نسخه ی Wii U بازی Alien: Isolation در دست ساخت نیست

Schürrle

کاربر سایت
53094097058066396210.jpg

استودیوی Creative Assembly در صفحه ی رسمی تو*تر بازی تایید کرد که برنامه ای برای ساخت نسخه ی Wii U بازی جدید خود از فرنچایز Alien یعنی Alien: Isolation ندارد.این استودیو دیروز نسخه ی جدیدی از سری Alien را با نام Alien: Isolation که قرار است برای پلتفرم های PS4, PS3 , XBOX 360 , XBOX ONE و PC منتشر شود.بازی داستان دختر Ellen Ripley را دنبال می کند که قصد دارد بداند که چه اتّفاقی برای Alien starwalt افتاده است و جریان ناپدیدی او از کشتی فضایی Nostromo چیست.Creative Assembly که نامی برای خود در صنعت PC Gaming ساخته است هنوز قصد ساخت بازی خود را برای Wii U ندارد.تازه ترین بازیی که توسط این استودیو برای کنسول نینتندو منتشر شد بازی Sonic Classic Collection بود که بر روی پلتفرم DS منتشر شد.قبلأ نیز بازی Spartan: Total Warrior برای پلتفرم GameCube در سال 2005 منتشر کرده بود.

منبع

رابطه ی سگا و نینتندو تو این چند وقته خیلی خوب بوده عجیبه که بازی واسه u نمیاد
کلا با این وضعیتی که u داره و هر روز خبر لغو عرضه ی یه بازی واسش میاد اگه نیتندو به داد کنسولش نرسه کارش تمومه چنتا انحصاری میتونه وضعیت فروش u رو درست کنه

کلا با این وضعیتی که u داره و هر روز خبر لغو عرضه ی یه بازی واسش میاد اگه نیتندو به داد کنسولش نرسه کارش تمومه چنتا انحصاری میتونه وضعیت فروش u رو درست کنه

این بازی ها روی wii u هم بیاد فروش نمی کنه
نینتندو کنسول هاش سبک خاصی از بازی ها رو می طلبن

کاری به بحث موفقیت wiiu ندارم چون خودم هم نا امید شدم.اما
کی بازی تایید شد براش که بخواد لغو بشه?
به لحاظ انحصاری چه سال پیش،چه امسال انحصاری های خوب و با تعداد مناسبی داشت.

3DS هم اوايل وضعيت جالبي نداشت اما الان خود نينتندو تنها امسال وضعيتش رو زيرورو كرد هيچ دليلي نداره كه نتونه براي U نتونه اين كاررو تكرار كنه. اما يك نكته هست كه بايد قبول كرد از نظر تردپارتي وضعيت اصلاً خوب نيست.(البته به نظر من نينتندو هرچي بسازه تردپارتي ها ترجيح ميدن تا حد امكان زياد حمايتش نكنن، شايد ميترسن مثل زمان NES نينتندو ديكتاتوري راه بندازه)

3DS هم اوايل وضعيت جالبي نداشت اما الان خود نينتندو تنها امسال وضعيتش رو زيرورو كرد هيچ دليلي نداره كه نتونه براي U نتونه اين كاررو تكرار كنه.

دلایل مختلفی برای نجات پیدا کردن 3DS وجود داره. مهمترینش اینه که 3DS یه کنسول دستیه. بازار کنسول های دستی نینتندو هم همونطور که خودتون میدونید همیشه خوب بوده. Wii U قضیه ش فرق میکنه. از یه طرفی بازار کنسول های خانگی نینتندو (به جز Wii البته) متزلزل بوده از N64 به بعد. از یه طرف دیگه Wii U مهمترین دلایل موفقیت Wii رو نداره. نه کنترل Gimmicky موفق داره که مثل کنترلر وی انقلابی باشه و نه دیگه مخاطب های کزوال Wii رو داره. در واقع مخاطب های کژوال Wii رفتن سمت اسمارت فون ها و تبلت ها! قیمت ساخت گیم پد هم بیش از حد بالاست که باعث میشه کلا وی یو سود ده نباشه.

شدیدا غافلگیر میشم اگه نینتندو بتونه وی یو رو کاملا نجات بده. شاید یه کاری کنه که وضعیتش از گیم کیوب بهتر بشه و حداقل بتونه مثل گیم کیوب و N64 (در مقیاس کم) سود ده باشه، اما برگردوندن کنسول به زندگی در حدی که بتونه به اندازه Wii موفق بشه یا حداقل با PS4 و X1 رقابت کنه... فکر نمی کنم! بازم میگم اگه این کار رو بکنه شدیدا غافلگیر میشم!

آخرین ویرایش:
چرا همه شمشیر کشیدن واسه یو ؟خوب بزن حالا ریموتش ساده پورت کن بزن واسه این کنسول دوست داشتنی من شدیدا نگران اینده یو هستم حیفه به خدا

نینتندو باید سریعتر کادر مدیریتی شو عوض کنه. شانس اورند که 3DS وضعیتش بدک نیست وگرنه خیلی زود به نسخه دوم سگا تبدیل می شدند.

والا من خودم یک ساله به امید اومدن متروید نشستم تا خرید یه وی یو رو برام توجیه پذیر کنه دریغ از یه خبر که از متروید بیاد تو آخرین خبرها هم داشتیم که تازه دارن تو سرو کله هم میزنن تا ببینن کدوم استودیو رو برای ساختش در نظر بگیرن:| یعنی این خودش آب سردیه بر تب سوزان من یکی برای تجربه کردن بازی. یعنی اینا چی فکر کردن پیش خودشون؟:-o یعنی جایی غیر از ریترو قراره بازیو بسازه؟:(( انگار سونی بده آنچارتدو Blend بسازه خوب نتیجه میشه آنچارتد ویتا.

