویژگی های گرافیکی را که در بازی Crysis 3 شاهد خواهیم بود را معرفی کرده است که شامل تنظیم میزان سایه زنی، Motion Blur، تنظیم میزان کیفیت تکسچر ها، Anisotropic و تنظیم کیفیت آبجکت ها و عناصر محیطی در بازی می شود. مدیر فنی بخش طراحی بازی آقای Marco Corbetta گفته است عنوان Crysis 2 در زمان عرضه تمام آن ویژگی های گرافیکی را به همراه نداشت زیرا مراحل ساخت عنوان Crysis 2 برای کنسول ها بیشتر از چیزی که انتظار داشتیم زمان برده بود. او هم چنین می گوید: " تیم سازنده بازی از زمان عرضه Crysis 2 پیشرفت های قابل توجهی را بدست آورده است بخصوص در زمینه سیستم به کارگیری هوش مصنوعی، طراحی انیمیشن ها، طاحی آب ، طراحی مه ، طراحی سایه ابر ها، POM، AA، طراحی الیاف و پارچه ها، زندگی محیطی و گیاهی ، ذرات، چمن ها و lens flares کسب کرده است."
آقای Marco Corbetta در ادامه می گوید: "در سال گذشته وقت زیادی صرف بهینه سازی در جهت اجرای هر چه بهتر بازی و عملکرد بهتر حافظه شد و کار بر روی بخش های مختلف و پلتفرم های متفاوت صورت گرفت از جمله آن ها می توان به بخش رندر اشیا اشاره کرد."
وی می گوید: "یکی از مهمترین اهداف ما افزایش کیفیت تصویر بود و کار های بسیاری در زمینه ساخت هر چه بهتر نسخه PC بازی تحت DX11 و بخصوص در حیطه تکنیک های anti-aliasing صورت پذیرفت، در واقع اکنون بازیباز های می توانند علایق خود را از میان این ویژگی های مختلف گرافیکی برگزینند، که البته شامل یک سری از ویژگی های معوقه ای که در موتور بازی پیشتر استفاده نشده بود نیز می شود، چرا که شامل انتخاب تمام تکنیک ها و دسترسی به تمام ویژگی ها می شود و به نوعی برخلاف روش مرسوم پیشین یعنی 'انتخاب و جابجایی' است."
آقای Marco Corbetta در پایان می گوید: "در زمینه بهبود سیستم tessellation در بازی، ما استفاده از این تکنیک را بر روی کاراکتر ها و عناصر محیطی عرضه کردیم و از آن جایی که عملکرد tessellation هنوز به آن سطح مطلبوبی که ما خواهان آن بودیم نرسیده بود ما دست به تحیقیات در بخش های دیگری زدیم و قابلیتی را تحت عنوان 'Pixel Accurate Displacement Mapping' خلق کردیم که موجب می شد تا جزییات کوچک دارای سیستمی real-time و سایه پردازی خودکار باشند."
پیش از این نیز سیستم مورد نیاز برای اجرای عنوان Crysis 3 بر روی PC معرفی شده بود. عنوان Crysis 3 در فوریه 2013 عرضه خواهد شد.
منبع

آخرین ویرایش:
اگر گیم پلی های بهتر از کریسیس رو تجربه نکردی که دیگه ایرادی وارد نیست ولی اگر به قول خودت اکثر بازیهای رو مثل Geow و Unchard و COD و... رو تجربه کردی و همچنان بر خوب بودن گیم پلی Crysis تکیه میکنی اینجاست که جای سئوال و تعجب داره..!

گیم پلی Crysis همهیشه جزء ضعیف ترین های نسل بوده و اگر میبینی این یکی دو میلیونی که این بازی رو خریدن فقط به خاطر گرافیکش بوده وگرنه هیچ دلیلی نداره که بازی که هم گرافیکش عالی هست هم گیم پلیش به زور و با هول و دَلَک یکی دو میلیون فروش کنه..!

هیچی.. خیلی هم تحول غنی محسوب میشه..
biggrinsmiley.gif

شما میشه تو ژانر اول شخص یه بازی معرفی کنی که گیم پلی خیلی بهتری از کرایسیس 1 داشته باشه و ما به نقطه ظعف کرایسیس و همچنین اعماق ذهن شما پی ببریم!!! شما از بازی کرایسیس گیم پلی انچارتد رو توقع داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میخوای ترول کنی بکن ولی انقدر ناشیانه که نه دیگه!!
من زیاد اهل متا نیستم . ولی برو همونجا ببین تمام پنجاه و خورده ای نقدی که شده همه مثبت بوده . فقط تور خدا اون ...4 رو برامون مثال نزن که.......

