نسخه ی PC عنوان Assassin's Creed: Revelations تاخیر خورد !

• Thread starter Thread starter Saber
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Saber

F.A.M.I.L.Y
Loyal Member
acrec-boys.jpg

عنوان Assassin's Creed: Revelations قرار بود برای PC در تاریخ 15 نوامبر 2011 عرضه شود .
اما امروز طبق گزارش eurogamer نسخه ی PC این عنوان تا 2 December سال 2011 تاخیر خورده است.
نسخه های کنسولی این عنوان طبق تاریخ گذشته یعنی در 15 نوامبر عرضه خواهند شد .فعلا یوبی سافت هیچ دلیلی برای این تاخیر اعلام نکرده است.
در گذشته نسخه های قبلی این عنوان نیز تاخیری چند ماه داشته اند که در ماه مارس عرضه شده اند.

منبع

منم یه همچین پیش بینی ای میکردم که بازی تاخیر بخوره ولی خوب به قول دوستان بازم جای شکرش باقیه که زیاد تاخیر نخورده. ما که این بازی رو دوست داریم حاظریم واسش هر چقدر هم شده صبر کنیم ولی گند نخوره به بازی. ( البته تا حالا نخورده ولی نمیدونم چرا زیاد به این نسخه خوش بین نیستم البته فقط از بابت روایت داستانیش. انشال... که عالیه:d)

بنظرتون چیکار کنم
1.کلمو برنم تو دیوار
2.کله ی یوبی رو بزنم تو دیوار
3.فحش بدم
4.اینقدر اسپم ندم

اگه ازت این کار برمیاد کلشو بزن تو دیوار
*نه زورم نمی رسه ولی خوب بلدم فحش بدم*

*
اشغال:d

آخرین ویرایش:
الان باید چی بگیم ؟

ای وای چه بد شد ؟

آخ خدایا باورم نمیشه ؟

ای یوبیه نامرد ؟

فقط من یک کلام باید سوال کنم از مدیر محترم که به روح اعتقاد دارند یا نه ؟

حالا به فارکرای 3 که می رسه تأخیر نمی زنه که بگه به فکر شما PC Gamer ها هم هستیم ، اما از اونجا که AC وقتی رو کنسول عرضه میشه 1 هفته بعدش DLC هاش میان ، ممکنه نسخه PC با DLC ها باشه ؛ تنها دلیل معقول برای تأخیر :| اما نیست احتمالا .

بابا شما پی سی بازا خیلی قدر نشناسید
اینکه میزان پایرسی تو PC فوقالعاده بالاست دیگه از Fact ـم گذشته سازنده میلیونی خرج میکنه سود بالا هم میخواد وقتی PC لطمه میزنه مگه مرض داره؟؟؟
حالا لول ترش اینجاست که چه یکسال تاخیر بوخوره چه 1 ماه چه یه هفته چه 1 روز باز همینارو میگید
بخدا 2-3 هفته در مقابل 5-6 ماه چشم سوسگم نیست چه برسه گاو

اینکه میزان پایرسی تو PC فوقالعاده بالاست دیگه از Fact ـم گذشته سازنده میلیونی خرج میکنه سود بالا هم میخواد وقتی PC لطمه میزنه مگه مرض داره؟؟؟
حالا لول ترش اینجاست که چه یکسال تاخیر بوخوره چه 1 ماه چه یه هفته چه 1 روز باز همینارو میگید

چه ربطی داره ؟
اتفاقا اگه یک شرکتی به شعور PC بازها احترام بذاره ، خیلی ها ازش حمایت میکنن
یکیش خوده من ، تا حالا چند بازی رو که سرورهای قدرتمند واسه مولتی ، گرافیکی در حد PC رو داشتند رو اوریجینال تهیه کردم یا حداقل Key براشون خریدم.

ولی این اساسینز و کلا محصولات یوبی رو عمرا سمت اورجینالش برم ! یجورایی انگار منت میذاره واسه PC بازی میده بیرون !

مهراد اگه هنوزم وضع پایرسی PC خراب بود مطمئن باش دایس نمی اومد رو BF3 برای PC ـیش اونقد مایه بزاره ، این دایس همون دایس قبلیه که Bad Company 1 رو فقط برا کنسولا داد بیرون ؛ بازاریابی می کنن شهر هرت نیستش که یهو تصمیم بگیرن بگن " بچه ها بیاین یه حالی به PC Gamer ها بدیم "
می بینی وضع پایرسی خیلی بهتره ، یوبی فک می کنه هر چی کردذ تو حلق PC Gamer Iا باید بخرن ، AC2 پورت خوبی بود اما AC : BH آشغال پر باگ ! SC : C هم آشغال ، خو ارزش بزار به جمعیت تا بهت ارزش بزارن .

