نسخه ی Wii U بازی Alien: Isolation در دست ساخت نیست

Schürrle

کاربر سایت
53094097058066396210.jpg

استودیوی Creative Assembly در صفحه ی رسمی تو*تر بازی تایید کرد که برنامه ای برای ساخت نسخه ی Wii U بازی جدید خود از فرنچایز Alien یعنی Alien: Isolation ندارد.این استودیو دیروز نسخه ی جدیدی از سری Alien را با نام Alien: Isolation که قرار است برای پلتفرم های PS4, PS3 , XBOX 360 , XBOX ONE و PC منتشر شود.بازی داستان دختر Ellen Ripley را دنبال می کند که قصد دارد بداند که چه اتّفاقی برای Alien starwalt افتاده است و جریان ناپدیدی او از کشتی فضایی Nostromo چیست.Creative Assembly که نامی برای خود در صنعت PC Gaming ساخته است هنوز قصد ساخت بازی خود را برای Wii U ندارد.تازه ترین بازیی که توسط این استودیو برای کنسول نینتندو منتشر شد بازی Sonic Classic Collection بود که بر روی پلتفرم DS منتشر شد.قبلأ نیز بازی Spartan: Total Warrior برای پلتفرم GameCube در سال 2005 منتشر کرده بود.

منبع

اینی که میگی مردم wiiu رو نمیشناسن راست میگی
الان من خودم یک دونه گذاشتم تو ویترین مغازه خیلی ها خیال میکنن این همون wii هستش
وقتی بهشون توضیح میدم تازه میگم پسر عجب چیز شاخیه !
خلاصه من این wiiu رو به مردم خواهم شناساند
با توجه به شناختی که من از تو دارم مطمئنا موفق میشی :d منتها قربون مرامت تو که اینقدر قدرت داری یه ذره قیمتشم تو بازار ملایمتر کن به ما فقرا هم برسه

بابا 3ds که از ابتدا خوب فروخت الانشم داره خوب می فروشه همون 3ds برای سود دهیش کافیه wiiu هم از ابتدا گفتم به جایی نمی رسه هر کاریم براش بکنه اوضاش از این بهتر نمی شه جایی برای پیشرفت نذاشته

از اون طرف psv هم از ابتدا اوضای فروشش خراب بود الانم خرابه اون که بدترم خواهد شد(به علت اسمارت فون ها) البته اینم بگم یه عده سر فروش و پیروزی psv با من شرط بندی کردن که فعلا غیب شدن خودشون می دونن دیگه:d

بابا 3ds که از ابتدا خوب فروخت الانشم داره خوب می فروشه همون 3ds برای سود دهیش کافیه wiiu هم از ابتدا گفتم به جایی نمی رسه هر کاریم براش بکنه اوضاش از این بهتر نمی شه جایی برای پیشرفت نذاشته

از اون طرف psv هم از ابتدا اوضای فروشش خراب بود الانم خرابه اون که بدترم خواهد شد(به علت اسمارت فون ها) البته اینم بگم یه عده سر فروش و پیروزی psv با من شرط بندی کردن که فعلا غیب شدن خودشون می دونن دیگه:d
3ds کی از اول خوب می فروخت?
این که شما هم می گی نینتندو برای wiiu هر کاری کنه،امکان موفقیتش نیست.حرفتون کاملا غلط هستش.
نینتندو باید بره با اکثر ناشر ها قرارداد ببنده که مثل کنسول های دیگه ساپورت کنند از wii u،بعد هم کاهش قیمت بزنه برای ژاپن تا فروش رو برای یک مدتی بالا ببره و فروش ثابتش هم دیگه کمتر از 20 هزارتا نشه،چند تا بازی معروف ژاپنی هم باید براش معرفی کنه.
بقیه کار هم تبلیغات درست و حسابی هست.
که بعید می دونم خیلی از این کار ها رو انجام بده البته خودشون گفتن بازی های تردپارتی تایید نشده ی زیادی تو راه هست.
ویتا هم مشکلش اسمارت فون نیست،مشکلش این هست که سونی به عنوان وسیله ریموت پلی بهش نگاه می کنه و ساپورتش هم اصلا جالب نیست.

