نسخه ی Wii U بازی Alien: Isolation در دست ساخت نیست

Schürrle

کاربر سایت
53094097058066396210.jpg

استودیوی Creative Assembly در صفحه ی رسمی تو*تر بازی تایید کرد که برنامه ای برای ساخت نسخه ی Wii U بازی جدید خود از فرنچایز Alien یعنی Alien: Isolation ندارد.این استودیو دیروز نسخه ی جدیدی از سری Alien را با نام Alien: Isolation که قرار است برای پلتفرم های PS4, PS3 , XBOX 360 , XBOX ONE و PC منتشر شود.بازی داستان دختر Ellen Ripley را دنبال می کند که قصد دارد بداند که چه اتّفاقی برای Alien starwalt افتاده است و جریان ناپدیدی او از کشتی فضایی Nostromo چیست.Creative Assembly که نامی برای خود در صنعت PC Gaming ساخته است هنوز قصد ساخت بازی خود را برای Wii U ندارد.تازه ترین بازیی که توسط این استودیو برای کنسول نینتندو منتشر شد بازی Sonic Classic Collection بود که بر روی پلتفرم DS منتشر شد.قبلأ نیز بازی Spartan: Total Warrior برای پلتفرم GameCube در سال 2005 منتشر کرده بود.

منبع

وقتی سخت افزار ضعیف + یه تبلت غول پیکر رو بجای دسته به مردم بندازی اینطور میشه دیگه.

3DS کنسول شاخیه منم خیلی قبولش دارم اما Wii U ....
کلا علاقه خاصی به اظهار نظرهایی دارید که در مورد اون موضوع بی اطلاع هستید.:)
اون زمانی که ما خبرهای تعاریف سازندگان از قدرت wiiu رو می ذاریم،و سرعت ساخت بازی ها می ذاریم،شما خیلی علاقه مندی اون زمان بیاید اظهار نظر کنید.
در رابطه با بزرگیش هم اسمش گیم پد هست و تبلت هم که دارید می گید اکثرا بزرگ هستند.

@ مدیریت محترم

آقا کسری بخش اعظم حرف شما فکته و باید دربست پذیرفت. اما اون بخش تغییر مدیریت رو انقدر ساده نبینید تغییر مدیریت برای نینتندو دقیقا به معنای خروج از بازار سخت افزاره این سیاست هایی که شما بهش اشاره کردی کاملا حق داری واقعا وجود دارن و نینتندو متاسفانه با TP ا درست برخورد نمیکنه اما این همیشه همینطور بوده و ربطی به ایواتا نداره اتفاقا بنظرم ایواتا این سیاستا رو نسبت به زمان یامائوچی خیلی کمرنگتر کرده. مطمئنا فقط زمانی مدیریت عوض میشه که هیئت رییسه کلا به این نتیجه برسه که یه خونه تکونی اساسی ( خروج از سخت افزار) لازمه وگرنه غیر این باشه هر کی دیگه هم بیاد همینه

