نسخه جدید انجمن های سایت

یسری تغییرات داده شده در زیر می نویسم:
  • ستاره اعتبار ها و همچنین رنگ پس زمینه اعتبار تغییر کرده.
  • خط امضا ها در هر دو قالب مقداری واضح تر شده است.
  • در قالب سفید رنگ پس زمینه پست ها به همان خاکستری قالب قدیمی تغییر کرد. همچنین رنگ بعضی از قسمت ها مثل اطلاعات کلی انجمن نیز کمی تیره تر شده است.
  • رنگ فونت پست ها در قالب مشکلی به منظور وضح بیشتر کمی روشن تر شده است.
  • یه امکان جدید اضافه شده که دوستات می توانند مشخص کنند که صفحات پروفایل کاربران رو با 2 ستون ببینند یا 1 ستون. دوستانی که رزولوشن پایین دارن توصیه می کنم از حالت 1 ستون استفاده کنند تا چیدمان صفحه بهتر بشه و صفحه به ه مریخته به نظر نیاد. برای تغییر به " تنظیمات کلی -> تعداد ستون های بلوک صفحه پروفایل: " رفته و تعداد ستون مورد نظر خود را انتخاب کنید. (2 ستون پیش فرض سایت است.)
اگر این تغییرات رو نمی بینید کلید F5 رو فشار بدید تا صفحه دوباره لود بشه.

در مورد یسری اشکالاتی که در اپرا شد باید بگم که دکمه Ctrl+V که برای پیست کردن متن هست درست توی اپرا کار نمی کنه برای همین فعلاً از همون رایت-کلیک و زدن دکمه paste استفاده کنید. دوستانی که کلاً با حالت WYSIWYG در مروررگر Opera مشکل دارن می تونن به حالت استاندارد برگردونن ادیتور رو. تنظیمات کلی -> حالت نمایش ویرایشگر: -> ویرایشگر استاندارد - کنترل فرمت های بیشتر

در مورد کند بودن شکلک ها اشاره شدکه این ایراد خود ادیتور جدید هست و فکر نمی کنم بشه رفعش کرد فعلا. توصیه می کنم اگر می خواهید از تعداد زیادی شکلک استفاده کنید حتما به ادیتور پیشرفته برید و از همون شکلک های قدیم در سمت چپ و منوی آنها استفاده کنید.

در این نسخه دیگه لینک به پست به صورت تکی وجود نداره و در صورتی که لینک پستی رو بزنید صفحه اون پست به طور کامل لود می شه و صفحه به صورت اتوماتیک روی پست مورد نظر می ایسته.

• Like
Reactions: Ἁlireza
اشکان جان ممنون خیلی از مشکلات حل شد

ویرایش :اگه بتونید یک خط پررنگی بین تاپیک های مهم با غیر مهم ایجاد کنید خیلی خوب میشه

آخرین ویرایش:
خوب برای اعتبار یه تگ ربان گذاشتید ، خیلی خوب شد ، رنگش هم عوض کنیدخیلی خوب میشه چون الان همش آبیه

سلام آپدیت جدید رو تبریک میگم.

من یه مشگلی با این ورژن جدید دارم و اون هم اینه که:

قسمت انتهایی سایت یه گزینه ای هست به اسم : 10 آمار آخر وقتی روش کلیک میکنی به صفحه جدید لینک میشه (تا اینجا همه چیزی درست هست!) اما مشگل وقتی خودش رو نشون میده که, توی این لیست خبری از ترد های بازارچه و تعویض بازی های PS3 نیست! حتی بیشتر از این دو مورد!