KILL ME NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW

این که نسل بعد نمیشه با 2 فریم بیشتر=))
عزیز ایکس باکس فن گرامی خودت توی تاپیک های PS3 میگفتی بازی هاش به درد ... هم نمیخورن. به Uncharted میگی Unchert حالا اومدی میگی بازی های PC گیم پلی اون رو ندارن. جمع کن عزیز که هیتر شناخته شده ای هستی

---------- نوشته در 06:39 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:36 PM ارسال شده بود ----------

WTF???
شرمنده من توی ویکیپدیا نیگا کرده بودم که گفتم اصلا روحمم خبر نداشت. عجیبا غریبا
دم CE گرم که چه قدرتی نشون میده به رقبا
خواهش میکنم;)
اصلا رنگ پوشش گیاهی کرای انجین یه رنگ خاصیه ادم تا نگاه میکنه میفهمه(سبزی رنگش فرق میکنه)
این وسط یوبی با سیاستش خیلی خوب نتیجه گرفت ملت میگن یوبی عجب گرافیکی درسته کرده خبر ندارن کار کار یکی دیگس:d
این قول رو چجوری ساختن :| ؟

10 تا 690 باید SLI کنن :d !
نه اینارو با کارتای مخصوص رندرینگ میسازن
[h=3]firepro[/h]Quadro

آخرین ویرایش:
اگر گیم پلی های بهتر از کریسیس رو تجربه نکردی که دیگه ایرادی وارد نیست ولی اگر به قول خودت اکثر بازیهای رو مثل Geow و Unchard و COD و... رو تجربه کردی و همچنان بر خوب بودن گیم پلی Crysis تکیه میکنی اینجاست که جای سئوال و تعجب داره..!

گیم پلی Crysis همهیشه جزء ضعیف ترین های نسل بوده و اگر میبینی این یکی دو میلیونی که این بازی رو خریدن فقط به خاطر گرافیکش بوده وگرنه هیچ دلیلی نداره که بازی که هم گرافیکش عالی هست هم گیم پلیش به زور و با هول و دَلَک یکی دو میلیون فروش کنه..!

هیچی.. خیلی هم تحول غنی محسوب میشه..
biggrinsmiley.gif
این روز ها هر گیمری دیگه یک کنسول و یک pc رو داره و تقریبا تمام بازی ها رو تجربه می کنه،بازی هایی با گیم پلی خوب تو سبک اول شخص مثل bioshock یا dishonored هم که برای همه پلتفرم ها میاد،بازی های استراتژیک هم که پلتفرم اصلیشون pc هست،حالا تو اینو فقر میبینی واضح هست که ترول داری می کنی

قبلا تو فروم خود PC فن ها هم قبول داشتن که گیم پلی Crysis ضعیف هست ولی الان چه اتفاقی افتاده که با کمال اعتماد به نفس میگن "یک بازی بیار که گیم پلیش از Crysis 1 بهتر باشه"..!

در کل هر روز منطق جای خودش رو به فن های عجیب غریب میده.. باشد که فردا روزی این فن ها Crysis 1 رو بهترین بازی تاریخ گیم قلمداد کنن..

شما میشه تو ژانر اول شخص یه بازی معرفی کنی که گیم پلی خیلی بهتری از کرایسیس 1 داشته باشه و ما به نقطه ظعف کرایسیس و همچنین اعماق ذهن شما پی ببریم!!! شما از بازی کرایسیس گیم پلی انچارتد رو توقع داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما crysis 2 رو باز کن بعد cloak رو بزن و تا آخر هر محیط برو<==lack of gameplay +چیزهای بدرد نخور مثل ردگیری گلوله آنالیز محیط و...
دوستان جوری در مورد گرافیک کرایسیس حرف میزنند که انگار روی آخرین تنظیمات بازی کردند8-|
زرشک

قبلا تو فروم خود PC فن ها هم قبول داشتن که گیم پلی Crysis ضعیف هست ولی الان چه اتفاقی افتاده که با کمال اعتماد به نفس میگن "یک بازی بیار که گیم پلیش از Crysis 1 بهتر باشه"..!