@ بنیامین

بنیامین یه مسئله رو شما در نظر نمیگیری اونم این مسئلست که وی یو اشکال ماهوی داره و فقط به مارکتینگ مربوط نمیشه. بزار راحتتر نظرمو توضیح بدم. نسل گذشته نینتندو یه تصمیم خیلی انقلابی گرفت و اونم این بود که سفره شو از سونی و مایکرو جدا کنه و بره برای خودش بازار جدید بوجود بیاره که خوب نسبتا موفق بود اما مشکل اینجا شروع شد که تو نسل فعلی دوباره اومده مستقیما با اون دو تا رقابت کنه. نمیدونم E3 سال 2011 رو یادته یا نه اونجا ریجی و ایواتا هزار بار کلمات wider و Deeper رو تکرار کردن که دقیقا منظورشون این بود که تو این نسل دنبال نه فقط بازار کژوال بلکه هاردکور هم هستن اینجا دقیقا اشکال واقع میشه وی یو برای هیچکدوم از این دو گروه جذاب نیست برای کژوال ها که هم گرونه و هم اینکه بازی مثل Wii Sport روش مجانی نیست. بازی جایگزینی هم نداره که جای اون رو بگیره ازون طرف هم نینتندو نتونسته با بازیهایی مثل Zombie U بازار هاردکور رو جذب کنه اولین اصل تو این بازار سخت افزار قویه که نینتندو نداره اینی که گفتم وی یو از اول هم شکست خورده بود به این علته که هیچکدوم از دو تا بازار رو نتونسته جذب کنه با این جمله ی تبلتو موبایل بازار کژوال رو گرفتن هم خیلی مخالفم بازار کژوال الان بی صاحب افتاده وی یو به هیچ وجه وی نیست شما اگه دوباره یه کنسول انقلابی رو مثل وی وارد بازار کنی مثل چی میفروشه. میمونه بازار فن های نینتندو که خوب تعدادشون اونقدری نیست که بتونه نیازهای نینتندو رو برطرف کنه

@Lady Ash

ببین شاید حرفت در وهله ی اول خوب باشه. یعنی منی که مثلا PS4 دارم هم میتونم ماریو و زلدا بازی کنم که مسلما چیز بدی نیست. ولی قلبا اعتقاد دارم که خروج نینتندو از بازار سخت افزار به معنی اینه که بازیاش هم مثل سابق نخواهد بود. فقط یه نگاه به سگا بندازی متوجه میشی من چی میگم.

@ آریا مدیریت محترم سابق:d

ای شیطون من که میدونم تو قصد خبیثانت اینه که رو PS4 ماریو بزنی به بدن و پول وی یو ندی:d

@ مدیریت محترم

آقا کسری بخش اعظم حرف شما فکته و باید دربست پذیرفت. اما اون بخش تغییر مدیریت رو انقدر ساده نبینید تغییر مدیریت برای نینتندو دقیقا به معنای خروج از بازار سخت افزاره این سیاست هایی که شما بهش اشاره کردی کاملا حق داری واقعا وجود دارن و نینتندو متاسفانه با TP ا درست برخورد نمیکنه اما این همیشه همینطور بوده و ربطی به ایواتا نداره اتفاقا بنظرم ایواتا این سیاستا رو نسبت به زمان یامائوچی خیلی کمرنگتر کرده. مطمئنا فقط زمانی مدیریت عوض میشه که هیئت رییسه کلا به این نتیجه برسه که یه خونه تکونی اساسی ( خروج از سخت افزار) لازمه وگرنه غیر این باشه هر کی دیگه هم بیاد همینه

@ بنیامین

بنیامین یه مسئله رو شما در نظر نمیگیری اونم این مسئلست که وی یو اشکال ماهوی داره و فقط به مارکتینگ مربوط نمیشه. بزار راحتتر نظرمو توضیح بدم. نسل گذشته نینتندو یه تصمیم خیلی انقلابی گرفت و اونم این بود که سفره شو از سونی و مایکرو جدا کنه و بره برای خودش بازار جدید بوجود بیاره که خوب نسبتا موفق بود اما مشکل اینجا شروع شد که تو نسل فعلی دوباره اومده مستقیما با اون دو تا رقابت کنه. نمیدونم E3 سال 2011 رو یادته یا نه اونجا ریجی و ایواتا هزار بار کلمات wider و Deeper رو تکرار کردن که دقیقا منظورشون این بود که تو این نسل دنبال نه فقط بازار کژوال بلکه هاردکور هم هستن اینجا دقیقا اشکال واقع میشه وی یو برای هیچکدوم از این دو گروه جذاب نیست برای کژوال ها که هم گرونه و هم اینکه بازی مثل Wii Sport روش مجانی نیست. بازی جایگزینی هم نداره که جای اون رو بگیره ازون طرف هم نینتندو نتونسته با بازیهایی مثل Zombie U بازار هاردکور رو جذب کنه اولین اصل تو این بازار سخت افزار قویه که نینتندو نداره اینی که گفتم وی یو از اول هم شکست خورده بود به این علته که هیچکدوم از دو تا بازار رو نتونسته جذب کنه با این جمله ی تبلتو موبایل بازار کژوال رو گرفتن هم خیلی مخالفم بازار کژوال الان بی صاحب افتاده وی یو به هیچ وجه وی نیست شما اگه دوباره یه کنسول انقلابی رو مثل وی وارد بازار کنی مثل چی میفروشه. میمونه بازار فن های نینتندو که خوب تعدادشون اونقدری نیست که بتونه نیازهای نینتندو رو برطرف کنه

