نسخه جدید انجمن های سایت

فردا یسری تغییرات داده میشه و یسری انتقادات کلی مثل اعتبار ها، خط امضا و این چیزا تغییر می کنه.
رنگ بعضی قسمت ها هم مثل بکگراند پست ها (که مهمترین قسمت سایت هست) از همون رنگ خاکستری قالب قبلی درش استفاده می شه.

یه یسری هم دیدم نوشتن که صفحه پروفایل خیلی شلوغ شده. این دلیلش اینه که این صفحه (به دلیل اینکه 2 ردیق بلوک داره) برای رزولوشن های کوچک ساخته نشده و در صورت استفاده واقعاً درست می گید صفحه خیلی شلوغو در هم به نظر میاد. برای رفع این مشکل یک امکان در نظر گرفته خواهد شد که کاربران بتونن انتخاب کنن که صفحه پروفایل ها رو با 2 بلوک ببینن یا 1 بلوک. اینطوری اونایی که روزلوشن های پایین دارن می تونن صفحه رو بهتر و منظم تر باز کنن.

به سوالات پرسیده شده هم فردا پاسخ می دم.

فردا یسری تغییرات داده میشه و یسری انتقادات کلی مثل اعتبار ها، خط امضا و این چیزا تغییر می کنه.
رنگ بعضی قسمت ها هم مثل بکگراند پست ها (که مهمترین قسمت سایت هست) از همون رنگ خاکستری قالب قبلی درش استفاده می شه.

یه یسری هم دیدم نوشتن که صفحه پروفایل خیلی شلوغ شده. این دلیلش اینه که این صفحه (به دلیل اینکه 2 ردیق بلوک داره) برای رزولوشن های کوچک ساخته نشده و در صورت استفاده واقعاً درست می گید صفحه خیلی شلوغو در هم به نظر میاد. برای رفع این مشکل یک امکان در نظر گرفته خواهد شد که کاربران بتونن انتخاب کنن که صفحه پروفایل ها رو با 2 بلوک ببینن یا 1 بلوک. اینطوری اونایی که روزلوشن های پایین دارن می تونن صفحه رو بهتر و منظم تر باز کنن.

به سوالات پرسیده شده هم فردا پاسخ می دم.

اين شكل آيپد هم اگه ميشه عوض كنيد ! زياد به آيپد تشابهي نداره !

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Reactions: leonk13
من هر وقت میخوام به یک قسمت از متن لینک بدم و بعد یک خط بعد یا در ادامه اش لینک بدم، به صورت خودکار لینک استفاده شده قبلی انتخاب میشه و اگر هم اون لینک رو حذف کنم متن قبلی هم که بهش لینک دادم، لینکش حذف میشه. چرا اینطوریه؟ لطفا درستش کنید.

من هر وقت میخوام به یک قسمت از متن لینک بدم و بعد یک خط بعد یا در ادامه اش لینک بدم، به صورت خودکار لینک استفاده شده قبلی انتخاب میشه و اگر هم اون لینک رو حذف کنم متن قبلی هم که بهش لینک دادم، لینکش حذف میشه. چرا اینطوریه؟ لطفا درستش کنید.
این اشکال قبلاً هم بود توی ورژن قبلی. کلاً این مشکل تمام ادیتور های WYSIWYG هست که لینک متن رو برای ادامه خودشونم نگر می دارن. برای درست کردنش اولین دکمه ادیتور (تغییر ویرایشگر به حالت استاندارد) رو بزن و اون قسمت لینک رو تصحیح کن.
بعضی از ایراداتی که گرفته می شه قبلاً هم بوده مثل این یا همون که چرا واحد پول خرید دلار هست. (vB واحد پول ریال نداره و اون فقط یک واحد نمایشی هست) ولی چون دوستان این چند روز با دقت بیشتر دارن جزییات رو بررسی می کنن این چیزا رو می بینن.