در کل هر روز منطق جای خودش رو به فن های عجیب غریب میده.. باشد که فردا روزی این فن ها Crysis 1 رو بهترین بازی تاریخ گیم قلمداد کنن..
من از همون اول هم گیم پلی کرایسیس 1 رو خیلی قوی میدونستم .نقد بازی هم همین رو میگه . حالا نظر یه عده تو بازیسنتر شده دست اویز شما دیگه مشکل خودتون هستش. البته شماره دوم تقریبا به اندازه یه شوتر نسبتا خوب گیم پلیش افت پیدا کرده بود. شما هم که منطقی تو پست دادنت دیده نمیشه جز فرافکنی . من گفتم مثال بیار . چون میخواستم یقین پیدا کنم که هدفی جز ترول نداری. که خب مشخص شد. کرایسیس 1 با 56 نقد مثبت بدون حتی یدونه نقد متوسط و ضعیف یعنی عنوانی که شما هر کاری هم بکنید نمیتونید از ارزشش کم کنید . از نظر من هم اگه بهترین گیم پلی سبک اول شخص رو نداشته باشه ( که داره) جز 5 تای اول.
میتونید با واقعیت روبرو شید یا اینکه که ماموریتون در تاپیک ادامه بدید!!!
شما crysis 2 رو باز کن بعد cloak رو بزن و تا آخر هر محیط برو<==lack of gameplay +چیزهای بدرد نخور مثل ردگیری گلوله آنالیز محیط و...
دوستان جوری در مورد گرافیک کرایسیس حرف میزنند که انگار روی آخرین تنظیمات بازی کردند
yahoo_29.gif

زرشک
مگه من راجب کراسیس 2 صحبت کردم دوست عزیز . اول متن رو بخون اگه جوابی داشتی بنویس . من میگم کرایسیس1 گیم پلی خیلی قوی و خوبی داره . بعد شما کرایسیس 2 رو میبری زیر سوال !!!!!!!!!!!!! انشاا... بازی کردی یک رو دیگه؟!
در ضمن بنده رو اخرین تنظیمات بازی کردم ، شما با این قضیه مشکلی دارید!

آخرین ویرایش:
میتونید با واقعیت روبرو شید یا اینکه که ماموریتون در تاپیک ادامه بدید!!!
دقیقا
انچارتد .کیلزون و ...................جای خود ولی کرایسیس ازاون بازیها هست که همیشه ی pcگیمر باهاش کلی خاطره داره و جز بهترین بازیهای برتر pcبود هست و خواهد بود
ترول دیده بدیم ولی ترول کرایسیس ندیده بودیم که حالا دیدیم

فک کنم اگه crysis انحصاری 360 بشه، مشکل حل بشه...
با این منطقی که ما دیدیم احتمالا اون موقع یه چیزی میشه تو مایه های بهترین بازی قرن8-|
---------------------------------------------------------------------------
در کل هر روز منطق جای خودش رو به فن های عجیب غریب میده..
واقعا... خیلی هم عجیب غریب...
البته اخیرا منطق جای خودش را به ترول های عجیب غریب داده

دوستان اگه بحث یا اظهار نظری هست سعی کنند حتی المقدور فکت بودن یا شخصی بودن اونو بنویسن ... واما قصه پر غصه کرایسیس 1 (پرفکت فکت) : کسانی که تو سال 2007 یا 2008 یه سیستم نسبتا قوی داشتن و تونستن این بازی رو بازی کنند متفق القول با 56 سایت و مجله با نمره های پازیتیو و متای 91 بازی هم رای هستن... بهترین شوتر دهه،بهترین گرافیک سال،بهترین صدا گذاری،تنوع و عدم خطی بودن ،این بازی را در زمره شاهکارهای همیشگی PC قرار داده.هنوزم که هنوزه هیچ بازی ای با این وسعت و بزرگی روی هیچ پلتفرمی نیومده (فکت).
بازی کرایسیس 2 از نظر شوتینگ، طراحی و گرافیک یه پسرفت اساسی نسبت به شماره اول بود (فکت).(البته از نظر گرافیکی با ارائه پچ دی ایکس 11 بالاترین گرافیک نسل تا الان دیده شد)(فکت).
اما از نظر عملکردی نسخه های کنسولی کرایسیس 1 و 2 : افت فریم های وحشتناک و لگ های بیشمار (فکت). فعلا آخر نسلی هم شرکت ها بدجوری دارن به پی سی حال میدن و از قابلیت های به روز آخرین کارت های گرافیکی استفاده میشود .(سری بازی های مترو،سری کرایسیس،هیتمن،اسسین کرید3،فارکرای 3،و درآینده نیز ریبوت تام رایدر ،اسنایپر گوست وریور 2،گرید 2 و بایوشاک اینفینیت). پس فعلا قحطی و از این جور چیزا روی PC وجود نداره!(فکت).