@Lady Ash

ببین شاید حرفت در وهله ی اول خوب باشه. یعنی منی که مثلا PS4 دارم هم میتونم ماریو و زلدا بازی کنم که مسلما چیز بدی نیست. ولی قلبا اعتقاد دارم که خروج نینتندو از بازار سخت افزار به معنی اینه که بازیاش هم مثل سابق نخواهد بود. فقط یه نگاه به سگا بندازی متوجه میشی من چی میگم.

@ آریا مدیریت محترم سابق:d

ای شیطون من که میدونم تو قصد خبیثانت اینه که رو PS4 ماریو بزنی به بدن و پول وی یو ندی:d
اره نینتندو قصد داشت که بازار هاردکور رو هم به دست بیاره،به خاطر همین تمرکزش رو روی بازار کژوال از دست داد.
در رابطه با این که برای این دو قشر هم جذاب نیست.کمی اشتباه هست.
اکثر بازی هایی که 2013 داد طوری بود که می تونست برای هر دو قشر جذاب باشه.
چه بازی های تردپارتی که قابلیت های اختصاصی داشتند،چه بازی های انحصاری همشون رو باید حساب کنی.
در رابطه با کژوال هم بازی های اختصاصی کم نداشت.که همه ی این بازی های کژوال خودشون مینی گیم هوی زیادی داشتن.
همین wii sport clubخودش چند تا بازی هست،هر بازی هم hd شده،انلاین داره،از mii verse استفاده می کنه،با wii motion plus هم فقط می شه بازی کرد.بعضی از بازی ها هم با گیم پد باید کار کرد.قیمتش هم خیلی ارزون هست.
نینتندو هم سال دیگه بیشتر بازیی عرضه می کنه که مطابق میل هاردکور ها هست و اخر سال بازی های خانوادگیش رو عرضه می کنه.
الان wiiu به لحاظ تعداد انحصاری ها و indie مشکل نداره.
eshop و سرویس های دیگه هم خیلی عالی هستند،قیمت مناسبی هم داره.
نینتندو اگه بیشتر تبلیغ کنه و با تردپارتی ها کنار بیاد،احتمال موفقیت wiiuبه صورت چشم گیری افزایش پیدا می کنه.

من خودم امید ندارم ویتا بیشتر از 30 میلیون بفروشه با این وضع .... ولی این هیچ ربطی به اسمارت فون ها نداره .... اگه اسمارت فون ها بخواستن جلوی فروش چیزی رو بگیرن اون 3DS بود ...

تنها دلیل فروش ضعیف این کنسول سیاست های وحشتناک غلط و کمبود بازی های عالی و شناخته شده برای این کنسوله ... هر چی هم براش میاد فقط تو ژاپن عرضه میشه ...

