نسخه ده سالگی Elder Scroll:Skyrim معرفی شد

rahyarpaul

کاربر سایت
بازی اسکایریم، نسخه سالگرد ده سالگی دریافت خواهد کرد و قرار است در 11 نوامبر 2021 عرضه شود. نسخه اصلی بازی در 11 نوامبر سال 2011 عرضه شد.
قرار است در این نسخه تمام dlc ها به همراه بازی عرضه شود و همچنین بیش از 500 ماد ساخته شده در creation club که شامل مراحل، سیاهچاله، سلاحها و ... میشوند نیز، به بازی اضافه شده است.

2021-08-20_2-07-34.jpg

نسخه enhance edition که شامل ارتقای بصری و قابلیتهایی مانند ماهیگیری میشود بصورت آپگرید رایگان در دسترس دارندگان نسخه special edition و کاربران ایکس باکس گیم پس قرار میگیرد و برای کنسولهای نسل هشتم و نهم سونی و ماکروسافت و pc عرضه میشود. افرادی که علاقمند به دریافت محتویات creation club هستند، باید هزینه جداگانه بپردازند.
البته در بلاگ پلی استیشن عنوان شده است که
The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition releases November 11, 2021 for PlayStation 4 consoles with backwards compatibility on PlayStation 5 systems

آخرین ویرایش:
سلام، من به پشتیبانی شون پیام دادم و اونا هم همین رو گفتن (بعد پاک کردن مادها اگه درست نشد، که من هم هیچ مادی نصب نکرده بودم تا حالا) همین ماه سیو dlc مافیا 2 (joe adventures ) برام به مشکل خورد و کرش می‌شد، سرچ کردم همین پیشنهاد نصب دوباره ی دیتا رو داده بودن، من هم انجام دادم ولی درست نشد، سر همین موضوع امیدی هم ندارم این راه حل جواب بده (بیشتر سرکاریه در واقع) من نمی‌دونم از جون بازی ده سال پیش چی میخوان دیگه ! میان ابرو رو درست کنن می‌زنن چشم رو کور می‌کنن، بابا بی‌خیال این بازی بشید دیگه، یا نسخه ی جدید بسازید یا اگه هم نمی‌سازید برای چی همین رو هم خراب می‌کنید !
پ‌ن:من تو یوتوب دیدم که گویا نسخه ی pc هم مشکل داشته با این آپدیت

Sent from my iPad using Tapatalk Pro
خب اگه اینطور هست و روی پلتفرم های دیگه هم این مشکل دیده شده، میشه انتظار داشت که تو اولویت قرار بگیره و زودتر فیکسش کنن.

خب اگه اینطور هست و روی پلتفرم های دیگه هم این مشکل دیده شده، و.

مشکل حتی اگه فقط روی یک سری خاص از ps4 ها هم بود، باز فاجعه ی بزرگی بود ! (با توجه به گستردگی کاربران) و باید زودتر درست کنن، داریم از اسکای ریم حرف می‌زنیم، نه مثلن کمپین 5 ساعته ی cod که حالا خراب هم شد بزنی از اول ، انگار نه انگار
طرف تو یوتوب گذاشته بود. سیو لول بالای سیصدش اجرا نمی‌شد !
خطر سکته ی قلبی وجود داره در همچین شرایطی!

• Like
Reactions: m.d.makan
همون طور که از ابتدا هم معلوم بود، نصب دوباره هیچ کمکی نکرد و الکی 36 گیگ دانلود کردم، و این بار یه پیغام اضافه فقط نشون میده
ازش عکس گرفتم و براشون ایمیل کردم، حالا نمی‌دونم درستش می‌کنن یا نه من که بعید می‌دونم، و از طرفی با وجود اینکه اسکای ریم رو خیلی دوست دارم، اصلن حوصله ی از ابتدا رفتن رو ندارم (چیزی که واقعن حق من نیست که نسخه ی اورجینال بازی رو خریدم) ، درست نشه با تمام عشق و علاقه ام مجبورم پاکش کنم که حداقل فضای بیهوده اشغال نکنه
3eae309d579589a6a246d5c541573a92.jpg

