@ مدیریت محترم
آقا کسری بخش اعظم حرف شما فکته و باید دربست پذیرفت. اما اون بخش تغییر مدیریت رو انقدر ساده نبینید تغییر مدیریت برای نینتندو دقیقا به معنای خروج از بازار سخت افزاره این سیاست هایی که شما بهش اشاره کردی کاملا حق داری واقعا وجود دارن و نینتندو متاسفانه با TP ا درست برخورد نمیکنه اما این همیشه همینطور بوده و ربطی به ایواتا نداره اتفاقا بنظرم ایواتا این سیاستا رو نسبت به زمان یامائوچی خیلی کمرنگتر کرده. مطمئنا فقط زمانی مدیریت عوض میشه که هیئت رییسه کلا به این نتیجه برسه که یه خونه تکونی اساسی ( خروج از سخت افزار) لازمه وگرنه غیر این باشه هر کی دیگه هم بیاد همینه
@ بنیامین
بنیامین یه مسئله رو شما در نظر نمیگیری اونم این مسئلست که وی یو اشکال ماهوی داره و فقط به مارکتینگ مربوط نمیشه. بزار راحتتر نظرمو توضیح بدم. نسل گذشته نینتندو یه تصمیم خیلی انقلابی گرفت و اونم این بود که سفره شو از سونی و مایکرو جدا کنه و بره برای خودش بازار جدید بوجود بیاره که خوب نسبتا موفق بود اما مشکل اینجا شروع شد که تو نسل فعلی دوباره اومده مستقیما با اون دو تا رقابت کنه. نمیدونم E3 سال 2011 رو یادته یا نه اونجا ریجی و ایواتا هزار بار کلمات wider و Deeper رو تکرار کردن که دقیقا منظورشون این بود که تو این نسل دنبال نه فقط بازار کژوال بلکه هاردکور هم هستن اینجا دقیقا اشکال واقع میشه وی یو برای هیچکدوم از این دو گروه جذاب نیست برای کژوال ها که هم گرونه و هم اینکه بازی مثل Wii Sport روش مجانی نیست. بازی جایگزینی هم نداره که جای اون رو بگیره ازون طرف هم نینتندو نتونسته با بازیهایی مثل Zombie U بازار هاردکور رو جذب کنه اولین اصل تو این بازار سخت افزار قویه که نینتندو نداره اینی که گفتم وی یو از اول هم شکست خورده بود به این علته که هیچکدوم از دو تا بازار رو نتونسته جذب کنه با این جمله ی تبلتو موبایل بازار کژوال رو گرفتن هم خیلی مخالفم بازار کژوال الان بی صاحب افتاده وی یو به هیچ وجه وی نیست شما اگه دوباره یه کنسول انقلابی رو مثل وی وارد بازار کنی مثل چی میفروشه. میمونه بازار فن های نینتندو که خوب تعدادشون اونقدری نیست که بتونه نیازهای نینتندو رو برطرف کنه
@Lady Ash
ببین شاید حرفت در وهله ی اول خوب باشه. یعنی منی که مثلا PS4 دارم هم میتونم ماریو و زلدا بازی کنم که مسلما چیز بدی نیست. ولی قلبا اعتقاد دارم که خروج نینتندو از بازار سخت افزار به معنی اینه که بازیاش هم مثل سابق نخواهد بود. فقط یه نگاه به سگا بندازی متوجه میشی من چی میگم.
@ آریا مدیریت محترم سابق:d
ای شیطون من که میدونم تو قصد خبیثانت اینه که رو PS4 ماریو بزنی به بدن و پول وی یو ندی:d