نسخه جدید انجمن های سایت

با سپاس از ادمين محترم و بقيه دست اندركاران سايت.
قالب بسيار زيباست من الان با آيپد سايت رو باز كردم،با سافاري بسيار روان باز ميشه.يه حس فوتوريستيك جالبيم داره.
*

سرعت سایت اومده پایین . قبلی خیلی سریع تر بود .
توی آخرین ارسال ها بعضی موقع ها میگه هیچی پیدا نکرده . یعنی مثلا 7 صفحه هست تا 3-4 میرم 5-6 ارور میده دیگه .

من یه مشکل باهاش دارم

برای اوبت بار که وارد فاروم میشم خبر های سمت چپ و همچنین اون آخرین ارسال های انجمن پایین واسم لود نمیشه و حتما باید دو باره صفحه رو رفرش کنم بازم
با Opera 11 هم میام

ولی در کل قالب باحالیه

سلام آپدیت جدید رو تبریک میگم.

من یه مشگلی با این ورژن جدید دارم و اون هم اینه که:

قسمت انتهایی سایت یه گزینه ای هست به اسم : 10 آمار آخر وقتی روش کلیک میکنی به صفحه جدید لینک میشه (تا اینجا همه چیزی درست هست!) اما مشگل وقتی خودش رو نشون میده که, توی این لیست خبری از ترد های بازارچه و تعویض بازی های PS3 نیست! حتی بیشتر از این دو مورد!

درصورتی که در ورژن قبلی موجود بود! چرا؟ این موضوع رو لطفآ رسیدگی کنید. ممنون

سلام
این قابلیت ویرایش مستقل نوشته‌ها خیلی مفید و کاربردی هستش. دارید یه مطلب جدید می‌نویسید که متوجه اشتباهی توی ارسال قبلی می‌شید و بدون از دست دادن ارسال جدید،‌قبلی رو ویرایش می‌کنید.

آخرین ویرایش:
نمیدونم این فقط مشکل منه یا بقیه هم دارنش, ولی هروقت 2 یا چند تا شکلک رو پشت سر هم میزارم توی پستم بعد از ارسالش فقط شکلک اولی نشون داده میشه!

نمیدونم این فقط مشکل منه یا بقیه هم دارنش, ولی هروقت 2 یا چند تا شکلک رو پشت سر هم میزارم توی پستم بعد از ارسالش فقط شکلک اولی نشون داده میشه!
شاید میخوای سعی کنی توی یک پنجره ای که باز میشه دو شکلک انتخاب کنی، در صورتی که پس از انتخاب 1 شکلک پنجره به صورت اتوماتیک بسته میشه
اگر میخوای شکلک دوم رو بزنی، دوباره باید پنجره ش رو باز کنی.
در کل من پیشنهاد میکنم از "ویرایشگر پیشرفته" استفاده کنی که سمت چپش همه اینها رو داره ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or