• Like
Reactions: m.a.t and m.d.makan
همون طور که از ابتدا هم معلوم بود، نصب دوباره هیچ کمکی نکرد و الکی 36 گیگ دانلود کردم، و این بار یه پیغام اضافه فقط نشون میده
ازش عکس گرفتم و براشون ایمیل کردم، حالا نمی‌دونم درستش می‌کنن یا نه من که بعید می‌دونم، و از طرفی با وجود اینکه اسکای ریم رو خیلی دوست دارم، اصلن حوصله ی از ابتدا رفتن رو ندارم (چیزی که واقعن حق من نیست که نسخه ی اورجینال بازی رو خریدم) ، درست نشه با تمام عشق و علاقه ام مجبورم پاکش کنم که حداقل فضای بیهوده اشغال نکنه
میدونم واقعا خیلی خیلی رو مخه.
من خودم فکر میکنم اگه سیو اسکایریمم بپره واقعا افسردگی میگیرم (که رو دراپ باکس، وان درایو و یکی 2جای دیگه بکاپ گرفتم).
========
ماشالله چقدر هم این دفعه بد دسته گلی به آب دادن، کل نت پر شده از یوزرهایی که همین مشکل تو رو دارن.
یاد اوایل انتشار روی PS3 افتادم که بعد یک آپدیت که قرار بود مشکلات نسخه PS3 حل کنه، سیوهای پلیرها پریده بود، یکی یکی سیوهاشون میفرستادن برای بتسدا و اونها براشون ریکاوری میکردن.
اگه با آپدیتی که میدن حل نشه فکر کنم دوباره تاریخ تکرار بشه.

• Like
Reactions: Dead2021
میدونم واقعا خیلی خیلی رو مخه.
من خودم فکر میکنم اگه سیو اسکایریمم بپره واقعا افسردگی میگیرم (که رو دراپ باکس، وان درایو و یکی 2جای دیگه بکاپ گرفتم).
========
.

صد جا هم بکاپ بگیری یا گرفته باشی از قبل، مشکل حل نمی‌شه !
چون اصلن قرار نیست سیو شما اجرا بشه !!!

تاپیک راهنمایی مراحل بازی یکی از بهترین تاپیک های انجمنه. از حیث کامیونیتی هم یکی از بهترین کامیونیتی ها رو داره بازی توی دنیا.

علاوه بر این کلا دوبخش داره بازی. یه بار شما بازی میکنی و خود بازی رو میری جلو که ۴۰۰ ساعت ناقابل وقت میخواد‌. یه بارم ماد میریزی اونوقت دیگه مراحل جلو نمیره. تا ابد میشینی و از مادها لذت میبری.

یه سری ماد هم هست برای این بازی معروفند. نمیتونم اسم بیارم چون احتمالا پست پاک بشه خودمم بن شم ولی اونا رو که میریزی بهتر با انسان آشنا میشی.

خود بازی هم بینظیره. میزاره شما رو وسط دنیا. کلا فوکوس بازی رو شماست و همه NPC ها بهت توجه دارند. خیلی حس یونیکی داره. هم منتظرن نجاتشون بدی. بعد که میری خونه هاشون یه چیزی برمیداری چه هیاهویی که به راه نمیدازن. بابا ناسلامتی از نابودی توسط دراگون ها نجاتتون دادم. حالا یه تیکه نون برداشتیم از روی میز باید اینطوری کنی. :D

من میترسم دوباره برم سراغش. اونوقت باید همه کوچه هارو سر بزنم و خاطراتو زنده کنم.

دو دیدگاه متفاوت از یک شخص درباره الدر و gta v:
الدر تا سه نسل بعد حق داره بیاد ولی واسه gta اب قطعه
حالا درسته هر دوتاشون شورشو دراوردن و هشت ده سالیه که نسخه جدید نمیدن ولی تفاوت قائل شدن بین این دوتا که یکیشون ۲۰۰ ساعت گیم پلی آنلاین آپدیت داده و اون یکی منتظره فناش ماد بزنن و اپدیت تخریبی داده کار جالبی نیس بنظرم