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

پس اینطور که از حرف دوستان بر میاد ... بزرگترین اشتباه نینتندو در این نسل اینتخاب اسم WII U بوده ... البته اسم گذاری محصول خیلی تاثیر گذاره ... همون طور که اوایل سال پیش شایعه بود سونی اسم کنسولش رو قراره عوض کنه و خود من گفتم این یه خودکشیه

psv هیچ تجربه ای بیشتر از یک اسمارت فون بیشتر به شما نمی ده بلکه کمترم هست گوشی تلفن هم همیشه همراه ادمه قابل حمل تره کیفیت صفحه ی گوشی های جدید خیلی خیلی از psv بهتر هستن بازی ها full hd اجرا می شن به علاوه سخت افزارهایی مانند: note 3 به مراتب قدرتمند تر از psvita هستن بحث کنترل هم که باشه همه جور دسته ای برای اندروید عرضه شده به علاوه بازی هایی زیبا هم خیلی بیشتر از psv داره هم بیشتر هم ارزان تر که این اخری خیلی مهمه
اما 3ds یه تجربه ی متفاوت هست بازی هایی که روی 3ds میان هیچ وقت مشابهی روی اسمارت فون ها ندارن یا حداقل در حدش نیستن به علاوه قیمت کمتری هم نسبت به رقیبش داره البته اینم بگم تا خودم یه ds نخریده بودم مفهوم این بازی ها رو نمی فهمیدم
شاید یک عده حرف من رو قبول نداشته باشن یا حالا به خاطر علاقشون به این کنسول حرفم رو رد کنن اما امار فروش بیان گر تصدیق حرف های من هست
در مورد wiiu هم باید بگم کنسولی که هیچ پتانسیلی نداره با سیاست و اینا کارش درست نمی شه من روز اول گفتم پایه ی این کنسول کجه بعید می دونم جایی برای فروش خوب داشته باشه شما به شخصه سعی کن یه ایده بدی که درست بشه با یه دسته ی تاچ که دیدیم خلاقیتی درش نبود با سخت افزار ضعیف جای هیچ پیشرفتی نیست تنها فن های بازی های این کنسول خریداراش هستن کینکت هم که به طور کلی جای sport یا فان بودنش رو گرفته

psv هیچ تجربه ای بیشتر از یک اسمارت فون بیشتر به شما نمی ده بلکه کمترم هست گوشی تلفن هم همیشه همراه ادمه قابل حمل تره کیفیت صفحه ی گوشی های جدید خیلی خیلی از psv بهتر هستن بازی ها full hd اجرا می شن به علاوه سخت افزارهایی مانند: note 3 به مراتب قدرتمند تر از psvita هستن بحث کنترل هم که باشه همه جور دسته ای برای اندروید عرضه شده به علاوه بازی هایی زیبا هم خیلی بیشتر از psv داره هم بیشتر هم ارزان تر که این اخری خیلی مهمه
اما 3ds یه تجربه ی متفاوت هست بازی هایی که روی 3ds میان هیچ وقت مشابهی روی اسمارت فون ها ندارن یا حداقل در حدش نیستن به علاوه قیمت کمتری هم نسبت به رقیبش داره البته اینم بگم تا خودم یه ds نخریده بودم مفهوم این بازی ها رو نمی فهمیدم
شاید یک عده حرف من رو قبول نداشته باشن یا حالا به خاطر علاقشون به این کنسول حرفم رو رد کنن اما امار فروش بیان گر تصدیق حرف های من هست
در مورد wiiu هم باید بگم کنسولی که هیچ پتانسیلی نداره با سیاست و اینا کارش درست نمی شه من روز اول گفتم پایه ی این کنسول کجه بعید می دونم جایی برای فروش خوب داشته باشه شما به شخصه سعی کن یه ایده بدی که درست بشه با یه دسته ی تاچ که دیدیم خلاقیتی درش نبود با سخت افزار ضعیف جای هیچ پیشرفتی نیست تنها فن های بازی های این کنسول خریداراش هستن کینکت هم که به طور کلی جای sport یا فان بودنش رو گرفته
بهت پیشنهاد میکنم اول اینو بازی کنی بعد شاید نظرت عوض شد

Killzone-Mercenary-1.jpg

البته از قدیم گفتن:

HATERS gonna hate

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or