یادمون نره PS3 ثابت کرد که میشه سال اول و دوم بد و حتی افتضاح رو جبران کرد و به فروش خیلی بالا رسید. هم ویتا و هم وی یو هنوز برای جبران خیلی وقت دارن

کادر مدیریتی مشکلی نداره،کل مشکلشون در رابطه با مارکتینگ هست.
ایواتا خودش گفت فروش ضعیف wiiu به خاطر ما هست.بعدش هم رجی گفت اشتباهات 2013 رو تکرار نمی کنند و ...
نینتندو انقدر سود از ds و wii به دست اورده،و داره از 3ds بدست میاره که در مقابل ضرر ناچیزدwiiu چیزی نیست.
همین الان نینتندو از سونی بزرگ تر هست.
اتفاقا مارکتینگ جز بخش های قدرتمند نینتندو هست. وقتی Wii اومد اونها مارکتینگشون رو بر اساس نیاز خانواده ها ساختن و همینطوری شد که Wii به یه کنسول family friendly تبدیل شد. ایواتا مشکل اصلی چون با ساخت wii u موافقت کرد. wii با یه ایده جدید داشت و تونست از اون استفاده کنه اما ایده یک کنسول تبلت محور یه چیزی تکراری بود. وقتی مردم تبلیغای wii u رو دیدند از خودشون پرسیدند : «علت خرید این کنسول چیه ؟ ای پد من خیلی بهتر از اینه». wii گرافیکش ضعیف بود اما یه نکته منحصر به فرد بزرگ داشت ؛ چیزی که wii u از اون محرومه.
این قضیه که نینتندو از فلان چیز انقدر سود کرده که ضرراین به چشم نمیاد هم خیلی غیر منطقیه. نینتندو یه شرکت. باید هر سه ماه گزارش بده و سودش اعلام کنه. باید پولش بره تو جیب سرمایه دارا و مردم به برندش اعتماد کنند و سهامش رو بخرند. با این وضعیت میلیاردی هم که هم از قبل سود کرده باشه ، به درد نمی خوره. در ضمن نینتندو بخش غیر بازی نداره. وقتی کنسولای بازیش شکست بخورند اوضاع خیلی بی ریخت میشه.
بعید میدونم با عوض شدن کادر مدیریتی اتفاقی بیفته. گند رو قبلا زدن تفاقا مدیر جدید بیاد اوضاع بدتر هم میشه سگا هم دقیقا مدیر جدیدش اومد که دستور خروجشو از بازار سخت افزار داد. وی یو از همون اول هم شکست خورده بود اومدن بازار هارد کور رو هم داشته باشن که نگرفت به هر حال شاید نشه زخم رو کامل درمان کرد ولی شاید بشه حداقل جلوی خون ریزی رو گرفت
خب دقیقا همین جمله اخرت درسته. با عوض شدن مدیر این وضعیت می تونه بهبود پیدا کنه.

اتفاقا مارکتینگ جز بخش های قدرتمند نینتندو هست. وقتی Wii اومد اونها مارکتینگشون رو بر اساس نیاز خانواده ها ساختن و همینطوری شد که Wii به یه کنسول family friendly تبدیل شد. ایواتا مشکل اصلی چون با ساخت wii u موافقت کرد. wii با یه ایده جدید داشت و تونست از اون استفاده کنه اما ایده یک کنسول تبلت محور یه چیزی تکراری بود. وقتی مردم تبلیغای wii u رو دیدند از خودشون پرسیدند : «علت خرید این کنسول چیه ؟ ای پد من خیلی بهتر از اینه». wii گرافیکش ضعیف بود اما یه نکته منحصر به فرد بزرگ داشت ؛ چیزی که wii u از اون محرومه.
این قضیه که نینتندو از فلان چیز انقدر سود کرده که ضرراین به چشم نمیاد هم خیلی غیر منطقیه. نینتندو یه شرکت. باید هر سه ماه گزارش بده و سودش اعلام کنه. باید پولش بره تو جیب سرمایه دارا و مردم به برندش اعتماد کنند و سهامش رو بخرند. با این وضعیت میلیاردی هم که هم از قبل سود کرده باشه ، به درد نمی خوره. در ضمن نینتندو بخش غیر بازی نداره. وقتی کنسولای بازیش شکست بخورند اوضاع خیلی بی ریخت میشه.