این اشکال قبلاً هم بود توی ورژن قبلی. کلاً این مشکل تمام ادیتور های WYSIWYG هست که لینک متن رو برای ادامه خودشونم نگر می دارن. برای درست کردنش اولین دکمه ادیتور (تغییر ویرایشگر به حالت استاندارد) رو بزن و اون قسمت لینک رو تصحیح کن.
بعضی از ایراداتی که گرفته می شه قبلاً هم بوده مثل این یا همون که چرا واحد پول خرید دلار هست. (vB واحد پول ریال نداره و اون فقط یک واحد نمایشی هست) ولی چون دوستان این چند روز با دقت بیشتر دارن جزییات رو بررسی می کنن این چیزا رو می بینن.
والله من با نسخه ی قبلی چنین مشکلی نداشتم، الان این مشکل رو دارم. راه حلی براش نیست؟ آخه وقتی تاپیک میزنم می خوام لینک بدم اعصابمو خط خطی میکنه. باعث میشه آرایش تاپیکهام به هم بریزه.

نصف محبوبيت بازيسنتر به خاطر اون قالب بهينه و اختصاصي انجمن هاش بود كه الان متاسفانه به خاطر آپديت به نسخه جديد وي بي با يه قالب عمومي عوض شده. به نظر من شما اماده كردن همون قالب قبلي رو براي اين نسخه انجمن تو اولويت قرار بدين

والله من با نسخه ی قبلی چنین مشکلی نداشتم، الان این مشکل رو دارم. راه حلی براش نیست؟ آخه وقتی تاپیک میزنم می خوام لینک بدم اعصابمو خط خطی میکنه. باعث میشه آرایش تاپیکهام به هم بریزه.
مرورگرتو بگو چیه؟ قدیم هم همین بود؟ می شه همین حالتی که می گی رو برای من کپی کنی اینجا؟ یعنی ببینم چجوری می شه پستت.
نصف محبوبيت بازيسنتر به خاطر اون قالب بهينه و اختصاصي انجمن هاش بود كه الان متاسفانه به خاطر آپديت به نسخه جديد وي بي با يه قالب عمومي عوض شده.
قالب اختصاصی؟ بازی سنتر هیج وقت قالب اختصاصی نداشته. چون سایت های ایرانی دیگه از اون قالب استفاده نمی کردن به این معنی نبود که اون اختصاصی بود. این قالب هم با نسخه عمومیش خیلی فرق داره وقتی کنار هم بزارید متوجه می شید کامل. بله درسته ظاهرش همونه ولی از لحاظ جزییات خیلی تفاوت با اون داره.

به نظر من شما اماده كردن همون قالب قبلي رو براي اين نسخه انجمن تو اولويت قرار بدين
به دلیل تفاوت هایی که بین دو نسخه vB وجود داره هیچوقت نمی شه دقیقاً همون قالب قبلی رو پیاده سازی کرد ولی در مورد اینکه یه نسخه پورت شده از اون بعداً اضافه کنیم فکر می کنیم در موردش حتماً.

مرورگرتو بگو چیه؟ قدیم هم همین بود؟ می شه همین حالتی که می گی رو برای من کپی کنی اینجا؟ یعنی ببینم چجوری می شه پستت.
هم با Firefox 5 چنین مشکلی دارم هم با Safari.

الان مثلا یه نگاه به این تاپیک بنداز. مجبور شدم به خاطر همین مشکل 3 تا لینکی که تو قسمت توضیحات گذاشتم نتونم بزار تو بخش لینک ها. البته این رو هم بگم زمانی چنین مشکلی رو دارم که می خوام پستم رو ویرایش کنم.

یا یه مثال دیگه (لینک IGN بدون اینکه من حتی دست بهش بزنم لینک گیم اسپات رو داره، اگر هم بخوام ویرایشش کنم لینک گیم اسپات حذف میشه):

GameSpot
IGN

آخرین ویرایش:
هم با Firefox 5 چنین مشکلی دارم هم با Safari.