• Like
صد جا هم بکاپ بگیری یا گرفته باشی از قبل، مشکل حل نمی‌شه !
چون اصلن قرار نیست سیو شما اجرا بشه !!!
خداروشکر PC از این بازیها کمتر داره.
خلاصه خواستم بگم درکت میکنم، واقعا ناراحت کنندست.
بتسدا سابقه همچین کاری بارها داره، کاری نمیشه کرد جز صبر.
دو دیدگاه متفاوت از یک شخص درباره الدر و gta v:
الدر تا سه نسل بعد حق داره بیاد ولی واسه gta اب قطعه
حالا درسته هر دوتاشون شورشو دراوردن و هشت ده سالیه که نسخه جدید نمیدن ولی تفاوت قائل شدن بین این دوتا که یکیشون ۲۰۰ ساعت گیم پلی آنلاین آپدیت داده و اون یکی منتظره فناش ماد بزنن و اپدیت تخریبی داده کار جالبی نیس بنظرم
البته واقعا بین 2بازی یک دنیا فاصلست، مادهای سینگل پلیر TES V خودش با AAAهای روز رقابت میکنه، نمونش Enderal یا The Forgotten City و...
از طرفی بتسدا برخلاف راکستار با کمیونیتی PC یا مودساز دشمنی نداره و نه تنها دست اونها رو تو مودینگ باز گذاشت ، این بخش بقدری بزرگ شد که حتی خودش مودینگ به کنسولها هم آورد.
اینهم در نظر بگیر که بتسدا برای نسخه های مختلف روی PC به هیچ عنوان از شما پول نمیگیره و نگرفته، در مورد کنسولها هم شما اگه بازیو تو نسل 8 خریده باشی نسل 9 برات رایگان در میاد.

ولی درست میگی اونی که بخاطر منتشر نشدن نسخه بعدی GTA به راکستار گیر میده، واقعا فن نیست.
من فکر نمی کنم از فن های GTA کسی همچین حسی داشته باشه، اونی که میگه من فنم و به علت بالا از راکستار ناراحتم که فن نیست.
پلیرها بیشتر از ریمستر داغونی که از 3گانه منتشر کردن ناراحتن، که واقعا هم حق دارن.
یکی از ضعیف ترین ریمسترهای این چندسال بود.

نمونش همین دوستمون که سیوش پریده، بتسدا یک بار دیگه خرابکاری کرده، ایشون بازی دوست داره و پاش وقت گذاشته ولی دلیل نمیشه وقتی یک کمپانی حرکت اشتباهی میکنه چشم هاش ببنده و ازش کورکورانه طرفداری کنه.
حالا اینجا میخواد راکستار باشه چه بتسدا یا سونی/مایکرو.

• Like
بتسدا با این افتضاحی که به بار آورده ، کلی از گیمرها رو عصبانی کرده
و گفته حالا هفته ی آینده منتظر پچ بعدی باشید، در صورتی که همچین فاجعه هایی رو باید براش یه روزه آپدیت بدن
a3eb28d80a3fcc380aa65af4790a5fae.png

• Like
Reactions: m.a.t
بالأخره آپدیت 1.21 اومد، حجمش برای ps4 حدود 2.4 گیگ هست، البته اگه روی ورژن 1.20 باشید، الآن که داشتم تست می‌کردم، کلی اضطراب گرفته بودم سیوم با مؤفقیت لود بشه
اصلن فکرش رو نمی‌کردم یه روز برای سیو اسکای ریم (اونم نسخه ی اورجینال کنسولی، بدون هیچ مادی) همچین استرسی بگیرم.
بنظرتون این درسته که آپدیت های بعدی رو دیگه نصب نکنم ؟ به این بتسدا اعتمادی نیست.

• Like
Reactions: m.d.makan
بالأخره آپدیت 1.21 اومد، حجمش برای ps4 حدود 2.4 گیگ هست، البته اگه روی ورژن 1.20 باشید، الآن که داشتم تست می‌کردم، کلی اضطراب گرفته بودم سیوم با مؤفقیت لود بشه
اصلن فکرش رو نمی‌کردم یه روز برای سیو اسکای ریم (اونم نسخه ی اورجینال کنسولی، بدون هیچ مادی) همچین استرسی بگیرم.
بنظرتون این درسته که آپدیت های بعدی رو دیگه نصب نکنم ؟ به این بتسدا اعتمادی نیست.

سیوت درست شد حالا ؟

بنظرتون این درسته که آپدیت های بعدی رو دیگه نصب نکنم ؟ به این بتسدا اعتمادی نیست
نه بابا نصب کن بره،. اینها تو اوج افتضاحشون سیوهای نسخه ps3 از پلیرها میگرفتن و براشون ریکاوری میکردن.
از این به بعد که فقط پچ و آپدیت هست، دیگه از این تغییرات بزرگ نداریم.

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or