خب دقیقا همین جمله اخرت درسته. با عوض شدن مدیر این وضعیت می تونه بهبود پیدا کنه.
نینتندو سال پیش با wiiu ثابت کرد که در زمینه مارکتینگ خیلی ضعیف هست.
اولین ضعف بزرگ مارکتینگ سر tw101 بود،کلا یک بلایی سر باری اوردن که انگار همچین بازی وجود نداره.اخر هم فروشش افتضاح شد.
سر wwhd هم توی ژاپن نه باندلی عرضه کردن و نه کاهش قیمتی داشت،اخر هم به زور 100 نفر بیشتر نسبت به هفته قبل خریدن wiiu رو
mario 3d world هم خیلی راحت می تونست یک تحول درست و حسابی بده به فروش wiiu که متاسفانه انچنان نبود.
بزرگ تربن اشتباهشون هم برای معرفی و عدم نمایش درست wiiu بود.
وقتی که wiiuمعرفی شد،کنسول رو نشون ندادن و خیلی ها فکر کردن تبلت هست.بازی های درست و حسابی هم خیلی قبل از عرضه نشون ندادن.
همین الانش هم دارن تبلیغاتی رو انجام می دن تا ملت متوجه تفاوت wii و wiiu بشن.از طرف دبگه هم فروشگاه های زیادی هم باز به این قضیه به شیوه های مختلفی گند می زنن.
و رجی هم اعتراف به اشتباهات در این زمینه کرده.
این که wiiu چیز خاصی نداره و قضایای مشابه،به علت این هست که بازی های کمی هستند برای استفاده مناسب گیم پد

اولین ضعف بزرگ مارکتینگ سر tw101 بود،کلا یک بلایی سر باری اوردن که انگار همچین بازی وجود نداره.اخر هم فروشش افتضاح شد.
این ربطی به مارکتینگ نداره. سیاست کلیشون طوری بوده که تبلیغ نکردند. همانطور که نسل پیش هم پلاتنیوم و عناوین انحصاری نینتندوشون رو ذره ای تحویل نگرفتند. این برمیگرده به ساپورت افتضاح Thrid party ها. چیزی که نینتندو سالها داره انجامش میده. من اصلا یادم نیست اینا نسل پیش هیچ کدوم از tp انحصاریشون رو تحویل گرفته باشند.
سر wwhd هم توی ژاپن نه باندلی عرضه کردن و نه کاهش قیمتی داشت،اخر هم به زور 100 نفر بیشتر نسبت به هفته قبل خریدن wiiu رو
mario 3d world هم خیلی راحت می تونست یک تحول درست و حسابی بده به فروش wiiu که متاسفانه انچنان نبود.
بزرگ تربن اشتباهشون هم برای معرفی و عدم نمایش درست wiiu بود.
این چیزایی که شما میگی با اینکه بعضی هاش درسته اما همشون به مارکتینگ مربوط نمیشه. مثلا عدم معرفی و نمایش واقعا ربطی به مارکتینگ نداره. اینکه نینتندو همیشه توی e3 افتضاح به بار میاره و تو CES هم درست و حسابی روی کنسولش مانور نداده واقعا مربوط به بخش مارکتینگ نیست. کاهش قیمت که اصلا اپسلیونی به بخش مارکتینگ نداره و مربوط میشه مستقیما به تیم مدیریت اصلی. باندل هم خب وقتی بازی درست و حسابی نداره با چی باندل کنه ؟
وقتی که wiiuمعرفی شد،کنسول رو نشون ندادن و خیلی ها فکر کردن تبلت هست.بازی های درست و حسابی هم خیلی قبل از عرضه نشون ندادن.
همین الانش هم دارن تبلیغاتی رو انجام می دن تا ملت متوجه تفاوت wii و wiiu بشن.از طرف دبگه هم فروشگاه های زیادی هم باز به این قضیه به شیوه های مختلفی گند می زنن.
و رجی هم اعتراف به اشتباهات در این زمینه کرده.
در مورد E3 که گفتم و در مورد اسم م باید بگم اصلا گذاشتن اسم Wii u غلط بود. مردم فکر می کنند یه نمونه بالا رفته همون wii نه کنسول جدید. همانطور که گفتم این چیزایی که شما میگی درسته منتها 80 درصدش ربطی به بخش مارکتینگ شرکت نداره. مربوط میشه به سیاست های کلی شرکت.
خوب فکر کنم من و شما در تعریف بهبود وضعیت با هم اختلاف نظر داریم بله اگر نینتندو از بازار سخت افزار بیاد بیرون مسلما از نظر اقتصادی وضعش بهبود پیدا میکنه ولی این از نظر من بهبود نیست فکر کنم اینجا نگاه من و شما با هم متفاوته
من نگفتم از بازار سخت افزاری بیاد بیرون. شما گفتی سگا وقتی مدیرش عوض شد ، بی خیال سخت افزار شدند. خب قرار نیست مدیر جدید نیتندو هم دقیقا همون کار رو بکنه. من منظورم اینه که سیاست ها فعلی نینتندو راه به جایی نبرده. شاید مدیر جدید با همین کنسولا و برنامه ریزی بلند مدت بتونه نینتندو رو به شرکت نسل پیش مبدل کنه.

