نسخه ده سالگی Elder Scroll:Skyrim معرفی شد

rahyarpaul

Gold User
بازی اسکایریم، نسخه سالگرد ده سالگی دریافت خواهد کرد و قرار است در 11 نوامبر 2021 عرضه شود. نسخه اصلی بازی در 11 نوامبر سال 2011 عرضه شد.
قرار است در این نسخه تمام dlc ها به همراه بازی عرضه شود و همچنین بیش از 500 ماد ساخته شده در creation club که شامل مراحل، سیاهچاله، سلاحها و ... میشوند نیز، به بازی اضافه شده است.

2021-08-20_2-07-34.jpg

نسخه enhance edition که شامل ارتقای بصری و قابلیتهایی مانند ماهیگیری میشود بصورت آپگرید رایگان در دسترس دارندگان نسخه special edition و کاربران ایکس باکس گیم پس قرار میگیرد و برای کنسولهای نسل هشتم و نهم سونی و ماکروسافت و pc عرضه میشود. افرادی که علاقمند به دریافت محتویات creation club هستند، باید هزینه جداگانه بپردازند.
البته در بلاگ پلی استیشن عنوان شده است که
The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition releases November 11, 2021 for PlayStation 4 consoles with backwards compatibility on PlayStation 5 systems

آخرین ویرایش:
2021-08-20_2-20-05.jpg

البته این خبر یه تلخی هم همراهش داره. دو بازی نسل هفت دارن 11 نوامبر برا نسل نهم میان.
فکر میکنم این دوبازی رکورد زدن که برا سه نسل متوالی، ریلیز دوباره شدن.

2021-08-20_2-25-28.jpg

همینطور الدر اسکایریم توانست از رزیدنت 4 که برا 11 پلتفرم عرضه شد پیشی بگیره و برا 12 پلتفرم عرضه بشه.

جالبه که من تا الان این بازی رو بیشتر از چند ساعت بازی نکردم و هر بار به یه دلیلی نتوتنستم بازی رو کامل کنم ، شاید نسل نهم قسمت شد بازی رو تکمیل کنم :D
بهت تبریک میگم :D(به امید اینکه نسل 9 بیشتر از چند ساعت بازی کنی و اون حس ناب غرق شدن در اسکایریم رو تجربه کنی :D)

من با اینکه همچنان مثل بمب ازش لذت میبرم(هر چند سال دلم به شدت برای یک سری بازی مثل اسکایریم تنگ میشه و وقتی دوباره میرم سراغشون انگار اولین باره تجربه میکنم)...
اما حقیقتا گاهی اوقات اولین بار یک چیز دیگست و کامل تکرار نمیشه... :D خوش بحالت که این فرصت رو داری :D

یکی از شاهکارهای تکرار نشدنی دنیای گیم. واقعا باورم نمیشه ۱۰ سال از عرضه ش میگذره. هنوزم‌ از نظر من زیباترین موسیقی های تاریخ بازی هارو داشت. من‌ اسکایریم رو بازی نکردم، زندگی کردم. واقعا شاهکار بی همتای بوده هست و خواهد بود.

در مورد این خبر یه صحبتی شده. اولا این خبرو بلافاصله بعد معرفی از توییتر گذاشتم و آپدیت خبری نگرفته بود و الان آپدیتشو میزارم کسی ناراحت نشه. که گول نخورن

Finally, we have some exciting announcements for the game itself. Current and future owners of The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition on any platform including Xbox Game Pass Subscribers will receive access to three free pieces of Creation Club content: Fishing, Survival Mode and even new quests with Saints and Seducers. Additionally, Skyrim Special Edition owners on PlayStation 5 and Xbox Series X | S, as well as Xbox Game Pass subscribers on Xbox Series X|S will receive a free upgrade to an enhanced version on November 11 for their respective PlayStation 5 and Xbox Series X | S systems!

نسخه enhance بازی رایگان هست که شامل آپدیت بصری و ماهیگیری و سایر موارده

Skyrim:Creation Club - The Unofficial Elder Scrolls Pages (UESP)

این بخش هزینه داره.creation club مودهای شخصیه و باید بتسدا اونها رو راضی کرده باشه و احتمالا هزینه کرده تا تونسته مجوز استفاده رو بگیره.
لطفا ناظمین عنوان خبرو تغییر بدن که نسخه enhanced رایگانه.

آخرین ویرایش:
نگران نباشید سال دیگه از نسخه ی elder scroll's skyrim something something edition رونمایی میکنن :D
اگه چندسال پیش بهم میگفتن که یک روزی امثال bethesda و راکستار یه گیم ۱۰ ۱۱ ساله رو برای بار چندم بدون هیچ تغییر بخصوصی عرضه میکنه باور نمیکردم ولی با این حساب دیگه هیچ چیزی سوپرایزم نمیکنه:)

به TES 6 هم امیدی ندارم چون هایپ پشت اش زیاده و اعتمادم به تیم سازنده اش کم. مطمئنم که دوباره از همون انجین تاریخ مصرف گذشته ای که در همه ی عناوین بتسدا استفاده شده ، به کار برده میشه و writing و پلات بازی هم مثل اسکایریم به شدت lame و ضعیف درمیاد.