این صحبت ما به فردا روز نرسید فوری یک از دوستان موس دوست به رشته تحریر درش اوردن..
yahoo_18.gif

بین دوست عزیز من منظور این حرفتو نفهمیدم ... من نه فن PC هستم و نه کنسول ... تمامی پلتفرم های ممکنه رو دارم و تمامی بازی ها رو تا الان بازی کردم . اون چیزی رو که خودم دیدم و بهش ایمان دارم رو با استناد بر سایت ها و مجله های معتبر به عنوان فکت نوشتم ...
اگر میخوای ترول خودتو به عنوان یه اصل به خورد کاربران بدی که اون بحث جدا گونه ای رو میطلبه . Keep Going

آخرین ویرایش:
والله شما متوجه نشیدن 4 فریم بالاتر و دو خط رزولیشن بیشتر نشانه ظهور نسل بعد نیست! و فقط نشانه خالی کردن جیب یک سری PC Gamer ساده هست که حاضراند برای رسیدن از فرم 60 به 64 یک میلیون تومن پول کارت گرافیکی بدن..

شما پولشو نداری نخر ، اونی که پولشو داره و 1 میلیون بابت گرافیک هزینه میکنه ، لذتشو میبره . بازی ای رو تجربه میکنه که از نظر گرافیکی به مراتب بهتر از نسخه ی کنسولی هست ، به جای 30 فریم با 60 فریم بازی میکنه (که بازی کردن یه FPS با فریم کمتر از 40 مثه عذاب روحی میمونه) ، از ماوس و کیبورد هم میتونه استفاده کنه و مجبور نیست با گیم پد FPS بازی کنه.
در ضمن کسی که 3 میلیون میده بابت سیستم ، مطمئن باش نسل بعد هم بیاد جز اولین نفراتی خواهد بود که کنسول رو تهیه میکنه،اگه این وسط بخوای واسه کسی دلسوزی کنی ، باید واسه خودت دلسوزی کنی که اون نسخه ی PC رو نمیتونی تجربه کنی.

بهترین شوتر دهه،بهترین گرافیک سال،بهترین صدا گذاری،تنوع و عدم خطی بودن ،این بازی را در زمره شاهکارهای همیشگی PC قرار داده.هنوزم که هنوزه هیچ بازی ای با این وسعت و بزرگی روی هیچ پلتفرمی نیومده (فکت).

این صحبت ما به فردا روز نرسید فوری یک از دوستان موس دوست به رشته تحریر درش اوردن..#:-s

این صحبت ما به فردا روز نرسید فوری یک از دوستان موس دوست به رشته تحریر درش اوردن..#:-s

گفت بهترین شوتر دهه ، نه تاریخ گیم
در ضمن چیزی که همه توی این تاپیک دیدن اینه که "یکی از دوستان گیم پد به دست" تحمل رو به رو شدن با حقیقت رو نداره ، هر کسی که کرایسیس 1 رو تجربه کرده باشه میدونه که به راحتی یکی از 3 تا شوتر برتر نسل هست ، به راحتی .

مگه من راجب کراسیس 2 صحبت کردم دوست عزیز . اول متن رو بخون اگه جوابی داشتی بنویس . من میگم کرایسیس1 گیم پلی خیلی قوی و خوبی داره . بعد شما کرایسیس 2 رو میبری زیر سوال !!!!!!!!!!!!! انشاا... بازی کردی یک رو دیگه؟!
در ضمن بنده رو اخرین تنظیمات بازی کردم ، شما با این قضیه مشکلی دارید!
بازی نیومده شما رو آخرین تنظیمات رفتی دیگه؟مشکلی ندارم و مشکلی نخواهم داشت!(ابته ظاهرا شما کرایسیس 1و2 منظورتون بوده که اگه اینطوره شاهکار کردید روی آخرین تنظیمات بازی کردید)
کرایسیس هم شد بهترین شوتر دهه ؟/:)(half life halo doom cod4 و.. کشک!)
گرافیک با جوانان معصوم چکار که نمیکنه
البته حق میدم! کسایی که با pc های اند پورت کنسولی بازی میکنن باید هم انقدر حرص و جوش بزنن سر این بازی

گفت بهترین شوتر دهه ، نه تاریخ گیم
در ضمن چیزی که همه توی این تاپیک دیدن اینه که "یکی از دوستان گیم پد به دست" تحمل رو به رو شدن با حقیقت رو نداره ، هر کسی که کرایسیس 1 رو تجربه کرده باشه میدونه که به راحتی یکی از 3 تا شوتر برتر نسل هست ، به راحتی .
اقا بذار من صحبتت رو کامل کنم و خیال اون دوستمون رو هم راحت . تا با انرژِی بیشتری به حرکتشون ادامه بدند.
شوتر برتر نسل که هیچی .یکی از سه شوتر برتر کل تاریخ بازیهای کامپیوتری تا همین لحظه. ( عنوان بهتر داری از نظر سبک گیم پلی معرفی کنید تا ماهم تجربه کنیم)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or