خوب فکر کنم من و شما در تعریف بهبود وضعیت با هم اختلاف نظر داریم بله اگر نینتندو از بازار سخت افزار بیاد بیرون مسلما از نظر اقتصادی وضعش بهبود پیدا میکنه ولی این از نظر من بهبود نیست فکر کنم اینجا نگاه من و شما با هم متفاوته

من خودم امید ندارم ویتا بیشتر از 30 میلیون بفروشه با این وضع .... ولی این هیچ ربطی به اسمارت فون ها نداره .... اگه اسمارت فون ها بخواستن جلوی فروش چیزی رو بگیرن اون 3DS بود ...

تنها دلیل فروش ضعیف این کنسول سیاست های وحشتناک غلط و کمبود بازی های عالی و شناخته شده برای این کنسوله ... هر چی هم براش میاد فقط تو ژاپن عرضه میشه ...

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

پس اینطور که از حرف دوستان بر میاد ... بزرگترین اشتباه نینتندو در این نسل اینتخاب اسم WII U بوده ... البته اسم گذاری محصول خیلی تاثیر گذاره ... همون طور که اوایل سال پیش شایعه بود سونی اسم کنسولش رو قراره عوض کنه و خود من گفتم این یه خودکشیه

- - -ویرایش - - -

والا من خودم یک ساله به امید اومدن متروید نشستم تا خرید یه وی یو رو برام توجیه پذیر کنه دریغ از یه خبر که از متروید بیاد تو آخرین خبرها هم داشتیم که تازه دارن تو سرو کله هم میزنن تا ببینن کدوم استودیو رو برای ساختش در نظر بگیرن:| یعنی این خودش آب سردیه بر تب سوزان من یکی برای تجربه کردن بازی. یعنی اینا چی فکر کردن پیش خودشون؟:-o یعنی جایی غیر از ریترو قراره بازیو بسازه؟:(( انگار سونی بده آنچارتدو Blend بسازه خوب نتیجه میشه آنچارتد ویتا.

خلاصه من فن نینتندو امیدی به موفقیت وی یو ندارم منتظر خبرهای بعدی کنسل شدن بازیای بعدی هم هستم. فقط ایکاش حداقل به اندازه ی گیم کیوب فروش کنه تا نینتندو از بازار سخت افزار بیرون نیاد خیلی حیفه بازار بدون نینتندو صفا نداره

بعید میدونم با عوض شدن کادر مدیریتی اتفاقی بیفته. گند رو قبلا زدن تفاقا مدیر جدید بیاد اوضاع بدتر هم میشه سگا هم دقیقا مدیر جدیدش اومد که دستور خروجشو از بازار سخت افزار داد. وی یو از همون اول هم شکست خورده بود اومدن بازار هارد کور رو هم داشته باشن که نگرفت به هر حال شاید نشه زخم رو کامل درمان کرد ولی شاید بشه حداقل جلوی خون ریزی رو گرفت

چرا حیفه ... ؟؟؟ حیفه هممون بتونیم ماریو گالکسی و زلدا بازی کنیم ... تازه اتفاق فرخونده ای میتونه باشه...

