نسخه ی PC عنوان Assassin's Creed: Revelations تاخیر خورد !

• Thread starter Thread starter Saber
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Saber

F.A.M.I.L.Y
Loyal Member
acrec-boys.jpg

عنوان Assassin's Creed: Revelations قرار بود برای PC در تاریخ 15 نوامبر 2011 عرضه شود .
اما امروز طبق گزارش eurogamer نسخه ی PC این عنوان تا 2 December سال 2011 تاخیر خورده است.
نسخه های کنسولی این عنوان طبق تاریخ گذشته یعنی در 15 نوامبر عرضه خواهند شد .فعلا یوبی سافت هیچ دلیلی برای این تاخیر اعلام نکرده است.
در گذشته نسخه های قبلی این عنوان نیز تاخیری چند ماه داشته اند که در ماه مارس عرضه شده اند.

منبع

خب ایشالا یوبی میخواد یه سیر تازه رو شروع کنه و اون( دوستان حلال کنن نفوس بده دیگه)

دوبار خبر اعلام تاخیر هستش 2 دسامبر به فوریه 2012 فک کن

حالا خوب شد خود خبر تاخیر ، به تاخیر نیوفتاد :d

جانم ;;) ؟!!! Brother Hood گند زد به نسخه های قبلی !!! خودت تنهایی به این نتیجه رسیدی یا کسی کمکت کرد :) ؟
من فک میکردم اتزیو نوار بهداشتی میپوشه جیگر :d

کلا نسخه ی دو و سه و این چهارمیش گند زدن به کل هیکل یکش ! یکش این قدر خوب بود که من دلم می خواست معلم کلاسمون رو خفه کنم برم خونه بتمرگم پشت پی سی بازیش کنم :دی

ولی نترس اون ماله چیزاست :دی فکر کنم نوادگان اتزیو چیز می شن اونو نخواهند داشت :دی

من نمیدونم یوبی با این تأخیر زدن ها روش هم میشه فارکرای 3 رو تأخیر بزنه برا PC ؟
چرا نزنه؟! عین باقلوا، یکی از دوستان تو تاپیک تأخیر BATMAN میگفت که خوب شد AC:RE تأخیر نخورد همونجا بهش گفتم صد در صد میخوره شما شک نکن، اینجا هم من به شما قول میدم این بازی هم تأخیر خواهد خورد در بهترین شرایط به مدت یک ماه، حالا ببینید کی گفتم.

خدایا ازت عاجزانه خواهش می کنم، تو رو امام زمان، در این Ubi رو گِل بگیر تا همه PC گیمرها از دستش راحت بشن، اون وقت من هم یه نذری میدم.

خدایا ازت عاجزانه خواهش می کنم، تو رو امام زمان، در این Ubi رو گِل بگیر تا همه PC گیمرها از دستش راحت بشن، اون وقت من هم یه نذری میدم.

مردک زبونتو گاز بگیر با این دعا کردنت:|مگه این وسط فقط شما PC gamer های بدبخت هستید؟:|:دی

Ubi کلا کنسولیزه شده. به ویروس کنسول دچار شده و در عوض عین کنه چسبیده به PC که گند بزنه به این پلتفرم.

وحید دیگه چرند نگو خواهشا:دی حالا دیگه کنسول شد ویروس؟:دی پس تو خودت چرا بازیهاشو میفروشی؟:دی PC که بدرد بازی نمیخوره.باید بذاریش برای اینترنتی،کار گرافیکی،فوتوشاپی چیزی :دی یوبیسافتم دیگه فحش نمیخوره:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or