نسخه ده سالگی Elder Scroll:Skyrim معرفی شد

rahyarpaul

Gold User
بازی اسکایریم، نسخه سالگرد ده سالگی دریافت خواهد کرد و قرار است در 11 نوامبر 2021 عرضه شود. نسخه اصلی بازی در 11 نوامبر سال 2011 عرضه شد.
قرار است در این نسخه تمام dlc ها به همراه بازی عرضه شود و همچنین بیش از 500 ماد ساخته شده در creation club که شامل مراحل، سیاهچاله، سلاحها و ... میشوند نیز، به بازی اضافه شده است.

2021-08-20_2-07-34.jpg

نسخه enhance edition که شامل ارتقای بصری و قابلیتهایی مانند ماهیگیری میشود بصورت آپگرید رایگان در دسترس دارندگان نسخه special edition و کاربران ایکس باکس گیم پس قرار میگیرد و برای کنسولهای نسل هشتم و نهم سونی و ماکروسافت و pc عرضه میشود. افرادی که علاقمند به دریافت محتویات creation club هستند، باید هزینه جداگانه بپردازند.
البته در بلاگ پلی استیشن عنوان شده است که
The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition releases November 11, 2021 for PlayStation 4 consoles with backwards compatibility on PlayStation 5 systems

آخرین ویرایش:
مشکلی نیست از اول شروع میکردی

می‌دونی ، اگه مثلن بازی من کرکی بود، و با مادهای غیر رسمی که خودم می‌ریختم و سیوهام نابود می‌شد ، باز قابل قبول و قابل تحمل بود که از اول برم.(همون طور که روی ps4 از اول شروع کردم)
اما وقتی بازی که اورجینال روی کنسول خریدی، حتی هیچ مادی که خودشون امکان نصبش رو گذاشتن، رو هم نریختی،به مناسبت 10 سالگی بازی آپدیت می‌دن و از کار می‌اندازنش، هیچ جوره قابل چشم پوشی نیست، برام عجیبه که یعنی اینا یه ps4 با سیو ورژن های قبلی نداشتن که امتحان کنن این آپدیت 1.20 از کار می‌اندازتش و قبل انتشار فیکس کنن،
یا عجله برای انتشار حتمی در 11 نوامبر این اتفاق رو ایجاد کرد.

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or