تعویض مدیریت میتونه خیلی خوب و موفق باشه همون طور که نسل قبل کازه هیرایی این مسئولیت رو به نحو احسنت به شکلی انجام داد که به عنوان مدیر عامل کل سونی انتخاب شد ... و این کشتی در حال غرق شدن رو داره با قدرت به حرکت در میاره

این ربطی به مارکتینگ نداره. سیاست کلیشون طوری بوده که تبلیغ نکردند. همانطور که نسل پیش هم پلاتنیوم و عناوین انحصاری نینتندوشون رو ذره ای تحویل نگرفتند. این برمیگرده به ساپورت افتضاح Thrid party ها. چیزی که نینتندو سالها داره انجامش میده. من اصلا یادم نیست اینا نسل پیش هیچ کدوم از tp انحصاریشون رو تحویل گرفته باشند.

این چیزایی که شما میگی با اینکه بعضی هاش درسته اما همشون به مارکتینگ مربوط نمیشه. مثلا عدم معرفی و نمایش واقعا ربطی به مارکتینگ نداره. اینکه نینتندو همیشه توی e3 افتضاح به بار میاره و تو CES هم درست و حسابی روی کنسولش مانور نداده واقعا مربوط به بخش مارکتینگ نیست. کاهش قیمت که اصلا اپسلیونی به بخش مارکتینگ نداره و مربوط میشه مستقیما به تیم مدیریت اصلی. باندل هم خب وقتی بازی درست و حسابی نداره با چی باندل کنه ؟

در مورد E3 که گفتم و در مورد اسم م باید بگم اصلا گذاشتن اسم Wii u غلط بود. مردم فکر می کنند یه نمونه بالا رفته همون wii نه کنسول جدید. همانطور که گفتم این چیزایی که شما میگی درسته منتها 80 درصدش ربطی به بخش مارکتینگ شرکت نداره. مربوط میشه به سیاست های کلی شرکت.

من نگفتم از بازار سخت افزاری بیاد بیرون. شما گفتی سگا وقتی مدیرش عوض شد ، بی خیال سخت افزار شدند. خب قرار نیست مدیر جدید نیتندو هم دقیقا همون کار رو بکنه. من منظورم اینه که سیاست ها فعلی نینتندو راه به جایی نبرده. شاید مدیر جدید با همین کنسولا و برنامه ریزی بلند مدت بتونه نینتندو رو به شرکت نسل پیش مبدل کنه.
حرف شما هم صحیح هست،اما تیم بازاریابی هم یکم باید عملکردش رو بهتر کنه و نذاره که هر سیاست غلط باعث ضربه زدن به بازار نینتندو بشه.

اوضاع بازی های مولتی پلتفورم Wii U در حدی خراب هست که همچین خبرهایی رو شاهد هستیم.
یعنی هنوز حتی اسم بازی بعدی Mercury Steam هم مشخص نیست و معلوم نیست اصلاً بازی در چه مورد هست ، David Cox میاد اعلام میکنه که خبری از نسخه Wii U نخواهد بود !
زمان Gamecube اوضاع اصلاً این طوری نبود و خیلی از بازی های مولتی پلتفورم برای اون کنسول هم می اومدن. ولی الآن دیگه کم کم داره یه جوری میشه که خبر ساخت نسخه Wii U بازی های مولتی پلتفورم یه جور سورپرایز محسوب میشه ! :دی

دلایل مختلفی برای نجات پیدا کردن 3DS وجود داره. مهمترینش اینه که 3DS یه کنسول دستیه. بازار کنسول های دستی نینتندو هم همونطور که خودتون میدونید همیشه خوب بوده. Wii U قضیه ش فرق میکنه. از یه طرفی بازار کنسول های خانگی نینتندو (به جز Wii البته) متزلزل بوده از N64 به بعد. از یه طرف دیگه Wii U مهمترین دلایل موفقیت Wii رو نداره. نه کنترل Gimmicky موفق داره که مثل کنترلر وی انقلابی باشه و نه دیگه مخاطب های کزوال Wii رو داره. در واقع مخاطب های کژوال Wii رفتن سمت اسمارت فون ها و تبلت ها! قیمت ساخت گیم پد هم بیش از حد بالاست که باعث میشه کلا وی یو سود ده نباشه.