درصورتی که در ورژن قبلی موجود بود! چرا؟ این موضوع رو لطفآ رسیدگی کنید. ممنون

این موضوع جواب! یا راهـی چیزی نداره؟ صورت مسئله باید پاک بشه؟

دوست ندارید رسیدگی کنید؟

این موضوع جواب! یا راهـی چیزی نداره؟ صورت مسئله باید پاک بشه؟

دوست ندارید رسیدگی کنید؟
کلیه تاپیک های مربوط به فروش و بازارچه دیگه توی 10 ارسال آخر نمایش داده نمی شن. دلیلشم اینکه هدف اصلی این سایت اصلاً بازارچه و این چیزا نیست ولی بعضی اوقات دیده می شد از 10 تا پست آخر 6 تاش مال بازارچه هست که اولاً جلوی مشاهده مطالب مهمتر رو می گیره و ثانیاً وجه سایت رو برای یه تازه وارد که میاد به انجمن خراب می کنه.

کلیه تاپیک های مربوط به فروش و بازارچه دیگه توی 10 ارسال آخر نمایش داده نمی شن. دلیلشم اینکه هدف اصلی این سایت اصلاً بازارچه و این چیزا نیست ولی بعضی اوقات دیده می شد از 10 تا پست آخر 6 تاش مال بازارچه هست که اولاً جلوی مشاهده مطالب مهمتر رو می گیره و ثانیاً وجه سایت رو برای یه تازه وارد که میاد به انجمن خراب می کنه.

چه جالب! پس حق اشتراک کار بر ویژه میگیرین که بازارچه ترد بزنن که نشه دید؟!!

جالبه!

بابت جواب ممنون!

چه جالب! پس حق اشتراک کار بر ویژه میگیرین که بازارچه ترد بزنن که نشه دید؟!!

جالبه!

بابت جواب ممنون!
اگر شما تونستی یدونه دلیل موجه برای من بیاری که چرا مطالب بازارچه باید توی 10 ارسال آخر انجمن بیان من بر می گردونمش. نکنه تاپیک های بازارچه رو هم مثل تاپیک های اخبار به صورت ثانیه ای دنبال می کنید؟ کسی که می خواد بره تو بازارچه خریدی بکنه اصلاً به 10 ارسال کاری نداره چون جنسی که می خواد بخره کاملاً مشخصه و فقط می ره دنبال همون جنس.

اگر شما تونستی یدونه دلیل موجه برای من بیاری که چرا مطالب بازارچه باید توی 10 ارسال آخر انجمن بیان من بر می گردونمش. نکنه تاپیک های بازارچه رو هم مثل تاپیک های اخبار به صورت ثانیه ای دنبال می کنید؟ کسی که می خواد بره تو بازارچه خریدی بکنه اصلاً به 10 ارسال کاری نداره چون جنسی که می خواد بخره کاملاً مشخصه و فقط می ره دنبال همون جنس.

پس شما یه نگاه به میزان بازدید از بازارچه بنداز! شاید جواب بگیری!

طرف هنوز نگفته فروش فلان جنس! 1 دقیقه بعدش نوشته فروخته شد! قسمت بازارچه پر بازدید ترین قسمت نباشه! کم تر نیست!

پس شما یه نگاه به میزان بازدید از بازارچه بنداز! شاید جواب بگیری!

طرف هنوز نگفته فروش فلان جنس! 1 دقیقه بعدش نوشته فروخته شد! قسمت بازارچه پر بازدید ترین قسمت نباشه! کم تر نیست!
گفتم که بازارچه فعالیتش ربطی به سایت نداره. ولی خوب چون می گی پرطرفداره (که قبول دارم هست) الان اضافه کردم به 10 ارسال.
بازارچه رو بیخیال مشکل من بدتره رو هر متن پنهانی کلیک میکنم میره تو صفحه اول سایت شکلک ها هم کلا کار نمیکنه
روی هر متن پنهانی؟ الان روی این کلیک می کنی می ره صفحه اول؟
متن پنهان برای تست!
شکلک ها هم چیش کار نمی کنه؟ مشکلی نداره. شکلک ها تنها مشکلشون فقط اینکه کند اضافه می شن به ادیتور یه مقدار.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or