• Like
Reactions: Sega_genesis
نسخه skyrim anniversay 50 دلار خواهد بود ولی برای کسانی که skyrim special edition را دارند هزینه این نسخه 20 دلار خواهد بود.
نیاز به ذکر این نکته نیست که نسخه enhanced edition برای دارندگان نسخ قبلی رایگان خواهد بود
عجب جوکی :)) مودایی که هیچکی تو کریشن کلاب بهشون محل نمیزاره ( جز survival ) جمع کردن چسبوندن به بازی بفرما 50 دلار :)):))
اگه کسی 3 4 تا مود نصب کرده باشه میفهمه این حرکت چه دزدی بزرگ و سخیفیه

عجب جوکی :)) مودایی که هیچکی تو کریشن کلاب بهشون محل نمیزاره ( جز survival ) جمع کردن چسبوندن به بازی بفرما 50 دلار :)):))
اگه کسی 3 4 تا مود نصب کرده باشه میفهمه این حرکت چه دزدی بزرگ و سخیفیه
مگه اجباریه خرید مودش، که دزدیه؟
خبر رو میخوندی، میدیدی که مودها جدا هستن و بخش آپگرید نسل بعدی هم جدا و رایگان. مودهای رایگان هم در قابل enhance edition مجانی عرضه شده.

View attachment 221118

البته این خبر یه تلخی هم همراهش داره. دو بازی نسل هفت دارن 11 نوامبر برا نسل نهم میان.
فکر میکنم این دوبازی رکورد زدن که برا سه نسل متوالی، ریلیز دوباره شدن.

View attachment 221119

همینطور الدر اسکایریم توانست از رزیدنت 4 که برا 11 پلتفرم عرضه شد پیشی بگیره و برا 12 پلتفرم عرضه بشه.

خودم gta نسخه 5 روی ps3 دارم عالیه 😍
اما دیگه نباید رس به بازی کشید که هم نسل 7 باید ، هم نسل 8 ، هم نسل 9 😁😄

گند زدن به بازی رفت با این دستکاری هاشون !
دوستان به هیچ عنوان به نسخه ی 1.20‌ آپدیت نکنید ! سیوهاتون اجرا نمی‌شه و بازی از کار می‌افته
تو ps4 هم که نمیشه به اون بخش کلاب و مادها وارد شد بخاطر ip ایران
کلی تلاش کردم قند شکن رو با لن بفرستم تو ps4 نشد، قبلن انجام داده بودم و می‌شد ولی نمی‌دونم این بار چرا اینطور شد
آقا من اصلن ماد و محتویات اضافه نخواستم
همون بازی اصلی رو بهم برگردونید
Sent from my iPad using Tapatalk Pro

آخرین ویرایش:
گند زدن به بازی رفت با این دستکاری هاشون !
دوستان به هیچ عنوان به نسخه ی 1.20‌ آپدیت نکنید ! سیوهاتون اجرا نمی‌شه و بازی از کار می‌افته
تو ps4 هم که نمیشه به اون بخش کلاب و مادها وارد شد بخاطر ip ایران
کلی تلاش کردم قند شکن رو با لن بفرستم تو ps4 نشد، قبلن انجام داده بودم و می‌شد ولی نمی‌دونم این بار چرا اینطور شد
آقا من اصلن ماد و محتویات اضافه نخواستم
همون بازی اصلی رو بهم برگردونید
مثل اینکه این مشکل فقط برای PS4 پیش میاد و روی PS5 این مشکل نداره.
یکجا دیدم گفته بود اگه پلاس داری روی PS4 از سیو بکاپ روی cloud بگیر، بازیو پاک کن ، از اول نصب کن و سیو قبلی لود کنی مشکل حل میشه.
اگه عجله داری بد نیست اینو امتحان کنی تا آپدیتی چیزی بدن.

• Like
Reactions: Dead2021
مثل اینکه این مشکل فقط برای PS4 پیش میاد و روی PS5 این مشکل نداره.
یکجا دیدم گفته بود اگه پلاس داری روی PS4 از سیو بکاپ روی cloud بگیر، بازیو پاک کن ، از اول نصب کن و سیو قبلی لود کنی مشکل حل میشه.
اگه عجله داری بد نیست اینو امتحان کنی تا آپدیتی چیزی بدن.

سلام، من به پشتیبانی شون پیام دادم و اونا هم همین رو گفتن (بعد پاک کردن مادها اگه درست نشد، که من هم هیچ مادی نصب نکرده بودم تا حالا) همین ماه سیو dlc مافیا 2 (joe adventures ) برام به مشکل خورد و کرش می‌شد، سرچ کردم همین پیشنهاد نصب دوباره ی دیتا رو داده بودن، من هم انجام دادم ولی درست نشد، سر همین موضوع امیدی هم ندارم این راه حل جواب بده (بیشتر سرکاریه در واقع) من نمی‌دونم از جون بازی ده سال پیش چی میخوان دیگه ! میان ابرو رو درست کنن می‌زنن چشم رو کور می‌کنن، بابا بی‌خیال این بازی بشید دیگه، یا نسخه ی جدید بسازید یا اگه هم نمی‌سازید برای چی همین رو هم خراب می‌کنید !
پ‌ن:من تو یوتوب دیدم که گویا نسخه ی pc هم مشکل داشته با این آپدیت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or