ببینید الان اکثر کمپانی ها با تاخیر برای پی سی ریلیز میکنند بعضی از شرکت ها هم کلا PC رو بوسیدن گذاشتن کنار حالا این دوتا دلیل داره
یا مرض دارن که از سود پی سی بگذرن و پی سی باز هارو هم عصبی کنند تا اکثرشون بیخیال اورج بشند
یا از PC بخاطر اینکه پایرت خورش بسیار بسیار بسیار مَلَسه میترسن که به سود لطمه بزنه
اگر میبینی BF3 داره روی PC خوب میفروشه بخاطر مولتی پلیرشه و گرافیکش و اختلاف زیاد با کنسول هاست حالا کسی هست که بخاطر سینگلش پول اورج بده؟ ولی بازی هایی مثله AC یا بتمن که روی سینگل پلیر میچرخه ایا خودت فرهود یا محمد میرین 60 تومن نه 20 تومن پول CD Key بدین؟ یا 2 تومن میدید از اورجینالم بیشترت بهتون میچسبه! من همچین کاری میکنم چون تو ذات ادمیه که همیشه راه اسون ترو انتخاب میکنه
پایرسی تو PC از اب خوردن ساده تره نت فرنگ که مثله نت ایران فندقی نیست تو چند ساعت بازی رو دانلود میکنن کرکشم نصب میکنن میشینه با خیال راحت بازی میکنه یعنی مفت درمیاد براش
ها فرهود بدمیگم؟ بد میگم بگو بد میگی
چه رحمتی به Ubisoft؟
مگه SC Conviction یادت رفته؟ یه آشغال به تمام معنا بود که از اول New Game تا End آخر بازی صدتا باگ داشت.
AC هم که دیگه قربونش برم، شماره 2 که اصلا در حد نسخه های کنسولی نبود. From Dust که هم مشخص شد، بازی مناسب کنسول ها شده بوده نه PC و ... .
این کار Ubi خوب هست یا نه؟
البته کانویکشن رو چون رو 360 زدم نمیدونم ولی AC ها انصافا خیلی پر باگ نبودن من هر سه AC که اومده هم رو PC زدم هم 360 تازه برادرهود رو روی PS3 هم بازی کردم PC خیلی نصبت به کنسول ها فرقی نداشت تازه dlc هایی که کنسول دارا باید براش پول بدند مفت میومد برای پی سی

آخرین ویرایش:
دقیقا همون کاری که Rockstar انجام میده. ولی باز صد رحمت به Ubisoft ...
چه رحمتی به Ubisoft؟
مگه SC Conviction یادت رفته؟ یه آشغال به تمام معنا بود که از اول New Game تا End آخر بازی صدتا باگ داشت.
AC هم که دیگه قربونش برم، شماره 2 که اصلا در حد نسخه های کنسولی نبود. From Dust که هم مشخص شد، بازی مناسب کنسول ها شده بوده نه PC و ... .
این کار Ubi خوب هست یا نه؟

ببینید الان اکثر کمپانی ها با تاخیر برای پی سی ریلیز میکنند بعضی از شرکت ها هم کلا PC رو بوسیدن گذاشتن کنار حالا این دوتا دلیل داره
یا مرض دارن که از سود پی سی بگذرن و پی سی باز هارو هم عصبی کنند تا اکثرشون بیخیال اورج بشند
یا از PC بخاطر اینکه پایرت خورش بسیار بسیار بسیار مَلَسه میترسن که به سود لطمه بزنه
اگر میبینی BF3 داره روی PC خوب میفروشه بخاطر مولتی پلیرشه و گرافیکش و اختلاف زیاد با کنسول هاست حالا کسی هست که بخاطر سینگلش پول اورج بده؟ ولی بازی هایی مثله AC یا بتمن که روی سینگل پلیر میچرخه ایا خودت فرهود یا محمد میرین 60 تومن نه 20 تومن پول CD Key بدین؟ یا 2 تومن میدید از اورجینالم بیشترت بهتون میچسبه! من همچین کاری میکنم چون تو ذات ادمیه که همیشه راه اسون ترو انتخاب میکنه
پایرسی تو PC از اب خوردن ساده تره نت فرنگ که مثله نت ایران فندقی نیست تو چند ساعت بازی رو دانلود میکنن کرکشم نصب میکنن میشینه با خیال راحت بازی میکنه یعنی مفت درمیاد براش
ها فرهود بدمیگم؟ بد میگم بگو بد میگی
مگه 360 نیست ؟! راستشو بگم من اگه بخوام هر بازی ـی میخوام اوریج بخرم راحت پول کم میارم ، هیچ ساپورت درست درمونی هم باری ایرانیها وجود نداره ! من C2 رو اوریج گرفتم رفتم یه دست مولتی پلیر زدم سروراش فیل تر شد ، تو همین ایران 360 رو هم اکثرا کپی بازی می کنن پس جامعه آماری کلن ایران نباشه بهتره .
Deus Ex هم بخاطر مولتیشه ؟! رو PC اینطور که تو neogaf می گن خیلی خوب فروخته ! حالا Deus Ex که یه برگشت سری بوئد بعد 7 سال رو داری با AC مقایسه می کنی ؟! AC 4 ساله داره میاد و اگه پرت خوبی شه و یوبی آشغال فروشی نکنه خوب رو PC می فروشه .
چرا رو PC مثلا Valve انقد خدا می فروشه ؟! Portal چی ؟! شرکت هایی که بها میدن به PC gamer ها سودشون رو هم می کنن ، BF بخاطر مولتیشه ، اما BF2 هم خوب فروخت !

یه زمانی پایرسی خیلی بیشتر از حالا بود اما الان خیلی کمتر شده ( بازم زیاد هست اما قبلا خیلی بیشتر بوده ) ، شرکتا آشغال فروشی می کنن تازگیا توقع دارن فروش هم کنن ، تو خودت وقتی احساس کنی یه شرکت داره سرت کلاه میزاره مثلا میری شیرکاکائو میخری بعد یه مدت کاکائوش کم شه چون گرون شده ترجیح میدی ازش نخری درست نمی گم ؟! وضعیت PC Gamin هم همینه ، باید درک شه نه دور ریخته شه .

خیر سرشون یه دفعه هم اومده بودن نسخه ی پی سی رو همزمان با کنسول بدن که اونم تاخیر خورد.
اشکال نداره یوبی همین یه بازی درست حسابی رو داره...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or