الان مثلا یه نگاه به این تاپیک بنداز. مجبور شدم به خاطر همین مشکل 3 تا لینکی که تو قسمت توضیحات گذاشتم نتونم بزار تو بخش لینک ها. البته این رو هم بگم زمانی چنین مشکلی رو دارم که می خوام پستم رو ویرایش کنم.

یا یه مثال دیگه (لینک IGN بدون اینکه من حتی دست بهش بزنم لینک گیم اسپات رو داره، اگر هم بخوام ویرایشش کنم لینک گیم اسپات حذف میشه):

GameSpot
IGN

من الان این تاپیکی که لینک کردی رو 3 تا لینک آخریشو کات کردم و بردم زیر 2 تا لینک پیست کردم لینکا خراب نشد. البته فهمیدم دقیقاً چی می گی. مشکل خیلی عجیب غریبه، باید بیشتر بررسی کنم تا بفهمم دقیقاً جریانش چیه.

آخیش راحت شدم! :mrgreen:

این تغییر ویرایشگر به حالت استاندارد رو که به وحید گفتید پیاده کردم، اپرا عالی شد. الان چک کردم، هر چهار مشکلی که توی پست قبلی ام برای مرورگر Opera نوشته بودم با ادیتور استاندارد کاملا برطرف شد و به همون وضعیت سابق که بهش عادت داشتم برگشت، با این مزیت که الان سیو هم داره. فقط جدول و این چیزا کار نمی کنه که اگر لازم شد فوقش میریم با فایرفاکس.

فکر کنم قبلا هم جایی خونده بودم که اپرا با قابلیت WYSIWYG مشکل داره. فقط ای کاش می شد یه کاری می کردیم ادیتور موقع پست جدید زدن حالت دیفالتش روی استاندارد بود.

فکر کنم قبلا هم جایی خونده بودم که اپرا با قابلیت WYSIWYG مشکل داره. فقط ای کاش می شد یه کاری می کردیم ادیتور موقع پست جدید زدن حالت دیفالتش روی استاندارد بود.
تنظیمات کلی -> حالت نمایش ویرایشگر -> ویرایشگر استاندارد - کنترل فرمت های بیشتر

اون مواردی هم که نوشته بودید رو من فردا Opera نصب می کنم و حتماً تست می کنم و اگر لازم باشه توضیح می دم و یا رفعش می کنم. (البته تا جایی که بشه چون کلاً ادیتور کد نویسی نسبتاً پیچیده ای داره و خیلی راحت نمی شه توش دست برد، حداقل من خیلی بهش وارد نیستم.)

من که از این قالب خیلی خوشم اومده
راستش اولش که دیدمش خورد تو ذوقم اما وقتی باهاش کار کردم دیدم عالی هست و خیلی زود به این قالب عادت کردم

من که با afterdark کار میکردم با مشکی قالب فعلی مشکلی ندارم!!

فقط دو تا پیشنهاد دارم!

یکی اینکه این وضعیت آنلاین/آفلاین رو بزرگترش کنید.
دومی اینکه این عرض فیلدی که توش مینیوسیم رو بیشتر کتید!

تنظیمات کلی -> حالت نمایش ویرایشگر -> ویرایشگر استاندارد - کنترل فرمت های بیشتر

اون مواردی هم که نوشته بودید رو من فردا Opera نصب می کنم و حتماً تست می کنم و اگر لازم باشه توضیح می دم و یا رفعش می کنم. (البته تا جایی که بشه چون کلاً ادیتور کد نویسی نسبتاً پیچیده ای داره و خیلی راحت نمی شه توش دست برد، حداقل من خیلی بهش وارد نیستم.)

ممنون. ویرایشگر استاندارد رو Default کردم. :)

برای من که الان عالیه و دیگه مشکلی نیست. البته خوب بچه های دیگه ای که با اپرا میان ممکنه به خاطر مسائل مربوط به WYSIWYG اون مشکلات رو در ادیتور پیش فرض که ادیتور پیشرفته هستش داشته باشن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or