شدیدا غافلگیر میشم اگه نینتندو بتونه وی یو رو کاملا نجات بده. شاید یه کاری کنه که وضعیتش از گیم کیوب بهتر بشه و حداقل بتونه مثل گیم کیوب و N64 (در مقیاس کم) سود ده باشه، اما برگردوندن کنسول به زندگی در حدی که بتونه به اندازه Wii موفق بشه یا حداقل با PS4 و X1 رقابت کنه... فکر نمی کنم! بازم میگم اگه این کار رو بکنه شدیدا غافلگیر میشم!

درسته كه كنسولهاي دستي نينتندو هميشه موفق بودن اما توي بازار الان كه تبلتها و اسمارت فون ها دارن كنسولهاي دستي رو به چالش مي كشن برند و سابقه نميتونه به تنهايي كافي باشه به نظر من چيزي كه باعث نجات 3DS شد ساپورت خود نينتندو بود الان توي ليست بازيهاي برتر سال GT اگه نگاه كنين كلي عنوان 3DS هست كه همه ساخت نينتندو هستن (FE:A,LM:DM,X&Y و...) مشكل اصلي 3DS كه فعلاً مشكل Wii U هم هست سياست اشتباه نينتندو (ناشي از غرور بيجاي مديران) توي نحوه ماركتينگ و ساپورت كنسول هست.(استفاده از اسم نامناسب جوري كه خيلي ها فكر كردن Wii U يك كنترل جديد براي Wii هست يا ساپورت ضعيف 3DS در زمان لانچ به خيال فرصت دادن به شركتهاي ترد پارتي كه در نهايت اثر عكس داد و باعث كنسل شدن بعضي از عناوين 3DS شد)

اوضاع بازی های مولتی پلتفورم Wii U در حدی خراب هست که همچین خبرهایی رو شاهد هستیم.
یعنی هنوز حتی اسم بازی بعدی Mercury Steam هم مشخص نیست و معلوم نیست اصلاً بازی در چه مورد هست ، David Cox میاد اعلام میکنه که خبری از نسخه Wii U نخواهد بود !
زمان Gamecube اوضاع اصلاً این طوری نبود و خیلی از بازی های مولتی پلتفورم برای اون کنسول هم می اومدن. ولی الآن دیگه کم کم داره یه جوری میشه که خبر ساخت نسخه Wii U بازی های مولتی پلتفورم یه جور سورپرایز محسوب میشه !
biggrin1.gif

يك دفه ساخت بازي براي U رو حرام اعلام كنن خلاص شيم.:d

آخرین ویرایش:
در كنار اين همه خبر بد،استديويي كه me3 و deus ex رو براي wiiu پورت كرده،از اين ماه قراره پورت يكي از بازي هاي نسل بعد AAA رو براي wiiu شروع كنند,به گفته كارگردان استديو بازي يك بازي هاردكور مثل پورت هاي قبليشون نيست ولي گفتن پروژه هيجان انگيزي هست و كارشون هم بيش از پورت هاي قبلي هست.
يوبي سافت هم برخلاف شايعات گذشته،همچنان از wiiu ساپورت مي كنه.
حالا با توجه به حرف نينتندو بايد منتظر تردپارتي هاي بيشتري نسبت به سال قبل باشيم و از قرار معلوم انگار دارن يك كاري در اين زمينه انجام مي دن.
بازي. cox هم براي ps4 و x1 و pc تاييد شده كه شايد علاوه بر فروش پايين wiiu،نياز به سخت افزار قوي داره.

وقتی سخت افزار ضعیف + یه تبلت غول پیکر رو بجای دسته به مردم بندازی اینطور میشه دیگه.

3DS کنسول شاخیه منم خیلی قبولش دارم اما Wii U ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or