نسخه جدید انجمن های سایت

فردا یسری تغییرات داده میشه و یسری انتقادات کلی مثل اعتبار ها، خط امضا و این چیزا تغییر می کنه.
رنگ بعضی قسمت ها هم مثل بکگراند پست ها (که مهمترین قسمت سایت هست) از همون رنگ خاکستری قالب قبلی درش استفاده می شه.

یه یسری هم دیدم نوشتن که صفحه پروفایل خیلی شلوغ شده. این دلیلش اینه که این صفحه (به دلیل اینکه 2 ردیق بلوک داره) برای رزولوشن های کوچک ساخته نشده و در صورت استفاده واقعاً درست می گید صفحه خیلی شلوغو در هم به نظر میاد. برای رفع این مشکل یک امکان در نظر گرفته خواهد شد که کاربران بتونن انتخاب کنن که صفحه پروفایل ها رو با 2 بلوک ببینن یا 1 بلوک. اینطوری اونایی که روزلوشن های پایین دارن می تونن صفحه رو بهتر و منظم تر باز کنن.

به سوالات پرسیده شده هم فردا پاسخ می دم.
اگه میشه لوگوی انجمن رو هم عوض کنید خیلی سادست
مثل قبل از یک شخصیت و کاراکتر درون بازی توش به کار ببرید بهتر میشه

میگم میشه درباره این شخصی سازی بلاگ یه توضیحی بدین؟ :دی.
من الان هرکاری میکنم تقریبا شخصی سازی بشو نیست! یعنی مثلا بخش نظرات رو هرکاری میکنم سیاه بشه همون سفید میمونه یا بلوک سمت چپ رو میخوام رنگش رو عوض کنم هیچ تغییری نمیکنه.

عادیه ؟ :دی.

سلام قالب جدبد سایت قشنگه دستتون درد نکنه فقط یه سری مشکل که نمیشه گفت ولی نمیدونم اسمشو چی بزارم یه سری از اونا :d هست که یکم تو ذوق میزنه
مثلا همین اعتبار میگیریم ستاره زیر اسممون میاد قبلا یه سری جملات زیبا نوشته میشد ولی الان مینویسه فلانی لول 1 است یا مینویسه فلانی لول 2 است خب برای یه سایت فارسی زبان بهتره این طرز نوشتن برداشته بشه همون جملات قبلی قشنگتر بودن
اگه ممکنه مثل ورژن قبلی قالب های متعددی بزارید تا نسبت به سلیقمون یکی رو برداریم من الان از رنگ مشکی خوشم اومده رنگ سفید خیلی تو چشم میزنه ولی از دور نمیشه این مطالبی رو که تو رنگ مشکی نوشته شده رو خوند از اونجایی که قالب دیگه ای نیست مجبورم از همین مشکی استفاده کنم
زمانی که میخواستیم پاسخ سریع بزنیم قبلا یه جای تیک بود که میزد نقل قول پست قبلی الان هرچی میگردم نیستش جای دیگه ای گزاشتینش؟ یا حذف شده؟
فعلا اینا به ذهنم رسید اگه بازم ببینم میگم اینجا

قالب اختصاصی؟ بازی سنتر هیج وقت قالب اختصاصی نداشته. چون سایت های ایرانی دیگه از اون قالب استفاده نمی کردن به این معنی نبود که اون اختصاصی بود. این قالب هم با نسخه عمومیش خیلی فرق داره وقتی کنار هم بزارید متوجه می شید کامل. بله درسته ظاهرش همونه ولی از لحاظ جزییات خیلی تفاوت با اون داره.
درسته؛ Smooth Blue هم اختصاصي بازيسنتر نبود. شايد بهتر بود جملمو اينطوري ميگفتم كه قالبتون بين سايت هاي ايراني تك بود، هم از لحاظ ظاهر هم جزئيات...
اميدوارم اون "بعداً" كه گفتين خيلي زود برسه

سلام
اعتبار رو بزرگ تر کردید بهتر شد ، اما قبلی شیک تر بود ، ولی به هر حال بهتره ، اما این اعتبار هارو خیلی خیلی شیک میشه با همین اندازه توی تگ بندازید مثل قبلی یه تگی این شکلی :
attachment.php

Attachments

• 1.jpg
    1.jpg
    2.3 KB · مشاهده: 123
سلام و خسته نباشید خدمت مدیران سایت.نسخه جدید خوب هستش و دست همگیتون درد نکنه بابت تغییرات و زحمتی که کشیدید.فقط یه سوال داشتم.:dمیگم نمیشه تعداد ستاره های اعتبار رو زیاد کنید!!:-/

چرا اون روبان سبز پس زمینه ستاره ها رو حذف کردید؟:( حداقل روبان پس زمینه عنوان کاربری رو سبز کنید که خوشکلتر شه، همش آبیه...............
تایید
=======
ولی خداوکیلی خیلی خیلی حال کردم با این امکان که شده ، وقتی یه پست به تازگی در یه تاپیک میدیم ، پست بعدی رو بعدش میدیم ، پست جدید به عنوان ویرایش پست قبلی میشه ، و این قابلیت فوق العاده جلوگیری از اسپم و ... میکنه ،ممنون

تایید
=======
ولی خداوکیلی خیلی خیلی حال کردم با این امکان که شده ، وقتی یه پست به تازگی در یه تاپیک میدیم ، پست بعدی رو بعدش میدیم ، پست جدید به عنوان ویرایش پست قبلی میشه ، و این قابلیت فوق العاده جلوگیری از اسپم و ... میکنه ،ممنون
خیلی جالبه تا بحال نظیرش رو ندیده بودم

علیرضا clear history کن، درست میشه .
خودش درست شد !
وقتي كه با ايپد پست ميدم اخر پست يه ستاره مياد.
الان هم فكر كنم اخر اين پست يه ستاره ميادش
لطفا اين رو درست كنيد.*
منم اینجوریم ! ب گوشی و آیپد که میام اخرش سه ستاره میذاره !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or