خلاصه من فن نینتندو امیدی به موفقیت وی یو ندارم منتظر خبرهای بعدی کنسل شدن بازیای بعدی هم هستم. فقط ایکاش حداقل به اندازه ی گیم کیوب فروش کنه تا نینتندو از بازار سخت افزار بیرون نیاد خیلی حیفه بازار بدون نینتندو صفا نداره

نینتندو باید سریعتر کادر مدیریتی شو عوض کنه. شانس اورند که 3DS وضعیتش بدک نیست وگرنه خیلی زود به نسخه دوم سگا تبدیل می شدند.

بعید میدونم با عوض شدن کادر مدیریتی اتفاقی بیفته. گند رو قبلا زدن تفاقا مدیر جدید بیاد اوضاع بدتر هم میشه سگا هم دقیقا مدیر جدیدش اومد که دستور خروجشو از بازار سخت افزار داد. وی یو از همون اول هم شکست خورده بود اومدن بازار هارد کور رو هم داشته باشن که نگرفت به هر حال شاید نشه زخم رو کامل درمان کرد ولی شاید بشه حداقل جلوی خون ریزی رو گرفت

آخرین ویرایش:
البته دوستان کمی کم لطفی هم دارن wiiu توی این چند هفته وضعش کمی بهتر شده که خب بیشتر به خاطر کریسمس و عرضه ماریو بوده
توی 2014 هم کلی بازی خوب داره میاد که میتونه به فروشش اضافه کنه خلاصه این نینتندو میدونه کجا بخوابه زیرش اب نره
به هر حال این ماریو رو هر کی بازی کنه عاشقش میشه ما که نسخه ی جدید رو تموم کردیم رت و میتونم در یک کلمه بگم شاهکار به تمام معنا بود

البته دوستان کمی کم لطفی هم دارن wiiu توی این چند هفته وضعش کمی بهتر شده که خب بیشتر به خاطر کریسمس و عرضه ماریو بوده
توی 2014 هم کلی بازی خوب داره میاد که میتونه به فروشش اضافه کنه خلاصه این نینتندو میدونه کجا بخوابه زیرش اب نره
به هر حال این ماریو رو هر کی بازی کنه عاشقش میشه ما که نسخه ی جدید رو تموم کردیم رت و میتونم در یک کلمه بگم شاهکار به تمام معنا بود

مشکل وی یو اصلا نداشتن بازی نیست یعنی اگر کسی واقعا قصدش بازی باشه وی یو براش بهشته اما متاسفانه مردم نمیشناسنش و نینتندو هم تبلیغات خوبی نداره از اونطرف هم خبرای اینچنینی مردمو دلسرد میکنه. ولی از همه ی اینا مهمتر قیمتشه که بالاست من خودم به شخصه 3D World که اومد خیلی وسوسه شدم اما قیمتش راستیتش بدجوری منو نگه داشت. یادمه من وی رو 150 هزار تومن خریدم واقعا میصرفید البته 150 تومن اونموقع خیلی بیشتر بود اما به نسبت 360 و Ps3 ارزونتر از ارزون بود اما وی یو قضیش فرق میکنه

کادر مدیریتی مشکلی نداره،کل مشکلشون در رابطه با مارکتینگ هست.
ایواتا خودش گفت فروش ضعیف wiiu به خاطر ما هست.بعدش هم رجی گفت اشتباهات 2013 رو تکرار نمی کنند و ...
نینتندو انقدر سود از ds و wii به دست اورده،و داره از 3ds بدست میاره که در مقابل ضرر ناچیزدwiiu چیزی نیست.
همین الان نینتندو از سونی بزرگ تر هست.

مشکل وی یو اصلا نداشتن بازی نیست یعنی اگر کسی واقعا قصدش بازی باشه وی یو براش بهشته اما متاسفانه مردم نمیشناسنش و نینتندو هم تبلیغات خوبی نداره از اونطرف هم خبرای اینچنینی مردمو دلسرد میکنه. ولی از همه ی اینا مهمتر قیمتشه که بالاست من خودم به شخصه 3D World که اومد خیلی وسوسه شدم اما قیمتش راستیتش بدجوری منو نگه داشت. یادمه من وی رو 150 هزار تومن خریدم واقعا میصرفید البته 150 تومن اونموقع خیلی بیشتر بود اما به نسبت 360 و Ps3 ارزونتر از ارزون بود اما وی یو قضیش فرق میکنه

اینی که میگی مردم wiiu رو نمیشناسن راست میگی
الان من خودم یک دونه گذاشتم تو ویترین مغازه خیلی ها خیال میکنن این همون wii هستش
وقتی بهشون توضیح میدم تازه میگم پسر عجب چیز شاخیه !
خلاصه من این wiiu رو به مردم خواهم شناساند :d

Michael Pachter: Nintendo is Doooooooomed

با برداشته شدن منع فروش کنسول در چین سهام نینتندو یازده درصد افزایش پیدا کرده. قبلا نینتندو محصولاتی مثل iQue Player رو تو بازار چین با همکاری شرکتهای چینی عرضه کرده.

Nintendo valued as bigger company than Sony | Metro News

یه جوری حرف نزنید کسی ندونه فکر کنه نینتندو در حال ضرر دادنه و الانه که اعلام ورشکستگی کنه.

سگا زمان دریم کست برعکس در حال ضرر دادن بود و کلی هم بدهی داشت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or